Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
**** ostavit lika na klupi zbog jedne lose tekme je stvarno zalosno...prije gladbacha sve i jednu je odigrao dobro iako nije dao puno golova doprinosio je zalaganjem trkom borbenoscu protiskom na zadnju liniju kretanjem i otvaranjem prostora itd...mislim da ragnick ima puno manje tolerancije prema vedi nego prema drugima...koliko je vukcevic puta igrao lose pa mu se vazda iznova prilika daje...isto i za dembu itd..mada iskreno hladzenje cesto dobro dodze
- Principatus
- Kontakt:
Protiv 2. ligasa Ingolstadt, Ibisevic se vraca u prvu postavu, dakle igra utakmicu od pocetka. Mislim da je dobra stvar sto ga je Rangnick vec sad stavio na klupu. To sto je pruzao u zadnje 2-3 utakmice nije bilo to, sto je pruzao pocetkom sezone i to sto on u stvari moze. Zadnju stvarno dobru utakmicu je odigrao protiv Schalke, gdje im nije dao da disu. Protiv Bayerna jest dao gol, ali nije bio u igri toliko jak. Bolje je da se vec sad probudi, da sve od sebe, to je i bolje za njega, za Hoffenheim, a i reprezentaciji nece stetiti.
http://newsticker.sueddeutsche.de/list/id/1059513
http://newsticker.sueddeutsche.de/list/id/1059513
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Tako i ja mislim. A i protiv gladbacha nije odigro ništa slabije nego drugi. Samo je Hoffenheim sreću da je zabio u prvim sekundama drugog djela utakmice pa su naravno svi rekli da je Ragnick napravio dobru zamjenu.gruezi je napisao/la:**** ostavit lika na klupi zbog jedne lose tekme je stvarno zalosno...prije gladbacha sve i jednu je odigrao dobro iako nije dao puno golova doprinosio je zalaganjem trkom borbenoscu protiskom na zadnju liniju kretanjem i otvaranjem prostora itd...mislim da ragnick ima puno manje tolerancije prema vedi nego prema drugima...koliko je vukcevic puta igrao lose pa mu se vazda iznova prilika daje...isto i za dembu itd..mada iskreno hladzenje cesto dobro dodze
A naravno da je možda i dobro da ga je ostavio na klupi. Tako je bilo i prošle sezone, nije počeo protiv Dortmunda pa im kasnije zabio gol u 89.. A i par utakmica nakon toga je odigrao sjajno.
Tako da se nadam da če imati i više sreće u postizanju pogodaka. Stvarno si je zaslužio barem jedan gol protiv Schalkea i protiv Koelna.
ocel ko sutra prenosit utakmicu???? mozel mi ko provjeritii..
SkyEdvin_Mg je napisao/la:ocel ko sutra prenosit utakmicu???? mozel mi ko provjeritii..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Željezničar i Sarajevo podržali Sportske igre mladih u BiH
Uoči gradskog derbija, igrači FK "Željezničar" i FK "Sarajevo" su bh. javnosti prezentirali transparent "Sportskih igara mladih" i tako podržali održavanje ove manifestacije u BiH iduće godine.
Igre mladih su najveća sportska manifestacija za djecu u Jugoistočnoj Evropi i nose moto: "Živimo život bez droge jer droga uzima život". Organizuju se pod pokroviteljstvom Međunarodnog Olimpijskog komiteta i Svjetske nogometne federacije, a podržane su od ključnih sportskih organizacija UEFA-e, FIBA-e, ITF-a, FA Premijer lige itd.
Igre se već četrnaest godina održavaju u Hrvatskoj i ove godine su okupile 51 000 djece, a vrijednost ovog projekta su prepoznali brojni ugledni političari i sportisti. predsjednik Igara je predsjednik Engleske Premijer lige, David Richards, potpredsjednici su Slaven Bilić i Goran Ivanišević, a neki od ambasadora su David Beckham, Luis Figo, Franz Beckenbauer, Predrag Mijatović, Sven Göran Eriksson, Lennart Johanson, Zlatko Kranjčar i drugi.
Projekat je predstavljen i javnosti u susjednoj Srbiji na velikom beogradskom derbiju između Crvene zvezde i Partizana.
Potpredsjednik Igara u BiH je kapiten nogometne reprezentacije, Emir Spahić, a prvi regionalni ambasador iz BiH je Vedad Ibišević. Organizaciju Igara u BiH su još podržali i Međunarodni Olimpijski komitet, Olimpijski komitet BiH, Nogometni savez BiH i Rukometni savez BiH.
