Ma odma pisat UEFI dosta je vise muljanjaVanja8 je napisao/la:Upravo tako...31.03/19 je bio posljednji rok za uplatu ,svako kasnjenje se smatra krsenjem presude i klubu se ne može izdati licenca...samoposteno je napisao/la:Oni su platili ali su prekoracili rok po zakonu nemaju pravo na licencu jedino preko mutni radnjiEvolve je napisao/la:Sve i da ostanu bez licence postojo zalba, isplatit ce Slavka jer nije neki ni iznos i dobiti licencu na drugo stupanjskoj komisiji. Bezvezno dizanje hypa od strane novinara...
E sad ce oni naci neku radnicu na salteru da kaže kako je zaboravila prebaciti novac...![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- samoposteno
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
A lazes hahahahhahahahhaah
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dakle, Sarajlije su “probile rok” za četiri dana, što znači da im Komisija za licenciranje Fudbalskog saveza BiH ne može, niti sme, da izda licencu za nastup na međunarodnoj sceni u sezoni 2019/20.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Slovo zakona...avenija je napisao/la:Dakle, Sarajlije su “probile rok” za četiri dana, što znači da im Komisija za licenciranje Fudbalskog saveza BiH ne može, niti sme, da izda licencu za nastup na međunarodnoj sceni u sezoni 2019/20.
Ovo bolje od sexaVanja8 je napisao/la:Slovo zakona...avenija je napisao/la:Dakle, Sarajlije su “probile rok” za četiri dana, što znači da im Komisija za licenciranje Fudbalskog saveza BiH ne može, niti sme, da izda licencu za nastup na međunarodnoj sceni u sezoni 2019/20.![]()
![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ma Željo je loš svakako s licencom ili bez nje, jbt ljudi kod kuće imaju negativnu gol razliku 
- Evolve
- Kontakt:
Cekaj, zar nema drugostupanjska komisija?samoposteno je napisao/la:Oni su platili ali su prekoracili rok po zakonu nemaju pravo na licencu jedino preko mutni radnjiEvolve je napisao/la:Sve i da ostanu bez licence postojo zalba, isplatit ce Slavka jer nije neki ni iznos i dobiti licencu na drugo stupanjskoj komisiji. Bezvezno dizanje hypa od strane novinara...
NK Široki Brijeg
- samoposteno
- Kontakt:
Za probijanje roka neEvolve je napisao/la:Cekaj, zar nema drugostupanjska komisija?samoposteno je napisao/la:Oni su platili ali su prekoracili rok po zakonu nemaju pravo na licencu jedino preko mutni radnjiEvolve je napisao/la:Sve i da ostanu bez licence postojo zalba, isplatit ce Slavka jer nije neki ni iznos i dobiti licencu na drugo stupanjskoj komisiji. Bezvezno dizanje hypa od strane novinara...
Miske uzvraca udarac!!!

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- samoposteno
- Kontakt:
Jos kad narod dodje po svoju stolicu

-
GradKamena2
- Kontakt:
Sabrija Topalovic je sudio pravo dobro Zrinja-Krupa.
Miske ce ih ugasiti svega mi

- prisonbreak
- Kontakt:
Mene iznenadio kako dobro sudioGradKamena2 je napisao/la:Sabrija Topalovic je sudio pravo dobro Zrinja-Krupa.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
drakensang
- Kontakt:
Svi oni, bar velika većina, znaju sudit dobro. Od Došle, Živkoviča, Bjelice do Kaljanca, Jelića, Peljte. Stvar je u tome kome ne možeš ponudit' da sudi malo "nategnuto" a takav je možda jedan, ako i toliko. Ako dobiješ cca 800-900KM(lupam) za utakmicu koju sudiš, i dođe recimo Her Sisoje sa 10.000KM keša za penal i blago natezanje, rijetko ko bi i od nas odbio, a ne od njih. Još ako se provuku bez drakonske kazne, ide novi Audi k'o djeca u školu. Evo primjer navede gore Sabrija Topalović. Isti je znao u 1. Federacije prije par mjeseci ne dat ekipi da pređe centar, random utakmica recimo Bosna Slaven. Ali kad sudi bez takvih interesa, kao Zrinjski Krupa, odradit će to ko Mažić.
- samoposteno
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la:Molim te @Samoposteno,na molbu iz Skretnice kada se o njima pise obavezna su tri smajlija...samoposteno je napisao/la:Jos kad narod dodje po svoju stolicu![]()
![]()
![]()
Zahvaljujem u ime Vase...samoposteno je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Molim te @Samoposteno,na molbu iz Skretnice kada se o njima pise obavezna su tri smajlija...samoposteno je napisao/la:Jos kad narod dodje po svoju stolicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čisto da se podsjetimo zbog cega...
- prisonbreak
- Kontakt:
Objasnio!drakensang je napisao/la:Svi oni, bar velika većina, znaju sudit dobro. Od Došle, Živkoviča, Bjelice do Kaljanca, Jelića, Peljte. Stvar je u tome kome ne možeš ponudit' da sudi malo "nategnuto" a takav je možda jedan, ako i toliko. Ako dobiješ cca 800-900KM(lupam) za utakmicu koju sudiš, i dođe recimo Her Sisoje sa 10.000KM keša za penal i blago natezanje, rijetko ko bi i od nas odbio, a ne od njih. Još ako se provuku bez drakonske kazne, ide novi Audi k'o djeca u školu. Evo primjer navede gore Sabrija Topalović. Isti je znao u 1. Federacije prije par mjeseci ne dat ekipi da pređe centar, random utakmica recimo Bosna Slaven. Ali kad sudi bez takvih interesa, kao Zrinjski Krupa, odradit će to ko Mažić.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- Orangina85
- Kontakt:
Bjelica da je placen 10 milja po tekmi od strane saveza da dobro sudi opet ne bi znao. Taj lik ne zna fudbalska pravila. Obzirom da je iz Sarajeva cesto je sudio omladinske utakmice i cak od toga uspije cirkus napraviti.
Vrati Celi pare Amaree, Amaree, Amareee! Miske kralju, dozivotno smo ti zahvalni! 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hoce Petrovic i kamate...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.