Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2010, 01:48

Ma znam, al se i ja ne zafrkavam :P

Eno sad, sad češ naravno reč da si ti mene ko ubjeđivao ?! A kad sam ja rekao da onaj Fulham-ov golman neče doč i to če sad bit da si ti meni govorio ?! E, djete moje :P
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 okt 2010, 01:51

GunnerS je napisao/la:Ma znam, al se i ja ne zafrkavam :P

Eno sad, sad češ naravno reč da si ti mene ko ubjeđivao ?! A kad sam ja rekao da onaj Fulham-ov golman neče doč i to če sad bit da si ti meni govorio ?! E, djete moje :P
:mrgreen: Ja sam govorio za Vojčeka, a ti za Schwarzera 100%. ali ako ce Fabianski ovako nastavit da brani onda mi je drago što sam bio ukrivu za Marka. Ali i on je dobar golman, što jest jest.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2010, 01:53

Eto, baš kako sam i mislio, uzimaš sebi zasluge, al et, nema veze. Nek, šta fali, kolege smo :P

Nego, šta je sa Velom, nekako ga neče, stvarno mi ga žao... :(

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 okt 2010, 01:55

GunnerS je napisao/la:Eto, baš kako sam i mislio, uzimaš sebi zasluge, al et, nema veze. Nek, šta fali, kolege smo :P

Nego, šta je sa Velom, nekako ga neče, stvarno mi ga žao... :(
A gdje će ga ići, igra jednu pa ne igra deset.Da je tu malo kontinuiteta krenulo bi i njega. Nije on loš igrač.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2010, 02:01

MOžda ga Weneger mora puštat da igra utakmice protiv ovih timova iz donjeg djela tabele. Jbg.mora i on krenut igrat. Velik je talenat, samo treba mu iskustva ( a to mu fali i previše ). Al kako mene Denilson iritira, samom svojom pojavom :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 okt 2010, 02:06

GunnerS je napisao/la:MOžda ga Weneger mora puštat da igra utakmice protiv ovih timova iz donjeg djela tabele. Jbg.mora i on krenut igrat. Velik je talenat, samo treba mu iskustva ( a to mu fali i previše ). Al kako mene Denilson iritira, samom svojom pojavom :D
Inače neki ga zovu Debilson, i ja njega ne volim, nije on nikako za ove engleske lige. Jedino što ima dobar šut, ostalo mu je sve za objesit mačku o rep.Nije da ga mrzim i ne volim kontaš, ali od svih igrača njega najmanje volim. :mrgreen: Ako ove godine ne pokaže napredak mislim da bi trebalo da mu bude hasta la vista.
Odo spavat, laku noć svim korisnicima SS.ba foruma.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2010, 02:10

Treba ga uvalit Man UTD-u ili City-u :) heheh... Hajd lahku noć.

Titi
Kontakt:

Post Postao/la Titi » 28 okt 2010, 09:10

Odlicna igra sinoc,Walcott se vraca nakon povrede s dva gola :shock: ,Bendtner dao odlican gol,Szczesny odlican sinoc nek nastavi onako i bit ce No1
Gooner till i die

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 28 okt 2010, 09:47

GunnerS je napisao/la:Treba ga uvalit Man UTD-u ili City-u :) heheh... Hajd lahku noć.
ma kakvi oni,barci ga tutnut :mrgreen: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 okt 2010, 10:18

Takvog jedva cekamo, bio bi rezerva u b timu. Kad vas najbolji igrac i kapiten nema mjesta u nasoj ekipi, gdje bi Debilson imao mjesta. A jest nesto nabrijani na Barcu, pojede vas zavist hehe, jos niste zaboravili izgleda ono deranje prosle godine kad na svom terenu niste mogli izaci sesnaesterca hahah
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 28 okt 2010, 10:33

Ma kad smo mogli tutnut Nehljeba mozemo i Debilsona :mrgreen: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 okt 2010, 10:33

Romariooo je napisao/la:Takvog jedva cekamo, bio bi rezerva u b timu. Kad vas najbolji igrac i kapiten nema mjesta u nasoj ekipi, gdje bi Debilson imao mjesta. A jest nesto nabrijani na Barcu, pojede vas zavist hehe, jos niste zaboravili izgleda ono deranje prosle godine kad na svom terenu niste mogli izaci sesnaesterca hahah
Hercules cao :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 okt 2010, 10:40

slika

Vidite evo, Debilson vam je znao biti i ponajbolji igrac nekada, barem u pasovima haha
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 28 okt 2010, 10:54

Vidis kako vi znate otkrit talenta :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 okt 2010, 11:18

Naravno, evo vidite sad ovaj spisak kandidata za najboljeg igraca svijeta, tri najveca favorita su talenti koje smo otkrili i odskolovali, vodili u skolu, vozili doktoru jos kad su djeca bili: Messi, Xavi i Iniesta.
Nego, pustite vi Barcu, kad ce vam se vratiti Van Persie, jel na duge staze sad povrijedjen, bez njega i onog Vermalena nema vam borbe za titulu. Zao mi vas je, opet vas povrede uhebase, a dobro ste krenuli bili.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 28 okt 2010, 11:34

romario ko je imao bolji ucinak prosle godine cesc ili xavi???? asistencije i golovi?

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 28 okt 2010, 11:35

Pa i cesc je "njihov" :mrgreen: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 okt 2010, 11:36

Vidi ti ovog romaria zvanog provjerena informacija i siguran tacan transfer hahahaha kad ne mogu da kupe igraca onda taj vise nema mjesta. Prava istina je da nece u Barcelonu da prelaze jer koga god su doveli upropastili su ga, Henry i Ibrahimovic su zadnji primjeri...

Ne znam cemu rasprava Gibbs je bolji od svih nabrojanih lijevih bekova hahaha cuj Badstuder, Fabio-Rafael hahaha Conetrao sve smijesni antitalenti naspram naseg Gibbsa koji je sjajan i ofanzivno i defanzivno, onaj antitalenat Bale uopste nije lijevi bek a i da jeste nije bolji pa taj u defanzivi ne bi mogao zaustaviti krilne igrace iz Premijer lige BiH a kamoli neke vrhunske fudbalere....

Ali najjace su mi njihove statistike povrijede 3 igraca na utakmici njihovi mesari a uz njih jos pola tima nema i onda on neke statistike stavlja, sta reci nego inferiorni smijesni navijaci male politicke partije!

Arsenal dominira!
Dio Arsenala

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 okt 2010, 12:17

Cuj mi vam povrijedili tri igraca , Fabregas udari po nozi Puyola i sam sebi slomi nogu. U toj utakmici koliko se sjecam niste imali samo Van Persija, a mi nismo imali Inieste, tako da je ta prica bezvezna, osteceniji smo mi bili zbog povreda. Vama bi najbolje bilo da na pripreme dodjete na Vlašić, pa da ta vaša nejač jedu štoo više domaćeg travničkog sira i kajmaka da ojačaju te kosti, a ne bi vam bilo lose i Torabija dovesti da makar jednom mjescno magičnim rukama opipa igrace, i sacuva ih od povreda. Prica se da je u redu pred zetrom gdje Torabi iscjeljuje vidjen i momak neki koji neodoljivo pod sjeca na Van Persija.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 28 okt 2010, 12:22

sto ne kazes za statistiku nesto??? vec kad postavljas dodavanja, postavi statistiku koja je bitna golove i asistencije...

evo najbolje sa utakmice sinoc...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.