FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 07 apr 2019, 13:00

Samo pogledaj kakve smo golove primili i koliko sani nam treba da zabijemo neki gol jasno je koliko ne znaju bogalji. Ramovic jedan na jedan izlazi i konj suta pored gola. Cisti amateri. Ovakve golove ne prima ni zadnji tim federalne lige.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 07 apr 2019, 13:41

biceDUPLA je napisao/la:**** vam Amar Osim mame svima u picku.
Zamolio bi administraciju da navijace koji ne navijau za nas klub odstrane s ove teme.Vrijeme je da pitari prestani pisati gdje im nije mjesto ;)
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 apr 2019, 13:43

Nije ovdje u pitanju ni zar ni borba ni zalaganje vec kvaliteta. Jednostavno igraci ne znaju, a nije da nece. Nisam ja vidio nijednog sinoc da nece ili da zabusava jednostavno samo ne zna i to je to.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 apr 2019, 15:11

Ma ne znam bogam i kad si lošiji kad oznojiš guzove nadoknadi se to, meni onaj pristup vala nije valjao.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 apr 2019, 15:19

Jes kad si losiji, ali drugo je kad nista ne znas. :D

Mujezinovic npr. nije igracina, ali nekom borbom je licio na nesto. To je sto ti kazes. Medjutim, ne moze nikakvom borbom balvan biti bar i od igraca.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 07 apr 2019, 15:53

Ja sam na jesen rekao da ne mogu da zamjerim nekome sto ne zna ako se bori, i popljuvase me svi na forumu. Ovi nasi se bore, samo je ovo presmijesna skupina igraca.

Pogledajte drugi go... kako je moguce da je Ahmetovic sa 36 godina za 40% brzi od Sipovica, igraca u najboljim godinama. Kako je moguce kod treceg gola da Ahmetovic stize prije do lopte iako je Stanic 3 metra blizi lopti? Je li taj Ahmetovic fakat toliko dobar, je li ona neka verzija Ibrahimovica za sirotinju?
Dan te **** dragi, nijedan igrac ne zna šutati u ekipi, a pogotovo anel i hajdar. Hahahahahahaha, ovo je tragikomedija, da niti jedan veznjak je ne zna opaliti sa 22,23 metra, a bar je 5 prilika bilo.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 apr 2019, 16:00

Osim13 je napisao/la:Ma ne znam bogam i kad si lošiji kad oznojiš guzove nadoknadi se to, meni onaj pristup vala nije valjao.
Kakav crni pristup ? nešto malo napali u drugom poluvremenu, možda 10-15 minuta i ispuhali.
Osim Sulejmana koji je nešto samoinicijativno napadao vijetnamske stopere, niko od igraca da potrci, da zaganja kad imaju loptu, da pritisne, da uleti klizeci start, da dobije karton ako treba, da pokaže nešto, neki qrac - ma ništa. Nema tu price o pristupu....ovo je odvratna skupina bezmudih igraca :puke:

Pogledati samo drugi gol i reakcije Sipovića i Stevanovića :facepalm: ma to odmah treba otjerati :salut:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 apr 2019, 16:01

Ma napisao sam sinoć, odbrana, veza, ne pamtim gore linije u Želji. Hajdar se plaza kad opali onu loptu, majke mi prepadoh se reko povrijediće se u onim pokušajima, vezni red apsolutno neprodkutivan niti u naoadu šta rade niti u odbrani, odbranu neću ni da komentarišem, Monti Pajton majke mi. Ljudi nas malo stisnu, bilo ko od GOŠK-a pa do Sarajeva nebitno, samo malo stisni hadalje gotovo raspad kraj.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 apr 2019, 16:11

Osim13 je napisao/la:Ma napisao sam sinoć, odbrana, veza, ne pamtim gore linije u Želji. Hajdar se plaza kad opali onu loptu, majke mi prepadoh se reko povrijediće se u onim pokušajima, vezni red apsolutno neprodkutivan niti u naoadu šta rade niti u odbrani, odbranu neću ni da komentarišem, Monti Pajton majke mi. Ljudi nas malo stisnu, bilo ko od GOŠK-a pa do Sarajeva nebitno, samo malo stisni hadalje gotovo raspad kraj.
Ma jarane, tri godine javašluka prethodne uprave je sad došlo na naplatu. U te tri godine se u Želju nakupilo toliko škarta na svim pozicijama, da ni Guardiolu da dovedu ne može pomoci.
Na Grbavici su Želju trpali svi redom, od granicnog prelaza Gošk, preko etno sela Zvijezde ,pa do Širokog koji je uvalio tricu (trebali smo zijaniti i od Čelika, koji je isto bio bolji)....i šta onda ocekivati u derbiju protiv vijetnamaca koji imaju najbolju ekipu lige trenutno.

Nema drugog lijeka, nego rastjerati tu bagru koja nosi dres Želje.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 07 apr 2019, 16:12

Ima li neko da je jucer svjedocio svadji Bukija i nekog guzonje sa zapada?

Pocelo je sve na zapadu kada je buki poceo pjeniti nesto u smislu: “koji ba mi, i koji ba oni? Nema mi i oni i ovi i oni, mi smo jedan Zeljo...”
Rasprava se nastavila i na parkingu ispred zapada gdje je Buki ponovo pjenio i rekao nesto u smislu: “Ne petljam se ni ja tebi u ekonomske reforme ni politiku, nemoj se ni ti Amaru peljati u fudbal kada se u fudbal razumijete ko Mara u kriv ****...”

