Pitaj Azmira Husica kako je uspio Behrama namamiti parama.HORHE je napisao/la:Jaki ugovori i plate nema sta budzet ni milion maraka prvi ce ti Behram stariji malom traziti novu sredinu jer ko ce jos jednu sezonu igrati u cvajti ziv bio pa vidioRodjeni81 je napisao/la:Malo si se prevario, za razliku od ostalih nasi igraci skoro svi su vezani ugovorima na 2,3 godine. Nikakav problem nije samo nek se jave i pripreme lovu, ljudi smo dogovorit cemo se.HORHE je napisao/la:Nit ce te uci u premijer ligu nit ce te zadrzati igracki kadar na ljeto![]()
karma is a bitch
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Takav nacin nastupanja kao na forumu bas kao u i oko kluba pa i na terenu ce vas na kraju i kostati ostanka u cvajti
Ugovori su vam malo jaci nego kod ostalih drugoligaskih ekipa vecina igraca vam je potpisivala produzenja u nadi da ce te izboriti premijer ligu i sve je podredjeno ka tome ako se to ne desi normalno je ono sto slijedi ako vam je lakse ubjedjujte sami sebe u neke imaginarne stvari
A uzeli bi vi Nike u Sportvisionu proslo ljeto ali vam nije odgovarala cijena pa ste uzeli opremu od predsjednika Želje tacnije njegovog brata

Ugovori su vam malo jaci nego kod ostalih drugoligaskih ekipa vecina igraca vam je potpisivala produzenja u nadi da ce te izboriti premijer ligu i sve je podredjeno ka tome ako se to ne desi normalno je ono sto slijedi ako vam je lakse ubjedjujte sami sebe u neke imaginarne stvari
A uzeli bi vi Nike u Sportvisionu proslo ljeto ali vam nije odgovarala cijena pa ste uzeli opremu od predsjednika Želje tacnije njegovog brata

SMR187 je napisao/la:Kakav orangutan, prica o Gradaccu kroz koji je zadnji put prosao 2004 u tamovom autobusu. Ne znam sto izlazis iz pecine samo da bi se izblamirao ?Wandelanoite je napisao/la:Srebrenik je grad majmunoliki, a za vasu selendru velegrad sto i vi sami znate, kad poželite prošetati gradskim trgom dođete u Srebrenik jer vi ga nemate, kad poželite izaci na veceru dođete u Orion jer ste yebena kasaba i nemate restorana da izvedete zenu i djecu na veceru i naravno jos mnogo toga.
Da ljudima ne yebemo temu, vidimo se dogodine.
EDIT:
Srebrenik i Gradina su ugošćavali Velez i mnoge druge ekipe i samo znam da se ne bi yebavala mati, porodica i djeca predsjedniku Veleža, direktoru, Ibri Rahimicu i ljudima oko njih, pogotovo od ljudi koji su bliski klubu poput tebe, al' sta ces kad si seljak pa ti to ne razumiješ i sigurno ne bi bilo para kojim bi seljački klubovi poput Olimpika mogli kupiti Gradinu. Isto ko sto smo igrali one godine za Rudar Kakanj, a ne za seljake i cigane iz Gradacca iako nude kule i gradove, tako bi odigrali i za Velez, a ne za plasticare.
Zivis u odronu od grada kroz koji ne bi ni od granata bjezao.
