Jes ja misliminvincible1921 je napisao/la:Jel nam ovo naktezi poraz na grbavici u historiji ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nazalost jeste, ako ne racunam onaj prvi derbi sto je bilo 1-6invincible1921 je napisao/la:Jel nam ovo naktezi poraz na grbavici u historiji ?
Ma lose ovo, ne znam nije mi jasno kako ovako lose odigrati, Bogi je nabio loptu brat bratu 100 puta yebo ga duga lopta vise i dizanje, spoji tri pasa yebo te pokusaj bas, ne nabijaj
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Realno stanje od početka sezone je ovaj derbi. Činjenično stanje.
11 nadrkanih Husrefovih sjekača protiv 11 pi*ki koji nemaju pristupa.
Sva tri gola nam dadoše zbog j*benog pristupa.
11 nadrkanih Husrefovih sjekača protiv 11 pi*ki koji nemaju pristupa.
Sva tri gola nam dadoše zbog j*benog pristupa.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Jel realno da izađeš na teren ko picka 
Hej ko da igraš protiv Pofalićkog a ne najvećeg rivala
Jesul ovi debili ikad fudbala igrali orije ovog večeras

Hej ko da igraš protiv Pofalićkog a ne najvećeg rivala

Jesul ovi debili ikad fudbala igrali orije ovog večeras

Futbol Club Zeljeznicar ili Football Club Zeljeznicar. Fudbal...

Osim: Zaslužena pobjeda Sarajeva, najkvalitetnije ekipe u ligi i budućeg šampiona

Ovo je rezultat ne rada tri godine oko igrackog kadra. Ostavili su takav šljam da ne moze gore od ovoga.
Kako god Amar mora preuzeti jedan dio krivice jer je trebao dovesti jos igraca.
Napadac koji je bio pod moranjem. Krpic levat treba da upali utakmici i da vidi od Ahmetovica kako se otvara, skace i razigrava ekipu. A ne da ko muha bez glave trci. Opet nije dobio niti jedan duel. Razigrao ekipu 0 puta, a pricu cuvaju ga dvojica moze okaciti macku o rep. Niti jedan sut u okvir gola, fuj!
Bekovi blago receno odron. Jednostavno citava ekipa je loseg kvaliteta.
Kako god Amar mora preuzeti jedan dio krivice jer je trebao dovesti jos igraca.
Napadac koji je bio pod moranjem. Krpic levat treba da upali utakmici i da vidi od Ahmetovica kako se otvara, skace i razigrava ekipu. A ne da ko muha bez glave trci. Opet nije dobio niti jedan duel. Razigrao ekipu 0 puta, a pricu cuvaju ga dvojica moze okaciti macku o rep. Niti jedan sut u okvir gola, fuj!

