Sreca tu je i trener da dadne talentu priliku.Omerbavarac je napisao/la: Ekipa je prepuna talenata i to na svim pozicijama sto je najvaznije.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ovaj Robben samo trckara po stadionu i skipa, pa jel on sutnuo loptu pet mjeseci ikako
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kad sam pisao da je ovaj harden navijač arsenala tj gejguner, mnogi nisu vjerovali.harden je napisao/la:Ovaj Robben samo trckara po stadionu i skipa, pa jel on sutnuo loptu pet mjeseci ikako
Sreca tu je i trener da dadne talentu priliku.Omerbavarac je napisao/la: Ekipa je prepuna talenata i to na svim pozicijama sto je najvaznije.
Sada je očigledno

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Sta je fazon sa ovim slikama Bosna u bojama duge.
Da to nije podrska za dajguze?
VOLIM BAYERN
Jeste al to je sad priča za drugog pdf. Jedina tema na forumu u kojoj ne ulazim u off topic je ova bayernova i neka to tako ostane.isakovich je napisao/la:Sta je fazon sa ovim slikama Bosna u bojama duge.
Swe jasno, samo ni forsiranje te slicice nije fazon za ovaj forum,mislim inicira pitanja, kontramisljenja i na kraju prozivke i uvrede.coelho41 je napisao/la:Jeste al to je sad priča za drugog pdf. Jedina tema na forumu u kojoj ne ulazim u off topic je ova bayernova i neka to tako ostane.isakovich je napisao/la:Sta je fazon sa ovim slikama Bosna u bojama duge.
VOLIM BAYERN
Bujrum na chat
Ko god je na početku sezone bio za Kovača treba mu staviti taj avatar.
Ispravljeno, ako ćemo već u duhu trenda koji je zavladao.sljivo je napisao/la:Ko god je na početku sezone bio za Kovača treba mu staviti.

Danas Niđo uzima kup na iskustvo, 1-0 i mirni kritičari.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Rezultat 3-0 u 60', prva izmjena u 82', a Lewa izlazi u 89'.S-Y-L-A-R je napisao/la:Danas Niđo uzima kup na iskustvo, 1-0 i mirni kritičari.
"Uli Hoeneß said he would be okay with missing out on the league, so it wouldn't be the end of the world if we don't win." - Kovač
Genijalno. Na kraju ćemo doći da smo zadovoljni sa učešćem u LP.
Ne dao Bog da ovaj ostane na klupi. Kaže da je i on taktički frik kao Pep ili Tuhel
Genijalno. Na kraju ćemo doći da smo zadovoljni sa učešćem u LP.
Ne dao Bog da ovaj ostane na klupi. Kaže da je i on taktički frik kao Pep ili Tuhel

Ma to je pila naopako. Mislim da ćete bez problema uzet tanjur, a Kovaču će se zahvalit na kraju sezone.
Prije 2-3 mjeseca na pripremama je rekao da su odbili PSGovu ponudu za Renata jer im je potreban. A ne stavlja ga u prvih 11 ni protiv ovih polu-amatera.
LEWA KLUPA
PONAVLJAM
LEWA KLUPAAA
PONAVLJAM
LEWA KLUPAAA
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sam trazio posto ima malu temperaturu, ne mislis valjda da bi ga Kolač ostavio na klupi ?harden je napisao/la:LEWA KLUPA
PONAVLJAM
LEWA KLUPAAA

-
- Kontakt:
RIBAAAA RECI LEWI DA SE NE ZAJEBAJEharden je napisao/la:LEWA KLUPA
PONAVLJAM
LEWA KLUPAAA
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa gdje je Davies i gdje je iko od te omaldine
Ko prenosi?
TV Arena Sport 4sljivo je napisao/la:Ko prenosi?
Hvala.coelho41 je napisao/la:TV Arena Sport 4
Jest mi drago što je Arena kupila njemački kup, ali mi je toliko glupo što nemam motivacije da gledam Bayern jer se nema ko suprotstavit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.