Ko je ugostio vas usljivi klub kad ste igrali premijer ligu sirotinjo srebrenickana banji ste domace tekme igrali, jos vam ljudi iz gradacca dizali gledanost jer koja bi budala nasula cenera goriva da dodje gledat neku gradinu

To sam ga i ja htjeo napomenuti,prica nesto o Gradaccu kako nemamo gdje izaci ovo ono,ljudino i mi bi imali sve sto vi imate da ste vi u ratu izbjegli u Gradacac i da smo mi vama davali humanitarnu kako nama odgovara a ne kako je poslano,sa cime se vi hvalite,znate li vi da Tuzlanski kanton od ukupnih prihoda pola dolazi iz Gradacca i Gracanice,Gradacac je poslije rata bio skoro pa poravnat sa zemljom,a koliko je kod vas granata palo,2 ili 3,vidjet cemo za desetak godina gdje ce Srebrenik bit a gdje Gradacac,lijep pozdrav
-
- Kontakt:
Halo boni vise, okanite se na nasoj temi rasprave o Srebreniku, Gradačcu, vasem kantonu, ratu i ostalim stvarima. Ako imate nesto napisati vezano za tekmu jucerasnju to mogu razumiti, ali ovo ostalo nije mjesto na nasoj temi, niti na forumu generalno.Ponovo je napisao/la:SMR187 je napisao/la:Kakav orangutan, prica o Gradaccu kroz koji je zadnji put prosao 2004 u tamovom autobusu. Ne znam sto izlazis iz pecine samo da bi se izblamirao ?Wandelanoite je napisao/la:Srebrenik je grad majmunoliki, a za vasu selendru velegrad sto i vi sami znate, kad poželite prošetati gradskim trgom dođete u Srebrenik jer vi ga nemate, kad poželite izaci na veceru dođete u Orion jer ste yebena kasaba i nemate restorana da izvedete zenu i djecu na veceru i naravno jos mnogo toga.
Da ljudima ne yebemo temu, vidimo se dogodine.
EDIT:
Srebrenik i Gradina su ugošćavali Velez i mnoge druge ekipe i samo znam da se ne bi yebavala mati, porodica i djeca predsjedniku Veleža, direktoru, Ibri Rahimicu i ljudima oko njih, pogotovo od ljudi koji su bliski klubu poput tebe, al' sta ces kad si seljak pa ti to ne razumiješ i sigurno ne bi bilo para kojim bi seljački klubovi poput Olimpika mogli kupiti Gradinu. Isto ko sto smo igrali one godine za Rudar Kakanj, a ne za seljake i cigane iz Gradacca iako nude kule i gradove, tako bi odigrali i za Velez, a ne za plasticare.
Zivis u odronu od grada kroz koji ne bi ni od granata bjezao.
Ko je ugostio vas usljivi klub kad ste igrali premijer ligu sirotinjo srebrenickana banji ste domace tekme igrali, jos vam ljudi iz gradacca dizali gledanost jer koja bi budala nasula cenera goriva da dodje gledat neku gradinu
![]()
To sam ga i ja htjeo napomenuti,prica nesto o Gradaccu kako nemamo gdje izaci ovo ono,ljudino i mi bi imali sve sto vi imate da ste vi u ratu izbjegli u Gradacac i da smo mi vama davali humanitarnu kako nama odgovara a ne kako je poslano,sa cime se vi hvalite,znate li vi da Tuzlanski kanton od ukupnih prihoda pola dolazi iz Gradacca i Gracanice,Gradacac je poslije rata bio skoro pa poravnat sa zemljom,a koliko je kod vas granata palo,2 ili 3,vidjet cemo za desetak godina gdje ce Srebrenik bit a gdje Gradacac,lijep pozdrav
Moram mu odgovorit kad se prosipa ko riza, ne mogu ga citirati na drugoj temi. Zalis se nama nakon sto su vasi na nasoj temi nabili 10 stranica gluposti
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Svi će tražiti raskid i ići negdje drugo? Sretno im bilo, a i tebi s takvom pameti...HORHE je napisao/la:Takav nacin nastupanja kao na forumu bas kao u i oko kluba pa i na terenu ce vas na kraju i kostati ostanka u cvajti![]()

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Ne svi nego oni bolji vidjet ces i sam prvi Behram*p!p!t@* je napisao/la:Svi će tražiti raskid i ići negdje drugo? Sretno im bilo, a i tebi s takvom pameti...HORHE je napisao/la:Takav nacin nastupanja kao na forumu bas kao u i oko kluba pa i na terenu ce vas na kraju i kostati ostanka u cvajti![]()

Nisu radi cijene, vec zbog rodbinskih (kumskih) veza.HORHE je napisao/la:
Imaju zajedno 9 komentara i gle cuda 4 o Velezu. 

