PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bogati ko da su oni za vikend gađali igrače upaljačima
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Najveci problem kod licenciranja ce biti sto su samo januarske plate isplacene, a nema se para za ostale plate, poreze i doprinose.
Podpredsjeniku Pesti bi bilo bolje da umjesto sto istjeruje ljude sa stadiona upregne clanove uprave koje je postavio da namaknu pare za normalno funkcionisanje kluba.
Jos samo da se objavi da poreznoj ne isplacuju rate pa ce biti bas svjetla buducnost kluba.
Zasto nije isplacen novac covjeku koji je napustio klub u julu 2017? 17 mjeseci se nema 30.000??
Ne mogu vjerovati al fakat, Ponavlja nam se 2005 godina kad zbog licence nismo otišli u evropu.
Dokaz kakva je ova uprava je i ovaj podatak, da Nisu mogli skupiti 30 hiljada KM a vi pričate o pojačanjima.
Jel moguce da se deaila ova neozbiljnoat u vezu uplate...4 dana kasnili i probili rok ,kao sto je i Borac probio rok i nije dobio licencu...neko za ovo mora al mora odgovarati...neko se sa nasim osjecanjima,ljubavi igra...A Slavko krme debelo ukratko
Znači da se spremamo za prodaju kluba, otvoreno nam recite ne morate okolišat!
A prcali smo pitare, i nekad se dičili radničkim duhom...
Transparentivo Clube de Futbol

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Posjeta danas na Hasetu
Ja bruke

Ja bruke
Šta hoćete, ima nas 500. Il' što bi ovi transparentni rekli, 2 hiljade. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- svrakino1921
- Kontakt:
Na Kosevu pada slaba kisa

- svrakino1921
- Kontakt:
A bio si tamoDenchi je napisao/la:Najveci problem kod licenciranja ce biti sto su samo januarske plate isplacene, a nema se para za ostale plate, poreze i doprinose.
Podpredsjeniku Pesti bi bilo bolje da umjesto sto istjeruje ljude sa stadiona upregne clanove uprave koje je postavio da namaknu pare za normalno funkcionisanje kluba.Jos samo da se objavi da poreznoj ne isplacuju rate pa ce biti bas svjetla buducnost kluba.Zasto nije isplacen novac covjeku koji je napustio klub u julu 2017? 17 mjeseci se nema 30.000??Ne mogu vjerovati al fakat, Ponavlja nam se 2005 godina kad zbog licence nismo otišli u evropu.
Dokaz kakva je ova uprava je i ovaj podatak, da Nisu mogli skupiti 30 hiljada KM a vi pričate o pojačanjima.Jel moguce da se deaila ova neozbiljnoat u vezu uplate...4 dana kasnili i probili rok ,kao sto je i Borac probio rok i nije dobio licencu...neko za ovo mora al mora odgovarati...neko se sa nasim osjecanjima,ljubavi igra...A Slavko krme debelo ukratkoZnači da se spremamo za prodaju kluba, otvoreno nam recite ne morate okolišat!
A prcali smo pitare, i nekad se dičili radničkim duhom...
Transparentivo Clube de Futbol
![]()
Pa zato ti nisi danas na Kosevu a i slaba kisa pada danas

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Yebo to, izgleda da ce Čelik u europu nakon toliko godina 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Imamo 3(slovima:TRI) gola prednostisvrakino1921 je napisao/la:Posjeta danas na Hasetu![]()
Ja bruke
To ne mozete vi stici a ne ovi

Doduse ovi imali penal eto jbg

EDIT: 4 pogotka prednosti

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Znaci ne moraju vam dat pitari na Kosevu da bi nama Europu stopiraliredbull93 je napisao/la:Yebo to, izgleda da ce Čelik u europu nakon toliko godina
Hvala Slavkec

- svrakino1921
- Kontakt:
O cemu ti pisesDenchi je napisao/la:Imamo 3(slovima:TRI) gola prednostisvrakino1921 je napisao/la:Posjeta danas na Hasetu![]()
Ja bruke
To ne mozete vi stici a ne ovi![]()
Kakvi golovi
Ovdje se radi o ljubavi prema svom klubu koji ganja duplu krunu
Ovdje se radi o kulturi posjecivanja sportskih priredbi
Ne volimo klub.svrakino1921 je napisao/la: O cemu ti pises
Kakvi golovi
Nismo kulturni.
Al zato **** strumfove. kuknjava
Ce da bude finale nemoj da zamaras svoju glavicu, pa necete ni tu posjetu imat a ni u ligi nakon proslave titulesvrakino1921 je napisao/la:O cemu ti pisesDenchi je napisao/la:Imamo 3(slovima:TRI) gola prednostisvrakino1921 je napisao/la:Posjeta danas na Hasetu![]()
Ja bruke
To ne mozete vi stici a ne ovi![]()
Kakvi golovi

- svrakino1921
- Kontakt:
Mi imamo jednu vise pobjedu od vas u vjecitim derbijimaTETRAPAK je napisao/la:Ne volimo klub.svrakino1921 je napisao/la: O cemu ti pises
Kakvi golovi
Nismo kulturni.
Al zato **** strumfove. kuknjava
Tako da jos neko vrijeme

-
- Kontakt:
Prema našim saznanjima tim sa Grbavice nije imao novca da uplati Petroviću. Čekali su ratu AEK-a, tačnije dio od transfera mladog Anela Šabanadžovića.
Novac iz Grčke je na račun Željezničara legao 1. ili 2. aprila, a odmah nakon toga proslijeđen bivšem treneru.
A kao da je juce bilo kad su bulaznili da imaju para da ih krava nmze pojesti...
Tugo moja.
Novac iz Grčke je na račun Željezničara legao 1. ili 2. aprila, a odmah nakon toga proslijeđen bivšem treneru.
A kao da je juce bilo kad su bulaznili da imaju para da ih krava nmze pojesti...
Tugo moja.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Znas kako kazu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel ovo pokusao glavom odbranitOsim13 je napisao/la:Jesu ovo Pitari premirali golmana protivnika
Ne znam šta je reć, Pitari igraju polufinale Kupa a samo pričaju o nama, GOLEM SI ŽELJOsvrakino1921 je napisao/la:Jel ovo pokusao glavom odbranitOsim13 je napisao/la:Jesu ovo Pitari premirali golmana protivnika
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- svrakino1921
- Kontakt:
@redbullbelosevic28 je napisao/la:Prema našim saznanjima tim sa Grbavice nije imao novca da uplati Petroviću. Čekali su ratu AEK-a, tačnije dio od transfera mladog Anela Šabanadžovića.
Tugo moja.
Evo covjek postavio pravu istinu
Uglavnom zahvalite AEK-u
Mi tako zivimo i poslujemo od transfera uglavnom
Sretno Vam u Europi ako je izborite protiv Radnika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.