Ne brinem se ja za NLB ligu i ove godine je u ekipi Dušan Kecman!Ted Mosby je napisao/la:Onaj Partizan od sinoć je katastrofalan, ako onakvi ostanete niti ćete proći grupu u Euroligi niti ćete nešto napraviti u NLB ligi
KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
- drinin vuk
- Kontakt:
Ok dijelom se slazem da je igra jos losa,ali ista situacija je bila i prethodnih sezona na pocetku,cak smo gubili kuci prvu tekmu,pa na kraju opet sve moguce osvojili. Partizan je protiv Zalgirisa igrao sa tek pridoslom jedinicom koja je odradila jedan pravi trening,ali i bez cetvorke koja se ocekuje,te sa potpuno novim sastavom i novim trenerom protiv vrlo kvalitetne ekipe,cak je i razlika mala kako je Partizan imao los dan i losu igru. Sve u svemu dominacija ce se nastaviti bar na balkanu,a mislim da ce Partizan i ove godine imati velike pobjede dok se jos malo uklopi ovaj novi tim....Ted Mosby je napisao/la:Onaj Partizan od sinoć je katastrofalan, ako onakvi ostanete niti ćete proći grupu u Euroligi niti ćete nešto napraviti u NLB ligi
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Pomazite ljudi. Cekam dvicu na Himki za 500 KM. Da li da popolovim dobitak sa uplatom na Partizan ili da cekam dvicu na Himki? Kakav je Himki? Ko za njih igra?
Sigruno bih rizikov'o, ali se dvoumim jer uopste nisam mislio igrati ovaj par. Mislio igrati na Fener protiv Cibone, ali sam izgleda ofulo broj, a malac kojeg sam posl'o da uplati nije uocio gresku
.
Sigruno bih rizikov'o, ali se dvoumim jer uopste nisam mislio igrati ovaj par. Mislio igrati na Fener protiv Cibone, ali sam izgleda ofulo broj, a malac kojeg sam posl'o da uplati nije uocio gresku

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Khimki – financijski dosta jaki Rusi su složili sasvim respektabilnu euroligašku ekipu, uz sjajne Langforda, Fridzona, Lopeza doveli su i puno novih jakih imena, počevši od naših Planinića i Lončara, pa Kelatia, Monje, Savrašenka, Ezea...Na papiru izgledaju moćno, iskusna su momčad, no ipak ću biti malo skeptičan prema njima s obzirom na način na koji ih vodi njihov trener Scariolo. Top 16 siguran, dok ćemo za dalje vidjeti, u ovom trenutku je teško bilo što prognozirati u vezi njih jer Scariolo je jedan od najnepredvidljivijih trenera u Europi.
Naletih na ovaj opis na internetu. Ne izgleda mi ovo najbolje. Planinic i Loncar su dva balvana, Monja je mutav, da je valj'o Savrsenko bi ost'o u CSKA, dok je Lopez solidan igrac. Ostale igrace ne poznajem. Al' pored svega, i ovakav Himki ima bolje igrace od Partizana. Dule je do sada iz igraca izvlacio 200%, sto novi trener sigurno nece uspjevati. Ipak, Partizan na domacem terenu pruza partije izvan svojih mogucnosti. Sta da radim 'bem ti lebac
.
Naletih na ovaj opis na internetu. Ne izgleda mi ovo najbolje. Planinic i Loncar su dva balvana, Monja je mutav, da je valj'o Savrsenko bi ost'o u CSKA, dok je Lopez solidan igrac. Ostale igrace ne poznajem. Al' pored svega, i ovakav Himki ima bolje igrace od Partizana. Dule je do sada iz igraca izvlacio 200%, sto novi trener sigurno nece uspjevati. Ipak, Partizan na domacem terenu pruza partije izvan svojih mogucnosti. Sta da radim 'bem ti lebac

