Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Romariooo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Romariooo » 28 okt 2010, 12:33

Kakva statistika, ako mislis da je Fabregas bolji igrac od Xavija, onda bolje da se kaniš gledanja fudbala. Xavi ce biti najvjerovatnije igrac godine u svijetu, a Fabregas nije ni medju prvih trideset. Xavi je za njega tata jos uvijek, al i Fabregas je dobar i mozda jednog dana bude ka Xavi ili i bolji. Dok je Xavi osvajao lige prvaka , domaca prvenstva, svjetska i evropska prvenstva , Fabregas je to gledao ili sa klupe, ili s kauča na televizoru.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 28 okt 2010, 12:35

jesi ti prvi poceo sa statistikom??? e pa stavi onda statistiku golova i asistencija, u kojoj je cesc raznio xavia... ja nisam nigdje spomenuo da je neko bolji od nekoga, meni je cesc, a za tebe me zaboli...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 okt 2010, 12:43

heh, vidim ja da je on tebi najbolji, al nije to problem, nije problem ni u Xaviju ni Fabregasu, nego u tebi. Znam da je Fabregas nadavao se golova i naasistira protiv tamo nekih Bromviča, a kad su igrali jedan protiv drugog, vidjelo se ko je tata, Xavi 95 pasova, Cesc 31, a mozes evo vidjeti da je i nas golman Valdez imo 20 pasova hahaha. Vidi se to i u reprezentaciji spanije, ko kosi a ko vodu nosi. Xavi najbolji playmaker danasnjice, Fabregasovo je dobar. al ni blizu tati Xaviju, a ako misli da bude nekad nesto, doci ce u Barcu, i tako ce i biti, on je Xavijev nasljednik i mozda ga i nadmasi. U Arsenalu dabogda da sta napravi u nradnih godinu dvije koliko ce najduze tamo igrati.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 28 okt 2010, 12:48

Romariooo je napisao/la:heh, vidim ja da je on tebi najbolji, al nije to problem, nije problem ni u Xaviju ni Fabregasu, nego u tebi. Znam da je Fabregas nadavao se golova i naasistira protiv tamo nekih Bromviča, a kad su igrali jedan protiv drugog, vidjelo se ko je tata, Xavi 95 pasova, Cesc 31, a mozes evo vidjeti da je i nas golman Valdez imo 20 pasova hahaha. Vidi se to i u reprezentaciji spanije, ko kosi a ko vodu nosi. Xavi najbolji playmaker danasnjice, Fabregasovo je dobar. al ni blizu tati Xaviju, a ako misli da bude nekad nesto, doci ce u Barcu, i tako ce i biti, on je Xavijev nasljednik i mozda ga i nadmasi. U Arsenalu dabogda da sta napravi u nradnih godinu dvije koliko ce najduze tamo igrati.
kao i messi koji ce u inter

znas li ti ista drugo nego provocirat :shock:
Rođen s tobom da budem

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 okt 2010, 12:52

Moze i Messi u Inter, opet cemo mi biti najbolji, mi smo tako prodavali i Maradonu, Ronalda , Ronaldinja..., pa se nije puno osjetilo.

Sto se tice provokacija, nisu ovo provokacije nego zavebancije, a prvi si ti poceo ionako sa utrpavanjem Debilsona
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 28 okt 2010, 12:54

Cekaj Barca najbolja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dobar vic :mrgreen: :mrgreen:

Pa mora neko zamijenit messija,a denilson je pravo rjesenje,mozda i bolji :mrgreen: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2010, 12:59

Evo i ovaj se vratio. Šta je ovo ovdje, magnet za lude ?! Romario, imaš temu i tamo piši o Messi-u, Xavi-u, Inesti itd itd... Ako nemaš šta reč za sinošnju utakmicu ide prijava za spam. Može ?! Da više ne govorim to je dosta...