- kosevskobrdo
- Kontakt:
Kakve igrice igraju oko vas niste ni svjesni... Bog nek vam je na pomoci!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ne moramo se vratiti raja moja fina ali cast i postenje necemo dati. Necemo biti **** i prodavati se niti ce sirotinja trositi nase pare koje bi im davali za bodove. Nasa petokraka i antifasisticka istorija je najveci problem. Da nam je mjesec i zvijezda na grbu vec bi bili 4 puta sampioni. Prijatelja nemamo u ovoj drzavi osim sebe. Vidite kako dusmani jedu muda sto nas je 4-5 hiljada kuci protiv Capljine ili Bratstva ili sto nas 3000 ode u Sarajevo. Nama liga nije mjerilo ljubavi i nasu ljubav prema Velezu nista ne moze izmjeriti zato i jesmo posebni. Nemojte na Ibru i upravu jer niste svjesni protiv cega se borimo casno i posteno. Mnogima je to smijesno ali vjerujte da cemo im se i mi smijati kad im Bandic bude svirao nepostojeci penal i izbije titulu ili Grgic podigne zastavicu i ponisti cist gol za plasman u pl. Zaboravili su to neki pa masu olimpikovim dresovima. Sve ce doci na svoje i cast i postenje nikada ne smijemo izgubiti. Biti navijac Veleza je nesto najteze na svijetu ali ja sam brato ponosan na njega i nikad nebi ovu petokraku mjenjao. Raja volim vas sve i svi protiv Slavena pa u Jajce. Idemo posteno pa dokle dodjemo. Kada se pogledamo u ogledalo sutra i kada pogledamo grb kluba vjerujte da cemo biti ponosni jer niko nije ku.rac gurao u njega. To je nasa najveca pobjeda
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Momci dobrodošli u Jajce,da i mi vidimo jednom pravu ekipu,i dobru utakmicu,pa nek bolji pobijedi,mada sa ovom bagrom od sudija nikada se ne zna.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne moramo se vratiti raja moja fina ali cast i postenje necemo dati. Necemo biti **** i prodavati se niti ce sirotinja trositi nase pare koje bi im davali za bodove. Nasa petokraka i antifasisticka istorija je najveci problem. Da nam je mjesec i zvijezda na grbu vec bi bili 4 puta sampioni. Prijatelja nemamo u ovoj drzavi osim sebe. Vidite kako dusmani jedu muda sto nas je 4-5 hiljada kuci protiv Capljine ili Bratstva ili sto nas 3000 ode u Sarajevo. Nama liga nije mjerilo ljubavi i nasu ljubav prema Velezu nista ne moze izmjeriti zato i jesmo posebni. Nemojte na Ibru i upravu jer niste svjesni protiv cega se borimo casno i posteno. Mnogima je to smijesno ali vjerujte da cemo im se i mi smijati kad im Bandic bude svirao nepostojeci penal i izbije titulu ili Grgic podigne zastavicu i ponisti cist gol za plasman u pl. Zaboravili su to neki pa masu olimpikovim dresovima. Sve ce doci na svoje i cast i postenje nikada ne smijemo izgubiti. Biti navijac Veleza je nesto najteze na svijetu ali ja sam brato ponosan na njega i nikad nebi ovu petokraku mjenjao. Raja volim vas sve i svi protiv Slavena pa u Jajce. Idemo posteno pa dokle dodjemo. Kada se pogledamo u ogledalo sutra i kada pogledamo grb kluba vjerujte da cemo biti ponosni jer niko nije ku.rac gurao u njega. To je nasa najveca pobjeda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da trebate sjesti, smiriti se, vidjeti sta do kraja i kako. Igrace smiriti ali ih na neki nacin i dodatno motivisati i izbaciti im nervozu. Mislim da su vam skuhali ali ako pocnete igrati vrhunski ne mogu ni to. Sve je do vas i do toga da nadmasite sami sebe i odigrate vrhunski ostatak sezone gdje ni sudija ne moze pomrsiti racune. Morate izvuci 110% i iz navijaca i igraca i strucnog staba. Sretno do kraja, nadam se da ulazite jer je to najbolje za PL i jer ste historijski bitan klub. 
