Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
sta on ima ćakulat sa slovencem sta se odvijalo na repkinim akcijama
Toliko o profesionalnosti i ozbiljnosti na okupljanju reprezentacije a hoće plasman na Euro. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ljudi mi se sikiramo a repka je njima kao odmor!Jbg tako je to uvijek bilo samo sto smo glupi.
- JohnCleese
- Kontakt:
Vazda bio legendaIbizevic je napisao/la:Covjek, i dok je bio u repki, govorio je kako bi trebali biti profesionalniji. A otvoreno je govorio i taktici i igracima kad nije valjalo.
Svaka cast.

Ovakvi ljudi nazalost nikad nece prismrditi bilo kakvoj funkciji u savezu nakon zavrsetka karijere.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Hvala Bogu pa je se oprostio. Lik koji je igrao 10 godina za repku, jos se ne zna koja mu je noga bolja. Odron je sa obe. Muha bez glave, igraca nije preveo u zivotu a krilo. Ubacaj jedan od 50 prodje. Kako igra u koliko-toliko ozbiljnom klubu dugo, stvarno ne znam. Za repku je nula. Duljevic, Visca i svi oni su korisniji od njega. Pokazao i da je smrad bez obraza.
Steta sto su mu Dzeko, Misimovic, Pjanic i ostali poklonili SP.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nešto poput Hasana, ali i ovo pokazuje kakav smo mi narod čovjek opiše reprezentativna okupljanja u 3 rečenice i masa mu je.be mater, ovo što senad priča se zna, samo što svi šute, kod nas igrač ćim malo bolje odigra pet utakmica ne smije mu niko ništa reći jer je zvijezda, ponavljam, mi smo narod koji svršava na Spahićevo šamaranje, Džekino lumpovanje i Pjanićevo provođenje po bosnama i sličnim kafanama
Čovjek je brutalno iskren, rekao je kako i jeste.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Kako sam ja cuo, on je pricao o svojim navikama. Sta drugi igraci rade ne zanima me. Pjanic i Dzeko neka rade sta hoce, jer na terenu su nas zaduzili ko 200 Lulica.
Pamtim crveni u Lisabonu i bezbroj anonimnih partija Lulica. Opet kazem, velika je steta sto su tipovi poput njega dobili neku slavu zbog klase Pjanica, Dzeke, Misketa i drugih lidera nase repke.
Pamtim crveni u Lisabonu i bezbroj anonimnih partija Lulica. Opet kazem, velika je steta sto su tipovi poput njega dobili neku slavu zbog klase Pjanica, Dzeke, Misketa i drugih lidera nase repke.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 31 mar 2019, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Duljevic bolji? Ajd ne seri svega ti, taj isti duljevic je umro do poluvremena protiv grcke I sam vidis da lik ima koji kilogram viska. Da je duljevic bolji od lulica ne bi bio na klupi dresdenaCartman je napisao/la:Hvala Bogu pa je se oprostio. Lik koji je igrao 10 godina za repku, jos se ne zna koja mu je noga bolja. Odron je sa obe. Muha bez glave, igraca nije preveo u zivotu a krilo. Ubacaj jedan od 50 prodje. Kako igra u mokoliko-toliko ozbiljnom klubu dugo, stvarno ne znam. Za repku je nula. Duljevic, Visca i svi oni su korisniji od njega. Pokazao i da je smrad bez obraza.
Kazem da je korisniji za repku.lol89 je napisao/la:Duljevic bolji? Ajd ne seri svega ti, taj isti duljevic je umro do poluvremena protiv grcke I sam vidis da lik ima koji kilogram viska. Da je duljevic bolji od lulica ne bi bio na klupi dresdenaCartman je napisao/la:Hvala Bogu pa je se oprostio. Lik koji je igrao 10 godina za repku, jos se ne zna koja mu je noga bolja. Odron je sa obe. Muha bez glave, igraca nije preveo u zivotu a krilo. Ubacaj jedan od 50 prodje. Kako igra u mokoliko-toliko ozbiljnom klubu dugo, stvarno ne znam. Za repku je nula. Duljevic, Visca i svi oni su korisniji od njega. Pokazao i da je smrad bez obraza.
Nisam neki fan Lulića al' kad vidim ovo da je Duljević korisniji ne mogu a da se ne nasmijem. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sto vjerovatno ... pa nama je sigurno vise stalo nego i jednom igracu ... njima je sport i repka posao koji odradjuju a nama strast koju zivimo svaki dan ... a Lula nam nije otkrio toplu vodu ... to da se igraci zajebavaju na pripremama postoji odkako je nase repke ... zato i imamo samo 1 plasman u zadnjih x godina ... al' j@b@ se njima, dodju i odrade repku i cim se vrate u klubu zaborave na sve do sljedeceg termina ... kad bi samo i mi navijaci mogli tako ...Vucevich je napisao/la:Pa vjerovatno je nama više stalo do repke nego njimaSabinho je napisao/la:Napokon da neko kaze kako jeste, a mi se satrasmo diskutujuci o taktici.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
DaVinci je napisao/la:Sto vjerovatno ... pa nama je sigurno vise stalo nego i jednom igracu ... njima je sport i repka posao koji odradjuju a nama strast koju zivimo svaki dan ... a Lula nam nije otkrio toplu vodu ... to da se igraci zajebavaju na pripremama postoji odkako je nase repke ... zato i imamo samo 1 plasman u zadnjih x godina ... al' j@b@ se njima, dodju i odrade repku i cim se vrate u klubu zaborave na sve do sljedeceg termina ... kad bi samo i mi navijaci mogli tako ...Vucevich je napisao/la:Pa vjerovatno je nama više stalo do repke nego njimaSabinho je napisao/la:Napokon da neko kaze kako jeste, a mi se satrasmo diskutujuci o taktici.

