Jesam li ja tebi rekao da se maknes sa nase tebe **** ti sve glupaneDominantan je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Dal je prodato ovo sutra. Na nekim forumima se naveliko pise da je olimpik poklopio zvijezdu. Ja juce pitam saldu, on mi kaze imas li me sta pametnije pitat. Reko jesil svjestan da zvijezda vrlo lako moze izgubiti naredne tri utakmice(olimpik, velez i metaleghe) kaze moze al zato nam dolazi jedinstvo, novi travnik tu cemo se izvuc
Ne pricaj gluposti , Zvijezda nije nikad prodala utakmice ili vise njih za polusezonu. Cak su osigurali preko osiguranja kvote....
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Evo šta sam čuo da će u klub ući i neka žena iz BL sa ovim investitorima. Igrali smo prijateljsku. Samo da se realizuje, ja ne znam ko je ta žena.
Šalda hvala ti, ispade ti najpozitivniji lik poslje Fadila. Izvini sto sam te zezao!
@dominantni, odjavljujes i pozdravljas se 9.put. Ajde sad si rijesio problem i mozes pratiti svoje pulene u velikom evropskom klubu Alfa Modriča. Nemas vise igraca ovdje, sad vidi neki novi nik i ajde tamo na njihove teme.
Šalda hvala ti, ispade ti najpozitivniji lik poslje Fadila. Izvini sto sam te zezao!
@dominantni, odjavljujes i pozdravljas se 9.put. Ajde sad si rijesio problem i mozes pratiti svoje pulene u velikom evropskom klubu Alfa Modriča. Nemas vise igraca ovdje, sad vidi neki novi nik i ajde tamo na njihove teme.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
- Kontakt:
bezbrige je napisao/la:Jesam li ja tebi rekao da se maknes sa nase tebe **** ti sve glupaneDominantan je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Dal je prodato ovo sutra. Na nekim forumima se naveliko pise da je olimpik poklopio zvijezdu. Ja juce pitam saldu, on mi kaze imas li me sta pametnije pitat. Reko jesil svjestan da zvijezda vrlo lako moze izgubiti naredne tri utakmice(olimpik, velez i metaleghe) kaze moze al zato nam dolazi jedinstvo, novi travnik tu cemo se izvuc
Ne pricaj gluposti , Zvijezda nije nikad prodala utakmice ili vise njih za polusezonu. Cak su osigurali preko osiguranja kvote....
Heheh... jado ti ces reci nekome///cccc
Nece samo zena kaze uce i njen covjek iz prvog braka. To su vec dva investitora + Zijo Metanje. Prekuca ce mo ligu iducu sezonu.
I da ne zaboravim od danas je Modrica u EU posto je dominantni rekao da Jacim nece da igra vise cak ni PL samo vanka.
E moj dominantni koja si ti oyebina druskane.
I da ne zaboravim od danas je Modrica u EU posto je dominantni rekao da Jacim nece da igra vise cak ni PL samo vanka.
-
- Kontakt:
Pa nece..,Jacim voli u slobodno vrijeme krizice da postavlja sa keramicarima i tako to..,nego treba se zena jos par puta rastati da sanira ovo dosada a kamoli nesto visecombe je napisao/la:Nece samo zena kaze uce i njen covjek iz prvog braka. To su vec dva investitora + Zijo Metanje. Prekuca ce mo ligu iducu sezonu.
Jeli ti makar neprijatno sto si se ovoliko izblamirao zadnja 3-4 mjeseca. Halo bolanti od Superlige Srbije za 7 dana dodes do Prve lige RS koracima od hiljadu milja.
Karinđa te Salda gore vec nas. Ja mislimda bi ti bio sretniji od nas da mu leda vidimo
Karinđa te Salda gore vec nas. Ja mislimda bi ti bio sretniji od nas da mu leda vidimo
Modrica HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Koji majstor
Mino Raiola za sirotinju
Koji majstor

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
combe je napisao/la:Jeli ti makar neprijatno sto si se ovoliko izblamirao zadnja 3-4 mjeseca. Halo bolanti od Superlige Srbije za 7 dana dodes do Prve lige RS koracima od hiljadu milja.
Nimalo druze.,to sto je on iz njemu poznatih razloga odbio je njegova stvar...idemo dalje sa vama i novim sponzorom ...