Znal' ko kad če se znat koliko je teška povreda Gibbsa ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 28 okt 2010, 13:01

Guuneers nemoj vrijedat lude :mrgreen: :mrgreen:

nezna se jos nista za gibbsa
Rođen s tobom da budem

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2010, 13:02

Al se i njemu neda, tamoan počne igrat kako treba i onda hop, ukliže i sam sebe zahebe :( jbg.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 28 okt 2010, 13:03

Faraon iz Visokog je napisao/la:Cekaj Barca najbolja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dobar vic :mrgreen: :mrgreen:

Pa mora neko zamijenit messija,a denilson je pravo rjesenje,mozda i bolji :mrgreen: :mrgreen:
oni su zbog one cipkasto osvojene lp najbolji :D da nije bilo te bruke osvojili bi limun od superkupa evrope i svjetsko klupsko prvenstvo..jest im fazon primeru osvajat kad im glavni konkurent real 6 godina ne moze doc do 1/4 finala lp
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 okt 2010, 13:19

Romariooo je napisao/la:Cuj mi vam povrijedili tri igraca , Fabregas udari po nozi Puyola i sam sebi slomi nogu. U toj utakmici koliko se sjecam niste imali samo Van Persija, a mi nismo imali Inieste, tako da je ta prica bezvezna, osteceniji smo mi bili zbog povreda. Vama bi najbolje bilo da na pripreme dodjete na Vlašić, pa da ta vaša nejač jedu štoo više domaćeg travničkog sira i kajmaka da ojačaju te kosti, a ne bi vam bilo lose i Torabija dovesti da makar jednom mjescno magičnim rukama opipa igrace, i sacuva ih od povreda. Prica se da je u redu pred zetrom gdje Torabi iscjeljuje vidjen i momak neki koji neodoljivo pod sjeca na Van Persija.
Mozes ti sad tu srati ali na kraju ces pojesti sve sto si izasrao jer je ocigledno da je Puyol isao sa namjerom da ozlijedi naseg divnog kapitena a Arshavin i Gallas su se sami u sudaru sa zrakom povrijedili jelde? Da ne pricam o tome kako je pola tima sto je izletilo taj dan na Emirates igralo pod injekcijama znaci tek oporavljeni nakon ozlijede. Ne znam taj Torabi bi prije trebao da malo pregleda messija da ga malo oslobodi najezde hormona sto su ga nakljukali u Barceloni kazu na dugorocno to nije zdravo ili da malo uradi lobotomiju nad Xaviju, Puyolu i ostlaim glavatim politicarima iz politicke partije Barcelone jer Fabregas nigdje nece ici a oni mogu da nezadovoljno kolutaju ocima i ponavljaju se ko papagaji u medijima.

Barcelona nikad nece biti najbolja niti je ikad bila, cak i kad su osvajali Ligu Sampiona cijeli svijet je vidio kakva je to skupina varalica.
Dio Arsenala

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 okt 2010, 13:26

Romariooo je napisao/la:Moze i Messi u Inter, opet cemo mi biti najbolji, mi smo tako prodavali i Maradonu, Ronalda , Ronaldinja..., pa se nije puno osjetilo.

Sto se tice provokacija, nisu ovo provokacije nego zavebancije, a prvi si ti poceo ionako sa utrpavanjem Debilsona
Upravu si, nista se nije osjetilo i dalje se ostali ODRON!
Dio Arsenala

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 28 okt 2010, 13:35

Hahhahah, oo Paje kako melje ovu katalonsku ciganiju, jednostavno dominira 8-)

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 28 okt 2010, 13:45

meni ovaj Wenger kad se okrene iz profila isto ptica kakva :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2010, 13:46

osgood je napisao/la:meni ovaj Wenger kad se okrene iz profila isto ptica kakva :D
Ti si meni dosadan sa takvim off topicom. Pa zato, ako nemaš šta konstruktivno da kažeš, onda...

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 28 okt 2010, 13:49

GunnerS je napisao/la:
osgood je napisao/la:meni ovaj Wenger kad se okrene iz profila isto ptica kakva :D
Ti si meni dosadan sa takvim off topicom. Pa zato, ako nemaš šta konstruktivno da kažeš, onda...

imam. čestitam na pobjedi u kupu, napokon da vidim da i vi pobjediti tim koji ima 11 igrača na kraju tekme i to možeš mislit iz igre date gol :D

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 28 okt 2010, 13:49

Fakat isti

slika

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2010, 13:52

osgood je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:

imam. čestitam na pobjedi u kupu, napokon da vidim da i vi pobjediti tim koji ima 11 igrača na kraju tekme i to možeš mislit iz igre date gol :D
Eh, hvala... Velika ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 okt 2010, 13:53

Čuj Romaria :mrgreen: Kaže Farcelona imala više povrijeđenih prošle godine, nama falio samo van Persie kaže. :mrgreen: :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2010, 13:56

Đes ba Bosco, **** stari... Šta mai ?! Imal' šta novog :P

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.