Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Arsenal
O meču u najkraćim crtama: Vaše rezerve su bolje od naših rezervi i to je to. Zaslužena pobjeda, ali previsok rezultat u odnosu na ono što smo i mi pokazali na terenu. Onaj golman nije normalan, odbranio je 3 čista gola, te je još jednom sjajno skratio ugao Carrollu. Jednostavno, prejaki ste i to je to.
Što se tiče drugog gola, kao što sam već napisao na našoj temi, ne znam je li Theo bio u offsideu ili nije. Bendtner jeste s namjerom sprječavao Williamsona da dođe do Walcotta, ali ne bih ono okarakterisao kao prekršaj(tako rade i defanzivci kada se vrati lopta golmanu pa s namjerom se postave i idu na napadača da isti ne bi došao do golmana).
Što se tiče povrede Gibbsa, valjda nije ozbiljna, ali mora se priznati da nije Routledge išao na njega, već je bio obrnut slučaj. No, želim mu što brži oporavak.
Walcott je pokazao svoju klasu i njegovim potpunim oporavkom ste mnogo, mnogo jači.
Što se tiče drugog gola, kao što sam već napisao na našoj temi, ne znam je li Theo bio u offsideu ili nije. Bendtner jeste s namjerom sprječavao Williamsona da dođe do Walcotta, ali ne bih ono okarakterisao kao prekršaj(tako rade i defanzivci kada se vrati lopta golmanu pa s namjerom se postave i idu na napadača da isti ne bi došao do golmana).
Što se tiče povrede Gibbsa, valjda nije ozbiljna, ali mora se priznati da nije Routledge išao na njega, već je bio obrnut slučaj. No, želim mu što brži oporavak.
Walcott je pokazao svoju klasu i njegovim potpunim oporavkom ste mnogo, mnogo jači.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
A ja kad sam govorio da je mali Vojček najbolji golmanski potencijal na svijetu uz De Geu mene su mnogo ismijavali da sam neobjektivan.Ali ima još vremena da se pokažem da sam upravu.Drago mi je zbog večerašnje pobjeda, povratka Walcotta i gola Bendtnera.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
A lika sta brani majko moja mila...Bosco je napisao/la:A ja kad sam govorio da je mali Vojček najbolji golmanski potencijal na svijetu uz De Geu mene su mnogo ismijavali da sam neobjektivan.Ali ima još vremena da se pokažem da sam upravu.Drago mi je zbog večerašnje pobjeda, povratka Walcotta i gola Bendtnera.

You'll never walk alone.
nemam komentara na ovo, jest mi zao ovog mladjeg poljaka jer i fabianski odlicno brani, i stvarno steta da se on skine sa gola, a steta da ovaj ne nastavi braniti ...
Samo sam gledo nekoliko njegovih klipova i sluso jednog jarana navijaca Arsenala kako trubi o njemu evo dvije godine, ali ocito je da je momak veliki potencijal. Danas sam ga gledo prvi put u drugom poluvremenu, i vrlo je siguran za godine a refleksi su mu svjetska klasa. Mislim da Fabianski nikad nece bit dovoljno siguran za PL, tako da ovaj moze komotno dobit priliku. Samo mu je prezime zayebano.Bosco je napisao/la:A ja kad sam govorio da je mali Vojček najbolji golmanski potencijal na svijetu uz De Geu mene su mnogo ismijavali da sam neobjektivan.Ali ima još vremena da se pokažem da sam upravu.Drago mi je zbog večerašnje pobjeda, povratka Walcotta i gola Bendtnera.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zabi ga veceras ona danska bandera, Pajin ljubimac
i to ga dobro zavuce
ispade da ko nešto zna s loptom, ali mora se i njemu desiti ponekad 

vojo snjezni XD najlakse ga tako zvatiCartman je napisao/la:Samo sam gledo nekoliko njegovih klipova i sluso jednog jarana navijaca Arsenala kako trubi o njemu evo dvije godine, ali ocito je da je momak veliki potencijal. Danas sam ga gledo prvi put u drugom poluvremenu, i vrlo je siguran za godine a refleksi su mu svjetska klasa. Mislim da Fabianski nikad nece bit dovoljno siguran za PL, tako da ovaj moze komotno dobit priliku. Samo mu je prezime zayebano.Bosco je napisao/la:A ja kad sam govorio da je mali Vojček najbolji golmanski potencijal na svijetu uz De Geu mene su mnogo ismijavali da sam neobjektivan.Ali ima još vremena da se pokažem da sam upravu.Drago mi je zbog večerašnje pobjeda, povratka Walcotta i gola Bendtnera.

Mi što za Arsenal navijamo još mu ne znamo ime i prezime.
Uglavnom još malo pa će mu i Lukasz gledat u leđa ko i ovdje.Ali zasad neka Fabianskog na golu kad ga je već krenulo kako treba.A Wojciech Szczesny će definitivno dočekati svoju priliku.

