To mu je trenutni nivo, ne ocekujes valjda da ce otici u top 6 ekipu EPLa?rope11 je napisao/la:Bez zajebancije, stvarno piše da je dogovorio sa Vesthemom.![]()
Ne znam šta će koji qurac tu, gori su luzeri nego Roma.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Kako igra u zadnje vrijeme i West Ham je odličan. Ma samo da hoce otici iz ove Rome.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ne mislim da može značajno bolje, ali bih onda radije ostao u Rimu i čekao drugu priliku, recimo Njemačku. Šta mu koji qurac u ovim godinama treba engleska liga i klub sa kojim će se prije boriti za opstanak nego za evropska takmičenja?
Roma kakva god bila, trenutno liče na spejs šatl za njih, a i Edin je navikao na život u Rimu gdje uostalom redovno igra, poznaje ligu, poznaje saigrače i igra evropska takmičenja. Za njegove uslove, sasvim ok klub kojeg ne treba nužno mjenjati osim ako mu ne iskrsne neka dobra opcija, što Vesthem po mom mišljenju nije.
Šta mu englezi mogu ponuditi? Ništa, čak mislim da bi u ovim godinama i u ovakvoj formi mogao imati problema sa njihovim stilom fudbala.
Eno i Higuain ima problema sa 10x boljim timom, a šta tek onda očekivati od Džeke i osrednjeg engleskog kluba?
Na kraju krajeva, podržavam šta god da odluči. Njegov život, njegova stvar.

Roma kakva god bila, trenutno liče na spejs šatl za njih, a i Edin je navikao na život u Rimu gdje uostalom redovno igra, poznaje ligu, poznaje saigrače i igra evropska takmičenja. Za njegove uslove, sasvim ok klub kojeg ne treba nužno mjenjati osim ako mu ne iskrsne neka dobra opcija, što Vesthem po mom mišljenju nije.
Šta mu englezi mogu ponuditi? Ništa, čak mislim da bi u ovim godinama i u ovakvoj formi mogao imati problema sa njihovim stilom fudbala.
Eno i Higuain ima problema sa 10x boljim timom, a šta tek onda očekivati od Džeke i osrednjeg engleskog kluba?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
rope11 je napisao/la:Ne mislim da može značajno bolje, ali bih onda radije ostao u Rimu i čekao drugu priliku, recimo Njemačku. Šta mu koji qurac u ovim godinama treba engleska liga i klub sa kojim će se prije boriti za opstanak nego za evropska takmičenja?![]()
Povratak u Wolsfburg

Mislim da bi mu to bila i najbolja opcija. Vukovi svakako mu mogu ponuditi platu kao u Romi, a tamo ima status legende. Što se West Hama tiče, oni su kao ambiciozni, pa pokušavaju nešto više napraviti s igračima koji nisu imali mjesta u najjačim timovima. Ili dovode najbolje igrače od lošijih timova od njih, tipa Armanutoviča, Ayewa.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Goalgetter
- Kontakt:
Inter bi mu bio premija - samo pitanje kako ako od malena jos navija za Milan. Ne bi trajalo dugo da bi ga zbog toga razapeli u Interu. U West Ham ili Everton tesko da ce ici, po meni je to malo vjerovatno. Najrealniji je i dalje ostanak u Romi.
Pa i ja bih najviše volio da se vrati u Njemačku, a ne treba isključiti ni recimo špance ili francuze, još je ostalo da i njih pokori. 
Ne vidim svrhu u mjenjaju kluba, osim ako nije nešto bolje ili eventualno na istom nivou kao što je Roma. Što WH nije, čak mislim da bi mu bili ogroman zajeb u karijeri (ne misleći samo konrektno na njih nego i na EPL).
Ali opet kažem, sve je na njemu. Ako hoće da ide, jbg, neka ide.

