Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Adinjo
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Adinjo » 26 okt 2010, 19:32

robovi88 je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:suspendovase Krasica i to 2 utakmice...steta,iako je bilo jasno da je simuliro nije se moro kaznit neigranjem,mogla je bit neka novcana kazna il nesto slicno. :roll:

ako su kaznili njega mogli su komotno i Robinha,ni ono njegovo simuliranje od sinoc nije nista bolje od Krasica.
:mrgreen: :mrgreen:
ehh Krasić je iznudio Penal, Binho' nije ;) ... da jest sigurno bi bio kažnjen ... dobra vijest za nas ... pišite odma 3 boda :D vraćaju se T.Silva,Zambrotta,Ronaldinho ...

Radi ovoga bi volio da fasujete, al dobro. :evil: :evil: Ko eto jaki ste, nema sta !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 okt 2010, 09:59

Kako sam ja razumio, Juve će se(što je sasvim razumljivo) žaliti na ovu odluku disciplinske komisije. Nekako mi ovo djeluje više politički negoli objektivno, tako da...Jbg, izgleda da će se sada Srbi koji igraju u Serie A morati čuvati bilo kakvih startova, igranja rukom, prigovora, jer će to značiti da će nekoliko sljedećih utakmica svog tima odgledati sa tribina. Naravno, ne podržavam simuliranje, ali ako jedan Inzaghi, Totti, Del Piero, Eto'o ne "odmaraju", zašto bi odmarao Krasić?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 okt 2010, 10:21

neznam šta se čudite svi, kao sad je ovo urota protiv juventusa ili protiv srba, a unazad par godina se kažnjavaju simulanti sa 2 utakmice neigranja, u englekoj lani eduardo da silva, prije par godina zalayeta baš protiv juventusa, čudi me kako se toga niko ne sjeća na ovoj temi i ne kaže da je to bio pritisak tutosporta i ostalih torinskih medija na sudije kao što sad kažu :roll:
[youtube][/youtube]

zatim adriano protiv rome, isto 2 utakmice,
[youtube][/youtube]

a i gilardino je bio suspendovan al nisam siguran jel bila simulacija ili igranje rukom, ali i ovo je sasvim dvoljno da se vidi da nije nikakva "belosvetska" urota i sl.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 okt 2010, 21:37

Blanc: "We had options for Poulsen and Xabi Alonso. We asked Ranieri who he preferred and would fit his system. We gave him a couple of days to decided and he called us and said he wanted Pouslen."

Tako to Ranieri radi... :lol: :lol:

http://www.insidefutbol.com/2010/10/27/ ... ase/31818/

A ovo nikako ne bilo lose, jos Grygeru im dati kao poklon, samo nek ide. :lol: ...Van der Weil bi nam dosao ko saka na oko :mrgreen:

BTW...al je milanezima godra sto je Krasic dobio kaznu a i ne dobio, kad se tata Silvio umjesa :mrgreen: Cudno bas da su njegove medije te koje su napuhale ovaj Krasic-slucaj :lol: ..tipicno talijanska posla !!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 okt 2010, 21:43

Adinjo je napisao/la:
BTW...al je milanezima godra sto je Krasic dobio kaznu a i ne dobio, kad se tata Silvio umjesa :mrgreen: Cudno bas da su njegove medije te koje su napuhale ovaj Krasic-slucaj :lol: ..tipicno talijanska posla !!
iskreno zaboli me neka stvar za lošmija, ali nije mi jasno da stvarno ima ljudi koji ovako razmišljaju, znam da je puno holivudskih filmova sa teorijama urote, al fino ti stavim da vidiš da su kažnjavani i drugi i to i onda kad je juve bio oštećen i ko se tad umješao u posao ljudi iz saveza, neki anjeli ili ko??

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 okt 2010, 22:26

stara dobra gazzeta dello shit,cak je i u slucaju calciopoli uzimana kao dokaz,eto ti pravosudja,izvjestaj iz dello shita uziman kao relevantan dokaz,a kasnije pokazano na ovom novom sudjenju da je nidje veze,al medijski rat je to,pa neki dodju i jave se o nekakvoj pravdi i vracanju titula,sto im je Juve duzan,smijesno ba
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 okt 2010, 22:30

Mah, iskreno i mene zaboli sto ti postavljas...mogu i ja sad naci mali milion klipova gdje Gilla I Militto foliraju toliko da bi ima zavidjeli i oni u Hollywoodu, pa jesu li kaznjeni ovako ???...Nejse, ali ne mozes me ubijediti da je ovo samo, eto onako od sebe doslo da se Krasic ovako stogo kazni pred derbi. Pa onaj golman Viviano je odma poletio posle s rijecima: "Tipicno Juventus, pokusava prevarom da dodje do poena", mislim sto ce mu to...ipak je on golman repke, znaci ima saigraca iz Juventusa i on opet tako mlati. Kad je on to mogao, siguran da su i drugi sve ucinili da se losmi kazni sto moguce vise.