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Auu brate, ovo ti je bas gadna situacija za fine pareValencia je napisao/la:Khimki – financijski dosta jaki Rusi su složili sasvim respektabilnu euroligašku ekipu, uz sjajne Langforda, Fridzona, Lopeza doveli su i puno novih jakih imena, počevši od naših Planinića i Lončara, pa Kelatia, Monje, Savrašenka, Ezea...Na papiru izgledaju moćno, iskusna su momčad, no ipak ću biti malo skeptičan prema njima s obzirom na način na koji ih vodi njihov trener Scariolo. Top 16 siguran, dok ćemo za dalje vidjeti, u ovom trenutku je teško bilo što prognozirati u vezi njih jer Scariolo je jedan od najnepredvidljivijih trenera u Europi.
Naletih na ovaj opis na internetu. Ne izgleda mi ovo najbolje. Planinic i Loncar su dva balvana, Monja je mutav, da je valj'o Savrsenko bi ost'o u CSKA, dok je Lopez solidan igrac. Ostale igrace ne poznajem. Al' pored svega, i ovakav Himki ima bolje igrace od Partizana. Dule je do sada iz igraca izvlacio 200%, sto novi trener sigurno nece uspjevati. Ipak, Partizan na domacem terenu pruza partije izvan svojih mogucnosti. Sta da radim 'bem ti lebac.

Partizanu je ovo najbitnija utakmica do sada, protiv direktnog konkurenta za poziciju na tabeli, i sigurno ce se naloziti da odigraju sto bolje, prije svih Vesely koji bi trebao povuci ekipu, Jawai je odigrao vrlo korektno protiv Cedevite i ulazi polako u formu, Kec i D-Mill su solidni tokom citave sezone...Ovom novom Ameru je ovo prakticki pravi debi u EL i sigurno ce zeljeti da se dokaze pred punim Pionirom, ovi ostali moraju izbaciti strah i odigrati muski, kako su igrale ekipe iz proslih sezona.
Khimki po mom misljenju precijenjena ekipa, ali su puno uigraniji od Partizana i to bi im mogla biti prednost.
Uglavnom, iskombinuj jos neku uplatu na taj par da ne budes na gubitku

Neki mi se baksuzluk natovario, sve dobro osmislim i onda pogrjesim **** brojThe Game je napisao/la:Auu brate, ovo ti je bas gadna situacija za fine pareValencia je napisao/la:Khimki – financijski dosta jaki Rusi su složili sasvim respektabilnu euroligašku ekipu, uz sjajne Langforda, Fridzona, Lopeza doveli su i puno novih jakih imena, počevši od naših Planinića i Lončara, pa Kelatia, Monje, Savrašenka, Ezea...Na papiru izgledaju moćno, iskusna su momčad, no ipak ću biti malo skeptičan prema njima s obzirom na način na koji ih vodi njihov trener Scariolo. Top 16 siguran, dok ćemo za dalje vidjeti, u ovom trenutku je teško bilo što prognozirati u vezi njih jer Scariolo je jedan od najnepredvidljivijih trenera u Europi.
Naletih na ovaj opis na internetu. Ne izgleda mi ovo najbolje. Planinic i Loncar su dva balvana, Monja je mutav, da je valj'o Savrsenko bi ost'o u CSKA, dok je Lopez solidan igrac. Ostale igrace ne poznajem. Al' pored svega, i ovakav Himki ima bolje igrace od Partizana. Dule je do sada iz igraca izvlacio 200%, sto novi trener sigurno nece uspjevati. Ipak, Partizan na domacem terenu pruza partije izvan svojih mogucnosti. Sta da radim 'bem ti lebac.
![]()
![]()
Partizanu je ovo najbitnija utakmica do sada, protiv direktnog konkurenta za poziciju na tabeli, i sigurno ce se naloziti da odigraju sto bolje, prije svih Vesely koji bi trebao povuci ekipu, Jawai je odigrao vrlo korektno protiv Cedevite i ulazi polako u formu, Kec i D-Mill su solidni tokom citave sezone...Ovom novom Ameru je ovo prakticki pravi debi u EL i sigurno ce zeljeti da se dokaze pred punim Pionirom, ovi ostali moraju izbaciti strah i odigrati muski, kako su igrale ekipe iz proslih sezona.
Khimki po mom misljenju precijenjena ekipa, ali su puno uigraniji od Partizana i to bi im mogla biti prednost.
Uglavnom, iskombinuj jos neku uplatu na taj par da ne budes na gubitku

Pa evo, kontam da odigram Partizan - Himki kp1, Cibona - Fenerbahce 2 i Milano - Olimpija 1 za 50 KM