Premije su dozvoljene, premirajte Bratstvo, Capljinu, Bosnu, Jedinstvo, TOSK, Rudar, Orasje. Sto se tice Veleza biti ce sve domace pobjede i dva izazova u gostima gdje potencijalno mozete izgubiti bodove.

Premije su dozvoljene, premirajte Bratstvo, Capljinu, Bosnu, Jedinstvo, TOSK, Rudar, Orasje. Sto se tice Veleza biti ce sve domace pobjede i dva izazova u gostima gdje potencijalno mozete izgubiti bodove.
Teško je premirati ekipu kad ti konkurent ˝premira˝ par igrača u odbrani da napravi kiks , a obično to tako ide u ovoj lopovskoj ligi.tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da trebate sjesti, smiriti se, vidjeti sta do kraja i kako. Igrace smiriti ali ih na neki nacin i dodatno motivisati i izbaciti im nervozu. Mislim da su vam skuhali ali ako pocnete igrati vrhunski ne mogu ni to. Sve je do vas i do toga da nadmasite sami sebe i odigrate vrhunski ostatak sezone gdje ni sudija ne moze pomrsiti racune. Morate izvuci 110% i iz navijaca i igraca i strucnog staba. Sretno do kraja, nadam se da ulazite jer je to najbolje za PL i jer ste historijski bitan klub.
Ili jednostavno se lakse ne znojiti za 300-400 sigurnih maraka vec se razguliti za 800 koje su na grani i upitne.
Bojim se da su nas uništili psihički i teško ćemo se izdići iznad ovoga .
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pozdrav za nabudzenog koji kaze da sam ja nanio najvise stete Velezu ne dopustajuci svakakvoj susi seljackoj da pljuje po klubu kad su svi nabrali sa foruma. Eto kaze frajer moji iritantni odgovori motivisali protivnike da izgore i daju maksimume protiv nas
E moj mazlume evo nece vam pastrmka vise pisat pa neka ti se svakakva seljadija pisa ovdje po Velezu
igrat ce s rucnom jer nema pastrmke bez obzira sto su namazali supak vazelinom i namjestili ga za pare 

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ziv si brato Ptičiću. Iskarindase vas seljaci u Gradačcu. Ja se vec na 2-0 za Velez digao i otisao. Kako zavrsi na kraju? Klizi lagano slavlje 01.06. Kaze i navijaci Salkea sad se dvoume hocel dolazit na slavlje.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pozdrav za nabudzenog koji kaze da sam ja nanio najvise stete Velezu ne dopustajuci svakakvoj susi seljackoj da pljuje po klubu kad su svi nabrali sa foruma. Eto kaze frajer moji iritantni odgovori motivisali protivnike da izgore i daju maksimume protiv nas![]()
E moj mazlume evo nece vam pastrmka vise pisat pa neka ti se svakakva seljadija pisa ovdje po Velezu
igrat ce s rucnom jer nema pastrmke bez obzira sto su namazali supak vazelinom i namjestili ga za pare
Valja iduce godine opet kod nas na selo.
