Imam screen Bahe Topalbečirevića, njegovog statusa sa njegove stranice na FB 15 Novembra 2018. (koju je deaktivirao) ali imam screenshot gdje on iznad svoje slike sa stadiona u Beču, između ostalog piše:
'' Te 1995.sam baš sa ovog stadiona radio svoje prvo finale lige prvaka Ajax-milan 1:0. Bio je to najsretniji i ujedno najtužniji dan u mom životu.
Najsretniji jer sam ostvario svoj dječački san a najtužniji jer sam 15 minuta prije početka utakmice saznao, da je dan ranije pala granata u Tuzli i ubila 120 mladih ljudi. Plakao sam kao dijete i čekao da mi iz režije kažu: ''Baho vani si'', što je značilo da je prenos počeo."
Ajax i Milan su igrali u srijedu 24. maja a granata je pala 25.maja u četvrtak,dakle SUTRADAN.
Kako je Baho mogao plakati zbog nečeg što se još nije ni desilo i desiti će se tek sutra?
Kako objasniti osim riječima, da taj dokazani smrad,gnjida i uhleba od čovjeka skuplja poene radi vlastite promocije na najvećoj tragediji Tuzlaka i laže bezobrazno.
Misleći da se niko neće sjetiti ali ja sam se sjetio ,jer znam bolje od njega i pamtim sve njegove laži i provale u ovih 27 godina,kao i talove sa ljudima iz NSBIH,od kojih je napravio kafić (sarajevo-united), taj bivši prodavač farmerki i propali pjevać (koji je pjevao patriotske pjesme početkom rata u studiu TVBIH,prije nego što je počeo komentarisati tekme, jer nije imao ko da komentariše tada na TVBIH).
btw. poginulo je 71, a ne 120.
Pa,ako neko može da mi objasni da li se uopšte screen može ubaciti na forum?