FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2019, 22:20

Ma i ovu akademiju treba ukinuti,nikakve koristi od nje.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 apr 2019, 22:20

Samozdravlje je napisao/la: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
A K A D E M I J A
Selam legendo moja :bih:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 apr 2019, 22:26

Dupla braćo !

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 10 apr 2019, 22:31

Samozdravlje je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:I juniori pobijedili

Juniori Sarajeva savladali su danas u Butmiru vršnjake iz Zrinjskog u prvoj polufinalnoj utakmici Omladinskog Kupa BiH sa 2:0.
U 88. minutu Plemići su dobili i penal, te priliku da postignu veliki gol pred revanš u Mostaru, međutim šut Ivora Krešića je zaustavio Belmin Dizdarević, a onda je odbijenu loptu Krešić ponovo pokušao da smjesti u mrežu, međutim Dizdarević je i to zaustavio.
Sarajevo - Zrinjski 2:0 /Hasanović 9', Kadrić 54'/
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ma brani Keno,to je cudo od golmana... :bow: :bow: :bow:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 apr 2019, 22:32

FrancescoTotti je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
A K A D E M I J A
Selam legendo moja :bih:
Lamse i bite momcino . :thumbup: :thumbup: :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 10 apr 2019, 22:34

Selam za nasu legendu @Samozdravlje... :salut: :salut: :salut:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 apr 2019, 22:35

'naci kada ovdje nekome odgovoris argumentovano mozes ocekivati da te nazovu "STRUCNJAK". Zanimljivo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 10 apr 2019, 22:35

Samo polahko dečki, od utakmice do utakmice, titula i kup su još daleko... treba dati krvi i znoja još puno
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Boedo
Kontakt:

Post Postao/la Boedo » 10 apr 2019, 22:41

Evo maloprije s utakmice. Nije da je protivnik baš po mjeri al ja sam baš zadovoljan. Falile su mi ove utakmice pred malo gledalaca kad igramo opušteno.

Ako sam dobro vidio istok aplaudirao gostima na kraju tekme. Što kažete vidi se da nisu seljačka ekipa. I usput da im pozdravim doktoricu, lijepo je vidjeti što više ženskih fudbalskih radnika u BiH :ljepota:

Handžić me oduševio, koliko momak daje za klub, vidi se da mu mnogo znači. Borio se čitavu utakmicu, razigravao druge, po meni igrač utakmice. Kapić, Kurdić i Mustafić su bili dobri na sredini. Dupovac i Šofranac odigrali odlično uz par grešaka. Šofranac mi se posebno svidio danas, pogotovo u prvom poluvremenu. Krila i bekovi ok, nije loše. A Kova ko Kova, šta drugo reći. Baš ga gotivim :D
Svidjela mi se izmjena koju je Šef napravio u 65. min (Kapić - Krle). Krle rutinski na utakmici.

Šteta za Cruza i Crničkog, ne znam više kad će biti registrovani. Ove utakmice su bile baš za njih.
Sve u svemu, drago mi je da su svi sa manjom minutažom dobili priliku u ovim utakmicama.

I da pozdravim sve koji su bili danas po onom vremenu, posebno nas sa zapada :D

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 10 apr 2019, 22:42

mma_hz je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:sta je pitari, kisa, hladno, prosli pa vam nije bilo zanimljivo doci.. imate li obraza pisati i traziti bilo sta od ovih momaka na terenu, ko god nije dosao a mogao je nek se stidi
Ma vala vise i ta prica...kakve veze ima br ljudi na tribinama ...jbt zivot to mu je posao,od kojeg fenomenalno zivi.Makar da ne dodjes svaku5 utakmicu imas pravo od njih uvijek trsziit maksimum.
Na kraju krajeva oni su tu jer su placeni odlicno,a raja ima pravo doci kad im se ku... Cefne jer daju svoje pare i sve dok se ne psuje igracima ima pravo traziti da vidi nesto za svoje pare.Cuj imal raja obraza nesta traziti,STA ba da trazim,placen je da grize i sa 50 ljudi i sa 20 hiljada i kapak.

