Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ali mi na klupi nemamo boljeg od njega, dok ovamo Fabinho koji je bolji igrac od obojice zajedno.jestamaji je napisao/la:salah je još gori
Salah i kad odigra lose ko danas i kad fula i kad je sebicnjak opet ima prolaznu samo sto je na terenu i vrsi pritisak na odbranu, otvara stranu Arnoldu i na kraju cak i odradi dobar dio posla kod gola.nerkolfc je napisao/la:Ali mi na klupi nemamo boljeg od njega, dok ovamo Fabinho koji je bolji igrac od obojice zajedno.jestamaji je napisao/la:salah je još gori
Odlično brate moj, ostavili ste srce na terenumirgerr je napisao/la:Eto ja sam dao svoj maksimum danas, do zadnje kapi znoja igrao. Valjda si zadovoljanJack je napisao/la:Samo uzmite danas i ne morate višemirgerr je napisao/la:Treba sad dovesti Mourinha da sezonu privede kraju i uzme duplu, za to vrijeme Klopp nek ide u onu Marbellu. A na ljeto nek se opet vrati na pripreme
fera je napisao/la:Sta reci, kakvu posluku porati?
e to je to, jos meni mali uzeo daljinski ugasio tv dok sam upalio nisam ni skontao odma da je bio gol znaci šok apsolutni hahahaYNWA je napisao/la:fera je napisao/la:Sta reci, kakvu posluku porati?
od 27:17, upravo ta reakcija, ne pokušavati skontati sta se desava
a mogli bi koju odraditi bez ovih sok zavrsnica
A ja se nadam iz utakmice u utakmicu. Mozda ih veceras iznenadi CardiffYNWA je napisao/la:Problem je sto je rival ekipa koja gazi igrom, da oni imaju one utakmice u kojima je 50:50, pa da ocekujes da u nekoj morati kiksati, ovako oni imaju posjed lopte 80 %, 20+ suteva po golu, i protivniku dozvole 4-5 puta da predje kako treba centar...
Ali da je dobiti sve do kraja, kiksati ce oni jednu, donijeti ce Ole titulu prvoj ljubavi
ma kiksa city veceras sigurnoYNWA je napisao/la:Nece 2x doci do 30 metara od gola Citya...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.