Nije otrkio toplu vodu, nego kada su ljudi nešto rekli o ovome, drugi bi im rekli da su seronje i lažovi... Mahalska atmosfera na je i više nego očita. Ali eto, šta je tu je, nije ni čudo što smo u našoj historiji otišli na isti broj takmičenja kao i Latvija.
ko opis svih nasih repki treba postavit gif sa onog partya nurkica kad on plese uz cecu, a mali gegic vec tad demonstrira sve fortnajt plesove i carolije
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Uvijek si mi bio jedan od dražih, sada si i potvrdio to.
Kakva ikonska izjava, uvijek brutalno iskren.
Svaka čast.
Samo naprijed!
Kakva ikonska izjava, uvijek brutalno iskren.
Svaka čast.
Samo naprijed!
Bravo Senade! Saces biti izdajnik , ali tako to ide u Bosnjaka i Srba.
Nije ni cudo sto ste ti i Hasan (direktor Bayerna!) bili omrazeni u ovoj kafanskoj reprezentaciji.
Omiljeni i postovani reperezentativci su bili Balja, Bola, Barba, Spaha i slicni pjevaci, kockari, delikventi, vlasnici ugostiteljskih objekata...
E takvi su nam i rezultati!
Valjda je sada i natvrdoglavijim jasnije sto je mala Slovenija, sa ispodprosjecnom ekipom, nastupila na toliko velikih takmicenja.
Nije ni cudo sto ste ti i Hasan (direktor Bayerna!) bili omrazeni u ovoj kafanskoj reprezentaciji.
Omiljeni i postovani reperezentativci su bili Balja, Bola, Barba, Spaha i slicni pjevaci, kockari, delikventi, vlasnici ugostiteljskih objekata...
E takvi su nam i rezultati!
Valjda je sada i natvrdoglavijim jasnije sto je mala Slovenija, sa ispodprosjecnom ekipom, nastupila na toliko velikih takmicenja.
Ovako je kod nas uvijek bilo nažalostSaurman je napisao/la:Toliko o profesionalnosti i ozbiljnosti na okupljanju reprezentacije a hoće plasman na Euro.
nema potpisa
Ne vidim razloga da govorimo bravo Senade kad je i on to isto radio
ja bi prije kad Teletović gura Musu ili kad naš Džekan lumpuje s rajom po Basementu ili Ilidži s dubrovačkim kabadahijomharden je napisao/la:ko opis svih nasih repki treba postavit gif sa onog partya nurkica kad on plese uz cecu, a mali gegic vec tad demonstrira sve fortnajt plesove i carolije

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Eto a mi se dzaba sikiramo oko reprezentacije..
Bravo Lulic.. neka si nam reko kako stvari stoje.
Sad nije bitno koje sta radio nego samo da se zna kako stvari stoje. Nije ni cudo sto ne mogu trcati poslije 40 min. Teski kolaci
Bravo Lulic.. neka si nam reko kako stvari stoje.
Sad nije bitno koje sta radio nego samo da se zna kako stvari stoje. Nije ni cudo sto ne mogu trcati poslije 40 min. Teski kolaci
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: JHam, Maverick, Quartararo i 43 gosta.