Postao/la VolimLiverpool » 27 okt 2010, 19:58
Jucer me obori Roda 3+,pa se nadam da cu se danas vratiti na pobjednicko postolje:
TOP/UD Las Palmas-Atl.Madrid 2 1.60
TOP/G.Simon-Mahut 1 1.40
Cagliari-Piacenza 1 1.45
Ger.Beerschot-Eendracht 1 1.4
Utrecht-Excelsior 1 1.35
Chicago-Los Angeles 1x 1.32
Mallorca-Gijon 1 1.75
14.18 5.00 70.90
Ne ima danas vremena,ali htio sam upozoriti kako ne treba igrati Mainz.Morali ste (svi vi koji ste ga odigrali) uzeti u obzir da je njemu prioritet nesto vise napraviti u prvenstvu.Stari mi odigra 1x i zasada pogadja,a vidim ovdje vas je puno odigralo na Mainz i najvjerovatnije cete pasti.Takodjer,Hoffenheim nije bas u dobroj situaciji,poluvrijeme 0:0,IBISEVIC dobio crveni karton.
Sto se tice prognoziranja nekih iznenadjenja danas,na prvo mjesto stavio bih St.Johnstone-Celtic 1x,eventualno cistu jedinicu.Celticu ne ide bas dobro protiv ove ekipe,nisam guglao ali sjecam se njihovog zadnjeg meca kod domacina danasnjeg,mislim da je Celtic izgubio.I mislim da ce i veceras.Dalje mislim kako Elversberg moze parirati Nurnbergu,te mislim kako je tu 1x,eventualno cista jedinica.Jos bih izdvojio PSV koji bi mogao kiksati.Euforija je nakon velike pobjede protiv Feyenoorda,pa mislim da bi tu moglo proci 1X.Ali dobro,ovo su neke moje neanalizirane moguce senzacije.
SRETNO SVIMA!
You'll never walk alone.