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 apr 2019, 16:15

let3 je napisao/la: Nema drugog lijeka, nego rastjerati tu bagru koja nosi dres Želje.
Kunem ti se da su sabrali nas 11 oko stadiona ne bi doživjeli najteži poraz u derbijima na Grbavici, garantujem :thumbup:
kerimatomic1921 je napisao/la:Ima li neko da je jucer svjedocio svadji Bukija i nekog guzonje sa zapada?

Pocelo je sve na zapadu kada je buki poceo pjeniti nesto u smislu: “koji ba mi, i koji ba oni? Nema mi i oni i ovi i oni, mi smo jedan Zeljo...”
Rasprava se nastavila i na parkingu ispred zapada gdje je Buki ponovo pjenio i rekao nesto u smislu: “Ne petljam se ni ja tebi u ekonomske reforme ni politiku, nemoj se ni ti Amaru peljati u fudbal kada se u fudbal razumijete ko Mara u kriv ****...”
Dobro im je i rekao više **** ti više sve uprave svijeta da mi je babo koji me izdrko bio u bivšoj upravi ne bi toliko slinio za njima više jebote jesil navijač uprave il kluba, previše smo se razjedinili da to nije normalno, i to isto tako ima ogromnog uticaja na klub, ekipu, sve. Ne znam, nek nam je Bog na pomoći.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 apr 2019, 16:33

Primis gol iz situacije koja se lako mogla rijesiti u nasu korist i eto ti k i kvalitete.

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 07 apr 2019, 16:51

Nama golman, odbrana i napad nisu toliko loši koliko nam je sredina katastrofalna. Tvrdim da je naša sredina kada se u prvih 11 nađe tandem Hajdarević - Šabanadžović jedna od najlošijih u ligi. Niko da kreira akcije, da presječe loptu, da gurne loptu naprijed - ne treba ni očekivat ništa bolje. Evo Široki povede, imamo sreću da pitari il Široki osvajaju kup pa i 4. ide u Evropu, znači borba sa Čelikom za istu. Na ljeto iz ovog rostera ostaviti max. 5-6 igrača i krenuti ispočetka.
1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 apr 2019, 16:56

https://sportsport.ba/fudbal/vruce-na-g ... tab/313533

Sad necemo od Zrinjskog izgubiti 2:0 vec 1:0 :lol:

Mozes Bogicevicu uzeti cijelu platu opet ce dodat protivniku loptu kod naseg 16-erca.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 apr 2019, 17:39

Nema sta mahala da vodi klub, zbog mahale i navijaca smo tu gdje smo. Dovedi ovog,,,uprava dovede, tamo navijaci sastavlajju tim, govore ko smije sta smije, a ko ne smije. Pocevsi od pressova pa do tima....NAVIJACI NEK NAVIJAJU OSTALO NEK SE NE PETLJAJU! Al jok kod nas svak hoce da kaze neku hoce da se pita i da ga se pita, hoce da ga se slusa i uvazava.

Dati Osimu sezonu pa cemo da sudimo. Ovo sto nam se trenutno desava je najmanje njegova krivica, ako je i uopste. Od igrackog kadra ostavit krpica, mujezinovica i zeca...ostalo tesko koga.
=\_1921_/=

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 07 apr 2019, 19:03

Kjosevskog treba prodati.Selektor ga poziva u repku i mogla bi se fina cijena postaviti.Momku svaka cast,nakon sto je dobio priliku rijetki su vjerovali u njega,ali pokazao je sta zna i umije.Bilo je dobrih i losih momenata,međutim mislim da se zasitio Zelje i nase lige.Vec je jedan od iskusnih igraca i mislim da mu nije namjera citav zivot igrati ovu ligu.Golman Sarajeva nekako koristi ukazano povjerenje na pravi nacin,tako je i Veca bio otkrice.Također Stanic,Bogicevic hvala vam,dali ste veliki doprinos klubu,ali vi kao takvi trebate biti primjer borbenosti.Zalosno je da svake godine pravimo ekipu za sljedecu sezonu.Nisam strucnjak,imaju ljudi zaduzeni za taj klupski segment,ali ne daje rezultate.Ako je prethodna uprava nasla sredstva za stadion(kakav god nacin da je bio) ova bi valjda trebala ojacati igracki kadar.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 07 apr 2019, 19:44

Sinoc gledam snimak i danas pogledam 1921tv izvjestaj. 6 suteva sa vrha sesnaest metara smo imali, svaki je jedva dosao do golmana. Na to sve, 3 gola zabijaju iz peterca. Pametnom dosta.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 apr 2019, 19:45

Ma nije Vedran toliko loš, hajmo reć bio. Syebalo je i njega dosta stvari, poljuljalo mu sigurno i samopouzdanje te nabilo pritisak na leđa, što je za golmana uvijek pogubno.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 apr 2019, 19:48

Treba vidjet jedu li redovno. Nemaju snage opaliti loptu duze od 2 metra. Ili je to sve od nargila :kafa:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 07 apr 2019, 19:55

LjoZee je napisao/la:Treba vidjet jedu li redovno. Nemaju snage opaliti loptu duze od 2 metra. Ili je to sve od nargila :kafa:
Najveci igraci ove drevne igre su imali svoje poroke. Je li nargila gora od kokaina i alkohola, ne bih ti znao reci. Tako da kralju, ako ti igras kako Bog zapovijeda, bodi se horsom u vrat sto se mene tice...

Posljednja sampionska ekipa je bila kolektivna grupa alkoholicara, ali zato kad Svraka ili Jamak prime loptu na 20 metara, ja se vec pocnem grliti sa babom na zapadu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bvsic, DinGospo21, Ferroviere1987 i 33 gosta.