Ja sam gledao Himkija protiv Prokoma i mogu reci da me apsolutno nije odusevio...
Ekipa koju vodi Scariolo je ekipa bez sistema, pa on je imao u rukama jednu Spaniju pa nije uspio nista da napravi ove godine, i prosle godine bi isto prosao nego je bio Pau tu da zakrpi sve moguce rupe...
Tacno je da oni imaju odlicnih tu igraca i provjerenih imena...
Eze, Lopez, Planinic Langford, vrlo dobrih Loncar, Fridzon, Savrasenko, Monia....
Ali ja tu nazalost ne vidim ekipu koja moze sutra da dobije u Pioniru, bez obzira sto je Dule otisao i slicno...
Bez obzira sto ce Partizan da igra bez Gista i slicno, nisu uigrani, ali Scariolo nista nije bolji trener od Jovanovica...
Da je Dule tu, ja bih simpatisao i dalje Partizan a ovako navijam da Scariolo sutra izgubi
Jer covjek je jedan izvikani ispodprosjecni trener...
Ekipa koju vodi Scariolo je ekipa bez sistema, pa on je imao u rukama jednu Spaniju pa nije uspio nista da napravi ove godine, i prosle godine bi isto prosao nego je bio Pau tu da zakrpi sve moguce rupe...
Eze, Lopez, Planinic Langford, vrlo dobrih Loncar, Fridzon, Savrasenko, Monia....
Ali ja tu nazalost ne vidim ekipu koja moze sutra da dobije u Pioniru, bez obzira sto je Dule otisao i slicno...
Bez obzira sto ce Partizan da igra bez Gista i slicno, nisu uigrani, ali Scariolo nista nije bolji trener od Jovanovica...
Da je Dule tu, ja bih simpatisao i dalje Partizan a ovako navijam da Scariolo sutra izgubi

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Odvratni su dresovi partizana ove sezone. mislim da im ni igra nece biti nista bolja.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nadam se pobedi,ocekujem poraz nekako bi tako moglo da se opise stanje pred vecerasnju tekmu.
Partizan bi ovu tekmu mogao da dobije samo na dza-bu sto bi rekli.Nema vise "debelog" na klupi pa cemo da vidimo kako ce se Vlada nositi sa euroligaskom atmosferom u Pioniru.Svaki igrac ce morati da pruzi veliki deo svoje mogucnosti krenuvsi od Jana,Jake,a nadam se da bi i Bane mogao da ponudi nesta vise.
Sa druge strane Himki izgleda strasno jak ali na papiru no kao sto je @neno rekao druga je to ekipa u stvarnosti,posto su se namucili sa Vardom proslu tekmu ne vidim zasto ih drugi "debeli" ne bi mogao takodje namuciti.
Partizan bi ovu tekmu mogao da dobije samo na dza-bu sto bi rekli.Nema vise "debelog" na klupi pa cemo da vidimo kako ce se Vlada nositi sa euroligaskom atmosferom u Pioniru.Svaki igrac ce morati da pruzi veliki deo svoje mogucnosti krenuvsi od Jana,Jake,a nadam se da bi i Bane mogao da ponudi nesta vise.
Sa druge strane Himki izgleda strasno jak ali na papiru no kao sto je @neno rekao druga je to ekipa u stvarnosti,posto su se namucili sa Vardom proslu tekmu ne vidim zasto ih drugi "debeli" ne bi mogao takodje namuciti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- drinin vuk
- Kontakt:
Msm da cemo veceras tuci Himki,malo mi je cudno sto malog Lesica otjerase,mada da je valjao valjda bi i ostao,iskreno sam se nadao da bi ova godina mogla bit godina afirmacije malog Mitrovica i Besovica,al koliko vidim tesko da ce se to i dogoditi....Sretno Sampioni!
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
'Ajmo Himki, nemojte me iznevjeriti
. Nisam branio tiket, bos ili hadzija
.

Jbt kako me ovaj Loncar podseca na Scolu,jedino ga ledjna odaje.
To je to Partizan pobedjuje 72:68 u veoma teskoj utakmici,ali su nekako uspeli izvuci,Himki odron od ekipe,u 4/4 nisu dali 10 uzastopnih napada.

To je to Partizan pobedjuje 72:68 u veoma teskoj utakmici,ali su nekako uspeli izvuci,Himki odron od ekipe,u 4/4 nisu dali 10 uzastopnih napada.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trebao si braniti tiket, ovako ništa od love. Nisam vjerovao u pobjedu, ali eto, desila se. Ovako ima nade za prolaz u top 16, kad se priključi Gist, kad se ekipa uigra. Svaka čast za pobjedu nad favorizovanim ruskim timom. 

