Uša romino zenicka..sadaku vam udjelili zadnju sezonu pa ostali u ligi ...prisonbreak je napisao/la:Nije steta. DBd se nikad ne vratili, gamad iz Mostara. Naprijed OlimpiC.staragarda je napisao/la:I tako....još jedna sezona će proći bez rođenih u najelitnijem rangu.....steta u pm
Il što bi stari mitomani rekli "do godina u Kninu"
Prva liga FBiH - 2018/19
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH - 2018/19
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dozvolit ce ti kad vidis prelaz iz 2/1 i obrnuto debilu jedanprisonbreak je napisao/la:Turska prcija bar neodozvoljava da igramo po livadamaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nije bitno koliko cemo kuburit. Ti i tvoj smijesni klub cete biti turska kurava dok mu ne dosadite. Nakon toga se gasite kad pokrene pozajmice. I bravo za priznanje da si retard golemo je klub prodat smrdljivcu iz turske. Jeli sada 1000 pa 5000 protiv Zelje ako dobijete na straniprisonbreak je napisao/la: Ja sam retard, i dBd Velez jos kuburio par godina po federalci![]()
Izjave da ste u top 3 PL BIH![]()
Sta vas poklopi, pa vas jedna Zvijezda POSTENO dobije..
moSa OlimpiĆ![]()
a usa orangutane
![]()
Opuste se braco, nema panike![]()
Al sljedeca godina je vasa, Gosk vjerovatno nece imati neke ambicije kao Olimpik

Rekao sam ti rang nam je nebitan. Nas 3-4-5 hiljada s kim god igramo
Staragarda kada neko okrene ledja klubu to je isto kao da je izdao majku koja ga je rodila i dojila. Smrdo jedan ti si tip koji bi popusio ku.rac za cenera. Trebaju te ti slobodasi pljuvat gdje te vide
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- prisonbreak
- Kontakt:
Da i vama osiguramo PL, vidimo ds to ne znate, i ako nemate dugova, najbolja administracijamostar_mo je napisao/la:Uša romino zenicka..sadaku vam udjelili zadnju sezonu pa ostali u ligi ...prisonbreak je napisao/la:Nije steta. DBd se nikad ne vratili, gamad iz Mostara. Naprijed OlimpiC.staragarda je napisao/la:I tako....još jedna sezona će proći bez rođenih u najelitnijem rangu.....steta u pm
Il što bi stari mitomani rekli "do godina u Kninu"

Top 3 ekipe u BiH, sta vam se onda ovo desava ?
Visa sila ili?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pokusajte osigurat bar kermu ipo satnicu u zenici da se ne skupljate po tromedjiprisonbreak je napisao/la: Da i vama osiguramo PL, vidimo ds to ne znate, i ako nemate dugova, najbolja administracija![]()
Visa sila ili?

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Vi ste se meni zgadili onog trenutka kad ste spominjali Markale , nevezano za fudbal i pokazali da ste divljaci kakvih nema nadaleko..prisonbreak je napisao/la: Da i vama osiguramo PL, vidimo ds to ne znate, i ako nemate dugova, najbolja administracija![]()
Visa sila ili?
Mostara kojeg posjećuju milioni turista godišnje će biti , bit će i Veleža i hiljada njegovih navijača , nebitno u kojoj ligi ...a Zenica će uvijek biti smrad , ciganija a glavna asocijacija na taj grad zatvor.
Živ ti meni bio al što ste vi generalno neandertalci malo sam toga vidio u BiH .

