RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Žao mi je što vidim da se prednost topi, imate li snage da ovo izgurate do kraja?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
bavariapivo je napisao/la:ovo je nesto najbolje sto sam jutros procitaocrvenobijeli je napisao/la:Danas 3 bobe su vase.ibro sredio.iako nisam u bosni dobio sam info.znaci idemo danas igrat 2 i vise od 3 gola...

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- prisonbreak
- Kontakt:
Istopit ce se oniFliX je napisao/la:Izvinjavam se na upadu na temu, ali bodovna prednost vam se topi kao maslo na visoj temperaturi. Ukoliko sutra Olimpik dobije, 'ebo maslo, ja bi se na vasem mjestu i za tepsiju zabrino

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Man. City i Liverpool se ganjaju za jedan bod pa se nikad stici. Valjda i vi izdrzite samo NE POCNETE LI RADITI SUDIJAMA I SAVEZOM VI PREMIER LIGE NIKAD VIDJETI NECETE.
Isto smo prosli prije par godina sa Slobodom. Prvi dio sezone prvi na tabeli najjaca ekipa drugi dio katastrofa. Od sudija saveza pa nadalje. Isto ce vam biti. Jednu utakmicu Olimpiccc nek dogovori vi ste gotovi. Pustite ovdje postenje ne **** to
Isto smo prosli prije par godina sa Slobodom. Prvi dio sezone prvi na tabeli najjaca ekipa drugi dio katastrofa. Od sudija saveza pa nadalje. Isto ce vam biti. Jednu utakmicu Olimpiccc nek dogovori vi ste gotovi. Pustite ovdje postenje ne **** to
- ASD
- Kontakt:
Ako cemo realno, ljudi u Gradaccu su gospoda za ljude u Srebreniku (mislim na ove sto idu na stadione).Orhan je napisao/la:KOJI SI TI PAPAN PA IGNORISES TO DA JE GRADACAC TURISTICKI JEDAN OD GLAVNIH GRADOVA NA TK...ZATO TE I RAZUMIJEM KEM,KMEEE PLACIWandelanoite je napisao/la:Srebrenik je grad majmunoliki, a za vasu selendru velegrad sto i vi sami znate, kad poželite prošetati gradskim trgom dođete u Srebrenik jer vi ga nemate, kad poželite izaci na veceru dođete u Orion jer ste yebena kasaba i nemate restorana da izvedete zenu i djecu na veceru i naravno jos mnogo toga.
Da ljudima ne yebemo temu, vidimo se dogodine.
EDIT:
Srebrenik i Gradina su ugošćavali Velez i mnoge druge ekipe i samo znam da se ne bi yebavala mati, porodica i djeca predsjedniku Veleža, direktoru, Ibri Rahimicu i ljudima oko njih, pogotovo od ljudi koji su bliski klubu poput tebe, al' sta ces kad si seljak pa ti to ne razumiješ i sigurno ne bi bilo para kojim bi seljački klubovi poput Olimpika mogli kupiti Gradinu. Isto ko sto smo igrali one godine za Rudar Kakanj, a ne za seljake i cigane iz Gradacca iako nude kule i gradove, tako bi odigrali i za Velez, a ne za plasticare.
UKUCAJ NA GOOGL TREG U GRADACCU NIJE ONO SMETLISTE KAO KOD VAS...VISE NE BIH TA KVARIM LJUDIMA TEMU SA RATNO PROFITERSKIM SREBRENIKOM I NAJVECIM IZADAJICAMA U ZADNJEM RATU BJEZEALI STE SA LINIJA KO KEROVI
Psovke koje sam cuo od likova u Srebreniku nigdje na Svijetu nisam cuo.
Ja otisao na stadion u Srebrenik, dolaze likovi nose pecenje i hljebove kao da su u Cevljanovicima.
Kaze lik na glas na stadionu, ima li ko soli.