Valencia valda nisu velike pare
sjajna zadnja četvrtina....Lafayette je kod 61-60 pogodio za 2 a onda je ukrao loptu iz koje je Kecman zabio za +5...Nathan Jawai sjajna utakmica 15 poena 8 skokova...Lafeyette 14 poena preuzeo je odgovornost na kraju utakmice...Kecman 12 i fina rola Mirosavljevića 8 poena(4/5)...Vesely 6 poena 4 skoka...na kraju je i Vladimir Lucic pogodio super važnu trojku...velikaaa pobjeda Partizana pred oko 7000 gledalaca
kod Rusa Langford 19 i Planinić & Lončar 29 poena.....

kod Rusa Langford 19 i Planinić & Lončar 29 poena.....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
E brate zaje.bo si seValencia je napisao/la:'Ajmo Himki, nemojte me iznevjeriti. Nisam branio tiket, bos ili hadzija
.

Gledao sam zadnjih pet minuta, i upravo kad sam ja poceo gledati Laffayette je proradio

Sve u svemu, kad se i Gist malo snadje sa Jawaijem i Oliverom Partizan ce sigurno proci grupu, sad sa koje pozicije to je pitanje, a na Jadranu da ce biti standardno perverzni prema svojim protivnicima

Pogrjesi broj i izbi sebi 450 KM iz dzepa. Kad covjek treba biti ****, same mu gace spadajuThe Game je napisao/la:E brate zaje.bo si seValencia je napisao/la:'Ajmo Himki, nemojte me iznevjeriti. Nisam branio tiket, bos ili hadzija
.
![]()
![]()
Gledao sam zadnjih pet minuta, i upravo kad sam ja poceo gledati Laffayette je proradio![]()
al kako Lucic stavi onu tricu za 70-62, sto je mozda i odlucilo utakmicu, auuu brate ono je bilo pravo dobro
Pionir standardno prepun, tacno 7035 gledalaca prema EL sajtu sto je mislim rekord u premijernim domacim utakmicama Partizana u EL
![]()
![]()
Sve u svemu, kad se i Gist malo snadje sa Jawaijem i Oliverom Partizan ce sigurno proci grupu, sad sa koje pozicije to je pitanje, a na Jadranu da ce biti standardno perverzni prema svojim protivnicima![]()

Svaka cast Partizanu na pobjedi. Dule je udario snazne temelje, a navijaci prave prevagu.
Slusajte mene

