FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja bih ipak pokusao kupiti kapica ono sto je odigrao jucer je bilo za 10
Zadnja izmjena: kraljlavova, dana/u 07 apr 2019, 10:03, ukupno mijenjano 1 put.
Novi prvak je sa Koseva
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ima li gdje snimak derbija?
Dervišagićaskoroalen je napisao/la:Zamisli ba protiv Sloge ekipu Dizdarević, Šaban, Kurchić, Dupovac, Pidro, Đokanović, Mustafić, Salčin, Resić, Dervišagić, Handžić. Svih 11 koji su ponikli u klubu, o tom bi se pisalo i u evropskim medijima. To je Barselona samo jednom ostvarila, i to nekih 5-6 minuta (u zadnjim minutama uveli tu djecu).
Treba protiv Čelika pustit naše da igraju, da istok dočeka Pavlovića. Mamicu mu, nismo imali prilike da ga pošteno izyebemo od onog poteza.
bolji je

daj bože kiksa danas za hercegovce

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Možda na xHamsteru, ne znam da li su stigli uploadat.Memara je napisao/la:Ima li gdje snimak derbija?
@Denchi može i on, bilo ko. Al 11 naših. To bi odjeknulo u svijetu 100%.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
@Denci, pogodi ja Lazica za strijelce, al stavih 1:3 
Eh kad bi Krupa danas odigrala kao protiv nas prije par sedmica pa da nam olakša ovu završnicu.. oni ako uzmu bodove danas itekako se mogu vratiti u život

Eh kad bi Krupa danas odigrala kao protiv nas prije par sedmica pa da nam olakša ovu završnicu.. oni ako uzmu bodove danas itekako se mogu vratiti u život
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Kad je skupstina kluba ?
Ima,samo moras potvrditi da si stariji od 18 godina i obavezno prisustvo nekog starijeg od tebe...Memara je napisao/la:Ima li gdje snimak derbija?

zabi gol i pročita ga spiker, odma sam pomislio ubode ga onaj s forumaBordoSarajevo je napisao/la:@Denci, pogodi ja Lazica za strijelce, al stavih 1:3

poetično jbt

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Daj ba,dosta je bilo ovog naziva DERBY...Kakav derby pobogu ljudi ,tekma na kojoj gledamo iživljavanje jednog kluba nad nedoraslim protivnikom...

Znao sam za vecinu igraca da su klase za nase uslove kad daju 100% al u Vladana sam pomalo sunmnjao.
Al kakav osjecaj momak ima, kako brani, kako skracuje ugao, izlijece, sjebo sam se totalno.
za 2 godine prvi golman repke, ovakav osjecaj za branjenje sam vidio samo jos kod Neuera 
Al kakav osjecaj momak ima, kako brani, kako skracuje ugao, izlijece, sjebo sam se totalno.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebala je biti sutra ali se odgodila za 29. april.HeraklitMracni je napisao/la:Kad je skupstina kluba ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma vecina akademaca ima potencijal da postanu odlicni igraci, bar za ove nase uslove, a mnogi i da do repke doguraju. Samo momcima davati sansu i malo se strpiti.Kaunas je napisao/la:Znao sam za vecinu igraca da su klase za nase uslove kad daju 100% al u Vladana sam pomalo sunmnjao.
Al kakav osjecaj momak ima, kako brani, kako skracuje ugao, izlijece, sjebo sam se totalno.![]()
![]()
za 2 godine prvi golman repke, ovakav osjecaj za branjenje sam vidio samo jos kod Neuera
Ma pita za Željinu Skupstinu...MortemHz je napisao/la:Trebala je biti sutra ali se odgodila za 29. april.HeraklitMracni je napisao/la:Kad je skupstina kluba ?

Piši 3 boda protiv Krupe. Skinut će oni gaće na ulazu u Mostar. Protiv nas su poginuli, dole je druga priča.
Samo da kažem za Crepulju, da sam bio skeptičan, kao i većina kad je potpisivao novi ugovor, al je lik strašan vezni. Valjda su povrede prošlost i ufatio ritam. Kretanje, smirenost, pasovi i pregled. Drama. Podsjeća me malo na Jajala, samo je onaj iskusniji i eksplozivnoj igrač.
Stanojević isto. Lazić kao što sam reko, mašina. Strašan. Ahmetović, samo kad ima dobru podršku, igra odma 50% bolje, jer ne može sam u napadu ništa, sinoć se Rahmanović razletio, odigro je odlično, odmah se vidjela i osjetila razlika. Tatar, iako nije u formi, yeben lik do jaja, nikad mu se ne zna, jedan potez ili se nađe na pravom mjestu, završi priču. I Halilovića da pohvalim, treba, onaj klizeći start, svaka čast, odigro lik na lijevom beku ovu tekmu bolje nego Bekić sve utakmica što je nabro dosad. Hebib nije loš bio, samo je opet imo par situacija, onih svojih, kad se pogubi, sreća pa oni MUTAVCI nisu znali. Svaka čast momcima, onako se bori i igra
Samo da kažem za Crepulju, da sam bio skeptičan, kao i većina kad je potpisivao novi ugovor, al je lik strašan vezni. Valjda su povrede prošlost i ufatio ritam. Kretanje, smirenost, pasovi i pregled. Drama. Podsjeća me malo na Jajala, samo je onaj iskusniji i eksplozivnoj igrač.
Stanojević isto. Lazić kao što sam reko, mašina. Strašan. Ahmetović, samo kad ima dobru podršku, igra odma 50% bolje, jer ne može sam u napadu ništa, sinoć se Rahmanović razletio, odigro je odlično, odmah se vidjela i osjetila razlika. Tatar, iako nije u formi, yeben lik do jaja, nikad mu se ne zna, jedan potez ili se nađe na pravom mjestu, završi priču. I Halilovića da pohvalim, treba, onaj klizeći start, svaka čast, odigro lik na lijevom beku ovu tekmu bolje nego Bekić sve utakmica što je nabro dosad. Hebib nije loš bio, samo je opet imo par situacija, onih svojih, kad se pogubi, sreća pa oni MUTAVCI nisu znali. Svaka čast momcima, onako se bori i igra

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto u srijedu taman prilike za 90 minuta..zagorski je napisao/la:Ma vecina akademaca ima potencijal da postanu odlicni igraci, bar za ove nase uslove, a mnogi i da do repke doguraju. Samo momcima davati sansu i malo se strpiti.Kaunas je napisao/la:Znao sam za vecinu igraca da su klase za nase uslove kad daju 100% al u Vladana sam pomalo sunmnjao.
Al kakav osjecaj momak ima, kako brani, kako skracuje ugao, izlijece, sjebo sam se totalno.![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
MUJAKIĆ!!
Jestel' svjesni kakva je to zvijer? Krpić je, ruku na srce, fizički jak, al Mujaka ga u duelima uništio. Nevjerovatno jak, brz, visok, savršeno građen za stopera, srčan, inteligentan i svaku utakmicu sve bolji i bolji. Mihojević, koji je bio kod nas jako dobar i zlatna koka, mislim da nije do koljena Mujaki.
Budući reprezentativac i igrač za englesku premijer ligu.
Jestel' svjesni kakva je to zvijer? Krpić je, ruku na srce, fizički jak, al Mujaka ga u duelima uništio. Nevjerovatno jak, brz, visok, savršeno građen za stopera, srčan, inteligentan i svaku utakmicu sve bolji i bolji. Mihojević, koji je bio kod nas jako dobar i zlatna koka, mislim da nije do koljena Mujaki.
Budući reprezentativac i igrač za englesku premijer ligu.
FK Sarajevo