NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Znate šta,toliko mi se zgadila ova igra,ekipa,Goce i sve ostalo da mi se neda reći ni dvije riječi više
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Evo pogledajte moje zadnje postove, tupim isti problem, neznamo prelomiti utakmicu, nismo u **** stanju zabit taj drugi gol, a primit cemo jedan, jako tesko u ovoj ligi ces proc bez primljenog... Nije ovo dobro nikako, nikako, europa nam visi opasno, u polufinalu kupa smo, ali nas ceka Sarajevo, i daleko smo od favorita tu, u ligi se borimo sa 5 klubova za 2 mjesta... Uzas...
NK Široki Brijeg
- Panta79rei
- Kontakt:
Ja ne mislim da je tu toliko do trenera. Koji god trener dođe, uvijek je isto. Pristup igrača je problem. I još uvijek dolaze igrači koji su ili ozlijeđeni ili van forme, koje niko drugi neće. Pa di ima da se sa ozlijeđenim igračem potpisuje ugovor?? Samo kod nas
Svi igrači znaju da od navijača nema nikakvog pritiska, a kazniti ih nema ko jer nema uprave. Pa kako se onda može očekivati od igrača išta osim kronične kurtzobolje
Postajemo pomalo sprdnja od kluba, nažalost 

Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
- Evolve
- Kontakt:
Nikad skuplju ekipu i više igrača nismo imali, nek me netko ispravi ako zna drugacije, trenera da i nespominjem, ovo je jako lose. Na Pecari smo postali tarabe, svak nam ziv bodove nosi kako mu se digne, nemamo realizaciju, mucimo se i sa kreacijom, neznam sta da kazem vise. Muka mi je od ovih nerjesenih vise, proljev me hvata na ovaj 1:1 rezultat, pogotovo protiv "slabijih" ekipa...
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Reflektori na stadionu Pecara u Širokom Brijegu ubrzo će dobiti novu LED rasvjetu. U petak je počelo uklanjanje starih rasvjetnih tijela na četiri reflektora visoka 33 metra koji su imali jačinu od 800 luxa. Reflektori će od sada imati četiri razine rasvjete: 200 luxa za treninge, 500 luxa za domaća natjecanja, 800 luxa za prva dva kola europskih natjecanja te 1.200 luxa za više stupnjeve europskih natjecanja. Novu LED rasvjetu financira Nogometni savez BiH novčanim sredstvima iz UEFA-e dok bi stara rasvjetla tijela s Pecare mogla završiti u trening kampu ''Musa-Karačić'' gdje je potrebno izgraditi trafostanicu te postaviti konstrukciju.
NK Široki Brijeg
Ne radi se o led rasvjeti. Odakle ove info?Evolve je napisao/la:Reflektori na stadionu Pecara u Širokom Brijegu ubrzo će dobiti novu LED rasvjetu. U petak je počelo uklanjanje starih rasvjetnih tijela na četiri reflektora visoka 33 metra koji su imali jačinu od 800 luxa. Reflektori će od sada imati četiri razine rasvjete: 200 luxa za treninge, 500 luxa za domaća natjecanja, 800 luxa za prva dva kola europskih natjecanja te 1.200 luxa za više stupnjeve europskih natjecanja. Novu LED rasvjetu financira Nogometni savez BiH novčanim sredstvima iz UEFA-e dok bi stara rasvjetla tijela s Pecare mogla završiti u trening kampu ''Musa-Karačić'' gdje je potrebno izgraditi trafostanicu te postaviti konstrukciju.
It's better when it's live
- Evolve
- Kontakt:
Na bljesku članak. Sta stavljaju onda?hlive je napisao/la:Ne radi se o led rasvjeti. Odakle ove info?Evolve je napisao/la:Reflektori na stadionu Pecara u Širokom Brijegu ubrzo će dobiti novu LED rasvjetu. U petak je počelo uklanjanje starih rasvjetnih tijela na četiri reflektora visoka 33 metra koji su imali jačinu od 800 luxa. Reflektori će od sada imati četiri razine rasvjete: 200 luxa za treninge, 500 luxa za domaća natjecanja, 800 luxa za prva dva kola europskih natjecanja te 1.200 luxa za više stupnjeve europskih natjecanja. Novu LED rasvjetu financira Nogometni savez BiH novčanim sredstvima iz UEFA-e dok bi stara rasvjetla tijela s Pecare mogla završiti u trening kampu ''Musa-Karačić'' gdje je potrebno izgraditi trafostanicu te postaviti konstrukciju.
NK Široki Brijeg
Ne pise na bljesku da je ledEvolve je napisao/la:Na bljesku članak. Sta stavljaju onda?hlive je napisao/la:Ne radi se o led rasvjeti. Odakle ove info?Evolve je napisao/la:Reflektori na stadionu Pecara u Širokom Brijegu ubrzo će dobiti novu LED rasvjetu. U petak je počelo uklanjanje starih rasvjetnih tijela na četiri reflektora visoka 33 metra koji su imali jačinu od 800 luxa. Reflektori će od sada imati četiri razine rasvjete: 200 luxa za treninge, 500 luxa za domaća natjecanja, 800 luxa za prva dva kola europskih natjecanja te 1.200 luxa za više stupnjeve europskih natjecanja. Novu LED rasvjetu financira Nogometni savez BiH novčanim sredstvima iz UEFA-e dok bi stara rasvjetla tijela s Pecare mogla završiti u trening kampu ''Musa-Karačić'' gdje je potrebno izgraditi trafostanicu te postaviti konstrukciju.

