Na svoj PDF mamu ti bali.... Periguzaneforza_juve je napisao/la:Nema vise peraca para u klubu. Idete ka tome da budete jedan prosjecni klub u drzavi( tu vam je i mjesto)
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Široki u srcu........
I ja sam to primjetio, zanimljivije mi je sada nego prije, ljepse izgledasince1948 je napisao/la:Jedno pitanje,jel netko novi vodi fb stranicu?
Cini mi se da je nekako drukciji stil pisanja zadnjih par dana
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ne vodi nitko novi. Sve je istosince1948 je napisao/la:Jedno pitanje,jel netko novi vodi fb stranicu?
Cini mi se da je nekako drukciji stil pisanja zadnjih par dana
It's better when it's live
Pa glupane jedan, kako bi se ti ponasao u firmi kojoj radis da nemas nikakve uprave I sefa pola godine, da mozes opusteno...? Nered je u klubu I to se prelijeva na rezultate, I nema pametovanja dok se osnovne stvari ne rijese...Evolve je napisao/la:Ti pojma nemas decko, kako ce bit fkin para kad imas 25 nimalo jeftinih igraca na platnoj listi. Kakve **** veze ima ima li uprave ili ne za njihovo igranje?? Jel im kasne place pa nemaju motiva sta li??? Bjezi tamo... Sta bi ih trebali zaliti sto igraju za po par tisuca eura mjesecno za ovakve rezultate jel??Skr1996 je napisao/la:Ajde ne serite dezurni kriticari... klub u nikad goroj situaciji, nema para, sponzora, nema glavnog covjeka, nista nije kako treba I vi se sad nasli pljuvat. Jeste sugavi, pricate nikad skuplja ekipa a pojma nemate.![]()
Volim te do kraja.96.
- Evolve
- Kontakt:
Nema potrebe za vrijedjanjem...Skr1996 je napisao/la:Pa glupane jedan, kako bi se ti ponasao u firmi kojoj radis da nemas nikakve uprave I sefa pola godine, da mozes opusteno...? Nered je u klubu I to se prelijeva na rezultate, I nema pametovanja dok se osnovne stvari ne rijese...Evolve je napisao/la:Ti pojma nemas decko, kako ce bit fkin para kad imas 25 nimalo jeftinih igraca na platnoj listi. Kakve **** veze ima ima li uprave ili ne za njihovo igranje?? Jel im kasne place pa nemaju motiva sta li??? Bjezi tamo... Sta bi ih trebali zaliti sto igraju za po par tisuca eura mjesecno za ovakve rezultate jel??Skr1996 je napisao/la:Ajde ne serite dezurni kriticari... klub u nikad goroj situaciji, nema para, sponzora, nema glavnog covjeka, nista nije kako treba I vi se sad nasli pljuvat. Jeste sugavi, pricate nikad skuplja ekipa a pojma nemate.![]()
Imaju oni svog šefa, to je Sedloski, jel to im Miro Kraljevic nesto odredjivao na treninzima??? O cemu pricamo ovdje. Imaju apsolutno sve uvjete za igru, za trening, oni skupa sa trenerom i sportskim direktorom Šilićem odgovaraju za sportski rezultat, nitko vise, a svi su tu prisutni. Prosli su pripreme u Turskoj, doveli su koga su doveli, sve se to vidi na zelenom terenu.
NK Široki Brijeg
Kad je utakmica sa Toskom, u 16 ili 17h?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
16hAndroid je napisao/la:Kad je utakmica sa Toskom, u 16 ili 17h?
- Panta79rei
- Kontakt:
A kakav je to klub koji sebi dopusti da ode uprava i glavni sponzor u sred sezone?? Niko ništa ni dan danas ne poduzima da se to riješiSkr1996 je napisao/la: Pa glupane jedan, kako bi se ti ponasao u firmi kojoj radis da nemas nikakve uprave I sefa pola godine, da mozes opusteno...? Nered je u klubu I to se prelijeva na rezultate, I nema pametovanja dok se osnovne stvari ne rijese...

