FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 28 mar 2019, 00:54

Kakvo je ovo orgijanje na temi i spominjanje mog časnog nicka u negativnom kontestu, nemoj da zovem Geru da vas šalje na iskop u Banoviće.

Dalje, htjeli se pojačanje dobili ste ga, mani te me kuknjave kako su uzeli igrača sa pokidanim ligamentima.Nije Bayern Škafa d.o.o pa da buduće uposlenike za ljekarski šalje na privatnu kliniku Amra Lutvikadić.

Ovog indijanca Romaria i njemu slične ne znam jel' pametno uopšte citirati,čuj doveli levata za 80 mil a momak svjetski prvak i bio bi najtraženija roba ovog ljeta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 28 mar 2019, 12:12

Toliko je loš da su mu u Atleticu pripremali ugovor sa ausstiegom 150 milki. Ovime ste riješili ključnu poziciju, moglo bi se reći i dvije ključne pozicije, jer je polivalentan kao i Pavard na drugoj strani samo za klasu iznad.

Dakle, defanziva je riješena. Što se tiče ofenzive sigurno vam dolazi Werner, tako da Jović i slični otpadaju, a ganjat ćete i ja mislim na kraju izganjat Calluma za nekih 50-60 milki. Havertz ne dolazi, mora se on još dokazat, ali ćete ga kaparit.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 mar 2019, 16:15

Bayern's spending spree could be up to €300m this summer SZ
:eh:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 mar 2019, 16:57

Hoces moci zaspati veceras :kafa:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 mar 2019, 17:12

Ko beba. :kafa:

Što ne mogu reći za tebe,ponestaje ti materijala za kampanju krimi uprava,raspad sistema itd.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 28 mar 2019, 19:19

Ne svidja mi se sve izvjesniji dolazak Wernera. Taj momak je furiozno krenuo u RB-u, ali nije se bas iskazao poslije one prve sezone. Statisticki tu je i solidan, ali igracki ima odredjene limitiranosti: nije dobar na postavljenu odbranu, trazi prostor, nije jak da se nosi sa stoperima i nekako mi nije za klasicnog spica, pogotovo za ekipe koje bi trebale drzati loptu u nogama. Fali mu i tehnike da bi bio igrac koji moze fudbalske kvalitete koristiti i doprinositi drukcije nego Lewa-type napadac. Radije bih da se ovog Jovica duze prati, ima mozda bolje predispozicije, a nismo u zurbi sa spicem. Radije traziti krila, ali tu ce se ici za ovog "wonderkinda" jer je Nijemac.
Spamm

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 28 mar 2019, 19:27

Jos samo da hoce Jozo doci pa nek sve ide u pizdumaterinu.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 mar 2019, 19:35

ledar je napisao/la:Toliko je loš da su mu u Atleticu pripremali ugovor sa ausstiegom 150 milki. Ovime ste riješili ključnu poziciju, moglo bi se reći i dvije ključne pozicije, jer je polivalentan kao i Pavard na drugoj strani samo za klasu iznad.
Otprilike tako. Mlad, upotrebljiv na više pozicija. A s Francuzima je Bayernu uvijek uspjeh bio zagarantovan... ;)

I usput kada smo već kod njega:
QUELLE: FCBAYERN.COM
Lucas Hernández, von 1. Juli 2019 an Spieler des FC Bayern München, wurde Mittwochabend von Professor Dr. Christian Fink in Innsbruck erfolgreich am rechten Knie operiert. „Ich kann sagen, dass die OP optimal verlaufen ist“, erklärt Doktor Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, der Mannschaftsarzt des FC Bayern: „Durch den Eingriff wird das vorher beschädigte Innenband wieder voll funktionsfähig. Der Spieler wird dem FC Bayern zum Saisonstart zur Verfügung stehen.“

