FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jedino sto Halilovic bolje ubacuje...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Tipican oblik "Ruskog ruleta",tamo gdje su najaci,ti im otvoris vrata...Ne znam,potez koji nema veze sa zdravim razumom,tacno ce me Hus u bolnicu poslati...
Rekao bih svasta,ali cini mi se da nemam slova na tastaturi ili mi srce otkazuje...

Rekao bih svasta,ali cini mi se da nemam slova na tastaturi ili mi srce otkazuje...

-
- Kontakt:
Pidro potpuno spreman, Halil lijevi bek

Ovo je definitivno ruski rulet, kako Vanja kaže. Il je Husref najavio totalnu ofanzivu pa ćemo ih samljet na terenu, il je dokučio loše rakije sinoć pa ga drži i sad. Oni su jedino po krilima jaki, a mi smo sad na tim mjestima najtanji.AlfredNobel je napisao/la: Moje duboke isprike.![]()
Hahahahahaha ne mogu da vjerujem, haj vidjećemo na šta će to ispasti.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ako ne primimo gol, ili ako nam ne budu probleme pravili po toj strani, onda mu se i nema šta zamjeriti za ovaj potez. Samo nemojte majke vam da bude konstrukcija kako je Halil Husrefov miljenik i neke teorije zavjere.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- forza_juve
- Kontakt:
Hoce li biti kakav stream za nas sto nismo u BiH
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Husrefovi miljenici su svi sa 25+ godinaSarajevoJeBordo je napisao/la:Ako ne primimo gol, ili ako nam ne budu probleme pravili po toj strani, onda mu se i nema šta zamjeriti za ovaj potez. Samo nemojte majke vam da bude konstrukcija kako je Halil Husrefov miljenik i neke teorije zavjere.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ipak se obistini. Ili će ispasti genijalan potez ili samoubistvo, nema izmeđuAlfredNobel je napisao/la:Ma to je notorna glupost, gdje će s Halilom na beku. Nema šanse da tako počne. To ti neki željovac rekao.skoroalen je napisao/la:Načuo sam da postoji mogućnost da večeras ne zaigraju ni Bekić ni Pidro, nego da će lijevu stranu držat Halil i Velkoski. Nadam se da nije istina, djeluje nevjerovatno ali...
PPV preko Telecoma...2KMforza_juve je napisao/la:Hoce li biti kakav stream za nas sto nismo u BiH
Od danasnjeg dana jedino sto cu ovdje pisati je da pljujem po nasim akademcima...Izgleda da ce samo tako dobijati sansu...
Ovaj covjek sve radi kontra navijaca,svi tražimo najboljeg beka lige da igra,ma nema sanse....O Bože,pitam se je li normalan uopste...
Ovaj covjek sve radi kontra navijaca,svi tražimo najboljeg beka lige da igra,ma nema sanse....O Bože,pitam se je li normalan uopste...
Dajte Pidru u Čelik
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Nadam se da će Mujakić i Lazić odigrati utakmice života jer smo po stranama preofanzivni. Biće propuha koji će trebati zatvarati. Hebib voli ostati naprijed kad ode u napad a Halil je spor. Nadam se da ćemo uspostaviti kontrolu lopte
Izgleda jarane,bas tako da ce i biti...20le je napisao/la:Dajte Pidru u Čelik

Mrs u pm i ti svi ovi starci sto si ih stavio i odkad je dzamkic dobio kamen uglavu ludzi od husrefa..
Jeboti halil mater. Ti kurvo tuzlanska u kancelari odpusti husrefa prije nego derbi pocne **** tion mater. Ako nes mrs u pm i ti
Hadzija i ti si picka posto.
Pidro nisi papire inim pickama u office i teazi raskid
**** te tito mrtvi
Jeboti halil mater. Ti kurvo tuzlanska u kancelari odpusti husrefa prije nego derbi pocne **** tion mater. Ako nes mrs u pm i ti
Hadzija i ti si picka posto.
Pidro nisi papire inim pickama u office i teazi raskid
**** te tito mrtvi
- BatistutA19
- Kontakt:
POZ HORDASI I SRETNO DO POBIJEDE i DUPLE KRUNE............daj postavite link ko ima da gledamo ....Sretno vam
Neka nam je Allah dj. na pomoci...
Izgubimo li veceras...Ne znam bolje da ne pisem vise nista...

Izgubimo li veceras...Ne znam bolje da ne pisem vise nista...

Hebibović od krila postao bek.
Krste od polušpica postao krilo.
Bekić od krila postao bek.
Halilović od krila postao bek.
Kapić od prednjeg veznog postaje zadnji vezni.
Za sve to vrijeme, na klupi nam sjedi pravo krilo Resić, pravi lijevi bek Pidro, pravi desni bek Šabanović, pravi zadnji vezni Mustafić (s tim da Kapića ne mogu popljuvat kao ove gore jer ni on ne igra).
Zar je tako teško stavit najbolje igrače na njihove prirodne pozicije? Isto da turbinu spojiš na auspuh a volan pričvrstiš na ručnu pa se pitaš gdje je problem u autu.
Za sve to vrijeme, na klupi nam sjedi pravo krilo Resić, pravi lijevi bek Pidro, pravi desni bek Šabanović, pravi zadnji vezni Mustafić (s tim da Kapića ne mogu popljuvat kao ove gore jer ni on ne igra).
Zar je tako teško stavit najbolje igrače na njihove prirodne pozicije? Isto da turbinu spojiš na auspuh a volan pričvrstiš na ručnu pa se pitaš gdje je problem u autu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nisam nikada kritikovao Husrefa, ali koji mu je qrac vise i sa tim izmisljanjem pozicija.
Volio bih vise od bilo cega da Husref ode, a da budemo prvaci. Nije vazno s kime, samo sa njim ne.
Volio bih vise od bilo cega da Husref ode, a da budemo prvaci. Nije vazno s kime, samo sa njim ne.
Ovo da je Amaw na koljenima isao od Grbavice do Sedam Brace,ne bi mu se bolje namjestilo ...skoroalen je napisao/la:Hebibović od krila postao bek.
Opet kažem,neka nam je dragi Allah na pomoci,ako i on digne ruke od nas...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: relativizam, zagorski i 15 gostiju.