NK Zvijezda Gradačac

bezbrige
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la bezbrige » 29 mar 2019, 16:03

Dominantan je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Dal je prodato ovo sutra. Na nekim forumima se naveliko pise da je olimpik poklopio zvijezdu. Ja juce pitam saldu, on mi kaze imas li me sta pametnije pitat. Reko jesil svjestan da zvijezda vrlo lako moze izgubiti naredne tri utakmice(olimpik, velez i metaleghe) kaze moze al zato nam dolazi jedinstvo, novi travnik tu cemo se izvuc :lol:

Ne pricaj gluposti , Zvijezda nije nikad prodala utakmice ili vise njih za polusezonu. Cak su osigurali preko osiguranja kvote.... :rol:
Jesam li ja tebi rekao da se maknes sa nase tebe **** ti sve glupane

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 29 mar 2019, 16:14

Evo šta sam čuo da će u klub ući i neka žena iz BL sa ovim investitorima. Igrali smo prijateljsku. Samo da se realizuje, ja ne znam ko je ta žena.

Šalda hvala ti, ispade ti najpozitivniji lik poslje Fadila. Izvini sto sam te zezao!

@dominantni, odjavljujes i pozdravljas se 9.put. Ajde sad si rijesio problem i mozes pratiti svoje pulene u velikom evropskom klubu Alfa Modriča. Nemas vise igraca ovdje, sad vidi neki novi nik i ajde tamo na njihove teme.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 29 mar 2019, 17:35

bezbrige je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Dal je prodato ovo sutra. Na nekim forumima se naveliko pise da je olimpik poklopio zvijezdu. Ja juce pitam saldu, on mi kaze imas li me sta pametnije pitat. Reko jesil svjestan da zvijezda vrlo lako moze izgubiti naredne tri utakmice(olimpik, velez i metaleghe) kaze moze al zato nam dolazi jedinstvo, novi travnik tu cemo se izvuc :lol:

Ne pricaj gluposti , Zvijezda nije nikad prodala utakmice ili vise njih za polusezonu. Cak su osigurali preko osiguranja kvote.... :rol:
Jesam li ja tebi rekao da se maknes sa nase tebe **** ti sve glupane

Heheh... jado ti ces reci nekome///cccc

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 29 mar 2019, 17:36

Nece samo zena kaze uce i njen covjek iz prvog braka. To su vec dva investitora + Zijo Metanje. Prekuca ce mo ligu iducu sezonu.
I da ne zaboravim od danas je Modrica u EU posto je dominantni rekao da Jacim nece da igra vise cak ni PL samo vanka.
E moj dominantni koja si ti oyebina druskane.

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 29 mar 2019, 17:39

combe je napisao/la:Nece samo zena kaze uce i njen covjek iz prvog braka. To su vec dva investitora + Zijo Metanje. Prekuca ce mo ligu iducu sezonu.
I da ne zaboravim od danas je Modrica u EU posto je dominantni rekao da Jacim nece da igra vise cak ni PL samo vanka.
E moj dominantni koja si ti oyebina druskane.
Pa nece..,Jacim voli u slobodno vrijeme krizice da postavlja sa keramicarima i tako to..,nego treba se zena jos par puta rastati da sanira ovo dosada a kamoli nesto vise

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 29 mar 2019, 18:06

Jeli ti makar neprijatno sto si se ovoliko izblamirao zadnja 3-4 mjeseca. Halo bolanti od Superlige Srbije za 7 dana dodes do Prve lige RS koracima od hiljadu milja.
Karinđa te Salda gore vec nas. Ja mislimda bi ti bio sretniji od nas da mu leda vidimo

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 29 mar 2019, 18:11

Modrica HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Koji majstor :tokralju: Mino Raiola za sirotinju
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 29 mar 2019, 18:21

combe je napisao/la:Jeli ti makar neprijatno sto si se ovoliko izblamirao zadnja 3-4 mjeseca. Halo bolanti od Superlige Srbije za 7 dana dodes do Prve lige RS koracima od hiljadu milja.
Karinđa te Salda gore vec nas. Ja mislimda bi ti bio sretniji od nas da mu leda vidimo

Nimalo druze.,to sto je on iz njemu poznatih razloga odbio je njegova stvar...idemo dalje sa vama i novim sponzorom ... :crazy: nije se ni ovaj istrosio Rimes vec novi dosao—a jbt