Lucas Hernández wird am Wochenende nach München kommen und anschließend in Absprache mit Atlético Madrid auch in München mit dem Reha-Programm beginnen.
ledar je napisao/la: Dakle, defanziva je riješena. Što se tiče ofenzive sigurno vam dolazi Werner, tako da Jović i slični otpadaju, a ganjat ćete i ja mislim na kraju izganjat Calluma za nekih 50-60 milki. Havertz ne dolazi, mora se on još dokazat, ali ćete ga kaparit.
Pa nisu ni Havertz, ni Jović otpali skroz iz kombinacija za ovo ljeto. Obojicu bi volio vidjeti u Bayernu. Jović bi posebnu svježinu donijeo u ofanzivi, s užitkom se njegove partije u Eintrachtu mogu gledati, dinamika, tehnička potkovanost, momak ima sve. Havertz najvjerovatnije kaparisan bar za 2020., ali vidim ima tu vrućih špekulacija i pretpostavki i za ovo ljeto. Leverkusen hoće mnogo para, ne bi to bilo svakako jeftino, ali moguće da ipak ne bi bilo ni toliko skupo koliko se baš špekuliše.
A Werner je mislim sigurno već na ljeto Bayernov igrač. To je ok transfer, ali nekako bi me više uzj.bao transfer Havertza ili Jovića. Havertz je toliki talenat da se ne bi smio ispustiti i u konačnici mislim da i neće, nego je samo pitanje vremena kada će doći. S nabrojanim transferima bi se i ofanziva za jako dugo vremena riješila. A ionako su tu mladi igrači, koji već imaju dobar nivo, a i mogu samo napredovati poput Comana (kojeg samo malo da zaobiđu i prestanu pratit povrede) i Gnabryja. A po meni i Davies pokazuje u ovo malo vremena dobre znakove.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 mar 2019, 19:45

Drago mi da se ovo nazad puni...sad ce Boa otici pa-pa i taman da se predje na 343, 352 sto je Niko furao dosad kao trener EF. Ionako ode Robbery, Gnabry je vise poluspic nego krilo, Comana baciti desno neka trci gore-dole.
Sa ovim transferima nazad sad trener moze igrati razlicite formacije, sto mi se lajka. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 29 mar 2019, 01:07

ovo je kao nekad Willy i Bixente :D

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 29 mar 2019, 07:19

Džaba sva pojačanja svijeta ako će na klupi ostati ovaj pakaš.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 29 mar 2019, 08:21

Ne mogu ga otpustiti prije kraja sezone niti mu najaviti nogu. Ukakio bi sve. A sad sam oprezan sa izjavama da nece dobiti nogu, ako usere bundesligu vjerujem da ce ga nogirati.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 29 mar 2019, 11:10

Meni je samo zbunjujuca sljedeca situacija. Pouzdanje u trenera je uzdrmano, ozbiljniji mediji su pisali o kontaktu s TT-om (naravno od toga nema nista), a i izdanja kroz sezonu nisu blistava. Sad se postavlja pitanje: kako onda dovoditi rekordna pojacanja tom treneru? Jesu li to njegove zelje? Ako jesu zar nije riskantno dati u ruke njemu rekonstrukciju, pogotovo "skupu" rekonstrukciju? Opet, ako je to prema nahodjenju uprave , zasto dovoditi nesto sto njemu ne treba? Mozda je obostrano, njemu treba odbrambeni, a i uprava smatra pa su doveli igraca koji niie striktno vezan ni za jedan sistem. Ovo trece je najizvjesnije, ali ulazimo u rekonstrukciju a koordinator za istu nije bas, prema svemu prikazanom, najadekvatniji. Konfuzno i riskantno.
Spamm

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 29 mar 2019, 12:27

Baš smo se lijepo nasmijali, čuj trener vodi rekonstrukciju u Bayernu, pa u zadnjih 9 godina ja mogu potvrdit samo 3 igrača kao trenerske želje(Martinez-Heynckes, Thiago-Guardiola i James - Ancelotti) svi ostali transferi su bili po nahođenju uprave, kod nas trener nije menadžer pa da se bavi transfer politikom kao npr. Zidane u Realu, kod nas je trener trener i on trenira i radi s onime šta ima.

