Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gruezi
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la gruezi » 26 okt 2010, 21:32

**** ostavit lika na klupi zbog jedne lose tekme je stvarno zalosno...prije gladbacha sve i jednu je odigrao dobro iako nije dao puno golova doprinosio je zalaganjem trkom borbenoscu protiskom na zadnju liniju kretanjem i otvaranjem prostora itd...mislim da ragnick ima puno manje tolerancije prema vedi nego prema drugima...koliko je vukcevic puta igrao lose pa mu se vazda iznova prilika daje...isto i za dembu itd..mada iskreno hladzenje cesto dobro dodze

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 okt 2010, 21:54

Protiv 2. ligasa Ingolstadt, Ibisevic se vraca u prvu postavu, dakle igra utakmicu od pocetka. Mislim da je dobra stvar sto ga je Rangnick vec sad stavio na klupu. To sto je pruzao u zadnje 2-3 utakmice nije bilo to, sto je pruzao pocetkom sezone i to sto on u stvari moze. Zadnju stvarno dobru utakmicu je odigrao protiv Schalke, gdje im nije dao da disu. Protiv Bayerna jest dao gol, ali nije bio u igri toliko jak. Bolje je da se vec sad probudi, da sve od sebe, to je i bolje za njega, za Hoffenheim, a i reprezentaciji nece stetiti.

http://newsticker.sueddeutsche.de/list/id/1059513
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 26 okt 2010, 22:00

gruezi je napisao/la:**** ostavit lika na klupi zbog jedne lose tekme je stvarno zalosno...prije gladbacha sve i jednu je odigrao dobro iako nije dao puno golova doprinosio je zalaganjem trkom borbenoscu protiskom na zadnju liniju kretanjem i otvaranjem prostora itd...mislim da ragnick ima puno manje tolerancije prema vedi nego prema drugima...koliko je vukcevic puta igrao lose pa mu se vazda iznova prilika daje...isto i za dembu itd..mada iskreno hladzenje cesto dobro dodze
Tako i ja mislim. A i protiv gladbacha nije odigro ništa slabije nego drugi. Samo je Hoffenheim sreću da je zabio u prvim sekundama drugog djela utakmice pa su naravno svi rekli da je Ragnick napravio dobru zamjenu.

A naravno da je možda i dobro da ga je ostavio na klupi. Tako je bilo i prošle sezone, nije počeo protiv Dortmunda pa im kasnije zabio gol u 89.. A i par utakmica nakon toga je odigrao sjajno.

Tako da se nadam da če imati i više sreće u postizanju pogodaka. Stvarno si je zaslužio barem jedan gol protiv Schalkea i protiv Koelna.

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 26 okt 2010, 22:43

ocel ko sutra prenosit utakmicu???? mozel mi ko provjeritii..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 okt 2010, 23:01

Edvin_Mg je napisao/la:ocel ko sutra prenosit utakmicu???? mozel mi ko provjeritii..
Sky
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2010, 11:20

Željezničar i Sarajevo podržali Sportske igre mladih u BiH
Uoči gradskog derbija, igrači FK "Željezničar" i FK "Sarajevo" su bh. javnosti prezentirali transparent "Sportskih igara mladih" i tako podržali održavanje ove manifestacije u BiH iduće godine.

Igre mladih su najveća sportska manifestacija za djecu u Jugoistočnoj Evropi i nose moto: "Živimo život bez droge jer droga uzima život". Organizuju se pod pokroviteljstvom Međunarodnog Olimpijskog komiteta i Svjetske nogometne federacije, a podržane su od ključnih sportskih organizacija UEFA-e, FIBA-e, ITF-a, FA Premijer lige itd.

Igre se već četrnaest godina održavaju u Hrvatskoj i ove godine su okupile 51 000 djece, a vrijednost ovog projekta su prepoznali brojni ugledni političari i sportisti. predsjednik Igara je predsjednik Engleske Premijer lige, David Richards, potpredsjednici su Slaven Bilić i Goran Ivanišević, a neki od ambasadora su David Beckham, Luis Figo, Franz Beckenbauer, Predrag Mijatović, Sven Göran Eriksson, Lennart Johanson, Zlatko Kranjčar i drugi.

Projekat je predstavljen i javnosti u susjednoj Srbiji na velikom beogradskom derbiju između Crvene zvezde i Partizana.

Potpredsjednik Igara u BiH je kapiten nogometne reprezentacije, Emir Spahić, a prvi regionalni ambasador iz BiH je Vedad Ibišević. Organizaciju Igara u BiH su još podržali i Međunarodni Olimpijski komitet, Olimpijski komitet BiH, Nogometni savez BiH i Rukometni savez BiH.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 27 okt 2010, 19:41

Vedo dobio crveni u 38. minuti.
Opsovao sudiji nesto. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 okt 2010, 19:41

Ibisevic je svoju mogucnost danas iskoristio, da dobije crvenu kartu zbog prigovora i to u prvom dijelu utakmice. Nevjerovatno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 27 okt 2010, 19:42

cccc .. Sta uradi joooj :o :o
Izgleda da je vrijedjao sudiju.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 27 okt 2010, 19:43

Pljuno je pored njega.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2010, 19:44

Ko gleda tekmu danasnju.
Vedo glavni glumac usput i zavrsio rolu u 34 minuti zbog crvenog.
U tih pola sata je uspio u par navrata da bukvalno upropasti sam od sebe par sansi.
I onda nakon sudara sa protivnickim igracem zbog totalno glupog i nepotrebnog prigovora sudiji dobije i crveni.
Da mi je rodjeni brat,zbog ovakvih ''profesionalnih''gluposti dobro bi klupu izljubio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 okt 2010, 19:46

Stvarno je u krizi, ali onoj psiholoskoj... A ta je najgora...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 27 okt 2010, 19:46

harishp je napisao/la: Da mi je rodjeni brat,zbog ovakvih ''profesionalnih''gluposti dobro bi klupu izljubio.
I ja sumnjam da ce vidjeti terena u najmanje 5 sljedecih tekmi.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 okt 2010, 19:47

Koji car. :lol: :lol:
Bosanska narav je ucinila svoje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 27 okt 2010, 19:48

Dobro to je kup. Ali šta će na sve to sad reći njegov trener.

Istina, imao je šansu jedan na jedan minut prije i opet se zapetljo.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 27 okt 2010, 19:48

Ako Hoffenheim ispane danas od Ingolstadta, tek onda je dvostruko nayebo

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2010, 19:50

Budu li prokockali ovaj kup,zbog tog crvenog.
Nebi me cudilo da ga Hoop posalje u Inter ....................................ali onaj iz Zapresica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 okt 2010, 19:52

ja sudije glupana...... zasto crveni?

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 27 okt 2010, 19:54

calcio je napisao/la:ja sudije glupana...... zasto crveni?
Sad je opet pokazalo, Vedo je htio pljunut krv van i ''slučajno'' pogodio sudiju u ruku.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2010, 19:56

calcio je napisao/la:ja sudije glupana...... zasto crveni?
Rekao mu garant, da ga voli i to fraja ispred njega licem u lice skoro.
@yup nije zbog toga,nego mu bas nakon prigovora dao crveni.
I to nesto je ''masno''izvalio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Mostarska, Sheyi, Sveti i 22 gosta.