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 29 mar 2019, 18:26

Sto je babi milo to joj se i snilo. Tako i ti pricas price kako ti pasu.
Al hajd sto lagis i sto si menadzer ko rinaka nego sad vidim i da si panglu pa sponzore sto mi spominjemo zadnje dvije stranice ja sarkazam druze. Nadam se da znas sta je to.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 29 mar 2019, 18:30

Jooj dominantni se upeco na nasa ova proseravanja i nepostojece sponzore... daj dominantni odjavi se ako za boga znas... lazes ko niko ba... nema sta nisi pisao a nista istina nije... gori si od mene sto se salim i bombam po forumu... mislio si nas ugasit nemoze jaro.... jaro Salda te nasuko ko niko svaka mu cast ima cevape od mene... propo si gore od nas priznaj sebi to i na biro u ponedljiak...

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 29 mar 2019, 18:36

SMR187 je napisao/la:Modrica HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Koji majstor :tokralju: Mino Raiola za sirotinju
:lol: :lol: :lol:

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 29 mar 2019, 18:50

Možda zato što je iz RS-a Alfa Modriča možda je on konto na superligu republike srpske.
Ako bude istina za investitore na konju smo

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 29 mar 2019, 19:03

combe je napisao/la:Sto je babi milo to joj se i snilo. Tako i ti pricas price kako ti pasu.
Al hajd sto lagis i sto si menadzer ko rinaka nego sad vidim i da si panglu pa sponzore sto mi spominjemo zadnje dvije stranice ja sarkazam druze. Nadam se da znas sta je to.
Ako je iko od pocetka koristio sarkazam nego ste toliko branili postupke i argumentovali da je nemoguce rasikidati i svasta nesto...tako da ste popišani sa svih strana pa evo i sami od sebe budale pravite tako da i dalje ostajem samo na ovoj stranici i j.ebavnja nemilosrdno i u buduce...trebam jos koga poslati da umoci da vidi osjecaj....

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 29 mar 2019, 19:22

combe je napisao/la:Sto je babi milo to joj se i snilo. Tako i ti pricas price kako ti pasu.
Ako je iko od pocetka koristio sarkazam nego ste toliko branili postupke i argumentovali da je nemoguce rasikidati i svasta nesto...tako da ste popišani sa svih strana pa evo i sami od sebe budale pravite tako da i dalje ostajem samo na ovoj stranici i j.ebavnja nemilosrdno i u buduce...trebam jos koga poslati da umoci da vidi osjecaj....
Posalji gospodju da se igramo
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 29 mar 2019, 20:10

crvenobijeli je napisao/la:
Posalji gospodju da se igramo
Poigro sam se sa Vama kao niko nikad..a s tobom cu se pozabaviti :opaopa:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 29 mar 2019, 20:29

Znas gdje me mozes naci samo pazi se salde :mrgreen: ipak povedi gospodju da se i mi pozabavimo :zviz:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 29 mar 2019, 20:35

Neprepucajte se vise ba... treba reci da je steta Jacimovic sto je otisao u Modricu bio je daleko jaci od ovi kalaja sad sto imamo igraca u napadu. E sad dali je bio preskup ili sta vec neznam al je bio najbolji dominantov igrac. Ti dominantni nemoj ba vise blatit nam Zvijezdu pusti nas na miru i cao... valjda si dobio to sto si trazio... papire si dobio cim igraci drugo gdje igraju i to he to... nemoj nam pristajat na muku vise ba...

Sutra Olimpik mora past kako tako... inace alahimanet matori Lazo...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 29 mar 2019, 20:41

Zamisli koliko si tek ti onda popisan nakon svih ovih gluposti koje si izvaljivao za sebe i svoje igrace u zadnja 3 mjeseca. Udari datum yebo ga iljada. Zar ga nisi mogo uvalit makar u Crnaljevo?
Bolje da si ga ozenio da malo pubi dok mu ne nades angazman u lige petice.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 30 mar 2019, 06:58

DANAS SVI NA STADION PO POBJEDU !

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 mar 2019, 07:42

Tako je Fenderu matori... treba pobjedit danas i zacepit ovim pametnjakovicima usta sto pricaju kako je Zvijezda prodala... Bice tesko jaci su ljudi, pritisak prevelik na nama. Sanse su 40/60 za olimpik jos ako sudija nas povalja.... Cista obraza na teren izaci dat dvjesto posto.. ako popusimo opet dva tri razlike kljuc u bravu i cao

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.