Tako da ne moraš bit mudrac da skontaš da nam neće Niko vodit najskuplju rekonstrukciju u historiji.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 29 mar 2019, 12:43

Njegove zelje ne mogu biti jer mi pratimo igrace par godina dok ih ne dovedemo. Nit ih je Haso doveo vec je samo naslijedio listu pojacanja koja se posmatraju.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 29 mar 2019, 12:47

coelho41 je napisao/la:Baš smo se lijepo nasmijali, čuj trener vodi rekonstrukciju u Bayernu, pa u zadnjih 9 godina ja mogu potvrdit samo 3 igrača kao trenerske želje(Martinez-Heynckes, Thiago-Guardiola i James - Ancelotti) svi ostali transferi su bili po nahođenju uprave, kod nas trener nije menadžer pa da se bavi transfer politikom kao npr. Zidane u Realu, kod nas je trener trener i on trenira i radi s onime šta ima.

Tako da ne moraš bit mudrac da skontaš da nam neće Niko vodit najskuplju rekonstrukciju u historiji.
Mozda da malo bolje shvatis sta sam napisao, odustao bi od ironicnih komentara. Trener kao takav igra aktivnu ulogu u rekonstrukciji. On trenira te igrace, postavlja ih u odredjen sistem, pogotovo mladjima usmjerava sposobnosti u jednom pravcu, a tu uvijek ima dosluha s upravom kako i sta dalje. Taj trener ce uigravati odredjen koncept, praviti prelazni period, a ako njegove metode nisu adekvarne igraci se nece razvijati u pravom smjeru, nece se postaviti plan za buducu nadogradnju i morat ce se sve ispocetka (sta adekvatan koncept podrazumijeva primjer ti je 2010.). Uvijek trener ima dosluha s tim kako i sta se krece (necemo praviti totalitarnu vlast u Bayernu). Naravno da on nije odabrao pojacanje, niti da se puno pitao koji ce igrac biti, ali svakako da je izrazio svoje odredjene zelje i ucestvovao u zamislima koji dijelovi terena se trebaju pojacati. A i generalno, preglupa je koncepcija dovoditi igrace treneru da se on sam snalzi, sto i jeste (bio) slucaj, ali jedna je stvar dovesti igraca treneru koji zna iskoristiti maksimum, a drugo je dovesti covjeku koji se uci kako treba. I uostalom, nije to bas uvijek tako "jednodimenzionalno" u rekonstrukciji, jer jedna je strana odabir igraca, druga je strana postavljanje koncepta sto je i teze odigrati, a pravi koncept je veoma vazan, pogotovo u prelaznim periodima.
Spamm

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 mar 2019, 14:59

slika

Dr. Wohlfahrt je izjavio da je operacija uspješno prošla i da će Lucas potpuno biti spreman za novu sezonu.

Inače u oštećenjima na strukturi ligamenta pojavile su se rupe zbog čestog uzimanja kortizona koji je propisan od medicinskog tima Atletica kako bi ga što prije zalječili i vratili na teren.Kakvi mentoli upm.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 29 mar 2019, 16:46

Sta je ovo, Murinjo u najavi!?
Mia San Mia

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 29 mar 2019, 17:25

Tata jozo dolazi u bajern. :ljepota: :ljepota: :ljepota: :tokralju: :cool: ima sve da redom poderemo ne bi mi bilo mrsko da budemo kao interiz 2010 :zviz: :kafa: :cool:
Pravda za Tyson Furya

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 29 mar 2019, 17:27

Ne bi nikom bilo mrsko da budemo inter 2010 ali ne bi volio da budemo manchester 2017

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.