NK Zvijezda Gradačac

spiska
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la spiska » 31 mar 2019, 20:58

Fino upakovana tekma, 0:1, prvo samo dva zuta kartona na derbi utakmici nije bilo 10 klizecih startova, druga cinenica taj isti Olimpik ni sekundu nije bio nervozan ko je gladao Olimpik - Velez mogao je da vidi kako su nervozni igraci olimpika bili koliko je bilo koskanja prema tome pmetnom dosta. Al sam zato svakako da pobjedimo Velez u Mostaru sam bio 2 puta kao navijac Zvijezde i jednom kao sluzbeno lice novinar u lozi i nije mi bilo nikako ugodno prema tome sve bi dao da pobjedimo.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 apr 2019, 01:51

spiska je napisao/la:Fino upakovana tekma, 0:1, prvo samo dva zuta kartona na derbi utakmici nije bilo 10 klizecih startova, druga cinenica taj isti Olimpik ni sekundu nije bio nervozan ko je gladao Olimpik - Velez mogao je da vidi kako su nervozni igraci olimpika bili koliko je bilo koskanja prema tome pmetnom dosta. Al sam zato svakako da pobjedimo Velez u Mostaru sam bio 2 puta kao navijac Zvijezde i jednom kao sluzbeno lice novinar u lozi i nije mi bilo nikako ugodno prema tome sve bi dao da pobjedimo.
Ukupno je bilo šest žutih kartona. Po tri na obje strane.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 apr 2019, 08:55

Znal neko sta je sa terenom sa umjetnom travom? Vec 2 mj.roka su prosla a oni nisu ni takli.
I lijepo nam stoje oni dresovi GENERALNOG SPONZORA.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 01 apr 2019, 11:26

Mancini je napisao/la:
spiska je napisao/la:Fino upakovana tekma, 0:1, prvo samo dva zuta kartona na derbi utakmici nije bilo 10 klizecih startova, druga cinenica taj isti Olimpik ni sekundu nije bio nervozan ko je gladao Olimpik - Velez mogao je da vidi kako su nervozni igraci olimpika bili koliko je bilo koskanja prema tome pmetnom dosta. Al sam zato svakako da pobjedimo Velez u Mostaru sam bio 2 puta kao navijac Zvijezde i jednom kao sluzbeno lice novinar u lozi i nije mi bilo nikako ugodno prema tome sve bi dao da pobjedimo.
Ukupno je bilo šest žutih kartona. Po tri na obje strane.
S tim da su Olimpikova dva zuta glat mogli bi crveni kartoni. Jedan od njih je krvnicki start Dzafica, ako se ne varam, s ledja na igraca Zvijezde. Dok je jedan Zvijezdin bio zbog prigovora i tako.

Naravno, ne kazem da je sudija odlucio utakmicu, daleko od toga. Ali ko god je bio na utakmici reci ce ti kako je sviran svaki kontakt igraca Zvijezde sa vasim, dok je Olimpiku dozvoljavao poprilicno grublju igru u trenucima
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 01 apr 2019, 14:59

Ljudi sudija nas je povaljo ba ko niko... borila se djeca nasa ko nikad.. nemamo boljih momentalno i to je to... sudija po zadatku dosao da Olimpik uzme sve bodove.... ima i dokaz igranja rukom sliko Redzep i cist penal al neda sudija... nemojte grijesit dusu i mislit da je prodato ili sta... ja mislim da ova tekma nema sanse da je bila prodana... djeca se borila ko nikad al nemas kapaciteta i to je to...

Evo slika penala... cist ko suza al dzaba ti nece svirat... par puta smo imali ubacaje u sesnest lopta u zraku on svira faul i tako dalje... nisi mogo pric golu njihovom i to je to... jos su fizicki i tehnicki mnogo jaci i kanal

slika

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 01 apr 2019, 16:12

Ono ako im je maksimum onda im svima kolektivno treba zabraniti igranje fudbala.
Olimpik je akcijom kod vodeceg gola pokazao da su sposobni da nam zabiju golova koliko pozele. Umjesto toga oni su lezerno odigrali komplet drugo poluvrijeme, kao sto neko rece, bez imalo nervoze sto je bas cudno za utakmicu takve vaznosti. A koliko god da smo losi, sumnjam da iko dolazi u Gradacac sa unaprijed upisanim bodovima.