Da se razumijemo jeste folirao i treba da bude kaznjen, ali ovako da se kazni je skadalozno. Sudija je "vidio" da je Krasic pao, i sudio je penal. Kasnije je mogao da pogleda snimak, uvjeri se da je folirao, kazni ga sa zutim kartonom i stvar gotova. Znaci, samo je pao. Da je nekog udario, pljunuo, prigovrio pa se to moglo vidjeti na snimku, onda bih bolje razumio da ga se kazni ovako stroga, i bilo bi sasvim fer, ali sudija je vidio pogresno, dosudio pogresano i sad se Krasic kaznjava sa dvije tekme ne igranja :? Sudija je podlegao pritisku, stvar je otisla dalje... desilo se sto se desilo idemo dalje!

Nadam se ce se svi kaznjavati istom mjerom, u sta cisto sumnjam, zato napisah u prijasnjem postu...tipcno talijanski ;)

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 27 okt 2010, 22:32

JuveSissoko je napisao/la:stara dobra gazzeta dello shit,cak je i u slucaju calciopoli uzimana kao dokaz,eto ti pravosudja,izvjestaj iz dello shita uziman kao relevantan dokaz,a kasnije pokazano na ovom novom sudjenju da je nidje veze,al medijski rat je to,pa neki dodju i jave se o nekakvoj pravdi i vracanju titula,sto im je Juve duzan,smijesno ba
o cemu ti ba :roll: :lol:

covjek fino postavio klipove da se i prije kaznjavali za slicna simuliranja, vi o necemu desetom, e svasta nes procitat ovde :D

edit__________Adinjo hajd nadji gdje MIlito folira mani se suplje samo video klip dolazi u obzir
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 okt 2010, 22:37

pa eto sam kažeš i golman se odma žalio, pa jel i to berlusconi znao da će se lošmi baciti i reko golmanu da se žali?
razumijem ja da vam je žao vašeg igrača al sad tražiti razloge u bilo kome osim u milošu je u najmanju ruku smješno, a i protiv lećea je dobio penal niđe veze al bilo 4-0 pa se niko nije žalio, al i to su mu sigurno uzeli u obzir
cca 20 sec videa

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 okt 2010, 22:39

Procitaj malo dublje pa mozda budes skonto, ha ya...

Edit. ovo ide ovome vuviju

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 okt 2010, 22:48

tony-mortale je napisao/la:pa eto sam kažeš i golman se odma žalio, pa jel i to berlusconi znao da će se lošmi baciti i reko golmanu da se žali?
razumijem ja da vam je žao vašeg igrača al sad tražiti razloge u bilo kome osim u milošu je u najmanju ruku smješno, a i protiv lećea je dobio penal niđe veze al bilo 4-0 pa se niko nije žalio, al i to su mu sigurno uzeli u obzir
cca 20 sec videa

Ama, niko ne kaze da nije folirao, kako ne shvatis ili neces da shvatis. Meni smeta samo ova tezina kazne, jer foliranje sa kaznjava sa zutim kartonom. Pa nije nikog ubio da se kazni sa dva dana ne igranja. Pa crveni kad dobijes pa ne igras jednu tekmu u tezim slucajevima sa vise dana. Nidje veze, ali eto tako je kako je...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 27 okt 2010, 22:52

Adinjo je napisao/la: Ama, niko ne kaze da nije folirao, kako ne shvatis ili neces da shvatis. Meni smeta samo ova tezina kazne, jer foliranje sa kaznjava sa zutim kartonom. Pa nije nikog ubio da se kazni sa dva dana ne igranja. Pa crveni kad dobijes pa ne igras jednu tekmu u tezim slucajevima sa vise dana. Nidje veze, ali eto tako je kako je...
pa ako su mogli drugi dobiti suspenziju od 2 tekme zbog simuliranja, zbog cega Krasic da bude izuzetak...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 okt 2010, 22:53

ama kako ti da ne shvataš ili nećeš da shvatiš da su dosad svi koji su kažnjavani zbog simuliranja takože kažnjavani sa 2 utakmice, to sam ti već napisao ali izgleda ovdje je sve uzalud vi imate neke svoje vizije i čak ni konkretni dokazi vas nemogu razuvjeriti, zalajeta, adriano i gilardino su takođe kažnjavani sa 2 utkmice neigranja.
google je i tvoj prijatelj pa ako meni ne vjeruješ traži

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 27 okt 2010, 22:55

pa kaznio bi ga sudija da je vidio ono ofirno simuliranje, al ocito nije---- da jest ne bi se ovo desavalo tj ne bi bio zasluzeno kaznjen ( jos vama sudija pomogao s penalom i sad ne valja ni on :lol: ) , ko vam je kriv sto niste znali iskoristiti poklon

i sta se zalite jel i prije se kaznjavalo sa 2 tekme za ofirno bacanje koje sudija ne vidi

ja kazem za Milita da se nadje video uredak :mrgreen: kojeg ocigledno nema, nego ovde svak prica kako njemu odgovara bez ikakvih argumenata i cinjenica :roll: ;)

@tony i huska-------oni to ne zele da shvate
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 okt 2010, 23:00

tony-mortale je napisao/la:ama kako ti da ne shvataš ili nećeš da shvatiš da su dosad svi koji su kažnjavani zbog simuliranja takože kažnjavani sa 2 utakmice, to sam ti već napisao ali izgleda ovdje je sve uzalud vi imate neke svoje vizije i čak ni konkretni dokazi vas nemogu razuvjeriti, zalajeta, adriano i gilardino su takođe kažnjavani sa 2 utkmice neigranja.

