FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GangEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GangEvil » 05 apr 2019, 14:03

OZWien7 je napisao/la:Sretno sutra sa Seljom, nije sto bi nam dobro doslo al eto hehe. Sorry na upadu, jos jednom sretno **** male plave, pozdrav.
:bih:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 apr 2019, 14:04

badboy je napisao/la: Tesko je odabrati, al meni licno, pobjeda i izbacivanje Levskog je na vrhu - ti sve sve poklopilo i igra i rezultat i magija Saidova, a navijanje i atmosferu da ne spominjem. Nakon toga derbi na Kosevu 2000-te, 4-1 za nas i velika zastava preko sjevera. Onda ide 2-2 u Istambulu Besiktas (al to je nazalost oshetila samo ekipa koja je bila), poslije cuveni Matkov derbi, i da kompletiram top 5, lukavica protiv Slavije - Obuca..
Spomenuti derbi, kad smo silovali malene, mi je možda i prva utakmica Sarajeva koje se sjećam. Ne konkretno utakmice koliko rezultata, i one priče kako smo ih rasturili itd. Nažalost, iz istog razloga se sjećam i onog 0:3.
Takođe protiv Levskog, jedna od dražih, kao i ona protiv Genka 1:2, penali protiv Helsinborga (ako već pričamo o evropskim tekmama). A nezaboravan je i prolaz protiv Atromitosa, tekstualni prenos i 1000+ gostiju na ovom pdf-u. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Beli91
Kontakt:

Post Postao/la Beli91 » 05 apr 2019, 14:06

Još stotinjak karti, ko nije uzeo nek pruzi korak. Horde bodre te, srcem igrajte..

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 05 apr 2019, 14:13

Krste11 je napisao/la:Citam odavno forum al sad sam odlucio da se javim nadam se pobjedi aBd sutra...moje misljenje kako bi Husref trebao poceti je ovako:
Kovacevic
Hebibovic,Lazic,Mujakic,Pidro
Stanojevic,Crepulja
Kapic Rahmanovic Krste
Ahmetovic
Mislim da Kapic moze odigrati tu dosta dobro, sredina bi bila jaca a Zeljo je tu najtanji...
Sve je super, al za Kapića se ne mogu složiti. U dosadasnjim utakmicama nije nista pokazao zbog ceg zasluzuje poceti sutrasnju jako bitnu utakmicu. Ubacaji slabi. Snage bez. Sutevi uglavnom blokirani.
Iskreno želim da me popiša sutra al od svih igraca u rosteru mi je najtanji i cesto dovede do pitanja sta je sa igracem koji je prekucao moldaviju?
JURIŠ

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 05 apr 2019, 14:16

skoroalen je napisao/la:
badboy je napisao/la: Tesko je odabrati, al meni licno, pobjeda i izbacivanje Levskog je na vrhu - ti sve sve poklopilo i igra i rezultat i magija Saidova, a navijanje i atmosferu da ne spominjem. Nakon toga derbi na Kosevu 2000-te, 4-1 za nas i velika zastava preko sjevera. Onda ide 2-2 u Istambulu Besiktas (al to je nazalost oshetila samo ekipa koja je bila), poslije cuveni Matkov derbi, i da kompletiram top 5, lukavica protiv Slavije - Obuca..
Spomenuti derbi, kad smo silovali malene, mi je možda i prva utakmica Sarajeva koje se sjećam. Ne konkretno utakmice koliko rezultata, i one priče kako smo ih rasturili itd. Nažalost, iz istog razloga se sjećam i onog 0:3.
Takođe protiv Levskog, jedna od dražih, kao i ona protiv Genka 1:2, penali protiv Helsinborga (ako već pričamo o evropskim tekmama). A nezaboravan je i prolaz protiv Atromitosa, tekstualni prenos i 1000+ gostiju na ovom pdf-u. :mrgreen:
Meni je vrhunac bio 2:2 sa Atalantom tamo. Ko nije bio propustio je navijacki Hadz. Isto strasno je bilo u Genku.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 apr 2019, 14:18