Sto se tice nas, jedini igraci ciji je nastup bio na zadovoljavajucem nivou su Lukic Antic i Maksimovic
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 apr 2019, 16:54

Ja ne vidim problem "ako su" sto su se priklonili Olimpiku. Uvijek mi je interes kluba ispred svih pojedinaca pa tako i sada gledam.
Mi da smo igrali posteno svejedno bi pop usili obje utakmice. Za Velez nisi mogao igrat jer oni TRENUTNO glume velike postenjacine.
Jedini izbor ti je bio Olimpik. Uzmes koju kintu jos ti mozda posalju i sudije pa imas sansu da otkines koji bod Velezu. To je bila jedina realna solucija koja nesto nudi sve ostalo si totalna pusiona.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 01 apr 2019, 17:05

Tako je Combe sad nek uzmu fino debele premije od Olimpika da probamo uzet bodove Velezu... cuvat pare za iduce sezone pa probat napast prva tri mjesta opet... fino je to izgledalo sve u prvom dijelu prvenstva sem onih visokih poraza... ovo sad je lose ba imas bezbroj izgubljenih tekmi u mjesec dana.

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 01 apr 2019, 18:38

combe80 je napisao/la:Tako je Combe sad nek uzmu fino debele premije od Olimpika da probamo uzet bodove Velezu... cuvat pare za iduce sezone pa probat napast prva tri mjesta opet... fino je to izgledalo sve u prvom dijelu prvenstva sem onih visokih poraza... ovo sad je lose ba imas bezbroj izgubljenih tekmi u mjesec dana.
Kakvo cuvanje para za sljedecu sezonu,mozda ce neko cuvat od njih ali za ljetovanje/zimovanje,e samo zbog toga mi se ne svidja sto prodaju,Zvijezda gubi obraz,a njima puni dzepovi,a gdje je Zvijezda tu,tone i tone i tone,ustvari mi smo na dnu,samo nam fali da se u mulj zakopamo i dublje necemo moc,gotovo.Nije ih stid naroda koji je platio ulaz,da gleda onu sramotu od utakmice,ovu upravu necu podrzavati nikad al nikad,zao mi Smokija,jer radi ovih budala oko sebe covjek gubi svoj obraz,zalosno,covjek ne sjedi sa ovim iz uprave,nego ode tamo na malu tribinu i stresira se,psuje i sudijama i delegatu i svima redom,pa kad se sjetim u Orasju ga istjerase iz loze,jer se covjek nervira kad Zvijezdi ne ide,ali ne moze covjek sa budalama u kraj izaci,on da se pita sve,ama bas sve,Zvijezda bi danas imala obraz

MUSVDG
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG » 01 apr 2019, 18:53

combe80 je napisao/la:Tako je Combe sad nek uzmu fino debele premije od Olimpika da probamo uzet bodove Velezu... cuvat pare za iduce sezone pa probat napast prva tri mjesta opet... fino je to izgledalo sve u prvom dijelu prvenstva sem onih visokih poraza... ovo sad je lose ba imas bezbroj izgubljenih tekmi u mjesec dana.
Citam i ne vjerujem. Pa hajvanu sta ti mislis da ce vam dati 100000?? 70000? Bas si idiot. Zapnite zapnite pa popijte opet sedmicu laganu. Zbog takvih kao ti i padate nam u ocima svi kolektivno, i vas klub. A tako ste nam gotivni bili. Jedino se ovaj smr izdvaja od vas ostalih, cini se ok momak.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 apr 2019, 18:59

Jao sramote citat ovo :lol: :lol: naguzili se olimpiku pa onda uz sudije pokusat dobit Velez :lol: :lol: ovakve kurve ni u Milanu nisam sretao :tokralju: jadan taj seljacki klubic sa tim provincijskim simpatizerima. Dabogda struhnuli u ovoj ligi a eto nas preko 500 da yebemo i vas i vaseg makroa fukse jedne :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 01 apr 2019, 19:04