I nadam se da će se promijeniti politika dovođenja igrača.
Dosta stvari se mora mijenjati u klubu.
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
-
- Kontakt:
Potpisujem svePanta79rei je napisao/la:A kakav je to klub koji sebi dopusti da ode uprava i glavni sponzor u sred sezone?? Niko ništa ni dan danas ne poduzima da se to riješiSkr1996 je napisao/la: Pa glupane jedan, kako bi se ti ponasao u firmi kojoj radis da nemas nikakve uprave I sefa pola godine, da mozes opusteno...? Nered je u klubu I to se prelijeva na rezultate, I nema pametovanja dok se osnovne stvari ne rijese...Dalje, onaj mazlum iz PR službe, dežurni smetalo na presicama, za šta točno on prima plaću?? Čuda bi se mogla napraviti za promociju kluba kad bi se neko sposobnog pustilo na tu poziciju. I igrače treba više oključiti u neka događanja po gradu, druženja ili slikanja sa navijačima i djecom ili na mostu ili u trening kampu ponekad. Onda bi i igrači drukčije doživljavali i grad i klub. Hitno raspisati natječaj za upravu, direktora i sportskog direktora. Ili još bolje, ni ne treba nam sportski direktor. Bolje bi bilo uvesti menadžera kao u Engleskoj. Neka treneri sami dovode igrače. Sve što je valjalo od igrača lani je došlo preko Sablića.
I nadam se da će se promijeniti politika dovođenja igrača.
Dosta stvari se mora mijenjati u klubu.

SaMo ŠiRoKi !!!!
Ne budu li iduci tjedan 2 visoke pobjede, ne znam odakle bi izvukli razlog za optimizamhlive je napisao/la:

SAMO ŠIROKI!
Dogurat do tog 3-4.mj i finala u kojem ne vjerujem nesto previse da mozemo,pa onda remont ove ekipe i raskida sa zvijezdicama Babicem Popovicem Kovacicem,imam informacije da Barisic Eliomar i Corluka ne zele da produze dalje,neki bi zavrsili karijeru,neki se ne vide ovdje. Od ljeta vjerovatno veliki remont ekipe
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Koliko znam, Joja nije htio ni ovu sezonu, ali na nagovor je ostao.
NK Široki Brijeg
TočnoEvolve je napisao/la:Koliko znam, Joja nije htio ni ovu sezonu, ali na nagovor je ostao.
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Sta je tu je, idemo, za 3 dana kup. TOŠK mi se cini ofanzivno pristojna ekipa, barem u FBiH okvirima, maximalno ozboljno uci u utakmicu, bez ikakva podcjenjivanja i stava "lako cemo". Najbitnije je dobiti bez primljenog gola a ako bude mogucnosti da sve rjesimo na Pecari odmah. Znaci, najspremnije ubaciti odmah, Bagarica pogotovo, jedini koji je u stanju gol dat cini se...
NK Široki Brijeg
Od citave ekipe sigurno bih ostavio Luku,Mrsu,Stipu,Kvesu,Enina,Matu,Franjica,Turcina i Bagarica. Mlade naravno ne trebam spominjat,oni se podrazumijevaju. Ovo sve ostalo da se zapita jel za profesionalnog nogometa ako ne mogu u ovakvoj ligi igrat,prvenstveno na ove sa strane mislim..
SAMO ŠIROKI!
Jel zna netko kada smo zadnji put nakon kornera dali gol? Iskreno ja se ne sjecam,ono sto nam je bilo jedna od najjacih strana kod Sablica,kad smo davali mnoštvo golova iz kornera/prekida,sada smo toliko jalovi da se čovjek zapita šta radi Goce s njima na treningu?
Naravno,gol iz prekida je stvar i volje,želje što je kod nekih pod velikim upitnikom.
Naravno,gol iz prekida je stvar i volje,želje što je kod nekih pod velikim upitnikom.
Samo jedno ime
Ako se dobro sjećam u Kaknju u 93. minuti, Matić na ubačaj Babićev iz kornera za pobjedu.penke je napisao/la:Jel zna netko kada smo zadnji put nakon kornera dali gol?
Daleki 15.8.2018hlive je napisao/la:Ako se dobro sjećam u Kaknju u 93. minuti, Matić na ubačaj Babićev iz kornera za pobjedu.penke je napisao/la:Jel zna netko kada smo zadnji put nakon kornera dali gol?

Samo jedno ime
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, MikiPirs i 44 gosta.