FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svaka čast momcima i stručnom štabu. Jedna pametna, stamena i odlična tekma, osim tog perioda konfuzije, ali dobro. Očekivao sam pobjedu bez ikakvog razmišljanja, velika razlika je u kvaliteti. Svi su odlični bili, ali Ahmet je majstor kakvog dugo nećemo imati.
Također, strašno mi je drago što se Musemić popišao po ovim raznim trolovima, ublehama, pacijentima i umobolnicima. Odlično je 'ubo' s Halilovićem. Lijepo bi bilo kad bi se idioti kao što je onaj alenpitar, klošar robertkosar, testo i ostali bilmezi izvinu Husrefu na onim uvredama. Također, Morto treba reagovati i skloniti ovog što je psovao prije par sati.
Također, strašno mi je drago što se Musemić popišao po ovim raznim trolovima, ublehama, pacijentima i umobolnicima. Odlično je 'ubo' s Halilovićem. Lijepo bi bilo kad bi se idioti kao što je onaj alenpitar, klošar robertkosar, testo i ostali bilmezi izvinu Husrefu na onim uvredama. Također, Morto treba reagovati i skloniti ovog što je psovao prije par sati.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 06 apr 2019, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jel se to pripremas za paraduSabinho je napisao/la:Ahmetovic ove sezone protiv Zeljane;
3 utakmice, 2 gola i 3 asistencije.
Popusim ti ga Merso.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne, ne volim ici medju Manijake.Derdiyok je napisao/la:Jel se to pripremas za paraduSabinho je napisao/la:Ahmetovic ove sezone protiv Zeljane;
3 utakmice, 2 gola i 3 asistencije.
Popusim ti ga Merso.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Istina,evo ja sam obecao garažu i ispunio,neka i on ispuni svoje...ElCartel11 je napisao/la:Jedan brat je rekao da ce mu ga popusiti ako pogodi rezultat, pa neka se javi sadVanja8 je napisao/la:@Lažnjak,imas otvorenu garažu 3 dana kupi sta hoces,jedini si pogodio rezultat...
![]()
![]()

I od sada po tri smajlija postavljajte neka se zna...

Kaunas je napisao/la:Kako ce vas Hus demantovat niste svjesni.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BordoSarajevo
- Kontakt:
@HILMO, napravi iznimku, daj da dajemo bodove za 5 igrača po sistemu 5,4,3,2,1. 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ipak je junak postao hvala BoguElCartel11 je napisao/la:A mozda je ovo neka 3-5-2 ne vjerujem da ce biti Halil u odbrani, Hus ili junak ili tragičar posle tekme, trece nema

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne treba nam kamp u Butmiru, treba šta izganjat da treniramo na Grbavici.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
može li neko napraviti gif Ahmetove asistencije kod drugog gola kad je Sipovića ostavio u prašini
Može l' neko napravit GIF ove utakmice?broj6 je napisao/la:može li neko napraviti gif Ahmetove asistencije kod drugog gola kad je Sipovića ostavio u prašini
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ebem ti Hebibe sve da ti ebem. U situaciji u 57. minuti si mogao dodati lijevo, a ti otišao u desno. Picko jedna mala smrdljiva.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Husref opet ulazi u historiju, sad pozitivan rekord.
Mozemo ga gotivit ili ne, volit ili ne, al nije zasluzio psovke. Makar to da ispostujemo.
Mozemo ga gotivit ili ne, volit ili ne, al nije zasluzio psovke. Makar to da ispostujemo.
FK Sarajevo
skoroalen je napisao/la:Može l' neko napravit GIF ove utakmice?broj6 je napisao/la:može li neko napraviti gif Ahmetove asistencije kod drugog gola kad je Sipovića ostavio u prašini

Sazetak utakmiceBernardBarnjak je napisao/la:

15.10.2013.
Šta god se desilo Husref nije zaslužio psovke, za razliku od nekih igrača, tipa Pavlović.BordoSarajevo je napisao/la:Husref opet ulazi u historiju, sad pozitivan rekord.
Samo mi nije jasno kako ove igre i realizacije nije bilo prethodne dvije domaće utakmice jbt.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Veliki Husref Musemic

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amcho1, Djulboni, Kabinet1987, kogmagie46, misstianopenaldo, Velaxsa i 72 gosta.