Pa nova, modernija rasvjetna tijela idu sad. Led rasvjeta nije isplativa na reflektoru jer ne gori cesto. Ona je za ulicnu rasvjetu i takve stvari.
It's better when it's live
- Evolve
- Kontakt:
Kad ih se ne zna udarit po plaći, barem bi mi navijači trebali malo zube pokazat u srijedu i “zagrajat” na njij a ne ih pljeskom docekat.
Za sta Pamic prima placu? Za obilazenje restorana sa Babicem i snimanje storya i gluposti njih dvojice i Franjica?
Za sta Pamic prima placu? Za obilazenje restorana sa Babicem i snimanje storya i gluposti njih dvojice i Franjica?
sb1996 je napisao/la:Kad ih se ne zna udarit po plaći, barem bi mi navijači trebali malo zube pokazat u srijedu i “zagrajat” na njij a ne ih pljeskom docekat.

Samo jedno ime
Vec napisano gore, nema pritiska, fina placa redovno sjeda na racun, sto se umarati bezveze.. A mi ih pljeskom ispracamo kad nam bodove sa Pecare uzimaju Gosk, Radnik, kad primamo trice od sarajlija...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Panta79rei
- Kontakt:
Šilić mu srediosb1996 je napisao/la:
Za sta Pamic prima placu?

Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
Ajde ne serite dezurni kriticari... klub u nikad goroj situaciji, nema para, sponzora, nema glavnog covjeka, nista nije kako treba I vi se sad nasli pljuvat. Jeste sugavi, pricate nikad skuplja ekipa a pojma nemate.
Volim te do kraja.96.
Pa sta cemo vise?Skr1996 je napisao/la:Ajde ne serite dezurni kriticari... klub u nikad goroj situaciji, nema para, sponzora, nema glavnog covjeka, nista nije kako treba I vi se sad nasli pljuvat. Jeste sugavi, pricate nikad skuplja ekipa a pojma nemate.
Podrzavamo,guramo,uvijek pljesak dobiju u gradu ih svi ko bogove gledaju. A njih boli krc za sve,malo skupi restorani,malo izlasci,koji trening preko tjedna i 15 nerjesenih rezultata. To sto uprave nema to je stvar politike,nikog drugog. I da je ovo "nikad jeftinija" ekipa mozes pricat nekome ko ne zna,a mi smo svi ovdje vrlo dobro upuceni. Nije cak stvar u kvaliteti igraca,ekipa i je sklopljena za cetvrto mjesto. Mene smeta sto nema zara,nema borbe. Pa ja kad se sjetim one sezone lad smo kup uzeli,momci ginuli za svaku loptu, GINULI DOSLOVNO. Pogledaj samo polufinale kupa na Pecari, svaki igrac na 120% . Zato kad vidim Babica kako de vuce po terenu najradije bi Danu uveo da im ocita svima bukvicu
SAMO ŠIROKI!
- forza_juve
- Kontakt:
Nema vise peraca para u klubu. Idete ka tome da budete jedan prosjecni klub u drzavi( tu vam je i mjesto)
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Puno se negative skupilo oko kluba posljednjih mjeseci,od loših rezultata,promjene Uprave,smrti Bandića zavladala je negativa sama oko kluba.
Za lošije rezultate,po mom mišljenju najviše krivice snosi Dalibor Šilić koji je doveo igrače poput Begonje,Pamića,Kovačića,Babića koji su najskuplji a jedni od najlošijih u našoj ekipi.
Također,najveću krivicu snose igrači,sve stoji da ako se oni bore,uklizavaju,prigovaraju pa da loš rezultat bude i jbg sta ces,ali ja tu borbu nisam vidio dugo od ove ekipe,pa pogledajte proslave golova koda silom idu jedni drugima,nema tog zajedništva za atmosferu i rezultat.
A također, krivicu snosimo mi navijači te Škripari,za ova pljeskanja i lijepe riječi nakon gubljenja bodova od lošijih suparnika,do ubijanja na našem stadionu od direktnih konkurenata koji se ni sami ne sjećaju kad su bod uzeli na Pecari.
Zajebancija s klubom od strane igrača i pojedinaca postala je velika,ako mi navijači prvi ne krenemo raditi pritisak na ove manekene otići ćemo u samu propast,pogotovo ako se ne daj Bože nebi izborila Europa.
Za lošije rezultate,po mom mišljenju najviše krivice snosi Dalibor Šilić koji je doveo igrače poput Begonje,Pamića,Kovačića,Babića koji su najskuplji a jedni od najlošijih u našoj ekipi.
Također,najveću krivicu snose igrači,sve stoji da ako se oni bore,uklizavaju,prigovaraju pa da loš rezultat bude i jbg sta ces,ali ja tu borbu nisam vidio dugo od ove ekipe,pa pogledajte proslave golova koda silom idu jedni drugima,nema tog zajedništva za atmosferu i rezultat.
A također, krivicu snosimo mi navijači te Škripari,za ova pljeskanja i lijepe riječi nakon gubljenja bodova od lošijih suparnika,do ubijanja na našem stadionu od direktnih konkurenata koji se ni sami ne sjećaju kad su bod uzeli na Pecari.
Zajebancija s klubom od strane igrača i pojedinaca postala je velika,ako mi navijači prvi ne krenemo raditi pritisak na ove manekene otići ćemo u samu propast,pogotovo ako se ne daj Bože nebi izborila Europa.
Samo jedno ime
Jedno pitanje,jel netko novi vodi fb stranicu?
Cini mi se da je nekako drukciji stil pisanja zadnjih par dana
Cini mi se da je nekako drukciji stil pisanja zadnjih par dana

SAMO ŠIROKI!
- Evolve
- Kontakt:
- Evolve
- Kontakt:
Ti pojma nemas decko, kako ce bit fkin para kad imas 25 nimalo jeftinih igraca na platnoj listi. Kakve **** veze ima ima li uprave ili ne za njihovo igranje?? Jel im kasne place pa nemaju motiva sta li??? Bjezi tamo... Sta bi ih trebali zaliti sto igraju za po par tisuca eura mjesecno za ovakve rezultate jel??Skr1996 je napisao/la:Ajde ne serite dezurni kriticari... klub u nikad goroj situaciji, nema para, sponzora, nema glavnog covjeka, nista nije kako treba I vi se sad nasli pljuvat. Jeste sugavi, pricate nikad skuplja ekipa a pojma nemate.

Zadnja izmjena: Evolve, dana/u 31 mar 2019, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
NK Široki Brijeg