Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Stadion Slobode u Švrakinom...svrakino1921 je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Ja ne znam je li taj stadion dobar za vas,nema ko vas ne dobi na njemu,najbolje da igrate u Olovu na stadionu Stupcanice...svrakino1921 je napisao/la:Ne moramo u Europu
Mi nista ne moramo
Imamo svoje nekretnine
Reprezentacija igra na nasim nekretninama
A jos ako Edin ode u west ham
Edin Visca u neki klub lige petice
I Veca u Tursku
Pa nama to vise ne treba
![]()
![]()
![]()
(Obavezna tri smajlija)
-Lazic
-Velkoski
-Tatar
![]()
![]()
Olovo je u Ze-Do kantonu ne moremo tamo
Imal sta u kantonu Sarajevo
belosevic28 je napisao/la:@svrakindolac u pokusaju, gledaj nam zemljaka:
https://sportsport.ba/fudbal/romanticar ... jku/313653
Ma vala ga je i pogodio u nogu,neki slino puco.Denchi je napisao/la:a frajer pitar mrtvi nema šanse da bi im dao da zabijubenko21 je napisao/la:Čak ni navijači Željezničara nisu mogli postići gol. Naime, na poluvremenu su izvučene tri ulaznice i njihovi vlasnici imali su šansu dobiti glavnu nagradu predviđenu za derbi, a zadatak je bio da njih trojica odrade akciju koja kreće s polovice terena i da postignu gol Željinom rezervnom golmanu. Akcija je okončana bezuspješno tako da su te noći mreže tresli samo igrači Sarajeva Darko Lazić, Krste Velkoski i Benjamin Tatar.
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje je treci smajli,znas da je to sada obavezno...?mma_hz je napisao/la:Ma vala ga je i pogodio u nogu,neki slino puco.Denchi je napisao/la:a frajer pitar mrtvi nema šanse da bi im dao da zabijubenko21 je napisao/la:Čak ni navijači Željezničara nisu mogli postići gol. Naime, na poluvremenu su izvučene tri ulaznice i njihovi vlasnici imali su šansu dobiti glavnu nagradu predviđenu za derbi, a zadatak je bio da njih trojica odrade akciju koja kreće s polovice terena i da postignu gol Željinom rezervnom golmanu. Akcija je okončana bezuspješno tako da su te noći mreže tresli samo igrači Sarajeva Darko Lazić, Krste Velkoski i Benjamin Tatar.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj vodu platitesvrakino1921 je napisao/la:Ne moramo u Europu
Mi nista ne moramo
Imamo svoje nekretnine
I Veca u Tursku
Pa nama to vise ne treba
![]()
Platit ce savez od rentanja stadionaDenchi je napisao/la:Haj vodu platitesvrakino1921 je napisao/la:Ne moramo u Europu
Mi nista ne moramo
Imamo svoje nekretnine
I Veca u Tursku
Pa nama to vise ne treba
![]()
"Ako-ako"
![]()
![]()
Po meni #Osim isto tako rega likscudetto89 je napisao/la:Ovaj @ svrakino jedan od najboljih momaka, skroz rega bgm , mozda i najbolji od manijaka, tako i treba momcino![]()
Svaki mu je post kroz salu, a ne ko drugi samo psuju, vrijedjaju itd
Meni su GOAT i Dokoljenko simpa pravi dobroćudni, realistični intelektualci.prisonbreak je napisao/la:Po meni #Osim isto tako rega likscudetto89 je napisao/la:Ovaj @ svrakino jedan od najboljih momaka, skroz rega bgm , mozda i najbolji od manijaka, tako i treba momcino![]()
Svaki mu je post kroz salu, a ne ko drugi samo psuju, vrijedjaju itddobri su
sviunapad1010 je napisao/la:Cuj kupis grb, ime, tradiciju, titule za 50 milja. Ali sve po zakonu jel te![]()
Yebem ja ovakvo pravo ko ga ikad izmisli. Sud je da se laže a presuda je istina. Jest al u qurcu![]()
Ali je po zakonu![]()
Solinas pusti ba ovog kretena sta se natežeš s njim i nerviraš bezveze.
Selam @beli sta mai?belosevic28 je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Cuj kupis grb, ime, tradiciju, titule za 50 milja. Ali sve po zakonu jel te![]()
Yebem ja ovakvo pravo ko ga ikad izmisli. Sud je da se laže a presuda je istina. Jest al u qurcu![]()
Ali je po zakonu![]()
Solinas pusti ba ovog kretena sta se natežeš s njim i nerviraš bezveze.![]()
![]()
Da je ono bio gol umjesto prečke vidli bi vi svog BogaMortemHz je napisao/la:lj 0 ž 3
Brate ja sam nekad mislio da je taj lik neuračunljiv 100%scudetto89 je napisao/la:Ovaj @ svrakino jedan od najboljih momaka, skroz rega bgm , mozda i najbolji od manijaka, tako i treba momcino![]()
Svaki mu je post kroz salu, a ne ko drugi samo psuju, vrijedjaju itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.