Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dokoljenko je napisao/la:Samo da se zna, vijetnamci su dali 20.000 km igracima Zeljeznicara da ne "zapinju".
Fuj kakvi su to iskompleksirani smetljari!
A lažeš.FrancescoTotti je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:Samo da se zna, vijetnamci su dali 20.000 km igracima Zeljeznicara da ne "zapinju".
Fuj kakvi su to iskompleksirani smetljari!
Ma samo srbe dovoditi, znaš kad bi ga Mujakić dao penisom, što bi rekao bosanski Guardiola.skoroalen je napisao/la: Sreća pa je neobrezan, to je presudilo.
Ukupan broj gledalaca na utakmici: 8.677.svrakino1921 je napisao/la:Morteme prekini slavlje i azuriraj temu posjete pa onda nastavi da slavis
I tako svaku utakmice uvecaju, a nama smanjuju. Ja ne znam sto to eto.MortemHz je napisao/la:Ukupan broj gledalaca na utakmici: 8.677.svrakino1921 je napisao/la:Morteme prekini slavlje i azuriraj temu posjete pa onda nastavi da slavis
Savez: 9.500.
Dva puta su tačno napisali!redbull93 je napisao/la:I tako svaku utakmice uvecaju, a nama smanjuju. Ja ne znam sto to eto.MortemHz je napisao/la:Ukupan broj gledalaca na utakmici: 8.677.svrakino1921 je napisao/la:Morteme prekini slavlje i azuriraj temu posjete pa onda nastavi da slavis
Savez: 9.500.
Vidjet ces kroz izvjesno vrijeme kad Nalic dodje u zelju.prisonbreak je napisao/la:Osuli Tuzlaci paljbu po Nalicu, a kad smo mi ovdje govorili da je covjek ubleha
Sine jesi bjezao i sa grbavice kada sam ti se ukazaoDokoljenko je napisao/la:Idem sa teme dok onaj majmun redbull nije dosao. Kakav je to smor u pm. Vecinom su zenicani priglupi, ali ovaj je endemski primjer retarda.
Al su nam kone jeftine kurave, pa vise je trazila Sloga sad za polufinaleskoroalen je napisao/la:A lažeš.FrancescoTotti je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:Samo da se zna, vijetnamci su dali 20.000 km igracima Zeljeznicara da ne "zapinju".
Fuj kakvi su to iskompleksirani smetljari!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.