Bas se vidi ko je cigan. Kremenko pozdravite stare lagano mozete i gospodje!1922VFC1981 je napisao/la:Eee moj fahrudine,ganci glavo..Sta si ti umislio sebi jadan ne bio
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
- josipmusa2
- Kontakt:
Svakako sve dječurlija u ovoj Zvezdi 07, spiska će im lično i dostojansveno zabranit ulazak u internet klub.
A ove naše glavonje su posebna priča, tačno su vam dali dobar nadimak, kremenko skupina,niste dalje od toga.
A ove naše glavonje su posebna priča, tačno su vam dali dobar nadimak, kremenko skupina,niste dalje od toga.
Lagano postaješ Mancini sa tim prijetnjama...spiska je napisao/la:Uopste nisam bio sam u svim gradovima i svugdje sam docekan ljudski, ali dole onaj seljakluk onaj vas sa city-a klosar volio bi da dodje da mu ja pokaze kako se gosti docekuju, uostalom svi dobro namjerni navijaci bujrum ali dijabole poput tebe i onog gore nesto sto proziva ja vam javno **** mamu i niste dobro dosli. A moces me prepoznti i na utakmici iznad tunela gdje igraci izlaze tu smo pozicionirani, i vjerujte radi vase bahatosti napravit cemo ogroman pritisak na upravu da il ce vas pobjediti ili ce morati dati ostavke svi do jednog upamtite to, a olimpik ce se pobrinuti da premira nase igrace masno!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Mante prepucavanja, Velez je u ovom trenutku prejak za nas, dobice nas strpljivom igrom, ne moze ti ni sudija tu pomoć. Nece oni sebi dopustiti taj luksuz da im Olimpik dodje na bod razlike. Imace podršku navijaci koda kod kuce igraju. Mi smo dotakli dno nazalost, meni je svojevremeno nadu u klubu dalo kad je onaj Ensar bio predsjednik, pa je trener bio onaj Magazin ekstra momak, pa bilo vise trenera u omladinskom pogonu itd, sad iskreno nisam neki optimist.
Seljačka posla. Nivo seoskih varalica. Kupi prodaj, moj konj bolji od tvoga konja, a oba konja su bosanski brdski konji.
Toliko na temu NKZ-FKV
Toliko na temu NKZ-FKV
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Ok. Vidicu ja tebe, ti ces biti galamdzija najzajebaniji od vas 7-8 iznad tunela. Ti ces biti onaj sto najveci pritisak pravi na svoje igrace zbog nase bahatosti. Ok.spiska je napisao/la:Uopste nisam bio sam u svim gradovima i svugdje sam docekan ljudski, ali dole onaj seljakluk onaj vas sa city-a klosar volio bi da dodje da mu ja pokaze kako se gosti docekuju, uostalom svi dobro namjerni navijaci bujrum ali dijabole poput tebe i onog gore nesto sto proziva ja vam javno **** mamu i niste dobro dosli. A moces me prepoznti i na utakmici iznad tunela gdje igraci izlaze tu smo pozicionirani, i vjerujte radi vase bahatosti napravit cemo ogroman pritisak na upravu da il ce vas pobjediti ili ce morati dati ostavke svi do jednog upamtite to, a olimpik ce se pobrinuti da premira nase igrace masno!
Konacno si do pameti dosao. Jeste da si okasnio ali si barem dosao do pameti. Zar nije ljepse da od pocetka ovako fino pisemo. Ovom spiska gospodin press nepismeno tele je izgleda svaka nada umrla da dodje do malo mozga sto mu je ostalo. A zbog njegovih psovki moze sve otic u pm. Nikad ne znas sta druga grupa moze uradit, spusti se na zemlju spiska i ne prijeti i ne laj previse. Combe drago mi je da si poceo razumno i normalno pisati.combe80 je napisao/la:Necemo mi Piska prismrdit njihovom golu... nemamo mi igraca staces sa onom osmicom recimo ba??? Nespremno do bola. Mi mozda pet sest igraca placamo ostalo juniori ili pozajmice. Protiv Olimpika si isao na nulu i sami nasi igraci su govorili daje nulu izvuci al neda se.Nas vadi sudjenje to mislim da ce bit puno na nasu stranu... ali Ako sudjenje bude fifti fifti nas ce natrpat Velez jer ce bit motivisani... Nemas koga uvest ba i veza losa... zato ce mo past u drugom poluvremenu.. Ovo sto oni nas provociraju i pametuju da smo mi Olimpikov igrac samo palamude... Velezu je najbolje da kupi sudije to jest korektno sudjenje onda mogu do tri boda... najrealniji scenarijo je sjeckanje igre od sudije svako malo i 0:0.
Svi iz Mostara su dobro dosli al brate nepravite sranja i spustite se malo na zemlju... nepricajte gluposti vec korektno i realno pricajte
Haha pomijeso si jaro dva Combeta... onaj drugi jaro Combe tesko da ce pisat kao ja...
stali ste mu na zub izgleda zesce...
On je Combe ja mini combe80
Eto kakvi smo baksuzi kad dva combeta imamo