- prisonbreak
- Kontakt:
Samo nastavite smrditi po federlaci, nista vise i ne zasluzujete top 3 ekipo 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
E jesi mi ti bolji u picku materinustaragarda je napisao/la:Prisone,lik svaki pricu o klubovima svede na neki licni nivo i onda krecu priča o majmunolikim....nije lik tačan sekunde, vjeruj....sad će ti pocet porodicu spominjati jer ti se ne sviđa nizeligas iz vrapcica....uglavnom, jazavac pravi

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Mozes kontaktirat sisu da ti ga pozajmi ili izda. Da vidis kako seljance kosi i barata sa motikom za dnevnicuOsim13 je napisao/la:E jesi mi ti bolji u picku materinustaragarda je napisao/la:Prisone,lik svaki pricu o klubovima svede na neki licni nivo i onda krecu priča o majmunolikim....nije lik tačan sekunde, vjeruj....sad će ti pocet porodicu spominjati jer ti se ne sviđa nizeligas iz vrapcica....uglavnom, jazavac pravi

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Berači,opusti se....mnogo si se usplahirio...."do godine u Premijerki "
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Moze li mi neko pojasniti ovu netrpeljivost navijaca Slobode, Celika....i dobrog dijela navijaca Zeljeznicara, prema Velezu?
- FKS -
mogu ja,Hajdeee je napisao/la:Moze li mi neko pojasniti ovu netrpeljivost navijaca Slobode, Celika....i dobrog dijela navijaca Zeljeznicara, prema Velezu?
nisu im oteli stadion i pokušali ih ugasiti , nije stadion ostao ni recimo u Lukavici niti slično ...nisu im pobacali sve pehare i pokušali zatrati kompletnu historiju kao Veležu , nisu klub reformirali od najboljiih igrača jednog mahalskog turnira koji je organizovao tadašnji UNPROFOR 94 u sjevernom logoru izmedju mostarskih mahala.
Neke od ekipa koje su tada učestvovale su bile : Luka, Mahala, Cernica, Blagaj, Bijelopolje, Velež Nevesinje itd.
Od najboljih igrača tog dvodnevnog turnira kao feniks iz pepela se počeo dizati Velež , bez stadiona , bez bilo kakve infrastrukture, bez bilo čega i počeo igrati na prigradskoj livadi u Vrapčićima i kao takav i dan danas 25 godina poslije opstao , sa novim u ratu i poslije rata rodjenim generacijama onih kojima su njihovi očevi prenijeli ljubav prema Veležu onakvu kako se samo može voljeti Velež i koje danas gledamo kako prevaljuju stotine kilometara kako bi pratile taj Velež.
Netrpeljivost prema Veležu može imati samo onaj tko nema dušu , tko nema mozak , tko nema srce , jer ono što je Velež kao simbol slobodarskog Mostara preživio nije preživio niko.
i živjet će vječno jer moja dva sina i kćer su na svakoj utakmici u crvenim dresovima , u automobilu kada putujemo sviraju samo pjesme o Veležu jer djeca samo to hoće slušati.
To je ljubav , a ljubav je osjećaj koji nam je podario Bog i koji niko od običnih smrtnika , dušmana i sl . ne može ugasiti.
MOSTAR U SRCU VELEŽDO GROBA

-
- Kontakt:
mostar_mo je napisao/la:mogu ja,Hajdeee je napisao/la:Moze li mi neko pojasniti ovu netrpeljivost navijaca Slobode, Celika....i dobrog dijela navijaca Zeljeznicara, prema Velezu?
nisu im oteli stadion i pokušali ih ugasiti , nije stadion ostao ni recimo u Lukavici niti slično ...nisu im pobacali sve pehare i pokušali zatrati kompletnu historiju kao Veležu , nisu klub reformirali od najboljiih igrača jednog mahalskog turnira koji je organizovao tadašnji UNPROFOR 94 u sjevernom logoru izmedju mostarskih mahala.
Neke od ekipa koje su tada učestvovale su bile : Luka, Mahala, Cernica, Blagaj, Bijelopolje, Velež Nevesinje itd.
Od najboljih igrača tog dvodnevnog turnira kao feniks iz pepela se počeo dizati Velež , bez stadiona , bez bilo kakve infrastrukture, bez bilo čega i počeo igrati na prigradskoj livadi u Vrapčićima i kao takav i dan danas 25 godina poslije opstao , sa novim u ratu i poslije rata rodjenim generacijama onih kojima su njihovi očevi prenijeli ljubav prema Veležu onakvu kako se samo može voljeti Velež i koje danas gledamo kako prevaljuju stotine kilometara kako bi pratile taj Velež.
Netrpeljivost prema Veležu može imati samo onaj tko nema dušu , tko nema mozak , tko nema srce , jer ono što je Velež kao simbol slobodarskog Mostara preživio nije preživio niko.
i živjet će vječno jer moja dva sina i kćer su na svakoj utakmici u crvenim dresovima , u automobilu kada putujemo sviraju samo pjesme o Veležu jer djeca samo to hoće slušati.
To je ljubav , a ljubav je osjećaj koji nam je podario Bog i koji niko od običnih smrtnika , dušmana i sl . ne može ugasiti.

