Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Kao prvo.Vranjes nije prosa jer nije mu menage bio neko iz uprave,pa su dosli ovi iz Dubrovnika a znas ti dobro preko koga su dosli.neno#4 je napisao/la:Ovako, da se dogovorimo ubuduce...playerbobo je napisao/la:To znaci da ga vi ne znate iskoristiti,inace razvalili su vas Sakic 88god. i Simonovic .play.a Suci su izbacili i Hajrica i Perajicu sa 5 penala..i opet niste dobili...Ja ti u najboljoj namjeri kazem da trebat epotjerati par igraca...da sad ne navodim imena,ja ne znam koji su to kriteriji bili kad ste ih uzimali...recimo znam da vam se nudio Vranjes ljetos.i ona je za ove vase sutere izmislio kosarku.
Sto se tice Bosne, nemoj pricati nesto sto ne znas...
Vranjes je bio dogovoren da se igrala NLB liga...
Igrao bi za nas...
Sto se tice Hajrica, Hajric je molio nas da potpise na tri mjeseca, kod nas, nije Bosna htjela....
Sejo je imao jednu veliku porodicnu tragediju...
A ja tebi u najboljoj namjeri kazem, da u ovom trenutku treba otjerati Radica, Kruslina, Zimica, Pasalica, Batinu...Sve nabrojane, ali....
pa ja sam i pricao o kosarci i onda dođe neko kome puno toga treba objasniti a jos se on pri tom i pravi glup jer nemoguce je da osoba koja zna upaliti racunar moze onako biti tako glup. ja se povlacim iz svake dalje diskusije o nacionalnosti igraca da me ovi desnicari opet ne pocnu peglati.neno#4 je napisao/la:Ljudi, idemo pricati o kosarci, sta je bilo kako je bilo, ne treba nikoga da interesuje....
Ko je koga napravio, ko je ovakav ili onakav....
Ono sto je evidentno kod nas da smo samo dobro prosli sa Hodzicem , ovo sve ostalo ce cini mi se tanko biti...
Pa taj Zrinjski uopste nije neka ekipa, Hajric koji je kod nas gotovo uvijek ispomoc, nam zabije jucer bruku..
A ja se kladim da je Sejo igrao za nas jucer, da bi dao jedno 7-8 poena, sigurno ne vise..
Znas li ti o cemu pricas za Vranjesa, molim te lijepo?!!playerbobo je napisao/la:Kao prvo.Vranjes nije prosa jer nije mu menage bio neko iz uprave,pa su dosli ovi iz Dubrovnika a znas ti dobro preko koga su dosli.neno#4 je napisao/la:Ovako, da se dogovorimo ubuduce...playerbobo je napisao/la:To znaci da ga vi ne znate iskoristiti,inace razvalili su vas Sakic 88god. i Simonovic .play.a Suci su izbacili i Hajrica i Perajicu sa 5 penala..i opet niste dobili...Ja ti u najboljoj namjeri kazem da trebat epotjerati par igraca...da sad ne navodim imena,ja ne znam koji su to kriteriji bili kad ste ih uzimali...recimo znam da vam se nudio Vranjes ljetos.i ona je za ove vase sutere izmislio kosarku.
Sto se tice Bosne, nemoj pricati nesto sto ne znas...
Vranjes je bio dogovoren da se igrala NLB liga...
Igrao bi za nas...
Sto se tice Hajrica, Hajric je molio nas da potpise na tri mjeseca, kod nas, nije Bosna htjela....
Sejo je imao jednu veliku porodicnu tragediju...
A ja tebi u najboljoj namjeri kazem, da u ovom trenutku treba otjerati Radica, Kruslina, Zimica, Pasalica, Batinu...Sve nabrojane, ali....
Kao drugo:Znam ja sve sta je Hajric imao problema,a to sto vas je molio njegov menager ne znaci da vas je molio Hajric,jer se od prvog danznalo da nece tamo igrati.
Kao trece:Opacak ti nece nikad zaigrati za Bosnu,u BIH moze samo za Celik i Siroki,Tomovic bi vam super dosao...,u Zrinjskom koliko znam nije potpisao jer mu se rodilo dijete pa je ostao sa familijom.Za sve ostale nemate para..Slazem se sa vecinom koje si naveo za otpis.
mozelaki je napisao/la:auuu...gore ne moze! dosta od mene.... !
Nama je uspjeh da se uopšte takmičimo,manje je bitno gdje igramo,da li smo domaćini ili gosti.Klub postoji ali samo na papiru.Strašno zvuči ali je nažalost istina.fera je napisao/la:i naredno kolo gostovanje... pokvario se semafor u maloj dvorani hahaha
ja ne vidim nikakvu razliku između bosne sad i bosne u A1 ligi... ako nista bar se zna kako se liga zoveBernardBarnjak je napisao/la:Samo da ne ispadnemo iz lige...
Pa to je pisalo jucer u AvazuDabamaiden je napisao/la:Kakav crni kvar...jos nisu napravili semafor za nova pravila: 14 sekundi...provjereno...
Pa jeli ovo stvarno istina , nesto nemogu vjerovati da je problem u onoj maloj kutijici koja kosta vjerojatno 100-200 €, ta netreba novi semafor kupovati i kako ste uopce protiv Nancya igrali, jer i ta tekma je bila po novim pravilima.neno#4 je napisao/la:Pa to je pisalo jucer u AvazuDabamaiden je napisao/la:Kakav crni kvar...jos nisu napravili semafor za nova pravila: 14 sekundi...provjereno...![]()
![]()
Nemaju novca da kupe prekidac za semafor u maloj dvorani, a novi semafor kosta 6400 eura, ili tako nesto...
kksiroki je napisao/la:Pa jeli ovo stvarno istina , nesto nemogu vjerovati da je problem u onoj maloj kutijici koja kosta vjerojatno 100-200 €, ta netreba novi semafor kupovati i kako ste uopce protiv Nancya igrali, jer i ta tekma je bila po novim pravilima.neno#4 je napisao/la:Pa to je pisalo jucer u AvazuDabamaiden je napisao/la:Kakav crni kvar...jos nisu napravili semafor za nova pravila: 14 sekundi...provjereno...![]()
![]()
Nemaju novca da kupe prekidac za semafor u maloj dvorani, a novi semafor kosta 6400 eura, ili tako nesto...
sta cu postala mi ova euroliga nezanimljiva kad je bosna osvaja 10 puta u nizu....neno#4 je napisao/la:Kolika nezainteresovanost i letargija vlada u nasim redovima dovoljno i ovo govori...
Dobili smo tekmu u Citluku, a niko nista![]()
![]()
![]()
![]()
,,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.