U jednom trenutku je pisalo Rip ŽeljezničarBernardBarnjak je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U jednom trenutku je pisalo Rip ŽeljezničarBernardBarnjak je napisao/la:
Imam ja sliku Lazića kako diže tri prsta dok je još igrao u Rusiji, al mi crnjak da to postavim. Mada bi fino legla na sve ovo.midzuka je napisao/la:Ima li onog gifa kad adzem pokazuje 3 je 3?
Sto rece Marsal za Ogija, halalim mu i da je licno Ibisevica iz Vlasenice protjerao.skoroalen je napisao/la:Imam ja sliku Lazića kako diže tri prsta dok je još igrao u Rusiji, al mi crnjak da to postavim. Mada bi fino legla na sve ovo.midzuka je napisao/la:Ima li onog gifa kad adzem pokazuje 3 je 3?
Sjetih bse @Samozdravlja,pa gdje je on da nije pod sok terapijom nakon ovog sexa veceras...???MortemHz je napisao/la:Volim vas sve ljubavi moje medene
Ja se sjetih našeg Džarovskog, @Laznjaka. Yebem ja sebi sve glupo, naredni put kad čovjek napiše rezultat stavljam stipendiju na kladionici.Vanja8 je napisao/la:Sjetih bse @Samozdravlja,pa gdje je on da nije pod sok terapijom nakon ovog sexa veceras...???MortemHz je napisao/la:Volim vas sve ljubavi moje medene![]()
![]()
Moja garaža mu tri dana stoji otvorena...skoroalen je napisao/la:Ja se sjetih našeg Džarovskog, @Laznjaka. Yebem ja sebi sve glupo, naredni put kad čovjek napiše rezultat stavljam stipendiju na kladionici.Vanja8 je napisao/la:Sjetih bse @Samozdravlja,pa gdje je on da nije pod sok terapijom nakon ovog sexa veceras...???MortemHz je napisao/la:Volim vas sve ljubavi moje medene![]()
![]()
I drugi put pa nisu oni nama svako,oni su nikoFliX je napisao/la:Izvinjavam se za upad na temu. Cestitke na pobjedi, nek ste ih ponizili. Pozz iz Zenice