ne bih bas rekao da je tako. Mislim da se Ben Arfa malo zakacio sa predsjednikom ili nekim iz uprave i izjavio je da on nije rob i da ne mora igrati za Marseille ako ne zeli. Marseille ga je zbog tih izjava zelio prodati ali malo je vremena bilo pa su ga posudili.marseille_unique je napisao/la:e vidis grijesis nije on htjeo da ode nego ga oni nisu htjeli pa su gfa odlucili posuditi malo, kao da ga nesto nauce pameti da bude kao ozbiljniji malo, on je jos uvijek marseilleov igrac ali je samo na posudbi
Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Marseille
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- marseille_unique
- Kontakt:
ja vam reko bicemo prvaci vec smo treci na tabeli
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Da da, igramo sve bolje i bolje, Remy dao prvi golmarseille_unique je napisao/la:ja vam reko bicemo prvaci vec smo treci na tabeli

- marseille_unique
- Kontakt:
spartak izgubio, i izgubi jos u londonu, a mi pobiejdimo zilinu i onda imamo po se3st bodova i mi i oni, ko je reko da je marseille ispo, nema sanse
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Iskreno nisam zadovoljan vecerasnjom utakmicom. Samo 1-0 protiv Ziline je lose ali nadam se da cemo tamo bolje odigrati. Nismo jos ispali, imamo sanse , odlucujuca tekma ce biti protiv Spartaka u Moskvimarseille_unique je napisao/la:spartak izgubio, i izgubi jos u londonu, a mi pobiejdimo zilinu i onda imamo po se3st bodova i mi i oni, ko je reko da je marseille ispo, nema sanse
- marseille_unique
- Kontakt:
nema sanse da smo ispali
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Nadam se, opet kazem, utakmica u Moskvi ce odluciti hocemo li proci ili ne. Najvse se uzdam u Deschampa, mislim da nas on moze izvuci iz ove situacije. Sad se treba okrenuti utakmici protiv Lillea koju cemo nadam se dobiti i jos vise se pribliziti prvom mjestu.marseille_unique je napisao/la:nema sanse da smo ispali
Kakva utakmcia sinoc. Prvo poluvrijeme smo gubili , Lille je bio bolji ali onda Bog zna sta je Deschamp rekao igacima u svlacionici i u drugom poluvremen smo dali 3 gola. Remy sve bolji i bolji. Sinoc 2 gola, proslo kolo 1, ja sam govorio da ce biti pravo pojacanje. Drugi smo na tabeli, bod iza Rennesa, idemo na prvo mjesto uskoro. ALLEZ L'OM! 

- marseille_unique
- Kontakt:
pokazali smo karakter i sada sam puno puno optimisticniji sad jednostavno imama sasvium drugo misljenje o ekipi i puno sam sada nekako siguran u to da se moze svastra desiti svaka cast deschamp, eto sta znaci jedan dobar trener
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
u moskvi ce bit odlucujuca tu vam igra samo pobjeda...imate dobru ekipu iskreno ben arfa nebi ni imao mjesta u prvom timu pored remija i valbuene...ako dovedete dobrog centralnog veznog na polusezoni da pomaze cheyruu u odbrani a luchu naprijed mozete se nadat velikim stvarima
Pricalo se o dolasku Alu Diarre ali eto u zadnji cas se taj transfer otkazao. Treba nam jos neko u vezi, po stranama smo prejaki, Remy je sve bolji, Valbuena standardno dobar a u napadu Gignac uvijek navlaci na sebe vise igraca i ostavlja prostor ostalima. Mislim da i ove godine mozemo osvojiti ligu a nadam se prolasku grupe u LPgruezi je napisao/la:u moskvi ce bit odlucujuca tu vam igra samo pobjeda...imate dobru ekipu iskreno ben arfa nebi ni imao mjesta u prvom timu pored remija i valbuene...ako dovedete dobrog centralnog veznog na polusezoni da pomaze cheyruu u odbrani a luchu naprijed mozete se nadat velikim stvarima
- marseille_unique
- Kontakt:
da budem iskren ben arfa uvijek dobro dode znam sigurno meni u socceru hehe, steta stoga nema ja bih ga stalno ubacivo ali prvo ga treba malo disciplinovati, trea treba josneko dobar u veznom redu ali neko sa velikim imenom da klad ga pogledas on ulijeva strah stranim igracima, neko vako iz jaceg kluba na zalazu ugovora, nema ne znam sta da kazem svaka cast deschamps svaka cast, uvjeren sam u prolaz u ligi prvbaka i ako ne pobiejdimo u moskvi, uvjeren sam u to, mislimd a smo bolji iako smo izgubili od njih u prvoj utakmcii na cudan nacin
kazem dobra ekipa za sada dobra evo i danas smo pobiejdili u liga kupu, sada protiv rennesa igramo na veledromu oni su ispered nas bod jedan ako ih pobijedimo odosmo na prvu poziciju
kazem dobra ekipa za sada dobra evo i danas smo pobiejdili u liga kupu, sada protiv rennesa igramo na veledromu oni su ispered nas bod jedan ako ih pobijedimo odosmo na prvu poziciju
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Jao kako im nije zao cuj 0:7 HAHAHha
Cestitam
Cestitam

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Masters from the Sea
- Kontakt:
Pa stanite maloDAVID VILLA 7' je napisao/la:Jao kako im nije zao cuj 0:7 HAHAHha
Cestitam

Pratim ovu tekmu i fakat je nevjerovatno da Marseille da gol kad se sjeti.Prakticno,svaki sut u okvir gola je bio gol. 

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Haha hvala hvala, ova sezona bi se moglo daleko dogurati. Samo da nam je grupu proci, Zilina je osjetila kako je kad se najveci Francuski klub naljuti. GignacDAVID VILLA 7' je napisao/la:Jao kako im nije zao cuj 0:7 HAHAHha
Cestitam

- King Kenny
- Kontakt:
Upravo, da se zna ko je gazdaKing Kenny je napisao/la:demonstracija sile

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Očekivao sam pobjedu, ali ovako nešto nisam. Zilina kao da nije ni postojala na terenu; u kontaktu s loptom su bili samo kada bi krenuli s centra(dakle ukupno 8 puta). 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- alan_kardec
- Kontakt:
Nikako mi ne ide u glavu pomoći kojih trikova su ovi veseli Slovaci u posljednjem krugu kvalifikacija uspjeli izbaciti Spartu. Jedva čekam da vidim pregled.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.