Ko ih j sto mrze Sarajevo. Nek pisu peticiju da skinu ono SARAJEVO sa grba, nek im pise Vaso Miskin. Kompleks je cudo.skoroalen je napisao/la:Šta znaju papci i došle šta je grad Sarajevo. Neslužbena himna grada, čije ime će će u svom navijanju sto puta opsovat. Mogla se pustit i bilo koja druga pjesma, tipa "Sarajevo će biti, sve drugo će proći", ili " Pismo prijatelju", al će seljaci i u tom nać nešta. Sutra da ih Horde ugase kad zagrmi "zajedno smo rasli grade ja i ti".
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Da ih hoćemo dobiti aBd, a opet ima doza straha neka jbmu. Samo da bude dvica, 4-5 nek bude ali nek’ je dvica !
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma mene ne bi bilo stid i da bude x, znate svi koliko je teško dobiti derbi, loše je da se tu vadiš. Mi se ne vadimo jer smo i dalje prvi
ali znate šta mislim, bodovna prednost se ipak smanjila.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mocan press mora se reci,jest da nije fudbalski nekako ali odlicno izgleda i lijepo je za grad ovo sve.Vidim da su i legende klubova bile prisutne,lijepo za vidjeti
Nek nam je sretno.
Nek nam je sretno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SedrenikHz
- Kontakt:
Raja, kakvo je stanje sa kartama zna li ko ?
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trajno banovan.Rahmanovic je napisao/la: **** ti bezmudi ziheras mamu u dojkujel vas stid vise mater vam **** svima,od onog debila Tobeta pa redom,dokle cete trovati narod **** vas otac retardirani bezmozgaski,gori ste nego lobotomci na **** ,ono sto su oni tamo vi ste ovdje mame vam se najebem svima redom picka vam materina
tata ti je tele **** te on kad te napravi,pregazim ti mamu ko valjak .
Puko Ramljak.MortemHz je napisao/la:Trajno banovan.Rahmanovic je napisao/la: **** ti bezmudi ziheras mamu u dojkujel vas stid vise mater vam **** svima,od onog debila Tobeta pa redom,dokle cete trovati narod **** vas otac retardirani bezmozgaski,gori ste nego lobotomci na **** ,ono sto su oni tamo vi ste ovdje mame vam se najebem svima redom picka vam materina

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1440/1573 ulaznica otišlo.
Ja.sam u 2 uzeo meni na karte pise 1308. Znaci da je ostalo jos malo. Vjerovatno ce se rasprodati ili se rasprodalo.SedrenikHz je napisao/la:Raja, kakvo je stanje sa kartama zna li ko ?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sutra ako im vezni red bude Šabanadžović -Hajdarević, ubjeđen sam u pobjedu, al čisto sumnjam da će ih staviti ijednog u prvih 11, al se potajno nadam.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kakva 'priča' Ihtijarevića u emisiji Poluvrijeme...odavno nije 

Na Sjeveru kad zagrmi
I Istoku sunce svane
Kada odu dani crni
I kad sunce opet svane.
Kad kriknemo svi k'o jedan
I otpočneš bordo-bajko
I zivota Ti si vrijedan
To Saraj'vo igra, majko!
Skroman doorinos za sutrasnju pobjedu.
Ne zamjerite.
I Istoku sunce svane
Kada odu dani crni
I kad sunce opet svane.
Kad kriknemo svi k'o jedan
I otpočneš bordo-bajko
I zivota Ti si vrijedan
To Saraj'vo igra, majko!
Skroman doorinos za sutrasnju pobjedu.
Ne zamjerite.
Kako god,nas vezni red je puno jaci tu trebamo napade bazirati i pobjeda je aBd nasaBordoSarajevo je napisao/la:Sutra ako im vezni red bude Šabanadžović -Hajdarević, ubjeđen sam u pobjedu, al čisto sumnjam da će ih staviti ijednog u prvih 11, al se potajno nadam.
Joj sto se ismijah sad kad je Jusufbegovic pricao za Noukena anegdotu sa derbija.
Bile nagrade na onom derbiju 500 maraka igracu koji da gol,i Nouken zabio ono vec poznato za 1-2.I kad je dao gol i onaj trk njegov trcao je prema klupi i pokazivao prstom i sve govorio "samo pevsto mavaka"

Bile nagrade na onom derbiju 500 maraka igracu koji da gol,i Nouken zabio ono vec poznato za 1-2.I kad je dao gol i onaj trk njegov trcao je prema klupi i pokazivao prstom i sve govorio "samo pevsto mavaka"

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Neka im pjeva troprstaš sa istetoviranom kokardom yebo ih on.MortemHz je napisao/la:Je l' me zajebavaš iliLaznjak je napisao/la:Gradonacelnik Sarajeva Abdulah Skaka predlozio je da se za dan grada Sarajeva na Grbavici otpjeva pjesma Kemala Montena "Sarajevo ljubavi moja" sto su iz Zeljeznicara odbili jer tu pjesmu koriste navijaci Sarajeva u svom repertoaru kao podrsku svom klubu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- TamniVilajet
- Kontakt:
Vrati ga.MortemHz je napisao/la:Trajno banovan.Rahmanovic je napisao/la: **** ti bezmudi ziheras mamu u dojkujel vas stid vise mater vam **** svima,od onog debila Tobeta pa redom,dokle cete trovati narod **** vas otac retardirani bezmozgaski,gori ste nego lobotomci na **** ,ono sto su oni tamo vi ste ovdje mame vam se najebem svima redom picka vam materina
Nije on jedini koji je pisao ovakva sranja na temi.

Doso je na forum puknut ko kokica, sad je samo izgorio. Takvih nam nece falit. Ocekujem ga pod novim nickom Stanojevic 

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Arena radi revanš u Kupu...i nas i Lišticu (kako stoji u rasporedu, mi u 19h)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 38 gostiju.