Ne vidim svrhu u mjenjaju kluba, osim ako nije nešto bolje ili eventualno na istom nivou kao što je Roma. Što WH nije, čak mislim da bi mu bili ogroman zajeb u karijeri (ne misleći samo konrektno na njih nego i na EPL).
Ali opet kažem, sve je na njemu. Ako hoće da ide, jbg, neka ide.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Čuo ima dobrih šiša po Londonu, Kolašinac mu pričao
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Za Zelju je najbolje da ode za velike pare, za nas navijace Inter a posto se on pita ko zna gdje ce i hoce li.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sto je najjace, a vecina raje ne shvata je to da se njemu iz Rome ne ide sekunde jedine.
Kapiten je tu, Flo il je povrijedjen ili ne igra, De Rossija godine pregazile.
Ima sigurno mjesto u prvom timu, borit ce se za Evorpu svakako i ove godine.
Porodica citava u Rimu se vec navikla
Plata odlicna
Roma ce se pojacati na ljeto sigurno, za ocekivati je mozda i odlazak Zaniola i nova krila, nova sredina, pa nije iskljucen i novi trener na ljeto.
Kapiten je tu, Flo il je povrijedjen ili ne igra, De Rossija godine pregazile.
Ima sigurno mjesto u prvom timu, borit ce se za Evorpu svakako i ove godine.
Porodica citava u Rimu se vec navikla
Plata odlicna
Roma ce se pojacati na ljeto sigurno, za ocekivati je mozda i odlazak Zaniola i nova krila, nova sredina, pa nije iskljucen i novi trener na ljeto.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ja isto mislim da on ne bi mrdn'o iz Rima, jedino ako ga potjeraju.
Ako nastavi ovako, Roma ce trebati svjezu krv u napadu, nije iskljuceno da ga prodaju i nesto zarade.
Evo Šiša na klupi.
Ako nastavi ovako, Roma ce trebati svjezu krv u napadu, nije iskljuceno da ga prodaju i nesto zarade.
Evo Šiša na klupi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nakon ove pobjede i dalje imaju odlicne sanse za LP. 

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sezona za zaborav. Mislim da je Džeko dao svoje.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Najgore sto moram navijati za Romu da bude medju 4 i izbori LP, u slucaju da Edin ostane...
U protivnom bih volio da to budu ipak velikani Inter i Milan, naravno.
U protivnom bih volio da to budu ipak velikani Inter i Milan, naravno.
- Goalgetter
- Kontakt:
Starter protiv Udinesea, valjda konacno vise postigne gol kuci.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Igraju Schick i El Shaarawy sa njim. Bas me interesuje kako ce to danas izgledati.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Roma kao i BiH za vrijeme Bazdarevica, 4 stopera u zadnjoj liniji. Vec 2 sanse za Udinese u prvih 4 minuta.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovaj tim je nula - vidi se da je EDF izvlacio maksimum iz ovog tima, ni u jednoj utakmici sa Ranijerijem nisu pokazali nikakvu igru.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Roma kao i BiH za vrijeme Bazdarevica, 4 stopera u zadnjoj liniji. Vec 2 sanse za Udinese u prvih 4 minuta.
Schick krampa
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Bas vala. Monchi je najveci krivac po meni. Kad je doso sve sto je valjalo je rasprodao i osim Alissona sve ze male pare. A ove sto je doveo su svi osim Zaniola katastrofa. Deferel 20m, Schick 37m, Nzonnzi 27m Kluviert 18m Passtore 25m.... za 2 godine sjebo Romu sledecih 10 godina.Goalgetter je napisao/la:Ovaj tim je nula - vidi se da je EDF izvlacio maksimum iz ovog tima, ni u jednoj utakmici sa Ranijerijem nisu pokazali nikakvu igru.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Roma kao i BiH za vrijeme Bazdarevica, 4 stopera u zadnjoj liniji. Vec 2 sanse za Udinese u prvih 4 minuta.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Dno dna je ova Roma.
Pogledao 50 minuta i odustao.
Pogledao 50 minuta i odustao.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Confiance, Edincapitano, Google Adsense [Bot], Hafiz00, Iceplayer, invincible1921, KarlMarx, Namibija, tuzlanskinacin, UtdBiH21 i 68 gostiju.