FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Goni u picku materinu u zivotu jos nisam gledao ovaku cirkus ekipu
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ovdje treba kao kod nas u Tuzli kad se ugasila KK Sloboda Tuzla da se osnuje OKK Sloboda Tuzla i napravi totalni remont, znači treba ugasit klub i krenut ispočetka.
Joj Boatenga
goni u pizdu materinu ovo sve na ljeto

sreća nije kriv kovač
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakav derbi igramo sa Haj Nehajom.
Daj 3 džempera na moj račun, ovo ne pamtim.

Daj 3 džempera na moj račun, ovo ne pamtim.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Nerminovic
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA BOATENG

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Bayern@heart
- Kontakt:
Boateng
cojek nemože igrat ni za Hsv a kamoli za nas

gdje je dribling, gdje je lepršavost, gdje je kreativnost, igrači igraju ko roboti, po nekakvim sistetima, hajd razumijem ja kad igramo protiv Reala, ali ne kontam kad igramo protiv Heidenheima da nema nijedan igrač da napravi dribling da pokaže taj KVALITET koji ga razlikuje od igrača Heidenheima koji košta 800 hiljada eura
ko na PESu dan te jjjjjjebo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
kovac babo ! nepobjedivi smo jednostavno ! samo trpaj buraniju koga boli k sto nam je odbrana tankosava. ajmo 6-4. kovaca do 2026 abd.
KO PLITAK POTOK
-
- Kontakt:
Hoce li se dovest sad ovaj Glatzel?
City protiv Burtona izvede izmiješani sastav i 9-0, Bayern protiv Burtona izvede postavu iz Lige prvaka i pobijedi 5-4 Heidenheim. Nije do Kovača pa jel.
Dje mi je @FCBAYERN? 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
-
- Kontakt:
Oj raduju se ko da su Ligu Prvaka osvojili 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mi smo hejteri i nezahvalni navijaci, ovo je danas bilo rutinski realno + Lewa odmorio.coelho41 je napisao/la:City protiv Burtona izvede izmiješani sastav i 9-0, Bayern protiv Burtona izvede postavu iz Lige prvaka i pobijedi 5-4 Heidenheim. Nije do Kovača pa jel.
@Bundesliga ovo im je najblize sto ce doci tom osjecaju.
Kovač ruku pod ruku sa Hummelsom i Boatengom na kraju sezone raus.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Prenose li se crveni u ligu? Da ne gledam neka od ova dva klauna.
Zna li neko kad ovom Glatzelu istice ugovor? vjerujem da se i Brazzo sa Ulijem sad isto pita
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.