Kao Pitar i neko ko je 100% za povratak Veleza konacno gdje pripada , zaista dosta nekih klubova koji nemaju 2' navijaca , plus Velez ima i tradiciju i sve ali moram pitat rodjene ovdje , kao neko ko je gledao dvije sazone tu ligu prateci Bosnu kad nisam bio na Kosevu i ta Bosna je imala isti naivan pogled da se ,oze uci posteno u tu ligu , i znajuci od prije svakakve pice i svjedocio sam nevjerovatnim sudjenima i pustanjima utakmica. Vi koji ste u toj ligi od blata do sada ste morali znat dda tu nema obraza , da se zadnjih 5 kola petvara u cirkus,Pa I PL je postala postenija samo iz razloga sto je liga smanjena pa ne smijes nista prodavat i ostat u ligi, mada se nikad nije mogla poredit sa vim blatom od lige . Pod boj 1 vasa uprava nece nista postic sa ovim pritiscima , to je liga bez obraza pa svake sezone se objave cirkusi i nista . 2 moraju podmazat neke ekipe i ono najvaznije je ovu Zvjezdu i ono Gorazde ste morali dobit bez obzira na sudjenje , imate najveci kvalitet al forma im je pala. Nemojte bit naivni , svaki navijac Slobode ce vam otvoreno rec da kad su se oni vracali da su kupili u startu toliko utakmica da su do 15 kola do kraja svi odustali. Madam se da se Velez vraca u PL ,Neko kaze Zelji i Sarajevu bitno da udje Olimpik , pa stvarno mislite da je teze bilo kome na onom stadionu bez Pritska bilo kome teze uzet bodove , Sretno rodjeni!!!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Drug svjesni smo svega sta se desava oko nas i da se podmazuju sudije, Savez, protivnicke ekipe i sve to. Bili smo u blatu u doba bivse uprave, gori nego sada svi ovi timovi sa kojima se borimo, to niko ne spori. Dolaskom Hasica u upravu na prvom sastanku je podvuceno: NEMA PRODAVANJA I KUPOVINE UTAKMICA, SAMO POSTENO PA KO KOGA. Mozemo mi biti u ovoj vukojebini od lige jos 100 godina, al kupovine i prodaje nece biti. Konstatacije da smo bolji od svakoga u ovoj ligi za minimum 2 gola jesmo, izuzev mozda Olimpika, gdje smo negdje u egalu. Znaci nema prodaje pa sta kosta da kosta. A za navijace Rodenih mogu oruciti smirite se 1.6 slavimo ulazak u PL!paulus je napisao/la:Kao Pitar i neko ko je 100% za povratak Veleza konacno gdje pripada , zaista dosta nekih klubova koji nemaju 2' navijaca , plus Velez ima i tradiciju i sve ali moram pitat rodjene ovdje , kao neko ko je gledao dvije sazone tu ligu prateci Bosnu kad nisam bio na Kosevu i ta Bosna je imala isti naivan pogled da se ,oze uci posteno u tu ligu , i znajuci od prije svakakve pice i svjedocio sam nevjerovatnim sudjenima i pustanjima utakmica. Vi koji ste u toj ligi od blata do sada ste morali znat dda tu nema obraza , da se zadnjih 5 kola petvara u cirkus,Pa I PL je postala postenija samo iz razloga sto je liga smanjena pa ne smijes nista prodavat i ostat u ligi, mada se nikad nije mogla poredit sa vim blatom od lige . Pod boj 1 vasa uprava nece nista postic sa ovim pritiscima , to je liga bez obraza pa svake sezone se objave cirkusi i nista . 2 moraju podmazat neke ekipe i ono najvaznije je ovu Zvjezdu i ono Gorazde ste morali dobit bez obzira na sudjenje , imate najveci kvalitet al forma im je pala. Nemojte bit naivni , svaki navijac Slobode ce vam otvoreno rec da kad su se oni vracali da su kupili u startu toliko utakmica da su do 15 kola do kraja svi odustali. Madam se da se Velez vraca u PL ,Neko kaze Zelji i Sarajevu bitno da udje Olimpik , pa stvarno mislite da je teze bilo kome na onom stadionu bez Pritska bilo kome teze uzet bodove , Sretno rodjeni!!!
Ma bola i da ne uđemo u je.benu premijer ligu zna se da će prava raja ostati na stadionu, i to je ono najbitnije. Džaba plastici sve i da uđu kad će imati više gostujućih nego svojih navijača svaku utakmicu. Ko god misli suprotno eno mu Lokomotive pa nek provodi svoje lopovluke...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- josipmusa2
- Kontakt:
Ma i suđenje i sve na stranu za sve ovo najveći je krivac Ibro, u Gradačcu bi dobili da je forma na 50 posto iz jeseni, svojim nepromišljenim potezima unosi nervozu igračima, ubacuje Samardžića da debituje u najvažnijoj utkamici sezone, prosuo je svojom defanzivom PL na Otoci gdje bi na 7 bodova ( sa gol razlikom) bilo gotovo sve. Ovako se nećemo plasirati, plastičari će imat 43/45 bodova što ni Obiliću nije pošlo za rukom, svaka vam čast i sram da vas bude
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.