FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Dokoljenko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
To je taj Braco@. Ima jos klipova ali ne na internetu. Decko sa 20, 25 metara opasan kao neki sa penala.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
treba ga gurnut u prvu, vala ne moze gore odigrat od ovo veznjaka sto su sad igrali
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
I Zolotić je sa 17 godina debitovao kod Amara, ako je mali toliko talentovan ne sumnjam da će sljedeće sezone Amar ga polako početi ubacivati u igru. Durakoviću je sad 16. On i Zuban nadam se da su naše zlatne koke.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Moze desetak minuta protiv Zvijezde, Krupe i buranije odigrati za pocetak. Polako ga navikavati na seniore.irfo je napisao/la:treba ga gurnut u prvu, vala ne moze gore odigrat od ovo veznjaka sto su sad igrali
Ne znam, mozda grijesim ali dobije nekakav balo talenat sansu u Barci a da ne moze kod nas.
Braco@ I Dzeko je sa 17 a ako se ne varam ima ih jos, Baja, Dado...
Edit. Treba imati ekipu da bi gurnuo mladica sa njima. To prvo.
Hodžić sa 17, Benjo Čolić debitovao nekoliko dana poslije 18. rođendana, Hajradinović i Ramić isto sa 18Dokoljenko je napisao/la:Moze desetak minuta protiv Zvijezde, Krupe i buranije odigrati za pocetak. Polako ga navikavati na seniore.irfo je napisao/la:treba ga gurnut u prvu, vala ne moze gore odigrat od ovo veznjaka sto su sad igrali
Ne znam, mozda grijesim ali dobije nekakav balo talenat sansu u Barci a da ne moze kod nas.
Braco@ I Dzeko je sa 17 a ako se ne varam ima ih jos, Baja, Dado...
Edit. Treba imati ekipu da bi gurnuo mladica sa njima. To prvo.
Ma biće to sve bolje od iduće sezone, ovu sad skrpiti kako tako do kraja.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ima nas Zeljinih vise od Kineza,igramo pjevamo bolje od Engleza.Uzimamo pite sa 2 razlike.
Mujić mi se sviđa kao igrač, moglo bi nešto biti od njega. Opet, imali smo Šehića i Žerića koji su pružali možda čak i bolje partije od Mujića u juniorima, pa ih na seniorskom nivou nema nigdje. Al' to opet ne mora značiti da Edin neće napraviti bolju karijeru, tu talenat igra najmanju ulogu.
Zubanovića sam gledao preko klipova, zanimljiv igrač.
Durakovića nisam gledao nikako, al' vidim da ga 'etiketiraju' kao najkvalitetnijeg igrača u cijeloj toj generaciji.
Zubanovića sam gledao preko klipova, zanimljiv igrač.
Durakovića nisam gledao nikako, al' vidim da ga 'etiketiraju' kao najkvalitetnijeg igrača u cijeloj toj generaciji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Povrijeđen je trenutno, ne igra nikako.irfo je napisao/la:treba ga gurnut u prvu, vala ne moze gore odigrat od ovo veznjaka sto su sad igrali
- Dokoljenko
- Kontakt:
Poceo je trenirat prije desetak dana.mavi je napisao/la:Povrijeđen je trenutno, ne igra nikako.irfo je napisao/la:treba ga gurnut u prvu, vala ne moze gore odigrat od ovo veznjaka sto su sad igrali
Na osnovu rezulata kupa izgleda da ce i cetvrti u Evropu.Sad se moramo Celika pazit.
Ma jook,evropa nije upitna.Alipasino je napisao/la:Na osnovu rezulata kupa izgleda da ce i cetvrti u Evropu.Sad se moramo Celika pazit.
23
- Dokoljenko
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Je li ko od raje pratio treninge ovih dana? Svasta se pise da Osimaga sprema neku igranku
)
Nemoj samo nejake Sabana i Hajdara od prve, polomice ih ona grupa mesara...

Nemoj samo nejake Sabana i Hajdara od prve, polomice ih ona grupa mesara...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Od srijede su treninzi zatvorenog tipa,ne znam ko je šta mogao vidjeti!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- Dokoljenko
- Kontakt:
Razvalicemo ih 1-1.Osim13 je napisao/la:
Igramo sa tri zadnja vezna ako je vjerovati treningu.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Paromlinac, Proximic, WeekendOffender i 60 gostiju.