OZWien7 je napisao/la:Sretno sutra sa Seljom, nije sto bi nam dobro doslo al eto hehe. Sorry na upadu, jos jednom sretno **** male plave, pozdrav.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
OZWien7 je napisao/la:Sretno sutra sa Seljom, nije sto bi nam dobro doslo al eto hehe. Sorry na upadu, jos jednom sretno **** male plave, pozdrav.
Spomenuti derbi, kad smo silovali malene, mi je možda i prva utakmica Sarajeva koje se sjećam. Ne konkretno utakmice koliko rezultata, i one priče kako smo ih rasturili itd. Nažalost, iz istog razloga se sjećam i onog 0:3.badboy je napisao/la: Tesko je odabrati, al meni licno, pobjeda i izbacivanje Levskog je na vrhu - ti sve sve poklopilo i igra i rezultat i magija Saidova, a navijanje i atmosferu da ne spominjem. Nakon toga derbi na Kosevu 2000-te, 4-1 za nas i velika zastava preko sjevera. Onda ide 2-2 u Istambulu Besiktas (al to je nazalost oshetila samo ekipa koja je bila), poslije cuveni Matkov derbi, i da kompletiram top 5, lukavica protiv Slavije - Obuca..
Sve je super, al za Kapića se ne mogu složiti. U dosadasnjim utakmicama nije nista pokazao zbog ceg zasluzuje poceti sutrasnju jako bitnu utakmicu. Ubacaji slabi. Snage bez. Sutevi uglavnom blokirani.Krste11 je napisao/la:Citam odavno forum al sad sam odlucio da se javim nadam se pobjedi aBd sutra...moje misljenje kako bi Husref trebao poceti je ovako:
Kovacevic
Hebibovic,Lazic,Mujakic,Pidro
Stanojevic,Crepulja
Kapic Rahmanovic Krste
Ahmetovic
Mislim da Kapic moze odigrati tu dosta dobro, sredina bi bila jaca a Zeljo je tu najtanji...
Meni je vrhunac bio 2:2 sa Atalantom tamo. Ko nije bio propustio je navijacki Hadz. Isto strasno je bilo u Genku.skoroalen je napisao/la:Spomenuti derbi, kad smo silovali malene, mi je možda i prva utakmica Sarajeva koje se sjećam. Ne konkretno utakmice koliko rezultata, i one priče kako smo ih rasturili itd. Nažalost, iz istog razloga se sjećam i onog 0:3.badboy je napisao/la: Tesko je odabrati, al meni licno, pobjeda i izbacivanje Levskog je na vrhu - ti sve sve poklopilo i igra i rezultat i magija Saidova, a navijanje i atmosferu da ne spominjem. Nakon toga derbi na Kosevu 2000-te, 4-1 za nas i velika zastava preko sjevera. Onda ide 2-2 u Istambulu Besiktas (al to je nazalost oshetila samo ekipa koja je bila), poslije cuveni Matkov derbi, i da kompletiram top 5, lukavica protiv Slavije - Obuca..
Takođe protiv Levskog, jedna od dražih, kao i ona protiv Genka 1:2, penali protiv Helsinborga (ako već pričamo o evropskim tekmama). A nezaboravan je i prolaz protiv Atromitosa, tekstualni prenos i 1000+ gostiju na ovom pdf-u.
Još nije kako treba zaigrao na svojoj prirodnoj poziciji, pretežno je mijenjao Crepulju. Ova formacija gore bi bila dosta pametna jer kone imaju čvrste bekove a groznu sredinu, a ovo bi faktički bilo s tri AMFa, nešta slično što je igrala Njemačka reprezentacija jedno vrijeme (Gotze, Reus, Ozil). Kad bi se dala sloboda Velkoskom i Kapiću da ulaze ka naprijed, Rahmanović da stoji malo iza... To bi bio taj neki faktor iznenađenja kojem se svi nadamo. Al jako su male šanse za tim.midzuka je napisao/la:Sve je super, al za Kapića se ne mogu složiti. U dosadasnjim utakmicama nije nista pokazao zbog ceg zasluzuje poceti sutrasnju jako bitnu utakmicu. Ubacaji slabi. Snage bez. Sutevi uglavnom blokirani.Krste11 je napisao/la:Citam odavno forum al sad sam odlucio da se javim nadam se pobjedi aBd sutra...moje misljenje kako bi Husref trebao poceti je ovako:
Kovacevic
Stanojevic,Crepulja
Kapic Rahmanovic Krste
Ahmetovic
Mislim da Kapic moze odigrati tu dosta dobro, sredina bi bila jaca a Zeljo je tu najtanji...
Iskreno želim da me popiša sutra al od svih igraca u rosteru mi je najtanji i cesto dovede do pitanja sta je sa igracem koji je prekucao moldaviju?
A vjerujem, gdje neće bit, gostovanje u zemlju začetnicu ultra pokreta koji se kod nas i sad fura.Laznjak je napisao/la: Meni je vrhunac bio 2:2 sa Atalantom tamo. Ko nije bio propustio je navijacki Hadz. Isto strasno je bilo u Genku.