On je Combe ja mini combe80
Eto kakvi smo baksuzi kad dva combeta imamo
Imam sto sta ovdje da napišem niste ni svjesni pticici koliko sam upućen u prvu ligu i neke klubove . Bolje vam je da se kanite mene.
-
- Kontakt:
Haha ovaj spiska je zajebo mancinija. Pozz za svu normalnu raju i vidimo se u subotu.
-
- Kontakt:
25 000 milja leglo.zadovoljan.....NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Najveci uspjeh je juli 2016 kada smo otjerali grobare kluba koji su mu kaljali ime i radili to sto vasi rade. Zato sada u prosjeku Velez prati 5000 ljudi i ide po 3500 dusa 120 kilometara zbog njega na stranu. To je nasa najveca pobjeda kad si ponosan na svoj klub a ne da dodjes gledat kako je Olimpik platio 10 milja da ga guzi. Rezultati,liga i rang nebitni vazan je ideal i mi smo na nas ponosnicrvenobijeli je napisao/la:Najveci uspjeh veleza od 2000 god. Je pobjeda protiv. Zvijezde 7-0 vau koji divovi u pm
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Jel 25000 ili 25 milja, nesto cisto sumnjam da je bas 25000 miljacrvenobijeli je napisao/la:25 000 milja leglo.zadovoljan.....NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Najveci uspjeh je juli 2016 kada smo otjerali grobare kluba koji su mu kaljali ime i radili to sto vasi rade. Zato sada u prosjeku Velez prati 5000 ljudi i ide po 3500 dusa 120 kilometara zbog njega na stranu. To je nasa najveca pobjeda kad si ponosan na svoj klub a ne da dodjes gledat kako je Olimpik platio 10 milja da ga guzi. Rezultati,liga i rang nebitni vazan je ideal i mi smo na nas ponosnicrvenobijeli je napisao/la:Najveci uspjeh veleza od 2000 god. Je pobjeda protiv. Zvijezde 7-0 vau koji divovi u pm

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Najveci uspjeh je juli 2016 kada smo otjerali grobare kluba koji su mu kaljali ime i radili to sto vasi rade. Zato sada u prosjeku Velez prati 5000 ljudi i ide po 3500 dusa 120 kilometara zbog njega na stranu. To je nasa najveca pobjeda kad si ponosan na svoj klub a ne da dodjes gledat kako je Olimpik platio 10 milja da ga guzi. Rezultati,liga i rang nebitni vazan je ideal i mi smo na nas ponosni[/quote]
25 000 milja leglo.zadovoljan.....[/quote]
Jel 25000 ili 25 milja, nesto cisto sumnjam da je bas 25000 milja
[/quote]
Razumili smo se, 25 milja...i dodatni novac ako vam otkinemo.koji bod, sudija bi trebo iz bihaca bit a vidjet cemo
25 000 milja leglo.zadovoljan.....[/quote]
Jel 25000 ili 25 milja, nesto cisto sumnjam da je bas 25000 milja