Sto je babi milo to joj se i snilo. Tako i ti pricas price kako ti pasu.
Al hajd sto lagis i sto si menadzer ko rinaka nego sad vidim i da si panglu pa sponzore sto mi spominjemo zadnje dvije stranice ja sarkazam druze. Nadam se da znas sta je to.
Al hajd sto lagis i sto si menadzer ko rinaka nego sad vidim i da si panglu pa sponzore sto mi spominjemo zadnje dvije stranice ja sarkazam druze. Nadam se da znas sta je to.
Jooj dominantni se upeco na nasa ova proseravanja i nepostojece sponzore... daj dominantni odjavi se ako za boga znas... lazes ko niko ba... nema sta nisi pisao a nista istina nije... gori si od mene sto se salim i bombam po forumu... mislio si nas ugasit nemoze jaro.... jaro Salda te nasuko ko niko svaka mu cast ima cevape od mene... propo si gore od nas priznaj sebi to i na biro u ponedljiak...
SMR187 je napisao/la:Modrica HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Koji majstorMino Raiola za sirotinju

Možda zato što je iz RS-a Alfa Modriča možda je on konto na superligu republike srpske.
Ako bude istina za investitore na konju smo
Ako bude istina za investitore na konju smo
-
- Kontakt:
Ako je iko od pocetka koristio sarkazam nego ste toliko branili postupke i argumentovali da je nemoguce rasikidati i svasta nesto...tako da ste popišani sa svih strana pa evo i sami od sebe budale pravite tako da i dalje ostajem samo na ovoj stranici i j.ebavnja nemilosrdno i u buduce...trebam jos koga poslati da umoci da vidi osjecaj....combe je napisao/la:Sto je babi milo to joj se i snilo. Tako i ti pricas price kako ti pasu.
-
- Kontakt:
Posalji gospodju da se igramoDominantan je napisao/la:Ako je iko od pocetka koristio sarkazam nego ste toliko branili postupke i argumentovali da je nemoguce rasikidati i svasta nesto...tako da ste popišani sa svih strana pa evo i sami od sebe budale pravite tako da i dalje ostajem samo na ovoj stranici i j.ebavnja nemilosrdno i u buduce...trebam jos koga poslati da umoci da vidi osjecaj....combe je napisao/la:Sto je babi milo to joj se i snilo. Tako i ti pricas price kako ti pasu.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Poigro sam se sa Vama kao niko nikad..a s tobom cu se pozabaviticrvenobijeli je napisao/la:Posalji gospodju da se igramoDominantan je napisao/la:Ako je iko od pocetka koristio sarkazam nego ste toliko branili postupke i argumentovali da je nemoguce rasikidati i svasta nesto...tako da ste popišani sa svih strana pa evo i sami od sebe budale pravite tako da i dalje ostajem samo na ovoj stranici i j.ebavnja nemilosrdno i u buduce...trebam jos koga poslati da umoci da vidi osjecaj....combe je napisao/la:Sto je babi milo to joj se i snilo. Tako i ti pricas price kako ti pasu.

-
- Kontakt:
Znas gdje me mozes naci samo pazi se salde
ipak povedi gospodju da se i mi pozabavimo 

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Neprepucajte se vise ba... treba reci da je steta Jacimovic sto je otisao u Modricu bio je daleko jaci od ovi kalaja sad sto imamo igraca u napadu. E sad dali je bio preskup ili sta vec neznam al je bio najbolji dominantov igrac. Ti dominantni nemoj ba vise blatit nam Zvijezdu pusti nas na miru i cao... valjda si dobio to sto si trazio... papire si dobio cim igraci drugo gdje igraju i to he to... nemoj nam pristajat na muku vise ba...
Sutra Olimpik mora past kako tako... inace alahimanet matori Lazo...
Sutra Olimpik mora past kako tako... inace alahimanet matori Lazo...
Zamisli koliko si tek ti onda popisan nakon svih ovih gluposti koje si izvaljivao za sebe i svoje igrace u zadnja 3 mjeseca. Udari datum yebo ga iljada. Zar ga nisi mogo uvalit makar u Crnaljevo?Dominantan je napisao/la:Ako je iko od pocetka koristio sarkazam nego ste toliko branili postupke i argumentovali da je nemoguce rasikidati i svasta nesto...tako da ste popišani sa svih strana pa evo i sami od sebe budale pravite tako da i dalje ostajem samo na ovoj stranici i j.ebavnja nemilosrdno i u buduce...trebam jos koga poslati da umoci da vidi osjecaj....combe je napisao/la:Sto je babi milo to joj se i snilo. Tako i ti pricas price kako ti pasu.
Bolje da si ga ozenio da malo pubi dok mu ne nades angazman u lige petice.
DANAS SVI NA STADION PO POBJEDU !
Tako je Fenderu matori... treba pobjedit danas i zacepit ovim pametnjakovicima usta sto pricaju kako je Zvijezda prodala... Bice tesko jaci su ljudi, pritisak prevelik na nama. Sanse su 40/60 za olimpik jos ako sudija nas povalja.... Cista obraza na teren izaci dat dvjesto posto.. ako popusimo opet dva tri razlike kljuc u bravu i cao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.