FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
mozel se platiti prijenos kreditom preko mobitela?
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hus ispred svog vremena. 
Nadam se da je to sto je Pidro povrijedjen...

Nadam se da je to sto je Pidro povrijedjen...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kakvih pocetnih 11

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne znam, ni meni nema apsolutno nikakvog smisla. Hajde da on ima neki kvalitet pa da se malo iznenadi protivnik i nešto slično tome, ali Halilović je to, nema lik kvalitete ni na krilu. Ne znam zašto je odjednom počeo Pidru zapostavljati kad mali razvaljuje. Ali, hajde vidjećemo šta će i kako će to biti, šta su zamislili itd. Možda ispadne dobar potez, ko zna.skoroalen je napisao/la:Ovo je definitivno ruski rulet, kako Vanja kaže. Il je Husref najavio totalnu ofanzivu pa ćemo ih samljet na terenu, il je dokučio loše rakije sinoć pa ga drži i sad. Oni su jedino po krilima jaki, a mi smo sad na tim mjestima najtanji.AlfredNobel je napisao/la: Moje duboke isprike.![]()
Hahahahahaha ne mogu da vjerujem, haj vidjećemo na šta će to ispasti.
Sreća pa ovi levati gurbetski nemaju nikakvih kvaliteta u napadu.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ma brate likovi poput Husrefa su izlapjela roba u svijetu fudbala. On ne može biti trener u viziji kakvu ima klub kao mi. Samo mi je pun q da gledam po ovom pdfu pljuvačine, a ni počelo nije. A milion puta su se neki, nakon pljuvanja unaprijed, najeli govana.Pantelija je napisao/la:Husrefovi miljenici su svi sa 25+ godinaSarajevoJeBordo je napisao/la:Ako ne primimo gol, ili ako nam ne budu probleme pravili po toj strani, onda mu se i nema šta zamjeriti za ovaj potez. Samo nemojte majke vam da bude konstrukcija kako je Halil Husrefov miljenik i neke teorije zavjere.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nema im Ermina u rosteru nikako
- AlfredNobel
- Kontakt:
@SarajevoJeBordo
Aj hvala qurcu neko racionalan, kao da ja pišem.
Aj hvala qurcu neko racionalan, kao da ja pišem.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- TamniVilajet
- Kontakt:
Samo da yebem husrefu najmilije
- robertkosar
- Kontakt:
Tebi vazda goovnaa u ustimaSarajevoJeBordo je napisao/la:Ma brate likovi poput Husrefa su izlapjela roba u svijetu fudbala. On ne može biti trener u viziji kakvu ima klub kao mi. Samo mi je pun q da gledam po ovom pdfu pljuvačine, a ni počelo nije. A milion puta su se neki, nakon pljuvanja unaprijed, najeli govana.Pantelija je napisao/la:Husrefovi miljenici su svi sa 25+ godinaSarajevoJeBordo je napisao/la:Ako ne primimo gol, ili ako nam ne budu probleme pravili po toj strani, onda mu se i nema šta zamjeriti za ovaj potez. Samo nemojte majke vam da bude konstrukcija kako je Halil Husrefov miljenik i neke teorije zavjere.

Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 06 apr 2019, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Kako ce vas Hus demantovat niste svjesni. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To i ti jel pokušavaš? Već 10 min prošlo nema emaila za potvrdu registracije a stranica im je spora.moj uzor-S.G je napisao/la:Jel vi možete aktivirat stream?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Cito sam da je Husref dobar haver sa Amawom da nas nije Husref prodo za saku eura.
Nemogu da vjerujem da je PIDRU. Vako izjebo
Haj reko mali se povrijedio ono par kola nece da riskiea pa haj bila ona **** reprezentativna pauza al sad ovo covjek 30 godina presto se bavit fudbalom prije 5 godina ozbiljno i ubaca ga na PODRINO mjesto
Podrzavo sam HUSREFA sad me boli **** ako ih nedobijemo moju podrsku nema
Nemogu da vjerujem da je PIDRU. Vako izjebo
Haj reko mali se povrijedio ono par kola nece da riskiea pa haj bila ona **** reprezentativna pauza al sad ovo covjek 30 godina presto se bavit fudbalom prije 5 godina ozbiljno i ubaca ga na PODRINO mjesto
Podrzavo sam HUSREFA sad me boli **** ako ih nedobijemo moju podrsku nema
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Upravo. Treba im yebat mater ako ovo zayebuUnofficialpage je napisao/la:To i ti jel pokušavaš? Već 10 min prošlo nema emaila za potvrdu registracije a stranica im je spora.moj uzor-S.G je napisao/la:Jel vi možete aktivirat stream?
ZZ
- Bordostrik
Dugo bolji post ne pročitah! Svaka čast!skoroalen je napisao/la:Hebibović od krila postao bek.
Krste od polušpica postao krilo.
Bekić od krila postao bek.
Halilović od krila postao bek.
Kapić od prednjeg veznog postaje zadnji vezni.
Za sve to vrijeme, na klupi nam sjedi pravo krilo Resić, pravi lijevi bek Pidro, pravi desni bek Šabanović, pravi zadnji vezni Mustafić (s tim da Kapića ne mogu popljuvat kao ove gore jer ni on ne igra).
Zar je tako teško stavit najbolje igrače na njihove prirodne pozicije? Isto da turbinu spojiš na auspuh a volan pričvrstiš na ručnu pa se pitaš gdje je problem u autu.

Neka frka, a?!
Klasicni tersluk i inat. Znam, vidim da Bekic ne valja, ali necete dobiti ni Pidru u inat!
Pa jeste li rekli, Husref igra istu taktiku ? Evo covjek promijenio, opet niste zadovoljni.

- Bordostrik
Taj kad bi stavio Harisa od prve min. momentalno bi mu puklo srce!Kaunas je napisao/la:Stavi i Ahmeta i Hareta od prve nek crknu dusmani.

Neka frka, a?!
-
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Hajmo malo optimizma 

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bordospartanac, Fouzi1, kolezeljovac, napoleon72, plisek i 50 gostiju.