Razumili smo se, 25 milja...i dodatni novac ako vam otkinemo.koji bod, sudija bi trebo iz bihaca bit a vidjet cemo
-
- Kontakt:
Samo jako pa ko koga, vidimo se u subotu.Razumili smo se, 25 milja...i dodatni novac ako vam otkinemo.koji bod, sudija bi trebo iz bihaca bit a vidjet cemo
All-Time First Yugoslav League table
-
- Kontakt:
Realno nemamo sanse, ali....nekoIzMostara je napisao/la:Samo jako pa ko koga, vidimo se u subotu.Razumili smo se, 25 milja...i dodatni novac ako vam otkinemo.koji bod, sudija bi trebo iz bihaca bit a vidjet cemo
Vas boli poraz od 7-0, a dobijete aplauz u Mostaru, dok vas ne boli sto ste se prije dvije sedmice pojavili s pricom kako nas ceka lakrdija u Gradaccu I kako ste uzeli pare. Da je srece, kao nekadasnji premijerligas iz tog grada pri cemu nasi navijaci (evo i ja prvi) imamo neke fine simpatije (barem sam imao) prema vasem klubu i dok ste se borili sa Slogom, redovno vas podrzavali, da se dicite postenjem, da pisete kako nam trebate vratiti za onu blamazu i visok poraz ali u fer i spprtskom duhu. Nek je vama sretno, a i nama, nadam se da ce sljedeca utakmica izmedju nas biti iskljucivo u kupu
Bicete povaljani od saveza i sudije ne od nas... nas ste natrpali namjerno mislili nece vam trebat sad ocekujem 1000% zalaganje nasih igraca.... tako da ce vam ova utakmica bit izuzetno teska...da niste trpali ko ludi sad bi se moglo olahka...
Ko sto piska rece treba sa tribina galamit na nase igrace i pritisak pravit da se bore za onih sramnih 7:0
E sad dali ce bit dovoljno vidit ce mo... Uz pomoc sudija x hehe a mozda i penal
Drago mi je sto se Zvjezda nesto pita...
Olimpik se gura da udje u premijer ligu... kod nas ce te bod uzet a u Metalegeu izgubit... sretno vam al daj boze da udjete.
Ko sto piska rece treba sa tribina galamit na nase igrace i pritisak pravit da se bore za onih sramnih 7:0
E sad dali ce bit dovoljno vidit ce mo... Uz pomoc sudija x hehe a mozda i penal

Olimpik se gura da udje u premijer ligu... kod nas ce te bod uzet a u Metalegeu izgubit... sretno vam al daj boze da udjete.
Ima jedan problem sto se tice te vase taktike. Ali doci cu za vikend da ti ispricam, odprilike pred utakmicucombe80 je napisao/la:Bicete povaljani od saveza i sudije ne od nas... nas ste natrpali namjerno mislili nece vam trebat sad ocekujem 1000% zalaganje nasih igraca.... tako da ce vam ova utakmica bit izuzetno teska...da niste trpali ko ludi sad bi se moglo olahka...

Smiri se Mancini zvaću policijuspiska je napisao/la:Imam sto sta ovdje da napišem niste ni svjesni pticici koliko sam upućen u prvu ligu i neke klubove . Bolje vam je da se kanite mene.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
ljudi spustite loma loptu(ovdje vise pozivam svoje Velezovce).Prepucavanje je ok ali u nekim granicama dobrog ukusa,ali ovo je
.
Zvijezda je trenutno u losoj situaciji,bas onakvoj u kakvoj smo mi bili prije par godina,pustite ljude dosta im i njihove muke
.Samo trebaju da znaju da prodavajuci utakmice nikad iz blata nece izaci a tonut ce samo vise,tako je i kod nas bilo dok nismo potonuli do dna.
Zvijezdi zelim sve najbolje u nastavku (odmah poslije ove subote
) i zamolio bih ih da zapnu najbolje sto mogu da nas pobjede,a i mi ce mo isto tako pa sta bude uz donekle posteno sudjenje(bar da bude bar 60:40 u vasu korist).Mi dolazimo po pobjedu koja ce nam znaciti jos jedan korak blize PL.
P.S. Dolazio sam cesto u Gradacac prije rata jer imam rodbine tamo,igro bih cesto lopte na onim igralistima odmah do kina,sjecam se i da je cini mi se bila neka pijaca na onom mjestu gdje se kasnije napravila dvorana "Mala skenderija"(cini mi se da je tako zovu),Isao bi se cesto kupati na Haznu jezero (fino jezero ali mutno),nigdje na svijetu me nisu komarci izujedali ko u Gradaccu,pa ja sam bio sav poderan jebote.
Fin je i gostoprimljiv svijet u Gradaccu,i zato ne volim viditi ova prepucavanja

Zvijezdi zelim sve najbolje u nastavku (odmah poslije ove subote

P.S. Dolazio sam cesto u Gradacac prije rata jer imam rodbine tamo,igro bih cesto lopte na onim igralistima odmah do kina,sjecam se i da je cini mi se bila neka pijaca na onom mjestu gdje se kasnije napravila dvorana "Mala skenderija"(cini mi se da je tako zovu),Isao bi se cesto kupati na Haznu jezero (fino jezero ali mutno),nigdje na svijetu me nisu komarci izujedali ko u Gradaccu,pa ja sam bio sav poderan jebote.
Fin je i gostoprimljiv svijet u Gradaccu,i zato ne volim viditi ova prepucavanja

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 0 gostiju.