FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 apr 2019, 23:44

Kovačević - vrhunska partija, momak izrasta u odličnog golmana, budući reprezentativac.
Mujakić - zvijer, igrač za lige petice, strašan, prespreman, armirani beton
Lazić - odlična partija, jedna greška sitna ostalo sve perfektno
Hebibović - prema naprijed dobar i opasan, prema nazad tanak ali prolazna ocjena ide svima pa i njemu
Halilović - solidno odradio posao, prolazna ocjena i imao je par odličnih startova
Stanojević - doktor, mašina, odlična partija, fizički je prespreman
Crepulja - odlična utakmica, zna smirit loptu i stat na istu i jako bitan igrač za našu igru
Rahman - odigrao majstorski, bio je onaj dobri "stari Rahman", uklizavao, sprintao, pritiskao
Velkoski - kapitenaki, nevjerovatna je njegova zelja protiv zeljeznicara, trcao je i borio se kao da mu je zadnja, kao da je pitanje zivota ili smrti, skidam kapu kapitenu, po meni igrač utakmice
Tatar - moze i bolje ali visoka ocjena, plus go i dosta trke, bravo Benjo al mozes jos bolje i hoces aBd
Ahmet - ma kakav majstor, kakva asistencija, kakva borba, kako samo pretrča Sipovića

Kapić - konačno odlično odradio posao, iako je imao malo minita al ih je max. iskoristio i kad je usao preuzeli smo ponovo igru i završili poso, bravo Riki
Hanzic - ne upratih ga puno, al me kupio za sva vremena sa lajvom maloprije na instagramu - volim te Handza, ti si jedan od nas!
Šišić - nije odigrao nesto plaho minuta pa ga ne mogu komentarisat al zasluzuje dosta vise minuta i nadam se da ih bit u buduce.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 06 apr 2019, 23:48

Po meni Ahmet igrač utakmice, dvije asistencije.
ZZ

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 apr 2019, 23:51

Sinoc sam raspravljao s VILAJETI, PANTELIJE I OSTALI kako nije bitno ko ce na beka. Srce je bitno i bordo dres. A vi koji cekate kiks da hebete Husrefu sve zivo da gazite po svemu neka vam je na dusu. Novi prvak je s koseva.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 apr 2019, 23:51

MortemHz je napisao/la:Nisam tu bio satima, korteo, tekma, opuštanje.. ali sam pročitao sve, ne može se porediti Rahmanović koji je psovao svima nama i to najgore moguće stvari a i dolazio je samo ovdje da se svađa. Šta vi predlažete radi te situacije od prije par sati?
Ban normalno. Čuj psovati nekome radi postave i nekpg igrača. Ako su pravila ista prema svima, onda ban logično kao što sam i ja znao dobijati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 apr 2019, 23:52

ŠUTI, SAMO ŠUTI
ŠUTI MOJ DJEČACE PLAVIIIIIIII

aaaaaaaaaaAAAAAAaaaAAA
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 apr 2019, 23:53

Kako mi je drago što je Handze uzeo kapitensku, jer je momak zaslužio, šuti, trenira i igra! To se zove ljubav prema klubu!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 apr 2019, 23:54

Zna se ko pise i to im se dopusta od Jahica, pa sad od poraza od zrinjskog orgijaju znaju oni koji su. Napusite se Husrefu a nama iskrenim navijacima

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 06 apr 2019, 23:56

Pantelija je napisao/la:Danas je crepulja na grbavici napisao doktorat na terenu!
Smijesno je bilo koga staviti prije njega za igraca utakmice.
Lik koji me po kretanju bez lopte i igri bez puno pametovanja podsjeća na Pjanića za sirotinju. Ne toliko primjetan, ali samo njega kad bi čitavu tekmu gledo...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 apr 2019, 23:57

Iskreno protiv svinjskog je teren bio katastrofalan, a ovaj večeras fenomenalan, to nam treba i protiv lištice, ako ne bude teren doobar ode sve u ku.ra.c,,
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 06 apr 2019, 23:58

Čestitke igračima a i nama svima na ovoj veličanstvenoj pobjedi.
Posebno mi je drago zbog naše djece koja igraju za klub, vidi se koliko im znači ova pobjeda, na drugačiji način je proslavljaju.
Kada vidim npr Mujakića kako skače na proslavi na kraju, srce mi ko Trebević, vidi se da se dečko raduje prije svega kao navijač kluba pa tek konda kao igrač.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 06 apr 2019, 23:58