Đe brato Pastrmka? Kako bi kod nas na selu, koliko ti ono rece 2-3 komada?
Salu na stranu morate traziti problem u vlastitim redovima dok jos nije kasno. Jer cinjenica je da vec 3-4 kola igrate lose. Nafurali ste igrace da su se poceli kurc it, vi ste ih digli u visine a realno su malo iznad prosjeka.
Mali Radovac iz Olimpika je realno igracina za sve vase glumce koji su juce igrali.
Salu na stranu morate traziti problem u vlastitim redovima dok jos nije kasno. Jer cinjenica je da vec 3-4 kola igrate lose. Nafurali ste igrace da su se poceli kurc it, vi ste ih digli u visine a realno su malo iznad prosjeka.
Mali Radovac iz Olimpika je realno igracina za sve vase glumce koji su juce igrali.
Ogromne ste premije dali za Metelege danas.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
I sta i da jesmo, kad se lakse sklonit za 20k nego ginut za 40, pa jel, iskrenoavenija je napisao/la:Ogromne ste premije dali za Metelege danas.
da ste bili pametni ispocetka danas bi bili na +10 a ne uskoro na +1.drakensang je napisao/la:I sta i da jesmo, kad se lakse sklonit za 20k nego ginut za 40, pa jel, iskrenoavenija je napisao/la:Ogromne ste premije dali za Metelege danas.
Opet mislim da su mnogo sibicari namazaniji i da ce vas uspjeti ostaviti u drugoj ligi.
Na prevaru a i puno su finansijski jaci za malverzacije i premiranja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Nit ce te uci u premijer ligu nit ce te zadrzati igracki kadar na ljeto
karma is a bitch

karma is a bitch

-
- Kontakt:
Ova borba je daleka od gotove, ko god misli da ce se prvenstvo rijesiti do zadnjeg kola grdno se vara. Nakon Gorazda to je ocigledno. Mi i dalje ne sumnjamo u ulazak u PL. ko god pise drugacije nema povjerenja u igrace, strucni stab i UOMortemHz je napisao/la:Žao mi je što vidim da se prednost topi, imate li snage da ovo izgurate do kraja?
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Who the fuck are you, amigo?HORHE je napisao/la:Nit ce te uci u premijer ligu nit ce te zadrzati igracki kadar na ljeto![]()
karma is a bitch
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Malo si se prevario, za razliku od ostalih nasi igraci skoro svi su vezani ugovorima na 2,3 godine. Nikakav problem nije samo nek se jave i pripreme lovu, ljudi smo dogovorit cemo se.HORHE je napisao/la:Nit ce te uci u premijer ligu nit ce te zadrzati igracki kadar na ljeto![]()
karma is a bitch

-
- Kontakt:
ma nisu puno finansijski jaci, koliko ovi ljudi ne zele da se bave prevarama. znamo i ti i ja i svi kako ovdje funkcionisu stvari i da bez podmazivanja nema nista, ali takav put je izabran i meni bi, nakon svega sto smo prosli s Velezom, veci gubitak bio da izgubimo ove ljude nego da ostanemo bez pl. ovi ljudi su nesto najbolje sto se desilo velezu u poslijeratnom periodu.avenija je napisao/la:da ste bili pametni ispocetka danas bi bili na +10 a ne uskoro na +1.drakensang je napisao/la:I sta i da jesmo, kad se lakse sklonit za 20k nego ginut za 40, pa jel, iskrenoavenija je napisao/la:Ogromne ste premije dali za Metelege danas.
Opet mislim da su mnogo sibicari namazaniji i da ce vas uspjeti ostaviti u drugoj ligi.
Na prevaru a i puno su finansijski jaci za malverzacije i premiranja.
-
- Kontakt:
Nema mjestu sekiraciji ni brigi, ovi ljudi ostaju bez obzira sta da se desi na kraju. Gubitnici su oni koji bjeze od odgovornosti i posla, a Hasic i ostala druzina to nisu. Btw. ulazimo u PL, tako da nema ni mjesta sekiracijima nisu puno finansijski jaci, koliko ovi ljudi ne zele da se bave prevarama. znamo i ti i ja i svi kako ovdje funkcionisu stvari i da bez podmazivanja nema nista, ali takav put je izabran i meni bi, nakon svega sto smo prosli s Velezom, veci gubitak bio da izgubimo ove ljude nego da ostanemo bez pl. ovi ljudi su nesto najbolje sto se desilo velezu u poslijeratnom periodu.