midzuka je napisao/la:
Krste11 je napisao/la:Citam odavno forum al sad sam odlucio da se javim nadam se pobjedi aBd sutra...moje misljenje kako bi Husref trebao poceti je ovako:
Kovacevic
Stanojevic,Crepulja
Kapic Rahmanovic Krste
Ahmetovic
Mislim da Kapic moze odigrati tu dosta dobro, sredina bi bila jaca a Zeljo je tu najtanji...
Sve je super, al za Kapića se ne mogu složiti. U dosadasnjim utakmicama nije nista pokazao zbog ceg zasluzuje poceti sutrasnju jako bitnu utakmicu. Ubacaji slabi. Snage bez. Sutevi uglavnom blokirani.
Iskreno želim da me popiša sutra al od svih igraca u rosteru mi je najtanji i cesto dovede do pitanja sta je sa igracem koji je prekucao moldaviju?
Još nije kako treba zaigrao na svojoj prirodnoj poziciji, pretežno je mijenjao Crepulju. Ova formacija gore bi bila dosta pametna jer kone imaju čvrste bekove a groznu sredinu, a ovo bi faktički bilo s tri AMFa, nešta slično što je igrala Njemačka reprezentacija jedno vrijeme (Gotze, Reus, Ozil). Kad bi se dala sloboda Velkoskom i Kapiću da ulaze ka naprijed, Rahmanović da stoji malo iza... To bi bio taj neki faktor iznenađenja kojem se svi nadamo. Al jako su male šanse za tim.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 apr 2019, 14:20

Laznjak je napisao/la: Meni je vrhunac bio 2:2 sa Atalantom tamo. Ko nije bio propustio je navijacki Hadz. Isto strasno je bilo u Genku.
A vjerujem, gdje neće bit, gostovanje u zemlju začetnicu ultra pokreta koji se kod nas i sad fura. :ljepota:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 apr 2019, 14:28

Daj mi majkoo šibicuuu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 05 apr 2019, 14:41

Prsoli derbi na sergijici pored meme bili neki skoti. Celticovi navijaci. Odusevljeni nama bili, raduju se kad smo go dali. Ne vole glazgov i zelju. Vole Sarajevo i Palestinu

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 apr 2019, 14:46

Gotivni su Seltikovi navijači, jednom su na tekmi Lige prvaka svi digli zastave Palestine. Generalno pružaju podršku narodu tamo.

Krste11
Kontakt:

Post Postao/la Krste11 » 05 apr 2019, 14:49

skoroalen je napisao/la:
midzuka je napisao/la:
Kovacevic
Stanojevic,Crepulja
Kapic Rahmanovic Krste
Ahmetovic
Još nije kako treba zaigrao na svojoj prirodnoj poziciji, pretežno je mijenjao Crepulju. Ova formacija gore bi bila dosta pametna jer kone imaju čvrste bekove a groznu sredinu, a ovo bi faktički bilo s tri AMFa, nešta slično što je igrala Njemačka reprezentacija jedno vrijeme (Gotze, Reus, Ozil). Kad bi se dala sloboda Velkoskom i Kapiću da ulaze ka naprijed, Rahmanović da stoji malo iza... To bi bio taj neki faktor iznenađenja kojem se svi nadamo. Al jako su male šanse za tim.
Bas iz tog razloga sam i stavio Kapica da ih probamo iznenaditi sa jakom sredinom a nije ni imao vremena da pokaze sta zna kad je igrao po 15,20 min.Ipak mislim da nije slucajno razvaljivao po Moldaviji i Sloveniji...