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jao sramote citat ovo :lol: :lol: naguzili se olimpiku pa onda uz sudije pokusat dobit Velez :lol: :lol: ovakve kurve ni u Milanu nisam sretao :tokralju: jadan taj seljacki klubic sa tim provincijskim simpatizerima. Dabogda struhnuli u ovoj ligi a eto nas preko 500 da yebemo i vas i vaseg makroa fukse jedne :lol: :lol:
Ljudi ima nas koji smo protiv ovoga,vi bujrum,sameljite nas u brasno da nam ode ovaj Mile vise,cojk se ponasa kao da je njegov klub,kod nas se svi pitaju osim predsjednika kluba,predsjednik okruzen krivim ljudima i sada i njega stavljaju u isti kos,ponavljam bujrum i naucote nad pameti,ali nas natrpajte vise nego u mostaru,otvorite nam oci,pozz

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 apr 2019, 19:07

Ponovo je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jao sramote citat ovo :lol: :lol: naguzili se olimpiku pa onda uz sudije pokusat dobit Velez :lol: :lol: ovakve kurve ni u Milanu nisam sretao :tokralju: jadan taj seljacki klubic sa tim provincijskim simpatizerima. Dabogda struhnuli u ovoj ligi a eto nas preko 500 da yebemo i vas i vaseg makroa fukse jedne :lol: :lol:
Ljudi ima nas koji smo protiv ovoga,vi bujrum,sameljite nas u brasno da nam ode ovaj Mile vise,cojk se ponasa kao da je njegov klub,kod nas se svi pitaju osim predsjednika kluba,predsjednik okruzen krivim ljudima i sada i njega stavljaju u isti kos,ponavljam bujrum i naucote nad pameti,ali nas natrpajte vise nego u mostaru,otvorite nam oci,pozz
Brato radi normalnih cu se suzdrzati. Ima onaj nahid orhan i ostali koji zele Zvijezdi dobro ali vjeruj da je tuzno citati ove koji znaju da su prodali i jos javno se gubaju. Brato vi ste olimpikova filijala a to podrzavaju ti sto se predstavljaju kao vasi :tokralju:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 apr 2019, 19:09

Da se razumijemo trgovinu ne opravdavam. Ali kad je se sugava uprava opredjelila za to dil sa Olimpikom je realnija opcija.
A sto se tice kurava, Velezu zadnjih 15 godina(sem zadnje 2 godine) ni amsterdamske nisu bile ravne.
Ako se iko u ovoj yebenoj ligi ne moze pozivati na postenje onda ste to vi. Prodavali ste i trgovali sa pola lige.
A tih 5 stoja daleko je to za vas kojima je zmija u dzepu Kremenke.
Ako ste tako fini i posteni razmisli zasto vas 70% drzave ne podnosi.
I jos nesto bujrum u subotu ako vas moze i 1000 doc ima ovdje mjesta nisu ovo Ptičići. Nek pobjedi bolji. Samo ne trazite u naprijed alibi ako kojim slucajem prospete bobe.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 apr 2019, 19:15

combe je napisao/la:Da se razumijemo trgovinu ne opravdavam. Ali kad je se sugava uprava opredjelila za to dil sa Olimpikom je realnija opcija.
A sto se tice kurava, Velezu zadnjih 15 godina(sem zadnje 2 godine) ni amsterdamske nisu bile ravne.
Ako se iko u ovoj yebenoj ligi ne moze pozivati na postenje onda ste to vi. Prodavali ste i trgovali sa pola lige.
A tih 5 stoja daleko je to za vas kojima je zmija u dzepu Kremenke.
Ako ste tako fini i posteni razmisli zasto vas 70% drzave ne podnosi.
I jos nesto bujrum u subotu ako vas moze i 1000 doc ima ovdje mjesta nisu ovo Ptičići. Nek pobjedi bolji. Samo ne trazite u naprijed alibi ako kojim slucajem prospete bobe.
Olimpikova ste filijala brato. Tako tuzno i jadno sta vam napravise od kluba a vi to podrzajete. Zato cete struhnut u ovoj federalnoj,zato vas prati 200 ljudi jer znaju da namjestate i prodajete obraz,evo nekoliko godina zaredom,prosle Iskra a ove Olimpik. Par ljudi vas uzima za brave i na racun kluba izvlaci korist a klub etiketira kao zadnju ravu koju moze svako ko izvali rapa je.bat. Tuzno vas gledat a nas eto da vas posteno mlatnemo. Nece vam ni olimpik ni sudije ni olimpikove pare pomoc. Usa sukerino smrdljiva
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 01 apr 2019, 19:22

