Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nije jos skonto. Jel realno ovo?
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Pa hajde sve i da se Sloboda ugasi ne gubite aman neke trofeje sad... 

Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
idi obali ga Nikšiću kuknjavatuzlak1987 je napisao/la:Nije jos skonto. Jel realno ovo?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada se uvede da svi clanovi moraju obaliti.Osim13 je napisao/la:idi obali ga Nikšiću kuknjavatuzlak1987 je napisao/la:Nije jos skonto. Jel realno ovo?
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sta imam skontat yebem ti glavu suplju.tuzlak1987 je napisao/la:Nije jos skonto. Jel realno ovo?
Ljudi skontali kako da "bezbolno"gase klubove po zelji.
Sam si reko.Osnujes novi subjekt on on starog uzme grb ime boje i pici dalje.
Bravo za tebe klosaru dabogda ti takav zakon u kuci bio.Je li realno da si toliko bolestan.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Jeste primjetili da je Savez redizajnirao web stranicu 

It's better when it's live
I onda kažu fudbal stagnira, bravo za savez
Al onda pročitaš ovu vijest:
https://www.nfsbih.ba/vijesti/nogomet-m ... u-u-hns-u/
Ja se ne mogu načuditi. Kakav VAR?
Pa stadioni wc nemaju neki, neki nemaju 1 natkrivenu stolicu, neki nemaju VIP uopće, dosta ih nema nikakve uvjete za novinare, a da ne spominjem internet. Pored toga travnjake ne treba ni spominjati više, dno dna, a priča se i sastanči o uvođenju VAR tehnologije
Osim toga, prijenosi utakmica idu na privatnu IPTV platformu u SD kvaliteti gdje jedva raspoznaješ tko igra, samo boje vidiš različite na ekranu. Uz to su prijenosi katastrofalno realizirani. Većina utakmica nema uživo nikako.
Gol tehnologija ne postoji uopće (a manji je trošak)
I pričamo o VAR-u i sastanči se o tom
Bolje bi bilo da gledaju kako da smanje ligu na 10 klubova, da se drže pravilnika za licenciranje stadiona u PL (pola klubova ne bi moglo igrati na stadionima gdje sad igra, nažalost), a ne da gledaju kroz prste kako im dođe. Da srede sudačku komisiju/sudački dio. Da riješe pitanje infrastrukture, travnjaka, uvjeta na stadionima itd. Da riješe pitanje prijenosa, naprave standarde (HD, broj kamera itd itd), da sve tekme idu live.
https://www.nfsbih.ba/vijesti/nogomet-m ... u-u-hns-u/
Ja se ne mogu načuditi. Kakav VAR?
Pa stadioni wc nemaju neki, neki nemaju 1 natkrivenu stolicu, neki nemaju VIP uopće, dosta ih nema nikakve uvjete za novinare, a da ne spominjem internet. Pored toga travnjake ne treba ni spominjati više, dno dna, a priča se i sastanči o uvođenju VAR tehnologije

Osim toga, prijenosi utakmica idu na privatnu IPTV platformu u SD kvaliteti gdje jedva raspoznaješ tko igra, samo boje vidiš različite na ekranu. Uz to su prijenosi katastrofalno realizirani. Većina utakmica nema uživo nikako.
Gol tehnologija ne postoji uopće (a manji je trošak)
I pričamo o VAR-u i sastanči se o tom

Bolje bi bilo da gledaju kako da smanje ligu na 10 klubova, da se drže pravilnika za licenciranje stadiona u PL (pola klubova ne bi moglo igrati na stadionima gdje sad igra, nažalost), a ne da gledaju kroz prste kako im dođe. Da srede sudačku komisiju/sudački dio. Da riješe pitanje infrastrukture, travnjaka, uvjeta na stadionima itd. Da riješe pitanje prijenosa, naprave standarde (HD, broj kamera itd itd), da sve tekme idu live.
It's better when it's live
o cemu ti bolan pricas, ti si ocito zaostao u komunizmu. posljeratna Sloboda lici na sve samo ne na ozbiljan klub. Slobodi pa tako i ostalim klubovima treba kapital, novac za ulaganje... sta imamo mi u gradu od toga sto se daju budzetske pare nekim uhljebima koji ne znaju voditi klub. nista. bolje je investirati taj novac da imamo cisci zrak, da se gradi infrastruktura... u biti sve je bolje nego sadasnje stanje sa klubom i stadionom. tako da ako neko zeli da investira, da vodi klub, privatno kao svi ostali uspjesni klubovi u regionu, evropi i sire, dobrodosao druze. udruzenje gradjana, kokuza, pokazalo se kao neuspjesno, zasto ne kopirati sistem gdje to funkcionise. ovaj prijedlog zakona nije perfektan (ako si ga uopste procitao), ali ima elemenata na kojim se moze izgraditi stabilan klub.Brcanskamalta je napisao/la:Sta imam skontat yebem ti glavu suplju.tuzlak1987 je napisao/la:Nije jos skonto. Jel realno ovo?
Bravo za tebe klosaru dabogda ti takav zakon u kuci bio.Je li realno da si toliko bolestan.
Sa VAR-om bi kod nas utakmice trajale po nekoliko dana
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Naravno da ima,ako dodje covjek i otkupi dug.mahic je napisao/la:o cemu ti bolan pricas, ti si ocito zaostao u komunizmu. posljeratna Sloboda lici na sve samo ne na ozbiljan klub. Slobodi pa tako i ostalim klubovima treba kapital, novac za ulaganje... sta imamo mi u gradu od toga sto se daju budzetske pare nekim uhljebima koji ne znaju voditi klub. nista. bolje je investirati taj novac da imamo cisci zrak, da se gradi infrastruktura... u biti sve je bolje nego sadasnje stanje sa klubom i stadionom. tako da ako neko zeli da investira, da vodi klub, privatno kao svi ostali uspjesni klubovi u regionu, evropi i sire, dobrodosao druze. udruzenje gradjana, kokuza, pokazalo se kao neuspjesno, zasto ne kopirati sistem gdje to funkcionise. ovaj prijedlog zakona nije perfektan (ako si ga uopste procitao), ali ima elemenata na kojim se moze izgraditi stabilan klub.Brcanskamalta je napisao/la:Sta imam skontat yebem ti glavu suplju.tuzlak1987 je napisao/la:Nije jos skonto. Jel realno ovo?
Ja pricam o drugim stvarima koje ovaj zakon omogucava.Ja sam procitao jesi li ti.