Btw bio sam na tekmi.
hahah dobro onda nek niko ne ide i govorit cemo igrajte placeni ste, mi cemo dolazir na europske i na derbije, moze li tako?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2019, 22:50

A jbg ti bas bukvalac ali ok.
FK SARAJEVO.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 10 apr 2019, 22:51

zlo87 je napisao/la:sta je pitari, kisa, hladno, prosli pa vam nije bilo zanimljivo doci.. imate li obraza pisati i traziti bilo sta od ovih momaka na terenu, ko god nije dosao a mogao je nek se stidi
Brate cijenim te puno, al' ne zamjeri raji, karte su bile preskupe s obzirom na ostvaren rezultat..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 apr 2019, 22:54

@zlo a realno, momak je u pravu. Fudbal se nekad igrao zbog publike i navijača, danas je sve u parama. Igračima je svejedno da li će do kraja sezone bit na tribinama 1000 il' 15000 ljudi, ali im nije svejedno da li će bit plate ili ne. Sigurno im nije rečeno "moramo osvojit titulu radi navijača koji dolaze svaku tekmu", nego je cilj Evropa, promocija igrača, rast i razvoj kluba itd. A to se može i bez publike. Dokaz - Dinamo i Hajduk. Jedni najslavnije dane proživjeli bez publike a drugi najcrnje dane pred 20 hiljada navijača.

Druga je stvar što kod nas generalno najviše pametuju oni koji stadiona ne vide dva put u sezoni. Ako si na to mislio, u pravu si.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Boedo
Kontakt:

Post Postao/la Boedo » 10 apr 2019, 22:58

Jel ono Dupovac prije ovoga zabio Veležu prije skoro 5 godina. Evo sad na isti gol dao 2. Opet po kiši naravno.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 apr 2019, 22:59

belosevic28 je napisao/la:'naci kada ovdje nekome odgovoris argumentovano mozes ocekivati da te nazovu "STRUCNJAK". Zanimljivo...
Ne znam ni što citiraš lika, obična provala i papagaj. Znigu haver s onim trolom.. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 apr 2019, 23:02

revolt je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:-
Bravo @beli

Ma ovo se vise pise samo da potencirali nesta kontra Husrefa... Nigdje veze s vezom....
Znam da tako izgleda , ali nije mi namjera nesto na kvarnjaka . Samo kao navijac komentarisem . Husref , ako mi nije drazi sigurno mi nije manje drag od drugih bivsih trenera . Bekic , Jahic i manje minuta Akademcima u odnosu na onih 360+ u jesenjem dijelu je nesto sto ne bih podrzao da mi je brat trener . No on je profesionalac , njemu egzistencija zavisi od rezultata , meni ne . Zelim mu sto se posla tice ono sto on sam sebi zeli .Neko ga je na forumu pohvalio da je pravi cova(ne sumnjam , pa Vahidinov brat) i to mi je dovoljno da ga gotivim . Mozda nekad iz navijackog razocarenja puknem. Tebi se to ne desi ? I o Sisicu,Halilovicu,Vekoskom imam svoje misljenje , ali privatno da Bog da igrali ligu 5 i nek su svi zdravi i zivi. Pa ne mozemo svi isto misliti i pisati ovdje. Pozdrav :D :D :D

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 apr 2019, 23:04

Boedo je napisao/la:Jel ono Dupovac prije ovoga zabio Veležu prije skoro 5 godina. Evo sad na isti gol dao 2. Opet po kiši naravno.
Jest, 1:1 bilo, 16. augusta 2014. :mrgreen:
Onako iz okreta, pod prečku. Fin gol.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 apr 2019, 23:06

belosevic28 je napisao/la:'naci kada ovdje nekome odgovoris argumentovano mozes ocekivati da te nazovu "STRUCNJAK". Zanimljivo...
Daj ba @beli nemoj zezati , pa sa najboljim prijateljima nemam isto misljenje , a ne da imamo Ti i ja . Izvini za STRUCNJAK , nisi ba ,salio sam se :urnebes: :urnebes: :urnebes: .

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 apr 2019, 23:11

revolt je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:-
Bravo @beli

Ma ovo se vise pise samo da potencirali nesta kontra Husrefa... Nigdje veze s vezom....
Zaboravio sam da se zahvalim Husrefu za dvije istorijske(premda ne volim taj izraz)pobjede od 0:3 . Hvala Husrefu , sjajno vodio i pripremio ekipu za divne pobjede . Slijedi nam vrlo vrlo bitna tekma . Nek nam je svima sa srecom , posebno nasem treneru . :bow: :bow: :bow:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2019, 23:11

Cek cek stani sad,hoces da kazes da beli nije stručnjak??? :think:
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Jet2Holiday i 42 gosta.