Pomjerili su ,moze se uci do 18:30.Interista02 je napisao/la:Hoće li nas biti koliko na istoku?
Nemam baš vremena da uđem dva sata prije, pa bolje se pritajiti tamo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo da obavijestim da ima još dva mjesta na streamu, ići će u FULL HD-u.
:shisha:

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nesto nikad sigurnije nisam ulazio u derbi. Uvjeren sam da necemo zijanit, a da li cemo dobit vidjet cemo.
Peljto je najbolji sudija u drzavi, ja mu apsolutno vjerujem.
Fala bogu pa pomjerise ovo za nas ulaz, morao bi na istok ic s ciganima, ovako cu stic u knap.

Fala bogu pa pomjerise ovo za nas ulaz, morao bi na istok ic s ciganima, ovako cu stic u knap.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AlfredNobel
- Kontakt:
I ja sam, mislim da dobijamo.bodi123 je napisao/la:Nesto nikad sigurnije nisam ulazio u derbi. Uvjeren sam da necemo zijanit, a da li cemo dobit vidjet cemo.![]()
Samo se čuvati provokacija jer će ona gamad ići na to. Hvala bogu sad je tu 'fajterska' ekipa, tako da nema više sklanjanja od takvih stvari.
Prvo peljto je **** od sudije,njegov ne kvalitet nema mjesta na A list plus ako bi kad i zaluto to je one time show, i izbacaj sa iste. Vako cista para bio bek ko sergijaca mozda mu je amar obeco kakvu povisicu u savezu preko ivice.
Nezaboravite na onom blatu kad covjek u 16tercu kod 0:9 ubi krstu i habibovica i nista. Petljo mucak isti tip ljudi ko ona brkata ubleha
Nezaboravite na onom blatu kad covjek u 16tercu kod 0:9 ubi krstu i habibovica i nista. Petljo mucak isti tip ljudi ko ona brkata ubleha
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne provaljujte se. Da ne valja ne bi sudio u EL, tako da vam te priče ne piju vode.
Šta mislite da Jakupovića vrate..
Šta mislite da Jakupovića vrate..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Brate imas pp!!!edRed je napisao/la:jel ima još karata za naš sjever?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ima li i za mene ppFrancescoTotti je napisao/la:Brate imas pp!!!edRed je napisao/la:jel ima još karata za naš sjever?
Sto se tice utakmice mi moramo bit pametni pozrtvovani ko nikad do sad.
Napocetku par ostri startova na erminu i optuzenom za pokusaj ubistva zvani francuz kljuc, imat ih prvi 29 minuta na oku posle toga netrebas ih ni cuvat.
Igrat kroz sredinu ubacit brazilca na krilo.
Oni su jedino na psihickom planu bolji jer im stoje 3 kluba na bratu da im otmu evropu, drugo svjesnisu da su igracki slabi i taj strah skabosti prisili slabiju ekipu da da vise od 110% od sebe u derbim utakmicama.
Mi imamo tu neku prednost nad svinjskim njima bjezimo 590 bodova i vjerovatno necemo imat taj naboj ko oni sto nas je kostalo zadnja 3 poraza protiv vase miskina.
Ovo Husref ako bude mogo dovest na nivo zalaganja od 110% i peljto ako bude fer sudijo mogli bi im katastrofu priredit za rodendan grada
Napocetku par ostri startova na erminu i optuzenom za pokusaj ubistva zvani francuz kljuc, imat ih prvi 29 minuta na oku posle toga netrebas ih ni cuvat.
Oni su jedino na psihickom planu bolji jer im stoje 3 kluba na bratu da im otmu evropu, drugo svjesnisu da su igracki slabi i taj strah skabosti prisili slabiju ekipu da da vise od 110% od sebe u derbim utakmicama.
Mi imamo tu neku prednost nad svinjskim njima bjezimo 590 bodova i vjerovatno necemo imat taj naboj ko oni sto nas je kostalo zadnja 3 poraza protiv vase miskina.
Ovo Husref ako bude mogo dovest na nivo zalaganja od 110% i peljto ako bude fer sudijo mogli bi im katastrofu priredit za rodendan grada
Pitar6785 je napisao/la:Sto se tice utakmice mi moramo bit pametni pozrtvovani ko nikad do sad.

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ima jos jedna karta viska, nek se javi kome treba !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Gdje nađe 29 minutaVanja8 je napisao/la:Pitar6785 je napisao/la:Sto se tice utakmice mi moramo bit pametni pozrtvovani ko nikad do sad.
Ovo Husref ako bude mogo dovest na nivo zalaganja od 110% i peljto ako bude fer sudijo mogli bi im katastrofu priredit za rodendan grada![]()
E cuj prvih 29 minuta,bas 29,ni minut gore ni minut dole...
![]()

A sto ne bi moglo 27?

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
koliko nas ima na istokuuu ?
IGRAJ BORDO BIJELI ALE ALEEE!
IGRAJ BORDO BIJELI ALE ALEEE!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pokupio karte i sad preprodajeFrancescoTotti je napisao/la:Ima jos jedna karta viska, nek se javi kome treba !

ZZ
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pavlović skinuo penal Radniku, jel moguće da se ovo desilo???
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
"Fantastične odbrane Pavlovića, skinuo je penal Đuriću, a zatim i još jedan udarac gostiju."
Evo ga! Nakon 45 pokušaja
yebo sve svoje.
Evo ga! Nakon 45 pokušaja

Pavlovic bio proslo kolo najbolji golman, i opet fenomenalno brani. Svi procvjetaju kad odu od nas.Memara je napisao/la:"Fantastične odbrane Pavlovića, skinuo je penal Đuriću, a zatim i još jedan udarac gostiju."
Evo ga! Nakon 45 pokušaja![]()
yebo sve svoje.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Načuo sam da postoji mogućnost da večeras ne zaigraju ni Bekić ni Pidro, nego da će lijevu stranu držat Halil i Velkoski. Nadam se da nije istina, djeluje nevjerovatno ali...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Tad bi tvrdoglavost dobila svoju mjernu jedinicu. "Djevojka mi je tvrdoglava 17 husrefa"skoroalen je napisao/la:Načuo sam da postoji mogućnost da večeras ne zaigraju ni Bekić ni Pidro, nego da će lijevu stranu držat Halil i Velkoski. Nadam se da nije istina, djeluje nevjerovatno ali...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.