Eno sad, sad češ naravno reč da si ti mene ko ubjeđivao ?! A kad sam ja rekao da onaj Fulham-ov golman neče doč i to če sad bit da si ti meni govorio ?! E, djete moje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
GunnerS je napisao/la:Ma znam, al se i ja ne zafrkavam
Eno sad, sad češ naravno reč da si ti mene ko ubjeđivao ?! A kad sam ja rekao da onaj Fulham-ov golman neče doč i to če sad bit da si ti meni govorio ?! E, djete moje
A gdje će ga ići, igra jednu pa ne igra deset.Da je tu malo kontinuiteta krenulo bi i njega. Nije on loš igrač.GunnerS je napisao/la:Eto, baš kako sam i mislio, uzimaš sebi zasluge, al et, nema veze. Nek, šta fali, kolege smo![]()
Nego, šta je sa Velom, nekako ga neče, stvarno mi ga žao...
Inače neki ga zovu Debilson, i ja njega ne volim, nije on nikako za ove engleske lige. Jedino što ima dobar šut, ostalo mu je sve za objesit mačku o rep.Nije da ga mrzim i ne volim kontaš, ali od svih igrača njega najmanje volim.GunnerS je napisao/la:MOžda ga Weneger mora puštat da igra utakmice protiv ovih timova iz donjeg djela tabele. Jbg.mora i on krenut igrat. Velik je talenat, samo treba mu iskustva ( a to mu fali i previše ). Al kako mene Denilson iritira, samom svojom pojavom
ma kakvi oni,barci ga tutnutGunnerS je napisao/la:Treba ga uvalit Man UTD-u ili City-uheheh... Hajd lahku noć.
Hercules caoRomariooo je napisao/la:Takvog jedva cekamo, bio bi rezerva u b timu. Kad vas najbolji igrac i kapiten nema mjesta u nasoj ekipi, gdje bi Debilson imao mjesta. A jest nesto nabrijani na Barcu, pojede vas zavist hehe, jos niste zaboravili izgleda ono deranje prosle godine kad na svom terenu niste mogli izaci sesnaesterca hahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.