Bekovi blago receno odron. Jednostavno citava ekipa je loseg kvaliteta.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Kad smo imali goru odbranu i vezu, ne pamtim. Najbolji nam igrač trčat ne zna jarane alo
Ekipa za 7-8 mjesto po kvaliteti i to je to. Nisam niti ljut niti razocaran jer nisam bio ni ocaran nama. Nije nam mjesto u Evropi ove sezone definitivno. Ne znas na kojoj poziciji veci kloc igra. Eto, samo mali Mujezinovic mi djeluje da moze pomoci u normalnoj ekipi. Ramovic propao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sarajevo je od pocetka sezone bolje,imaju vec uigran tim.Teren dobar,pokazali snagu vcrs i to je to.Nadam se da cemo i mi srediti stanje u ekipi.Mora bolje
Nema sistema u igri. Ne mogu da vjerujem da Amar bar nije uspio dovesti u linijama neki red. Nevjerovatno je koliko daleko stoje od igraca. Zajimovicu igrac stoji tri metra od njega on mu ne prilazi. I kad loptu primi igrac kojeg on mora cuvati kasno je, Hebibovic pobjegao. Stvarno moras biti glup da to ne shvatis za 30 min, ili da ti trener ukaze na to.
Dosta nejasnih stvara, covjek da ne povjeruje.
Ramovic ono nije vidjelo igraca. Decko je ko drvo, svaka lopta mu se odbije. Ne moze da smiri nijedan pas.
Meni jedino Hajdarevic nesto odigrao, pokusavao, a kud ces dalje kad je on najbolji bio..
Dosta nejasnih stvara, covjek da ne povjeruje.
Ramovic ono nije vidjelo igraca. Decko je ko drvo, svaka lopta mu se odbije. Ne moze da smiri nijedan pas.
Meni jedino Hajdarevic nesto odigrao, pokusavao, a kud ces dalje kad je on najbolji bio..
Nije se na vrijeme mislilo, a nije ni sad na zimu. Atmosfera cjelokupna ove sezone je unistila mnoge igrace. Evo Krpica pa Ramovica uz povredu, Anela i Hajdarevica usporila u razvoju cak i unazadila. Ne moze te Kjosevski “kopati” 100 sezona, a zamjena mu Fejzic. Moras imati rezervnog napadaca, a nemas. Niti se planski sastavljalo niti pametno ulagalo.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Suma sumarum: dodje momak iz 1. lige federacije i postane najbolji igrac Zelje. Najmoderniji, najspremniji, najokomitiji.
Ovo je rezultat cetverogodisnjeg zajebavanja sa igrackim kadrom i demonstracija nerada i slabog skautinga sa 2 propale generacije juniora. Ispade Slavko vizionar sto ih je sve htio u Slaviju na kaljenje.
Vedran Kjosevski - nadam se da je ovo zadnja utakmica za Zeljeznicar. Sto je previse, previse je.
Kolektivno, ovo je skup bezmudih pickica, beskarakternih stetocina (sa mozda 2 izuzetka), i ja bih iskreno volio da osim otjera 19 od trenutna 23 igraca na ljeto.
DZENAN OSMANOVIC, pri izlasku sa stadiona otvoreno pita Ermina gdje bi mogli na nargilu a da ne bude ofirno.. mrtav ozbiljan.
Brko, cekamo sve tvoje prave marifetluke i genijalnoati sljedece godine. Samo pravi znaju za sta si sposoban i koji je tvoj domet ustvari.
Ovo je rezultat cetverogodisnjeg zajebavanja sa igrackim kadrom i demonstracija nerada i slabog skautinga sa 2 propale generacije juniora. Ispade Slavko vizionar sto ih je sve htio u Slaviju na kaljenje.
Vedran Kjosevski - nadam se da je ovo zadnja utakmica za Zeljeznicar. Sto je previse, previse je.
Kolektivno, ovo je skup bezmudih pickica, beskarakternih stetocina (sa mozda 2 izuzetka), i ja bih iskreno volio da osim otjera 19 od trenutna 23 igraca na ljeto.
DZENAN OSMANOVIC, pri izlasku sa stadiona otvoreno pita Ermina gdje bi mogli na nargilu a da ne bude ofirno.. mrtav ozbiljan.
Brko, cekamo sve tvoje prave marifetluke i genijalnoati sljedece godine. Samo pravi znaju za sta si sposoban i koji je tvoj domet ustvari.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ja znam da se nije moglo ulagati vise jer nas je Senad zavalio da bi nam trebao šejk da poplacamo sve. A opet s druge strane bila je solucija da neko od trenutnih u upravi izvali svotu novca da se dovedu bar 3 top igraca.
Nije Krpic propao, on nije nikad bio igrac. Opet kazem Ahmetovic je napadac, a ovaj je levat obicni.
Nije Krpic propao, on nije nikad bio igrac. Opet kazem Ahmetovic je napadac, a ovaj je levat obicni.
- plavousrcu
- Kontakt:
Lose, nismo nikada izgledali nemocnije. Jesu oni dali dva gola iz nicega, ali mene boli nasa nemoc. Kod 0:2 je Amar morao povuci potez, promijeniti nesto. Igraca ili dva, sistem igre. Mi nastavili kao da je 0:0. Treba podici glavu, bice tesko izboriti Evropu, ali dok imamo sanse treba vjerovati. I trebamo se moliti svi da Ermin se sto prije oporavi. Mi na njegov suhi kvalitet samo mozemo iznenaditi favorite, a to su kad pogledamo ekipe protiv nas Siroki i Zrinjski i Celik.
HVALA TI MISKE NA OVIM GALACTICOSIMA, DA BOG DA TI KIF I KUF U MEGAMIKSU OVAKVI VODILI
Mi i udjemo u neku sansu i onda tzv. zvijezde Zajmovic, Ramovic, Hajdarevic sutnu negdje, eto, samo da bi se sutnulo.
Sindikalac.. lik koji nas **** godinama pa dokle ?? Posjeta na sljedećoj utakmici ...hahaha... dok je Bogičević tu ja nisam . A inače tu sam cijeli život...
Jer si JEDAN JEDINI...........
- kerimatomic1921
- Kontakt:
plavousrcu je napisao/la:Lose, nismo nikada izgledali nemocnije. Jesu oni dali dva gola iz nicega, ali mene boli nasa nemoc. Kod 0:2 je Amar morao povuci potez, promijeniti nesto. Igraca ili dva, sistem igre. Mi nastavili kao da je 0:0. Treba podici glavu, bice tesko izboriti Evropu, ali dok imamo sanse treba vjerovati. I trebamo se moliti svi da Ermin se sto prije oporavi. Mi na njegov suhi kvalitet samo mozemo iznenaditi favorite, a to su kad pogledamo ekipe protiv nas Siroki i Zrinjski i Celik.
Amar je uradio svoj dio posla.
Mujezina zarotiro, momak pogodi precku. Minut poslije kolosalni Sinan fula 100% sansu. Nije mogao jbg, bio sam. Hajdarevic i Sabanadzovic ne znaju osnove nogometnog udarca. Ako se nisi uvjerio na utakmici, onda trebas pogledati šutersko zagrijavanje neposredno pred utakmicu. U ovoj ekipi samo 2 igraca znaju ošutati - pametnom dosta.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.