Ja sam gledao Himkija protiv Prokoma i mogu reci da me apsolutno nije odusevio...
Da je Dule tu, ja bih simpatisao i dalje Partizan a ovako navijam da Scariolo sutra izgubi![]()
![]()
![]()
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- drinin vuk
- Kontakt:
Teska pobjeda ali pobjeda, a pobjedi se u zube ne gleda.
Iskreno ma sta ko pricao Partizan definitivno i ove godine ce dosta da nas obraduje,msm na Grobare,jer imajuci u vidu novog trenera,ali isti sistem,te mnostvo novih igraca koji jos nisu odradili dvocifren broj treninga,sta ce tek biti kad se priviknu ameri,karacemo sve,a atmosferu ne treba ni opisivatik,dodjite u Pionir ma za koga navijali i uzivajte,jer jbg to se ne vidja ni u jednoj evro dvorani.
Iskreno ma sta ko pricao Partizan definitivno i ove godine ce dosta da nas obraduje,msm na Grobare,jer imajuci u vidu novog trenera,ali isti sistem,te mnostvo novih igraca koji jos nisu odradili dvocifren broj treninga,sta ce tek biti kad se priviknu ameri,karacemo sve,a atmosferu ne treba ni opisivatik,dodjite u Pionir ma za koga navijali i uzivajte,jer jbg to se ne vidja ni u jednoj evro dvorani.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- drinin vuk
- Kontakt:
Partizan je dugo čekao "četvorku", Gist konačno u Beogradu, jedva čeka susret sa navijačima o kojima "priča čitava Evropa".
Gist će odmah biti podvrgnut lekarskim pregledima, trebalo bi da debituje protiv Olimpije, mada je pitanje kako će se uklopiti praktično bez rada sa ekipom.
"Veoma sam zadovoljan što sam ovde, čuo sam sve najlepše o Beogradu, dok sam igrao u Rusiji i Italiji. Naravno da se radujemo susretu sa navijačima, o njima priča cela Evropa", rekao je Amerikanac.
Dodaje da želi da napreduje zajedno sa timom i da je stigao da pobeđuje.
Gist je rođen u Turskoj, igrao je na Merilendu, u Bjeli i Lokomotivi Kuban, nije uspeo da se izbori za mesto u rotaciji Sparsa.
Izabran je u drugoj rundi drafta, ali nikada nije zaigrao u NBA.
sa sportske.net
Gist će odmah biti podvrgnut lekarskim pregledima, trebalo bi da debituje protiv Olimpije, mada je pitanje kako će se uklopiti praktično bez rada sa ekipom.
"Veoma sam zadovoljan što sam ovde, čuo sam sve najlepše o Beogradu, dok sam igrao u Rusiji i Italiji. Naravno da se radujemo susretu sa navijačima, o njima priča cela Evropa", rekao je Amerikanac.
Dodaje da želi da napreduje zajedno sa timom i da je stigao da pobeđuje.
Gist je rođen u Turskoj, igrao je na Merilendu, u Bjeli i Lokomotivi Kuban, nije uspeo da se izbori za mesto u rotaciji Sparsa.
Izabran je u drugoj rundi drafta, ali nikada nije zaigrao u NBA.
sa sportske.net
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- drinin vuk
- Kontakt:
Lafajet pokazao da može da bude čovek odluke. Zapanjen podrškom navijača. Kapiten Božić pobedu ocenjuje kao znak da Partizan ide ka željenoj igri.
Oliver Lafajet, imao je iz igre šut 15-4, ali četiri koša su bila ključna. Dao je prvo trojku, pa ukrao jednu loptu, da bi sa dva šuta sa poludistance, rešio pitanje pobednika.
''Navijači su ludi! Ovo nisam očekivao. Gledao sam atmosferu na internetu, ali kada izađeš na teren...Ovde se igra neka potpuno druga košarka. sve što radiš je za navijače'', kaže jedan od junaka pobede nad Himkijem u Evroligi i navodi veliki pritisak sa tribina.
''Kada ovde izađeš na parket, prvi zadatak je da se smiriš i koncentrišeš, jer sve to oduzima dah. Ne smeš da dozvoliš da te ponesu emocije. Igram sa grupom sjajnih momaka. Nismo se skroz uigrali, ali bićemo još bolji. Trener radi sjajan posao, izvalči iz nas maksimum. Volim pritisak, volim ovu igru. Saigrači su me podržavali i sjajan smo tim'', kaže Lafajet.
Pera Božić je ponosan na borbenost svojih klupskh kolega, od kojih su neki od njega mlađi i po 10 godina. Oduševljen je publikom u ''Pioniru''.
''Ova pobeda mnogo znači. To je znak da idemo ka željenoj formi. Drago nam je zbopg radosti publike, koja je bila fenomenalna! Neću da je poredim sa prethodnim godinama. Ponavljam se, ali oni su stvarno naš šesti pa i sedmi igrač. Dišemo kao jedan, imamo iste želje i ciljeve, pa smo i svi zajedno slavili'', prezadovoljan je kapiten crno-belih.
sa sportske.net
Oliver Lafajet, imao je iz igre šut 15-4, ali četiri koša su bila ključna. Dao je prvo trojku, pa ukrao jednu loptu, da bi sa dva šuta sa poludistance, rešio pitanje pobednika.
''Navijači su ludi! Ovo nisam očekivao. Gledao sam atmosferu na internetu, ali kada izađeš na teren...Ovde se igra neka potpuno druga košarka. sve što radiš je za navijače'', kaže jedan od junaka pobede nad Himkijem u Evroligi i navodi veliki pritisak sa tribina.
''Kada ovde izađeš na parket, prvi zadatak je da se smiriš i koncentrišeš, jer sve to oduzima dah. Ne smeš da dozvoliš da te ponesu emocije. Igram sa grupom sjajnih momaka. Nismo se skroz uigrali, ali bićemo još bolji. Trener radi sjajan posao, izvalči iz nas maksimum. Volim pritisak, volim ovu igru. Saigrači su me podržavali i sjajan smo tim'', kaže Lafajet.
Pera Božić je ponosan na borbenost svojih klupskh kolega, od kojih su neki od njega mlađi i po 10 godina. Oduševljen je publikom u ''Pioniru''.
''Ova pobeda mnogo znači. To je znak da idemo ka željenoj formi. Drago nam je zbopg radosti publike, koja je bila fenomenalna! Neću da je poredim sa prethodnim godinama. Ponavljam se, ali oni su stvarno naš šesti pa i sedmi igrač. Dišemo kao jedan, imamo iste želje i ciljeve, pa smo i svi zajedno slavili'', prezadovoljan je kapiten crno-belih.
sa sportske.net
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.