Nije dugo trebalo Lecercu
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Formula 1
Oba McLarena u top 10 
Odličan Leclerc! 
Nadam se da sutra nece biti '' Charles, we need you to let Seb in turn 9 '' ...
Leclerc
Leclerc
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Grosjean +3 mjesta, Vettel pod istragom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Samo da se sutra dva Ferarija ne sudare u prvom zavoju, njima to nije strano 
Radi cega Vettel?harden je napisao/la:Grosjean +3 mjesta, Vettel pod istragom.
Leclerc
Treba pohvaliti McLaren ali i Magnussena
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Spore voznje, medjutim nista od kazne ipak, bio je sad pred sudijama.Azpi je napisao/la:Radi cega Vettel?harden je napisao/la:Grosjean +3 mjesta, Vettel pod istragom.
Kaze nije mogao postovati brzinu jer je imao ostecenje na gumama i blokirali mu tockovi. Hm, da je neko iz Mercedesa to rekao, gorilo bi sve
Nažalost mislim da će Charles morati pustiti Vettela kroz utrku ili da će se desiti kroz boks zamjena. Mada sam siguran da Charles može ponuditi u najmanju ruku isto kao i Vettel tokom ove sezone, samo što je N2 vozač.
1.Vettel
2.Hamilton
3.Leclerc
1.Vettel
2.Hamilton
3.Leclerc
"We need to suffer. And we need to fight."
Kaze Binotto da ce ih pustiti da se trkaju, cemo da vidimoCaptain4 je napisao/la:Nažalost mislim da će Charles morati pustiti Vettela kroz utrku ili da će se desiti kroz boks zamjena. Mada sam siguran da Charles može ponuditi u najmanju ruku isto kao i Vettel tokom ove sezone, samo što je N2 vozač.
1.Vettel
2.Hamilton
3.Leclerc
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma uzet će ga Vettel odmah u prvom zavoju.Captain4 je napisao/la:Nažalost mislim da će Charles morati pustiti Vettela kroz utrku ili da će se desiti kroz boks zamjena. Mada sam siguran da Charles može ponuditi u najmanju ruku isto kao i Vettel tokom ove sezone, samo što je N2 vozač.
1.Vettel
2.Hamilton
3.Leclerc
- BosniaBoston
- Kontakt:
Imam neki pozitivan osjecaj oko ove sezone za vettela.Treca sreca ce biti.Jedina osoba na svijetu koja me moze natjerat da simpatisem crvene smecare
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Moj prvi post na forumu pa neka bude o formuli. Šta očekivati od današnje utrke,volio bih da Leclerc pobjedi,nekako mi sigurnije vozi od Vettela zasad. 
Uvodna špica prejaka.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Koji je talenat ovaj Lecrerc
Dobar start Botine i onda sve usra onom greskom 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vettel
Botttas fulio profesiju,barrichello je za ovog borac za poziciju
#Punoljetstvo
Kakav tempo Charlesa.
Steta losijeg starta.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sad će biti zanimljivo gledati smije li ga Charles stisnuti...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Da nije pristao biti vodonoša, sad bi imao 2 titule.BosniaBoston je napisao/la:Vettel![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Charles zvjerka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.