- -Paja
- Kontakt:
Dominacija Arsenala nad slabasnim protivnikom koji je smijesna mala ekipa sa nekoliko drvosjeca u timu sto nam povrijedise najboljeg mladog lijevog beka Gibbsa, nadam se da nije nista ozbiljno.
Bendtner pokazao svoju super klasu jednim divnim pogotkom i potvrdio moju tezu da je najbolji mladi napadac na svijetu, kakva golcina, kakvo zalaganje i Wallcot je bio solidan danas. Faul Bendtnera nije postojao jer ko je u stanju da vidi snimak te situacije vidjece da je odbrambeni igrac rukama Bendtnera povukao u trku i bacio se kako bi iznudio faul jer su i lokalne svrake oko stadiona znale da nema sanse da stigne Wallcota...
Ovaj Szczesny je sjajan golman i dobra stvar je da ako Fabianski ne bude branio na vrhunskom nivou da ce ovaj talentovani golman izbiti u prvi plan.
Dominacija je neminovnost!
Bendtner pokazao svoju super klasu jednim divnim pogotkom i potvrdio moju tezu da je najbolji mladi napadac na svijetu, kakva golcina, kakvo zalaganje i Wallcot je bio solidan danas. Faul Bendtnera nije postojao jer ko je u stanju da vidi snimak te situacije vidjece da je odbrambeni igrac rukama Bendtnera povukao u trku i bacio se kako bi iznudio faul jer su i lokalne svrake oko stadiona znale da nema sanse da stigne Wallcota...
Ovaj Szczesny je sjajan golman i dobra stvar je da ako Fabianski ne bude branio na vrhunskom nivou da ce ovaj talentovani golman izbiti u prvi plan.
Dio Arsenala
Zivjela objektivnost-Paja je napisao/la:Dominacija Arsenala nad slabasnim protivnikom koji je smijesna mala ekipa sa nekoliko drvosjeca u timu sto nam povrijedise najboljeg mladog lijevog beka Gibbsa, nadam se da nije nista ozbiljno.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
@Dylan Dog kako si večeras imao loš tajming čovječe.Podatak da je Gibbs pozvan i da je već nastupio za reprezentaciju Engleske ništa ne znači, trenutno mi nađi boljeg MLADOG i perspektivnijeg beka od njega ako možeš. A što se tiče Szczesnyog sve se večeras vidjelo, jedan od najperspektivnijih mladih golmana na svijetu.Naravno da De Gea ima prednost nad njim i to veliku, ali Delač.
Zayebavaš me.

Bale,Santon,Coentrao,Rafael,odma iz glave su po meni ovi mladi igraci od kojih Gibbs nije bolji, mada ce Bale izgleda napraviti karijeru kao krilo a ne bek,a zasto je toliko smijesno reci da Delac,koji je clan Chelsea,nije manji potencijal od 3.golmana Arsenala,uz to jos i 2 godine starijegBosco je napisao/la:@Dylan Dog kako si večeras imao loš tajming čovječe.Podatak da je Gibbs pozvan i da je već nastupio za reprezentaciju Engleske ništa ne znači, trenutno mi nađi boljeg MLADOG i perspektivnijeg beka od njega ako možeš. A što se tiče Szczesnyog sve se večeras vidjelo, jedan od najperspektivnijih mladih golmana na svijetu.Naravno da De Gea ima prednost nad njim i to veliku, ali Delač.Zayebavaš me.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Bale krilo, Rafael desni bek, Coentrao nije ništa bolji, Santon dobar ko i on, ali nije ništa bolji od njega, dosuše nije ni lošiji. Sigurno da Bale nije najbolji, ali jedan od najboljih i najperspektivnijih lijevih bekova na svijetu definitivno. Delača ne smatram ni sekunde boljim talentom od Vojčeka , gdje taj Delač u Chelseau kad su Hilario i Turnbull ispred njega.
I da, Vojček je drugi golman Arsenala molio bih jer Žučo je izgleda odigro svoje.

Dobar je i Micah Richards, Contento, Bradstruber, Marcelo, onaj desni bek Marseja i lijevi bek Liona ( ne znam im imena
). Uglavnom, ima danas čitava nova generacija fudbalera.
Po meni je najbolji Richards
ali eto, svaki cigo svog konja fali, tako da je u meni Kelly najbolji ;-I

Po meni je najbolji Richards

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Odluci se sta jeBosco je napisao/la:Bale krilo, Rafael desni bek, Coentrao nije ništa bolji, Santon dobar ko i on, ali nije ništa bolji od njega, dosuše nije ni lošiji. Sigurno da Bale nije najbolji, ali jedan od najboljih i najperspektivnijih lijevih bekova na svijetu definitivno. Delača ne smatram ni sekunde boljim talentom od Vojčeka , gdje taj Delač u Chelseau kad su Hilario i Turnbull ispred njega.I da, Vojček je drugi golman Arsenala molio bih jer Žučo je izgleda odigro svoje.