Uoči gradskog derbija, igrači FK "Željezničar" i FK "Sarajevo" su bh. javnosti prezentirali transparent "Sportskih igara mladih" i tako podržali održavanje ove manifestacije u BiH iduće godine.
Igre mladih su najveća sportska manifestacija za djecu u Jugoistočnoj Evropi i nose moto: "Živimo život bez droge jer droga uzima život". Organizuju se pod pokroviteljstvom Međunarodnog Olimpijskog komiteta i Svjetske nogometne federacije, a podržane su od ključnih sportskih organizacija UEFA-e, FIBA-e, ITF-a, FA Premijer lige itd.
Igre se već četrnaest godina održavaju u Hrvatskoj i ove godine su okupile 51 000 djece, a vrijednost ovog projekta su prepoznali brojni ugledni političari i sportisti. predsjednik Igara je predsjednik Engleske Premijer lige, David Richards, potpredsjednici su Slaven Bilić i Goran Ivanišević, a neki od ambasadora su David Beckham, Luis Figo, Franz Beckenbauer, Predrag Mijatović, Sven Göran Eriksson, Lennart Johanson, Zlatko Kranjčar i drugi.
Projekat je predstavljen i javnosti u susjednoj Srbiji na velikom beogradskom derbiju između Crvene zvezde i Partizana.
Potpredsjednik Igara u BiH je kapiten nogometne reprezentacije, Emir Spahić, a prvi regionalni ambasador iz BiH je Vedad Ibišević. Organizaciju Igara u BiH su još podržali i Međunarodni Olimpijski komitet, Olimpijski komitet BiH, Nogometni savez BiH i Rukometni savez BiH.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vedo dobio crveni u 38. minuti.
Opsovao sudiji nesto.
Opsovao sudiji nesto.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Principatus
- Kontakt:
Ibisevic je svoju mogucnost danas iskoristio, da dobije crvenu kartu zbog prigovora i to u prvom dijelu utakmice. Nevjerovatno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
cccc .. Sta uradi joooj
Izgleda da je vrijedjao sudiju.

Izgleda da je vrijedjao sudiju.
Pljuno je pored njega.
Ko gleda tekmu danasnju.
Vedo glavni glumac usput i zavrsio rolu u 34 minuti zbog crvenog.
U tih pola sata je uspio u par navrata da bukvalno upropasti sam od sebe par sansi.
I onda nakon sudara sa protivnickim igracem zbog totalno glupog i nepotrebnog prigovora sudiji dobije i crveni.
Da mi je rodjeni brat,zbog ovakvih ''profesionalnih''gluposti dobro bi klupu izljubio.
Vedo glavni glumac usput i zavrsio rolu u 34 minuti zbog crvenog.
U tih pola sata je uspio u par navrata da bukvalno upropasti sam od sebe par sansi.
I onda nakon sudara sa protivnickim igracem zbog totalno glupog i nepotrebnog prigovora sudiji dobije i crveni.
Da mi je rodjeni brat,zbog ovakvih ''profesionalnih''gluposti dobro bi klupu izljubio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Stvarno je u krizi, ali onoj psiholoskoj... A ta je najgora...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
I ja sumnjam da ce vidjeti terena u najmanje 5 sljedecih tekmi.harishp je napisao/la: Da mi je rodjeni brat,zbog ovakvih ''profesionalnih''gluposti dobro bi klupu izljubio.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koji car.
Bosanska narav je ucinila svoje.

Bosanska narav je ucinila svoje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobro to je kup. Ali šta će na sve to sad reći njegov trener.
Istina, imao je šansu jedan na jedan minut prije i opet se zapetljo.
Istina, imao je šansu jedan na jedan minut prije i opet se zapetljo.
Ako Hoffenheim ispane danas od Ingolstadta, tek onda je dvostruko nayebo
Budu li prokockali ovaj kup,zbog tog crvenog.
Nebi me cudilo da ga Hoop posalje u Inter ....................................ali onaj iz Zapresica.
Nebi me cudilo da ga Hoop posalje u Inter ....................................ali onaj iz Zapresica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ja sudije glupana...... zasto crveni?
Sad je opet pokazalo, Vedo je htio pljunut krv van i ''slučajno'' pogodio sudiju u ruku.calcio je napisao/la:ja sudije glupana...... zasto crveni?
Rekao mu garant, da ga voli i to fraja ispred njega licem u lice skoro.calcio je napisao/la:ja sudije glupana...... zasto crveni?
@yup nije zbog toga,nego mu bas nakon prigovora dao crveni.
I to nesto je ''masno''izvalio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu