Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
naprotiv, ja sam razocaran ovim potezom i iskreno nisam ocekivao od njih da ce ici ovim putem.merak je napisao/la:Odlican prvi potez nove Uprave sto se tice razrijesenja DK znaci sto znaci da si vec detektovani problemi za pocetak sportski direktor. Katastrofalan igracki kadar jos gori zimski prijelazni rok koji nije ni postojao.
Pa nije ništa zvanično. Samo se priča.ultrasstyle_tz je napisao/la:
ne mislim na sam cin, koji je sigurno opravdan, ali nekad treba gledat i malo siru sliku, pored populizma. Ako ce ljudi , ko god oni bili, saznavati da v ise ne rade iz medija onda je njihova poslovna etika gora od Azmirove i Senadove zajedno, sto sam mislio da je nemoguce. Nismo ni milimetar odstupili od krkanskog i seljackog mentaliteta, koliko god to bio Denis Karic, bitno je i kako je to uradjeno
TAKO JESariel1987 je napisao/la:Kaze bili smo ubojiti energetski jaki daj nala ne rise.
Padaju s nogu u drugom ko da su maraton trcali.ko kokoske kakve ne vjerujem sta.prica.pa jel iko gledo utakmicu?
Pa ja ne vjerujem jel ovo do mene koji krac ba?
Mozda je svojim indolentnim i prepotentnim ponasanjem takvu odjavu i zasluzio pogotovo ona viber presica.ultrasstyle_tz je napisao/la:naprotiv, ja sam razocaran ovim potezom i iskreno nisam ocekivao od njih da ce ici ovim putem.merak je napisao/la:Odlican prvi potez nove Uprave sto se tice razrijesenja DK znaci sto znaci da si vec detektovani problemi za pocetak sportski direktor. Katastrofalan igracki kadar jos gori zimski prijelazni rok koji nije ni postojao.
Ali ocigledno da sam neke stvari pogresno procijenio i da se ipak nismo pomjerili nigdje , cak sta vise.
ne mislim na sam cin, koji je sigurno opravdan, ali nekad treba gledat i malo siru sliku, pored populizma. Ako ce ljudi , ko god oni bili, saznavati da v ise ne rade iz medija onda je njihova poslovna etika gora od Azmirove i Senadove zajedno, sto sam mislio da je nemoguce. Nismo ni milimetar odstupili od krkanskog i seljackog mentaliteta, koliko god to bio Denis Karic, bitno je i kako je to uradjeno
Sad metla u omladinskom pogonu jer tamo vlada takav javasluk da je to nevjerovatno . Samo ko radi to je Spaha sa juniorima a ovo ostalo treba rastjerati i dovesti trenere koji hoce da radefukaroni je napisao/la:samo da predsjednik nastavi rad sa metlom
Koji si ti noj to je cudo bozje.tuzlak1987 je napisao/la:Steta sto nisu momci pobjedili bilo kako i uzeli 3 boda, vidi se da im treba ta jedna pobjeda kako bi igrali opustenije i kako znaju. Citavo proljece ganjaju 3 boda i ne dolaze do njih. Jasno se moglo primjetiti da su bili mnogo bolja i druga ekipa od trenutka kada se izjednacilo na 1:1 i da nisu vise bili u grcu jer su zabili taj gol.
Isto ekipa bi bila potpuno nesto drugo da su tu 2-3 kvalitetna igraca na pravim pozicijama. Jasno se primjeti da nama treba dobro krilo, dobar napadac i veznjak tipa Alispahica ali samo zdravstveno i trkacki jaci.
Uglavnom Evropa se svakako nije ni planirala tako da vec mozemo gledati u narednu sezonu, sastaviti nesto kvalitetno, ostaviti Nalica i lagano sklopiti duplo bolji tim od ovog. U sezonu se mora uci sa jasnim ciljevima. Ako je naredne godine cilj recimo Evropa i finale kupa onda se mora napraviti od prvog dana sezone ekipa koja moze taj cilj da ispuni.
Muminovic - bio je kritican, treba mu utakmica, naredne sezone ce biti ono sto treba da bude
Beganovic - standardno solidan
Adzem-Ignjatovic - standardno najbolji dio ekipe
Ivetic - jedan odlican potez, jedan slab, cini mi se da i za njega treba traziti kvalitetnu alternativu jer nije to Ivetic iz 2015.
Alispahic - slabo trci i jednostavno mislim da ni danas nije opravdao ono sto treba da radi. I te lopte koje dijeli iz uskog radijusa na terenu koji drzi nisu neke.
Husejinovic- za razliku od Alispahica davno u formi koja je trebala da se dostigne ali opet ranjiv na povrede. Uglavnom recimo jedini igrac koji u Slobodi zna lopte.
Civic - slabo prvo ali u drugom je izvrtio Efendica 3-4 puta, nisam mogao da vjerujem koliko je los Efendic.
Baraban - vidi se pad u formi i manje samopouzdanja nego na otvaranju sezone.
Smajic - kada se sabere sto zbog njega sto zbog loseg napadackog potencijala ekipe prelosa sezona. On i ne igra u zadnje vrijeme toliko lose koliko ne zna da iskoristi ono sto mu se pruzi. A takvih prilika na utakmici nece imati 10 vec 1-2, to se mora iskoristiti.
Prses - nevidljiv
Izmjene bez nekog ucinka. Da hoce Nalic ostati, ekipa nema kvalitet i to je. Treba se u upravi posloziti i ozbiljno pristupiti sklapanju ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.