Treća sreća. Promašen prazan gol u aprilu 2017. na Grbavici pa u maju 2017. na Koševu.SarajevoJeBordo je napisao/la:Hebib će prislonuti neki odbijanac, osjećam to. Citirajte me sutra
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Yebat ćemo im nanu naninu
Vakat je za gol Tatara, a mogo bi i Hebib konačno ga zabiti, 0:2 ili 1:3 sutra, ako bude 1:3, onda se i Ahmet upisuje u strijelce.
Vakat je za gol Tatara, a mogo bi i Hebib konačno ga zabiti, 0:2 ili 1:3 sutra, ako bude 1:3, onda se i Ahmet upisuje u strijelce.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Lazic glavom nakon kornera 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Iz nekog razloga ih kladare favorizuju 2.55 naspram nasih 2.85
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne bude li pidro igrao nekome treba mater opaliti ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- TamniVilajet
- Kontakt:
Bolji je tetovaza, ima vise iskustva i uklapa se u trenerovu vizijuPantelija je napisao/la:Ne bude li pidro igrao nekome treba mater opaliti ....

VS

-
- Kontakt:
Hajde Sarajevo hajde.
-
- Kontakt:
Dosadni ste s Bekicem , kad istrci 11momaka u bordo dresovima nije bitno sta pise na ledjima, zelimo borbu do posljednjeg daha. aBd do pobjede.
Ma ja, nije bitno ko igra neka se zove bekic i halilovic i miđet i neka imaju 27+ , a ostalo nije bitnobordobijeli je napisao/la:Dosadni ste s Bekicem , kad istrci 11momaka u bordo dresovima nije bitno sta pise na ledjima, zelimo borbu do posljednjeg daha. aBd do pobjede.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Allahu sutra nam pomozi Ti
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- TamniVilajet
- Kontakt:
Hoce sigurno. Jer i nas strucnjak na klupi njega vrlo cesto spominjeledesma je napisao/la:Allahu sutra nam pomozi Ti

Ko ne urla keva mu je kur.a

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Nije bitno. Danas je gradski derby na dan grada Sarajeva. Bordo protiv plavi. pomozi Boze momcima u bordo dresovima.Pantelija je napisao/la:Ma ja, nije bitno ko igra neka se zove bekic i halilovic i miđet i neka imaju 27+ , a ostalo nije bitnobordobijeli je napisao/la:Dosadni ste s Bekicem , kad istrci 11momaka u bordo dresovima nije bitno sta pise na ledjima, zelimo borbu do posljednjeg daha. aBd do pobjede.
- TamniVilajet
- Kontakt:
Bice zanimljiva utakmica sutra izmedju Želja i Sarajeva... mislim da ce Sinan Ramovic odlucit...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- TamniVilajet
- Kontakt:
2 gola razlike na njihovom terenu nebi bilo lose...npr 1-3 

Ako nas po njegovom spominjanju bude pomagao, ne gine nam kantonalnaTamniVilajet je napisao/la:Hoce sigurno. Jer i nas strucnjak na klupi njega vrlo cesto spominjeledesma je napisao/la:Allahu sutra nam pomozi Ti![]()
![]()

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zovi ga da pravi ajvar s tobom, yebo te Sinan i ti njega. Mrs s teme futavac jedanrishovski je napisao/la:Bice zanimljiva utakmica sutra izmedju Želja i Sarajeva... mislim da ce Sinan Ramovic odlucit...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ono sto sam mogao upratiti kod igre sergijasa je to da znaju biti opasni iz prekida. Sto se ostalog tice, mislim da ne bi trebalo biti problema
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Al kako je ovo uopšte moguće?TamniVilajet je napisao/la:Bolji je tetovaza, ima vise iskustva i uklapa se u trenerovu vizijuPantelija je napisao/la:Ne bude li pidro igrao nekome treba mater opaliti ....![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, DzemoSmjecanin i 31 gost.