Ma nece ih doci Combe 200 statije ba... nije krenenka vise nikad ni doslo od 200... daleko im... pusti njih kraju vidis sta pisu ba... gori su ovi nasi sto govore da je prodano a nijednog dokaza nemaju... ekipa nam ko dlake sudija nas povaljo i naravno si izgubio... razmislite malo bolan svojim glavama da vam nedajem ja svoju. klub financira opstina to jest narod i sad ko god misli da se prodaje taj nije sav svoj jer je prevelik rizik da to ispliva na vidjelo covjece... ode i nacelnik i stranka i sve radi Zvijezde??? Ma nema teorije...Zvijezda nije nikad prodavala... nemojte pricat gluposti... jest pustala utakmice igrali sa djecom drugom postavom prosla sezona pred kraj... ali to rade i veliki klubovi po evropi...ovo ono al nismo ba prodavali...
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 01 apr 2019, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 01 apr 2019, 19:23

combe je napisao/la:Znal neko sta je sa terenom sa umjetnom travom? Vec 2 mj.roka su prosla a oni nisu ni takli.
Jel to onaj projekat NSBiH? Tu je bio problem sa žalbama na izbor izvođača pa se to nešto vraćalo pa opet odlučivalo. Sad ovi naši, što su radili i u Simin Hanu, prijete tužbom. Uglavnom se oteže.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 apr 2019, 19:40

studeni je napisao/la:
combe je napisao/la:Znal neko sta je sa terenom sa umjetnom travom? Vec 2 mj.roka su prosla a oni nisu ni takli.
Jel to onaj projekat NSBiH? Tu je bio problem sa žalbama na izbor izvođača pa se to nešto vraćalo pa opet odlučivalo. Sad ovi naši, što su radili i u Simin Hanu, prijete tužbom. Uglavnom se oteže.
Na to mislim. Ugovor je opstina sa NS potpisala 01.02.2019. iod tad ima opstina 4 mj. da odradi pripremu za prostiranje. Ako se probije taj rok gradnja propada.
E sad ako mi dozvolimo da radi tih sitnih opstinskih talova izgubimo taj projekat onda se svima kolektivno treba nayebati mame. Jer to bi bio vrhunac sra nja koji se radi zadnjih godina.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 01 apr 2019, 20:42

combe je napisao/la: Mi da smo igrali posteno svejedno bi pop usili obje utakmice. Za Velez nisi mogao igrat jer oni TRENUTNO glume velike postenjacine.
Na jednoj od tema ovog foruma, i to bas mislim na ovoj vasoj temi sam procitao prije 20-tak dana kada je pisano da ste vi jedini uspjeli prije 8-10 godina uspjeli posteno uci u PL, a sada prozivate Velez kao da glumi postenjacine. Mislim da si bas ti to napisao, ali mrsko mi traziti. Znaci vi ste posteno usli, a bilo ko drugi glumi postenjacine. Ja bi prije rekao da ili vi lazete da ste usli posteno, ili iz zavisti jer vas vasi ljudi u Gradaccu zajebavaju i iskoristavaju za vlastito punjenje dzepova. Ako ste vi uspjeli uci posteno znaci da se u PL moze uci postenim radom, nije nemoguce. Mislim bas me briga sta ti mislis o Velezu iskreno, al kad vec pricas i prozivas nekoga pricaj argumentovano. Zivio
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 01 apr 2019, 20:52

Kolika je bila kvota iz 2 u 1.sta mislis, niste ni vi cvijece.vi to posteno odradite pola pola.... Tosk.vam se sklanja sa zabijete za 4-3, kao i mi sto smo se sklonili za 0-1....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.