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Naravno da ima,ako dodje covjek i otkupi dug.Brcanskamalta je napisao/la:o cemu ti bolan pricas, ti si ocito zaostao u komunizmu. posljeratna Sloboda lici na sve samo ne na ozbiljan klub. Slobodi pa tako i ostalim klubovima treba kapital, novac za ulaganje... sta imamo mi u gradu od toga sto se daju budzetske pare nekim uhljebima koji ne znaju voditi klub. nista. bolje je investirati taj novac da imamo cisci zrak, da se gradi infrastruktura... u biti sve je bolje nego sadasnje stanje sa klubom i stadionom. tako da ako neko zeli da investira, da vodi klub, privatno kao svi ostali uspjesni klubovi u regionu, evropi i sire, dobrodosao druze. udruzenje gradjana, kokuza, pokazalo se kao neuspjesno, zasto ne kopirati sistem gdje to funkcionise. ovaj prijedlog zakona nije perfektan (ako si ga uopste procitao), ali ima elemenata na kojim se moze izgraditi stabilan klub.Sta imam skontat yebem ti glavu suplju.
Ja pricam o drugim stvarima koje ovaj zakon omogucava.Ja sam procitao jesi li ti.

znaci bolje je da klub duguje novac drzavi, da se nastavlja financirati iz dzepa gradjana, da nastavlja propodati... nego da neko dodje otkupi dug i da pokusa da vodi isti taj klub. tvoj strah je da ce ta ista osoba ugasiti klub nakon sto otkupi dug. ne razumijem zasto bi to neko uradio, ili zasto bi promjenio naziv kluba itd... svako gleda da ako nesto uradi, ulozi, da mu se naravno kasnije i vrati (u smislu da unovci), ne vidim neku financijsku logiku za potez od kojeg ti strahujes.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Kakva promjena naziva sta pricas....Nisi u toku.
Stvar je ustupanju naziva boje grba drugom klubu koji ovaj zakon omogucava ...
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
vise u toku od tebe sigurno. daj mi primjer cega ti strahujes kad je u pitanju Sloboda ili bilo koji drug klub... pa da vidimo koliko je to realno o cemu ti pricasBrcanskamalta je napisao/la:Kakva promjena naziva sta pricas....Nisi u toku.
-
- Kontakt:
i on ti je za ulazak privatnog kapitala, ali poucen ranijim iskustvima rada u klubu i namjerama, boji se ovog "gasenja" ustupanjem naziva. o tome se radimahic je napisao/la:vise u toku od tebe sigurno. daj mi primjer cega ti strahujes kad je u pitanju Sloboda ili bilo koji drug klub... pa da vidimo koliko je to realno o cemu ti pricasBrcanskamalta je napisao/la:Kakva promjena naziva sta pricas....Nisi u toku.
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Nije valjda da jos raspravljate o prijedlogu Denisa Graza?
Pa on ne moze predlozit sta ce mu kuhat sutra za rucak, a ne neki zakon da predlozi.
Pa on ne moze predlozit sta ce mu kuhat sutra za rucak, a ne neki zakon da predlozi.

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
- Dokoljenko
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la:GOAT je napisao/la:Nezzz kako mogu ljudi navijat za privatne klubove.![]()
![]()
![]()
![]()
Najjace do sadat
I meni isto
Neki tamo prdonja uzme ti klub
Ovi su jos u folu da je to njihov klub, ulozice se "milioni", cilj vlasnika je izlazak u evropu i ostale gluposti. Bice interesantno vidjeti koja ce prva od ovih "privatizacija" propasti i sta ce se onda desiti sa privatizovanim subjektom.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Postace Seljo,puka sirotinja...Dokoljenko je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:GOAT je napisao/la:Nezzz kako mogu ljudi navijat za privatne klubove.![]()
![]()
![]()
![]()
Najjace do sadat
I meni isto
Neki tamo prdonja uzme ti klub
Ovi su jos u folu da je to njihov klub, ulozice se "milioni", cilj vlasnika je izlazak u evropu i ostale gluposti. Bice interesantno vidjeti koja ce prva od ovih "privatizacija" propasti i sta ce se onda desiti sa privatizovanim subjektom.

S kim zeljo sutra igra ? ... a ne oni su odustali od kupa da se posvete lig HAHAHAH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.