All-Time First Yugoslav League table
Kakav orangutan, prica o Gradaccu kroz koji je zadnji put prosao 2004 u tamovom autobusu. Ne znam sto izlazis iz pecine samo da bi se izblamirao ?Wandelanoite je napisao/la:Srebrenik je grad majmunoliki, a za vasu selendru velegrad sto i vi sami znate, kad poželite prošetati gradskim trgom dođete u Srebrenik jer vi ga nemate, kad poželite izaci na veceru dođete u Orion jer ste yebena kasaba i nemate restorana da izvedete zenu i djecu na veceru i naravno jos mnogo toga.
Da ljudima ne yebemo temu, vidimo se dogodine.
EDIT:
Srebrenik i Gradina su ugošćavali Velez i mnoge druge ekipe i samo znam da se ne bi yebavala mati, porodica i djeca predsjedniku Veleža, direktoru, Ibri Rahimicu i ljudima oko njih, pogotovo od ljudi koji su bliski klubu poput tebe, al' sta ces kad si seljak pa ti to ne razumiješ i sigurno ne bi bilo para kojim bi seljački klubovi poput Olimpika mogli kupiti Gradinu. Isto ko sto smo igrali one godine za Rudar Kakanj, a ne za seljake i cigane iz Gradacca iako nude kule i gradove, tako bi odigrali i za Velez, a ne za plasticare.
Zivis u odronu od grada kroz koji ne bi ni od granata bjezao.
Ko je ugostio vas usljivi klub kad ste igrali premijer ligu sirotinjo srebrenicka

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Amigo fulija si temu.HORHE je napisao/la:Nit ce te uci u premijer ligu nit ce te zadrzati igracki kadar na ljeto![]()
karma is a bitch
Malo provjeri informacije pa se blamiraj je.ba ga ti...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Jaki ugovori i plate nema sta budzet ni milion maraka prvi ce ti Behram stariji malom traziti novu sredinu jer ko ce jos jednu sezonu igrati u cvajti ziv bio pa vidioRodjeni81 je napisao/la:Malo si se prevario, za razliku od ostalih nasi igraci skoro svi su vezani ugovorima na 2,3 godine. Nikakav problem nije samo nek se jave i pripreme lovu, ljudi smo dogovorit cemo se.HORHE je napisao/la:Nit ce te uci u premijer ligu nit ce te zadrzati igracki kadar na ljeto![]()
karma is a bitch
HORHE je napisao/la:Jaki ugovori i plate nema sta budzet ni milion maraka prvi ce ti Behram stariji malom traziti novu sredinu jer ko ce jos jednu sezonu igrati u cvajti ziv bio pa vidio
Da mu je toliko bitno da igra u jačoj sredini odbio bi produžiti ugovor, presjedio na tribini, i sljedeću igrao za taj neki tvoj jači klub ili uradio ono što je Mujezinović. A da mu treba utakmica on to sam najbolje zna, valjda je zato i produžio ugovor. Zato ne izlijeći i ne prosipaj se bezveze Bgt...
Drži se tena u sportvisionu i provjerenih insajderslih informacija...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ne bi potpisivali da nisu zadovoljni dogovorenim uslovima. Ne brukaj se ziv bio.HORHE je napisao/la:Jaki ugovori i plate nema sta budzet ni milion maraka prvi ce ti Behram stariji malom traziti novu sredinu jer ko ce jos jednu sezonu igrati u cvajti ziv bio pa vidioRodjeni81 je napisao/la:Malo si se prevario, za razliku od ostalih nasi igraci skoro svi su vezani ugovorima na 2,3 godine. Nikakav problem nije samo nek se jave i pripreme lovu, ljudi smo dogovorit cemo se.HORHE je napisao/la:Nit ce te uci u premijer ligu nit ce te zadrzati igracki kadar na ljeto![]()
karma is a bitch
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.