FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sa ovakvom igrom mozemo samo -3,-1 boda osvojiti na derbiju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
bogice3vixirfo je napisao/la:Sipovic krivac, citava odbrana napravila offside zamku, on dva metra iza osto u ociglednoj situaciji sta ce se desit
Oj yebem ti ligu i klubove kad će ovakav Željo ići u Europu 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Dokoljenko
- Kontakt:
Mi smo danas bili jedan obicni qurac! Yebem ti Boga i sta ste trenirali, scautirali i pripremali se!
Begicu, dijete ti yebem!
Lobotomci, radujte se. Vraticete se u klub al' u qurcu.
Begicu, dijete ti yebem!
Lobotomci, radujte se. Vraticete se u klub al' u qurcu.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
**** ti fudbal i boga
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mene ne pogadja ovakva igra, ja sam se pomirio s tim da u ovoj ekipi imaju 3 igraca, sve ostalo je goli **** i prosjek. Mene pogadja ovo sudjenje. **** nas opet!!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Oka ne sklopili od bruke veceras. Hajdarevic seta ko da je 3 gola dao, a k obicni. Yebo li vas konj sve do jednog.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Yebem ti Begicu dijete!
Yebem citav savezu malu djecu od godinu dana pa gore!
Yebem citav savezu malu djecu od godinu dana pa gore!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Al ne prestaje karanje, tragikomicno je ovo vise, ne znam sta ali u klubu apsolutno moraju nesto poduzeti povodom toga, to treba da je briga broj jedankerimatomic1921 je napisao/la:Mene ne pogadja ovakva igra, ja sam se pomirio s tim da u ovoj ekipi imaju 3 igraca, sve ostalo je goli **** i prosjek. Mene pogadja ovo sudjenje. **** nas opet!!!!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Fali nam veznjak ala Blagojević, kakav god da je bio on je DOKTOR za ovu ligu, a pogotovo za naše centralne vezne od kojih niko ne zna loptu povući prema naprijed
Ja cu pocet sumljat da je Hajdarevic fudbaler.Sutevi,centarsutevi,sredina terena,bekovi,dragi moji navijaci ko moze nek gleda,a ko gleda taj nije dobar.Pripadam ovoj drugoj skupini.
Fali nam citav tim. Realno 9 igraca za prvih 11.braco je napisao/la:Fali nam veznjak ala Blagojević, kakav god da je bio on je DOKTOR za ovu ligu, a pogotovo za naše centralne vezne od kojih niko ne zna loptu povući prema naprijed
Grob te **** jesu ova naša djeca sterilna šta je ovo ovako u **** lijepu materinu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nemamo vezni red to je definitivno.Al isto tako nemamo napadaca. Niti mozes skociti, niti mozes razigrati nekoga, niti mozes osutati na gol. Ne otkriva se, stoji na istom mjestu 90 min izmedju dva stopera igrac manje. Skok igra u sesnestercu, korner, slobodni udarac od njega nema nikakve koristi.
Kako mislis zabiti gol kad nemas napadaca? Kako?
Kako mislis zabiti gol kad nemas napadaca? Kako?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Bitnije je da otkace sliku za instagram dobru, smekersku. To sto ne znaju hodati kako Bog zapovijeda, a ne sutnuti loptu nema veze.Osim13 je napisao/la:Grob te **** jesu ova naša djeca sterilna šta je ovo ovako u **** lijepu materinu
-
- Kontakt:
sto ondq igraku kid amaraLjoZee je napisao/la:Bitnije je da otkace sliku za instagram dobru, smekersku. To sto ne znaju hodati kako Bog zapovijeda, a ne sutnuti loptu nema veze.Osim13 je napisao/la:Grob te **** jesu ova naša djeca sterilna šta je ovo ovako u **** lijepu materinu
Hajdar bas razocarenje do sada
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Bekovi užasni danas, bušili su nas po bokovima kako su htjeli
samo da kažem klošarima guvi, agronomu iz breze i ostalim standardnim dupljacima u vlasništvu pobjegulja da bi bilo lijepo i da dođu nekad na Grbavicu, da odu na neko gostovanje, i da ne peglaju chatom za vrijeme utakmica, da nam je svima jasno da vi niste FKŽ nego FK Rajlovac. dođite, dobićete karte gratis klošari jedni, odzvonilo vam je svakako. a veliki AMAR će pomesti ove kukolje svakako na ljeto. I vas iz skupštine neće zaboraviti! Pobjegulje. Nikad više!
Nema ko drugi. Nabacali krila, sredina u k. Neka su nasi, ali druga kantonalna je njihov nivo.glavniurednik je napisao/la:sto ondq igraku kid amaraLjoZee je napisao/la:Bitnije je da otkace sliku za instagram dobru, smekersku. To sto ne znaju hodati kako Bog zapovijeda, a ne sutnuti loptu nema veze.Osim13 je napisao/la:Grob te **** jesu ova naša djeca sterilna šta je ovo ovako u **** lijepu materinu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Blackwargreymon, kolezeljovac, Proximic i 23 gosta.