PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Jel ih ovo uprava podržala tako što ih je udarila po džepu? 

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Koja uprava? Njima je uprava jedan čovjek, pardon jedno živo neljudsko biće koje samo sebe tužava, sebi isplaćuje kamatu, kroji tim, onda ga osuđuje i udara po džepu i kao šlag na tortu sam sebi da podršku. WEWIK SI AMAWE!SarajevoJeBordo je napisao/la:Jel ih ovo uprava podržala tako što ih je udarila po džepu?
- svrakino1921
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Ali su prave ovce...opsujes Bogicevicu svi za tobom,opsujes Kjosevskog svi za tobom,Sinisu opet isto.
Supljiras kao Refikov mali mora igrati i navuces ih njemu na kosti.. neprocjenjivo

Evo jedna samo za naseg dokoljenka (ako je jos ziv) :
Daje Amar apsolutnu podršku sebi

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Usljed silne euforije ne primijetih da je Slobodanka pobijedila 

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dokoljenku amaw svezo pored Lutve. Kae isfrustriran je.zagorski je napisao/la:Evo jedna samo za naseg dokoljenka (ako je jos ziv) :
SarajevoJeBordo je napisao/la:Dokoljenku amaw svezo pored Lutve. Kae isfrustriran je.zagorski je napisao/la:Evo jedna samo za naseg dokoljenka (ako je jos ziv) :

Ni VirČuala nema na forumu odavno. Gdje je i šta radi? Da li je promijenio potpis koji je glasio "Amare, vrati se!"? 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako misliš nema?skoroalen je napisao/la:Ni VirČuala nema na forumu odavno. Gdje je i šta radi? Da li je promijenio potpis koji je glasio "Amare, vrati se!"?
Virtu4l je napisao/la:Divovi od gotovog napraviše veresiju
Kad ih mi otresemo, vidjeće iz prve ruke kako kamenjaši karaju na terenu i van njega.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Kako misliš nema?skoroalen je napisao/la:Ni VirČuala nema na forumu odavno. Gdje je i šta radi? Da li je promijenio potpis koji je glasio "Amare, vrati se!"?
Virtu4l je napisao/la:Divovi od gotovog napraviše veresiju
Kad ih mi otresemo, vidjeće iz prve ruke kako kamenjaši karaju na terenu i van njega.

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta se ovo šuška da je legenda želješčara iskusni sindikalac Bogy, nakon trećeg gola, bodrio ekipu rječima "Ne dajte da zabiju 6 komada", po uzoru na Sergia Ramosa?
A priča se i da je dečko iz susjednog mi Vareša, Dženo Osmanović, već na poluvremenu pitao Zeca gdje se puše nargile poslije tekme. Nije baš da ih je tangiralo to što im Željkan puši karu.SarajevoJeBordo je napisao/la:Šta se ovo šuška da je legenda želješčara iskusni sindikalac Bogy, nakon trećeg gola, bodrio ekipu rječima "Ne dajte da zabiju 6 komada", po uzoru na Sergia Ramosa?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Željina djeca.skoroalen je napisao/la:A priča se i da je dečko iz susjednog mi Vareša, Dženo Osmanović, već na poluvremenu pitao Zeca gdje se puše nargile poslije tekme. Nije baš da ih je tangiralo to što im Željkan puši karu.SarajevoJeBordo je napisao/la:Šta se ovo šuška da je legenda želješčara iskusni sindikalac Bogy, nakon trećeg gola, bodrio ekipu rječima "Ne dajte da zabiju 6 komada", po uzoru na Sergia Ramosa?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A iz prikrajka je pratio tekmu u bordo jakniskoroalen je napisao/la:A priča se i da je dečko iz susjednog mi Vareša, Dženo Osmanović, već na poluvremenu pitao Zeca gdje se puše nargile poslije tekme. Nije baš da ih je tangiralo to što im Željkan puši karu.SarajevoJeBordo je napisao/la:Šta se ovo šuška da je legenda želješčara iskusni sindikalac Bogy, nakon trećeg gola, bodrio ekipu rječima "Ne dajte da zabiju 6 komada", po uzoru na Sergia Ramosa?

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Brate, izgubili ste 6 u nizu. Poradite malo na statistici.**** im sve sto imaju i nemaju, sve i jednom. Karine obicne, za zivota su nas obrukali ovom sezonom. Ostat’ ce zauvijek upamceni kao grupa debila koja je kuci zijanila derbi 0-3 i ekipa koja je izgubila 5 vezanih utakmica u ovoj truhloj ligi. Dabogda vise fudbala nikada nigdje ne zaigrali. Toliko...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:

Uđem im na temu dvije minute....imam šta i vidjet...
Jel ovo moguće yebote kamen dragi?
- hskzmostar
- Kontakt:
Siroki Siroki tece mojim venama
Tu na brigu moj je dom
Siroki u srcu mom
Jeb... te Zeljo
Tu na brigu moj je dom
Siroki u srcu mom
Jeb... te Zeljo
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
To su dvije najvece ublehe i mitomani na ovom forumu od njegovog nastanka, ubjedljivo!skoroalen je napisao/la:Ni VirČuala nema na forumu odavno. Gdje je i šta radi? Da li je promijenio potpis koji je glasio "Amare, vrati se!"?
Ja cu protiv Sirokog na vašem sjeveru povesti " amare odlazi"... mislim da imam podršku u ovom kerimatoniku i bice duploj 

FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.