Jel Tataru vrijeme za klupu?
ZZ

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 apr 2019, 00:05

MortemHz je napisao/la:Nisam tu bio satima, korteo, tekma, opuštanje.. ali sam pročitao sve, ne može se porediti Rahmanović koji je psovao svima nama i to najgore moguće stvari a i dolazio je samo ovdje da se svađa. Šta vi predlažete radi te situacije od prije par sati?
Neko ko na svakoj temi vrijedja Husa,neko ko ga naziva bivolom,psuje mu sve zivo prije tekme ali i gdje stigne,neko ko kaze necemo pobjediti jer je bivol tu,neko ko kaze da se nada da ce umrijeti od srece zelim da krepa ko zadnji ker,hebem mu nerodjene i rodjene evo pisem njegovim jezikom ako ces to dozvoljavat ok ima da psujem i da imamo finu temu. Rahmanovic psuje sve najgore a ovaj ne? Jos nesto vecina je danas rekla sta misli o Husu za nas je legenda i vozdra kratko jasno

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 apr 2019, 00:09

@SarajevoJeBordo
Druže, kao da mi čitaš misli svaki post svega mi. Gledam tekmu i govorim dvojici havera kako mi Crepulja baca na Pjanića. Ista kretnja, brzo oslobođanje lopte, dodir dva i ide dalje lopta, pa dijagonale itd.
Neko govori da čeka da on da gol, da odluči meč, a to nisu odlike ni uloge takvih igrača. Ovo što igra Crepulja, Xavi je igrao čitavu svoju karijeru. Lopte s očima, kontrola tempa, prilaženje po loptu, distribucija ka ofanzivi itd. Da je više takvih igrača u ligi, kvalitet bi bio neuporedivo bolji, igra mozgom a ne napamet.

Meni je on najbolji i fudbalski najškolovaniji igrač u komplet ligi, bez premca znači. Odličan igrač.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 07 apr 2019, 00:12

ElCartel11 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:@Lažnjak,imas otvorenu garažu 3 dana kupi sta hoces,jedini si pogodio rezultat...
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Jedan brat je rekao da ce mu ga popusiti ako pogodi rezultat, pa neka se javi sad :urnebes:
Ja sam rekao i de covjek da mi se javi da mu oguglam, nece mu ga ni jedna pi.ka popusit kao ja.

ALLAHU EKBER STA JE ONO LJUDI
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 07 apr 2019, 00:13

Ali kad sam vidio kad je Rahman nekome uklizao, odnio i igrača i loptu. Prilazi mu Vrlkoski i baci mu peticu :ljepota: :tokralju:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 apr 2019, 00:14

Kapic da dobije 5 tekmi da igra bio bi u top 3 igraca lige, onakav pas nema niko u ligi ...ni dugi ni kratki, onakav pregled igre i osjecaj.... uz to strasno izvodi prekide i ima sut sa distance.

Zamisljam u srijedu
Na golu akademac, stoperi akademija bekovi akademija vwzni akademija napad akademija ... npr vezni kapic, mustafic bi bilo vrh
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 apr 2019, 00:16

U srijedu komplet akademiju staviti.. ne možemo ispasti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 07 apr 2019, 00:16

Gledam sada ovu reprizu i bez nervoze primjećujem dosta stvari što nisam odmah. I jedino što imam reći je hvala svakom igraču na večerašnjoj partiji. MUDA. ŽELJA. STRAST.

Svaki pojedinac je dao sve od sebe. 100% u svakom duelu. Uvijek na svakoj lopti. Jedan drugog pokrivaju. Lopta se uzima kako se stigne i presing je nevjerovatan u ovih 20 minuta.

P.S. Da nam je ovakav tepih ko na grbavici niko nam centra prešao ne bi
Zadnja izmjena: broj6, dana/u 07 apr 2019, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 07 apr 2019, 00:17

Kad vidim Vladana kako za svaki gol pretrci citav teren da proslavi gol, ma neopisivo. Podrska Dzfica, i poslije skandiranje njemu. Perfekcija. Bordo porodica.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 apr 2019, 00:25

A bilo me strah poslije onakve igre protiv slabašne Krupe i Zrinjskog. Sada rutinski riješiti Slogu i izboriti finale kupa BiH pa onda ispitati Široki Brijeg, pobjeda bi nam bila zlatna, nemojte zaboraviti da će i dalje, najvjerovatnije, ostati 6 bodova razlike.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amco46, Djulboni, riki46 i 34 gosta.