All-Time First Yugoslav League table
TREBA VAS UGASITI MAJKU VAM J*E*B*E*M U P*I*Č*K*Umostar_mo je napisao/la:mogu ja,Hajdeee je napisao/la:Moze li mi neko pojasniti ovu netrpeljivost navijaca Slobode, Celika....i dobrog dijela navijaca Zeljeznicara, prema Velezu?
Zapitajte sto vas sve vise i vise raje mrzi i to zadnjih godina samo niste onaj Velez koji je nekada bio i to je cinjenica danas vas oslikava ciganluk, papanluk i primitivizam na sve strane, vase forumsko pisanje vas najbolje oslikava
- ASD
- Kontakt:
Da li ima na netu snimak sad zanjeg meca kojeg je citytv prenosila?
-
- Kontakt:
uglavnom, da ti repliciram na post iznad, namjeatalo se i ne bjezi se od toga, u vrijeme Tanovica i osralih. samo sto je razlika sto smo mi te ljude otjerali, doveli sposobne i postene ljude koji nisu nijednom sudiji na kafu dali 2km, nit je 2km iz dzepa velezovog otislo negdje drugo. Kontas, znaci iscupali smo se iz tog blata, a problem u drzavi je su bas takvi kao ti, znamo i ti i ja kako je azmir usao oba puta u pl, ali si zestok protivnik ovog sto velez radi. volio bih da okusis to na svojoj kozi, kad budes imao dijete s faksom a upadne neki lezihljebovic na poziciju za koju je tvoj sin rodjen.staragarda je napisao/la:Prisone,lik svaki pricu o klubovima svede na neki licni nivo i onda krecu priča o majmunolikim....nije lik tačan sekunde, vjeruj....sad će ti pocet porodicu spominjati jer ti se ne sviđa nizeligas iz vrapcica....uglavnom, jazavac pravi
OJ RUTE OD KLUBA I EKIPE. PA OVI NI FAMOSA VISE NEB DOBILI.IBRO RAHIMIC AAAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Evo ih sada traze pomoc od SIPE i MUPA, Ceferin i Uefa ostali su nijemi na pisma:rol:
Kako sebi stvorise gostovanje na noz u Jajcu pa to ni djeca u vrticu ne rade.
E Velez ko te vodi, hajd da je to klub od jucer pa neiskustvo ali oni su malte ne standardan drugoligas poslije rata i opet lekciju nisu nauclili.

E Velez ko te vodi, hajd da je to klub od jucer pa neiskustvo ali oni su malte ne standardan drugoligas poslije rata i opet lekciju nisu nauclili.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
**** nemamo mi protekciju da ne mozemo ispast. malo je retardirano to podjebavanje kad skontas da ste i bi ttebali ovdje da niste politicka kurava. pa jel, budi realan. a naivan si ako mislis da je ovo sa simeunovicem izazvalo gostovanje na noz. to je gostovanje na noz uvijek bilo i bice, jer su to klubovi koji na taj nacin zive. prodaju se, a od veleza znaju da nece dobit marku da se skloniavenija je napisao/la:Evo ih sada traze pomoc od SIPE i MUPA, Ceferin i Uefa ostali su nijemi na pisma:rol:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.