Prva liga FBiH - 2018/19
Moderator/ica: GracanicaAA
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH - 2018/19
Haj što mu zamagli al debil objavio jednom: "Marko Savinović otima hurmašice za ručak od mlađih igrača."
Koji mozak moraš bit pa da ti ovo padne na pamet.
Support your local club !
KonjicBOY je napisao/la:Haj što mu zamagli al debil objavio jednom: "Marko Savinović otima hurmašice za ručak od mlađih igrača."

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bahahahahahahahhaahhaha
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
-
- Moderator
- Kontakt:
Kad je mene Banovao kud ces dalje.

- bavariapivo
- Kontakt:
Nisi jedini, mene je prije nekoliko godina banovao i to samo zato što je glup.GracanicaAA je napisao/la:Kad je mene Banovao kud ces dalje.![]()
Ispravio ja njega jedno dva tri puta i zbog toga popio ban, od tada ne posjećujem tu debilnu stranicu
-
- Kontakt:
Pregled kola sjedem i upalim. I sve do utakmice na Otoci, gdje se igraci sklanjaju da ljudi postignu gol. Razumijem dobili su pare, razumijem ljudi su prodali svoj obraz i obraz kluba ali je li moguce da onoliko ne smiju napasti protivnika, niti cak dodirnuti ga. Kazu predivna akcija prethodila golu prvom Dalibora Pandže, ja baš pomislio izigrali nešto kad ono imam šta viditi, igrači gostujuće ekipe kao kipovi.. Nevjerovatno majku mu.. 

Ti si naša ljubav jedina!
Ne laži.fudbalfudbal je napisao/la:Pregled kola sjedem i upalim. I sve do utakmice na Otoci, gdje se igraci sklanjaju da ljudi postignu gol. Razumijem dobili su pare, razumijem ljudi su prodali svoj obraz i obraz kluba ali je li moguce da onoliko ne smiju napasti protivnika, niti cak dodirnuti ga. Kazu predivna akcija prethodila golu prvom Dalibora Pandže, ja baš pomislio izigrali nešto kad ono imam šta viditi, igrači gostujuće ekipe kao kipovi.. Nevjerovatno majku mu..
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Gdje ima pregled kola?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Pozdravi dinela uz poruku nema bodeva dzaba ste dosliLjumanM95 je napisao/la:Gdje ima pregled kola?

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Mogli smo bacit kakav roštilj za vikend, ako ne bude kišeSMR187 je napisao/la:Pozdravi dinela uz poruku nema bodeva dzaba ste dosliLjumanM95 je napisao/la:Gdje ima pregled kola?

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Najavili kisu komplet vikendLjumanM95 je napisao/la:Mogli smo bacit kakav roštilj za vikend, ako ne bude kišeSMR187 je napisao/la:Pozdravi dinela uz poruku nema bodeva dzaba ste dosliLjumanM95 je napisao/la:Gdje ima pregled kola?

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ništa, sjedićemo u kući onda, volimo mi meso i s električne 

-
- Kontakt:
U Novom Travniku ekipa bez stida i obraza na celu sa Topicem a u Tesanj poslali PL sudiju
Kako ce past svi nisu ni svjesni..

#musvdg
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ko će pasti, ne kontam? Misliš na tosk? I meni ne ide u glavu otkud peljto na našim travnjacima1922VFC1981 je napisao/la:U Novom Travniku ekipa bez stida i obraza na celu sa Topicem a u Tesanj poslali PL sudijuKako ce past svi nisu ni svjesni..
-
- Kontakt:
Tri FIFA sudca na terenu u Tešnju. Bez ikakvog obrazloženja angažovani su Peljto Irfan, Macic Amer i Beljo Davor?!?
Ti si naša ljubav jedina!
Šta ovo treba da znači, imaš li insajdersku iz Tešnja, ništa vama ne treba vjerovatiSarmelino je napisao/la:?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Opet pokušaj otkrivanja identiteta!? Dokle će se tolerisati isto?drakensang je napisao/la: A brnjo podveleski nije vrijedjanje? Kontam sve, al nije mi jasno kako ti ne vidis da upravo isto radis od cega se "kobiva" grozis. Prezime ti je podvelesko btw

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Ne mislim na Tosk,Peljto je regulara.HeliosIzDomzala je napisao/la:Ko će pasti, ne kontam? Misliš na tosk? I meni ne ide u glavu otkud peljto na našim travnjacima1922VFC1981 je napisao/la:U Novom Travniku ekipa bez stida i obraza na celu sa Topicem a u Tesanj poslali PL sudijuKako ce past svi nisu ni svjesni..
#musvdg
pojma neamOsim13 je napisao/la:Šta ovo treba da znači, imaš li insajdersku iz Tešnja, ništa vama ne treba vjerovatiSarmelino je napisao/la:?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.