Bas iz tog razloga sam i stavio Kapica da ih probamo iznenaditi sa jakom sredinom a nije ni imao vremena da pokaze sta zna kad je igrao po 15,20 min.Ipak mislim da nije slucajno razvaljivao po Moldaviji i Sloveniji...skoroalen je napisao/la:Još nije kako treba zaigrao na svojoj prirodnoj poziciji, pretežno je mijenjao Crepulju. Ova formacija gore bi bila dosta pametna jer kone imaju čvrste bekove a groznu sredinu, a ovo bi faktički bilo s tri AMFa, nešta slično što je igrala Njemačka reprezentacija jedno vrijeme (Gotze, Reus, Ozil). Kad bi se dala sloboda Velkoskom i Kapiću da ulaze ka naprijed, Rahmanović da stoji malo iza... To bi bio taj neki faktor iznenađenja kojem se svi nadamo. Al jako su male šanse za tim.midzuka je napisao/la:Sve je super, al za Kapića se ne mogu složiti. U dosadasnjim utakmicama nije nista pokazao zbog ceg zasluzuje poceti sutrasnju jako bitnu utakmicu. Ubacaji slabi. Snage bez. Sutevi uglavnom blokirani.Krste11 je napisao/la:Citam odavno forum al sad sam odlucio da se javim nadam se pobjedi aBd sutra...moje misljenje kako bi Husref trebao poceti je ovako:
Kovacevic
Stanojevic,Crepulja
Kapic Rahmanovic Krste
Ahmetovic
Iskreno želim da me popiša sutra al od svih igraca u rosteru mi je najtanji i cesto dovede do pitanja sta je sa igracem koji je prekucao moldaviju?
Ja sto se sjecam i znam da su kod nas bili Galatini, Liverpulovi, Hajdukovi, Zvezdini navijaci. Ono individualno dosli na sjever da osjete nas derbi. Evo sad oni. Znam da su na zapad za debri dolazili razni da vidi sta je taj sarajevski derbi jer je bio u top 20.skoroalen je napisao/la:Gotivni su Seltikovi navijači, jednom su na tekmi Lige prvaka svi digli zastave Palestine. Generalno pružaju podršku narodu tamo.
Dolazili su oni iz Copa90 dvaput. Ljudi su u Buenos Airesu, Beogradu, Rimu, Sofiji... bili jednom, u Sarajevo došli dva puta. Imamo mi prilično dobar derbi, visoko kotira u Evropi kad su te utakmice u pitanju, plus je grad Sarajevo svima privlačan zbog ratne prošlosti itd.Laznjak je napisao/la:Ja sto se sjecam i znam da su kod nas bili Galatini, Liverpulovi, Hajdukovi, Zvezdini navijaci. Ono individualno dosli na sjever da osjete nas derbi. Evo sad oni. Znam da su na zapad za debri dolazili razni da vidi sta je taj sarajevski derbi jer je bio u top 20.skoroalen je napisao/la:Gotivni su Seltikovi navijači, jednom su na tekmi Lige prvaka svi digli zastave Palestine. Generalno pružaju podršku narodu tamo.
GAZI!!!Laznjak je napisao/la:vi ćete i na dan grada Sarajeva psovati to ime. Mi ćemo ponosno stajati iza njega. Mi nismo i nikada nećemo biti ista priča - ZGAZITE IH
Je l' me zajebavaš iliLaznjak je napisao/la:Gradonacelnik Sarajeva Abdulah Skaka predlozio je da se za dan grada Sarajeva na Grbavici otpjeva pjesma Kemala Montena "Sarajevo ljubavi moja" sto su iz Zeljeznicara odbili jer tu pjesmu koriste navijaci Sarajeva u svom repertoaru kao podrsku svom klubu.
Sta te cudi? Nisu oni iz Sarajeva oni su iz metropole.MortemHz je napisao/la:Je l' me zajebavaš iliLaznjak je napisao/la:Gradonacelnik Sarajeva Abdulah Skaka predlozio je da se za dan grada Sarajeva na Grbavici otpjeva pjesma Kemala Montena "Sarajevo ljubavi moja" sto su iz Zeljeznicara odbili jer tu pjesmu koriste navijaci Sarajeva u svom repertoaru kao podrsku svom klubu.
Strašno ako je istina, strašno.Laznjak je napisao/la:Sta te cudi? Nisu oni iz Sarajeva oni su iz metropole.MortemHz je napisao/la:Je l' me zajebavaš iliLaznjak je napisao/la:Gradonacelnik Sarajeva Abdulah Skaka predlozio je da se za dan grada Sarajeva na Grbavici otpjeva pjesma Kemala Montena "Sarajevo ljubavi moja" sto su iz Zeljeznicara odbili jer tu pjesmu koriste navijaci Sarajeva u svom repertoaru kao podrsku svom klubu.
Sta zna papak sta je Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.