Ma ok je,mislim u sustini nemoguce je sad ustvrditi recimo ko je bolji od svih ovih igraca,godine su ispred njih i vidjecemo koji ce od njih postati velike zvijezde,Delac koliko moze i jednog dana naslijediti Ceha na golu Chelsea,tolike su mu sanse i da nikad ne zaigra tamo vec da mu karijera bude obiljezena nastupima za HNL-timove,slicno vazi i za tog Poljaka..mislim i Gibbs je dobar igrac,ali fakat tvrditi da je Bendtner najbolji mladi napadac,pa mislim stvarno ko je ovdje lud

Cuj ko je ovde lud?Dylan Dog je napisao/la:Odluci se sta jeBosco je napisao/la:Bale krilo, Rafael desni bek, Coentrao nije ništa bolji, Santon dobar ko i on, ali nije ništa bolji od njega, dosuše nije ni lošiji. Sigurno da Bale nije najbolji, ali jedan od najboljih i najperspektivnijih lijevih bekova na svijetu definitivno. Delača ne smatram ni sekunde boljim talentom od Vojčeka , gdje taj Delač u Chelseau kad su Hilario i Turnbull ispred njega.I da, Vojček je drugi golman Arsenala molio bih jer Žučo je izgleda odigro svoje.
Ma ok je,mislim u sustini nemoguce je sad ustvrditi recimo ko je bolji od svih ovih igraca,godine su ispred njih i vidjecemo koji ce od njih postati velike zvijezde,Delac koliko moze i jednog dana naslijediti Ceha na golu Chelsea,tolike su mu sanse i da nikad ne zaigra tamo vec da mu karijera bude obiljezena nastupima za HNL-timove,slicno vazi i za tog Poljaka..mislim i Gibbs je dobar igrac,ali fakat tvrditi da je Bendtner najbolji mladi napadac,pa mislim stvarno ko je ovdje lud

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
@Dylan Dog
To drugo boldano sam mislio na Santona, ali sam napisao Bale. Moja greška.
Da, i to si mislim 100% upravu, nikad ne znaš ko će ispuniti svoj potencijal.Npr. Arsenal je prije desetak godina imonekog Švabu koji je bio kao perspektivan i bio novi Beckenbauer.
Čovjeku se izgubio svaki trag, nakon što je otišao iz Arsenala, igrao za timove koji se takmiče u šestim i sedmim ligama Njemačke.
Dobro mislim sad jasno je da Bendtner nije najbolji mladi napadač na svijetu, ali brate i vi nekad pretjerujete nenormalno koliko ga omalovažavate,podcjenjujete i čak vrijeđate i nazivate grdnim imenima. Pa eto ppogledaj večerašnji gol, vidi se da zna fudbala, ne može svako biti ko Messi jbg.
To drugo boldano sam mislio na Santona, ali sam napisao Bale. Moja greška.
Da, i to si mislim 100% upravu, nikad ne znaš ko će ispuniti svoj potencijal.Npr. Arsenal je prije desetak godina imonekog Švabu koji je bio kao perspektivan i bio novi Beckenbauer.

Dobro mislim sad jasno je da Bendtner nije najbolji mladi napadač na svijetu, ali brate i vi nekad pretjerujete nenormalno koliko ga omalovažavate,podcjenjujete i čak vrijeđate i nazivate grdnim imenima. Pa eto ppogledaj večerašnji gol, vidi se da zna fudbala, ne može svako biti ko Messi jbg.
Dominacija... Nema šta
heheeh
Bosco, koga briga hočel' mene paja primit il' ne
Več jednom sam ga otjerao sa ove teme valjda uspijem opet, doduše sad je malo "normalniji" nego inače. BTW.utakmica, ma šta reč osim što me Vela iznenađuje, neče ga nešto...
A golman, hebo majku ime da mu nikad zapamtim kako se piše
, Szszeny
ovako nekako, je stvarno extra i Bosco vidiš da sam upravu bio kad sam te uvjeravao da je on buduća nada Arsenala

Bosco, koga briga hočel' mene paja primit il' ne

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Zafrkavam se bolan ne bio, znaš mene. I čuj ti mene uvjeravao da je Szczesny nadaGunnerS je napisao/la:Dominacija... Nema štaheheeh
Bosco, koga briga hočel' mene paja primit il' neVeč jednom sam ga otjerao sa ove teme valjda uspijem opet, doduše sad je malo "normalniji" nego inače. BTW.utakmica, ma šta reč osim što me Vela iznenađuje, neče ga nešto...
A golman, hebo majku ime da mu nikad zapamtim kako se piše
, Szszeny
ovako nekako, je stvarno extra i Bosco vidiš da sam upravu bio kad sam te uvjeravao da je on buduća nada Arsenala
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.