Nisi dobro procitao. Ja sam rekao da smo imali najbolju ekipu koja je ikad igrala prvu ligu federacije. To se i dokazalo kada je ta ekipa usla u PL. Drugog smo ostavili sa rekordnim brojem bodova do sada u Federalnoj.nekoIzMostara je napisao/la:Na jednoj od tema ovog foruma, i to bas mislim na ovoj vasoj temi sam procitao prije 20-tak dana kada je pisano da ste vi jedini uspjeli prije 8-10 godina uspjeli posteno uci u PL, a sada prozivate Velez kao da glumi postenjacine. Mislim da si bas ti to napisao, ali mrsko mi traziti. Znaci vi ste posteno usli, a bilo ko drugi glumi postenjacine. Ja bi prije rekao da ili vi lazete da ste usli posteno, ili iz zavisti jer vas vasi ljudi u Gradaccu zajebavaju i iskoristavaju za vlastito punjenje dzepova. Ako ste vi uspjeli uci posteno znaci da se u PL moze uci postenim radom, nije nemoguce. Mislim bas me briga sta ti mislis o Velezu iskreno, al kad vec pricas i prozivas nekoga pricaj argumentovano. Ziviocombe je napisao/la: Mi da smo igrali posteno svejedno bi pop usili obje utakmice. Za Velez nisi mogao igrat jer oni TRENUTNO glume velike postenjacine.
Ali sam isto napisao da smo bez obzira na takvu ekipu neke utakmice smo poklapali bar da imamo posteno sudenje.
To znam vrlo dobro jer sam sa dosta igraca iz te ekipe bio dobar i dan danas sam. A i sa nekim clanovima tadasnje uprave.