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 05 apr 2019, 14:52

skoroalen je napisao/la:Gotivni su Seltikovi navijači, jednom su na tekmi Lige prvaka svi digli zastave Palestine. Generalno pružaju podršku narodu tamo.
Ja sto se sjecam i znam da su kod nas bili Galatini, Liverpulovi, Hajdukovi, Zvezdini navijaci. Ono individualno dosli na sjever da osjete nas derbi. Evo sad oni. Znam da su na zapad za debri dolazili razni da vidi sta je taj sarajevski derbi jer je bio u top 20.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 apr 2019, 15:02

Laznjak je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Gotivni su Seltikovi navijači, jednom su na tekmi Lige prvaka svi digli zastave Palestine. Generalno pružaju podršku narodu tamo.
Ja sto se sjecam i znam da su kod nas bili Galatini, Liverpulovi, Hajdukovi, Zvezdini navijaci. Ono individualno dosli na sjever da osjete nas derbi. Evo sad oni. Znam da su na zapad za debri dolazili razni da vidi sta je taj sarajevski derbi jer je bio u top 20.
Dolazili su oni iz Copa90 dvaput. Ljudi su u Buenos Airesu, Beogradu, Rimu, Sofiji... bili jednom, u Sarajevo došli dva puta. Imamo mi prilično dobar derbi, visoko kotira u Evropi kad su te utakmice u pitanju, plus je grad Sarajevo svima privlačan zbog ratne prošlosti itd.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 apr 2019, 15:08

OZWien7 je napisao/la:Sretno sutra sa Seljom, nije sto bi nam dobro doslo al eto hehe. Sorry na upadu, jos jednom sretno **** male plave, pozdrav.
:salut: :salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 apr 2019, 15:10

Laznjak je napisao/la:vi ćete i na dan grada Sarajeva psovati to ime. Mi ćemo ponosno stajati iza njega. Mi nismo i nikada nećemo biti ista priča - ZGAZITE IH
GAZI!!!

:opaopa:

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 05 apr 2019, 15:14

Gradonacelnik Sarajeva Abdulah Skaka predlozio je da se za dan grada Sarajeva na Grbavici otpjeva pjesma Kemala Montena "Sarajevo ljubavi moja" sto su iz Zeljeznicara odbili jer tu pjesmu koriste navijaci Sarajeva u svom repertoaru kao podrsku svom klubu.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 apr 2019, 15:16

Laznjak je napisao/la:Gradonacelnik Sarajeva Abdulah Skaka predlozio je da se za dan grada Sarajeva na Grbavici otpjeva pjesma Kemala Montena "Sarajevo ljubavi moja" sto su iz Zeljeznicara odbili jer tu pjesmu koriste navijaci Sarajeva u svom repertoaru kao podrsku svom klubu.
Je l' me zajebavaš ili

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 05 apr 2019, 15:25

MortemHz je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Gradonacelnik Sarajeva Abdulah Skaka predlozio je da se za dan grada Sarajeva na Grbavici otpjeva pjesma Kemala Montena "Sarajevo ljubavi moja" sto su iz Zeljeznicara odbili jer tu pjesmu koriste navijaci Sarajeva u svom repertoaru kao podrsku svom klubu.
Je l' me zajebavaš ili
Sta te cudi? Nisu oni iz Sarajeva oni su iz metropole.
Sta zna papak sta je Sarajevo.
slika

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 apr 2019, 15:33

Šta znaju papci i došle šta je grad Sarajevo. Neslužbena himna grada, čije ime će će u svom navijanju sto puta opsovat. Mogla se pustit i bilo koja druga pjesma, tipa "Sarajevo će biti, sve drugo će proći", ili " Pismo prijatelju", al će seljaci i u tom nać nešta. Sutra da ih Horde ugase kad zagrmi "zajedno smo rasli grade ja i ti". :bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 apr 2019, 15:39

Laznjak je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Je l' me zajebavaš ili
Sta te cudi? Nisu oni iz Sarajeva oni su iz metropole.
Sta zna papak sta je Sarajevo.
slika
Strašno ako je istina, strašno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.