Bas svi, i svaki put????

Ako su svi, onda u redu ali opet cisto sumnjam, ozbiljno ti kazem. Tesko mi je povjerovati.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 okt 2010, 23:02

Adinjo je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:ama kako ti da ne shvataš ili nećeš da shvatiš da su dosad svi koji su kažnjavani zbog simuliranja takože kažnjavani sa 2 utakmice, to sam ti već napisao ali izgleda ovdje je sve uzalud vi imate neke svoje vizije i čak ni konkretni dokazi vas nemogu razuvjeriti, zalajeta, adriano i gilardino su takođe kažnjavani sa 2 utkmice neigranja.

Bas svi, i svaki put????

Ako su svi, onda u redu ali opet cisto sumnjam, ozbiljno ti kazem. Tesko mi je povjerovati.

baš svi koji su kažnjavani su kažnjeni sa 2 utakmice, e sad ti nađi ko je prošao bez kazne ja sam ti rekao ko je kađnjen, e da del piero lani nije kažnjen i to 2 puta al ipak je on legenda talijanskog fudbala

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 27 okt 2010, 23:04

tony-mortale je napisao/la:neznam šta se čudite svi, kao sad je ovo urota protiv juventusa ili protiv srba, a unazad par godina se kažnjavaju simulanti sa 2 utakmice neigranja, u englekoj lani eduardo da silva, prije par godina zalayeta baš protiv juventusa, čudi me kako se toga niko ne sjeća na ovoj temi i ne kaže da je to bio pritisak tutosporta i ostalih torinskih medija na sudije kao što sad kažu :roll:
[youtube][/youtube]

zatim adriano protiv rome, isto 2 utakmice,
[youtube][/youtube]

a i gilardino je bio suspendovan al nisam siguran jel bila simulacija ili igranje rukom, ali i ovo je sasvim dvoljno da se vidi da nije nikakva "belosvetska" urota i sl.
gilardino je dao rukom go i zbog tog je bio suspendovan na 2 utakmice

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 okt 2010, 01:00

U subotu je na programu najveći derbi italijanskog fudbala, duel izmedju dva dobro poznata rivala i dva najtrofejnija kluba Italije. Duel izmedju Milana i Juventusa.

U subotu nas očekuje već druga poseta "San Siru" ove sezone. Nakon što je Juve remizirao sa timom kojeg predvodi Rafa Benitez predstoji nam meč s Allegrijevom ekipom koja se trenutno nalazi dva mesta iznad nas na tabeli sa 15 osvojenih bodova.

U goste im odlazimo nakon dva uzastopna poraza u medjusobnim okršajima u Seriji A (prošle sezone izgubili oba puta po 3:0). Zadnju pobedu na njihovom terenu Juve je ubeležio 2005-te godine rezultatom 0:1.

Od ukupno 75 mečeva u Seriji A na "San Siru" smo pobedili samo 17 puta dok su se utakmice 32 puta završavale remijem.

Kad su u pitanju povredjeni i kartonirani igrači treba napomenuti da su se listi povredjenih koju sačinjavaju Buffon, Traore, Rinaudo, Lanzafame i Grygera pridružili Amauri i Iaquinta te će propustiti ovaj meč dok kartoniranih tj. diskvalifikovanih nema (osim Krasića koji je zaradio suspenziju zbog simuliranja na utakmici u Bolonji).

U Milanovom taboru treba izdvojiti povrede Thiaga Silve, Zambrotte, Abatea, Antoninija i Ronaldinha (mada se njegov oporavak očekuje već do ove utakmice).

U meč ćemo sigurno ući slabiji zbog neigranja Krasića a ne treba izostaviti i činjenicu da ćemo na raspolaganju imati samo dva napadača jer su druga dvojica, kako je već navedeno, povredjena.

Del Neri neće imati lagan zadatak ali se nadamo da će u subotu igrači reagovati na pravi način i da će sve proći kako priželjkujemo.

Del Neri je za meč sa Milanom pozvao sledeće igrače:

2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
14 Aquilani
18 Quagliarella
19 Bonucci
23 Pepe
25 Martinez
29 De Ceglie
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie
36 Giandonato
43 Sorensen

Sretno momci!
Forza Juve!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 okt 2010, 10:10

DP makazicama,Trezege glavom,ma ni Colina nam ne moze nista;) najdraza mi titula :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 30 okt 2010, 13:32

sretno vam danas i da ABD uzmete one pedofile iz Milana koji su mi jedan od najmrzih klubova na svijetu naravno poslije lazia

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.