Made in Deutschland. Šalda menageruuuuucombe je napisao/la:Domaci investitor je Zijo Metanje. Sad ko je stranac to se jos drzi u tajnosti.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Dominantnom je Neko zacepio usta izgleda fino... nesmije pisnut vise a jest se okomio bio na nas ko krpelj... usutario se sad kad je cuo da se vadimo iz gabule...
Znaci Švabe i Metanje Zijo je dobitna kombinacija. Idemo ih rusit. Šalda za predsjednika!Nah1d je napisao/la:Made in Deutschland. Šalda menageruuuuucombe je napisao/la:Domaci investitor je Zijo Metanje. Sad ko je stranac to se jos drzi u tajnosti.
Nacuo sam danas u carsiji da ce kerove lutalice ove sto hodaju nam strpat dole negdje na stadionu... to ako bude istina kanal smo... izglasano da se pravi dom kerovima...
Ako nam kerove utrpaju nadrljali smo...
Od 11.juna parkinzi nas preuzimaju idu bolji dani...
Od 11.juna parkinzi nas preuzimaju idu bolji dani...
To ce kazu na ono pomocno gdje je plastika trebala bit. Svakako za nju sve rokove probijaju. Ugovor su potpisali prije 2 mjeseca. Rok izvodenja je 4(sto se kluba/opstine tice) od datuma potpisivanja a oni nisu ni krenuli.combe80 je napisao/la:Nacuo sam danas u carsiji da ce kerove lutalice ove sto hodaju nam strpat dole negdje na stadionu... to ako bude istina kanal smo... izglasano da se pravi dom kerovima...
Hebote repa ako nam kerove utrpaju dole... pa gdje to ima ba... navodno najbolje mjesto za njih... blizu jezero za kupanja kerova, velika povrsina... ima nesto u tome pihhh... to ce nam i bit ako kerovi dodju nista od plastike onda...
-
- Kontakt:
Ma tu sam ljudi al aj reko silujete se sami svakako pa da ne pisam i ja jos po vama...
Cuvajte se mjesnih zajednica prejake su ovu sezonu...
Nista od pulena uzivaju u slavi kako su igrali i nakupili vam bodova a sad ste ko mindze po federaciji...sta ucini crni Milenko
Nista od pulena uzivaju u slavi kako su igrali i nakupili vam bodova a sad ste ko mindze po federaciji...sta ucini crni Milenko

Mi kao klub koliki smo dres ti si kao menadzer 3 puta veci. Udri datume ljudino to ti najbolje ide. Daj jedan na osnovu tvojih datuma ja se orjentisem.Dominantan je napisao/la:Ma tu sam ljudi al aj reko silujete se sami svakako pa da ne pisam i ja jos po vama...
-
- Kontakt:
Hahah cuj ga ajd lupi datum 1 juli da se nemucis vise, koliko smo ti zanimljivi cim te neko sponene odmah odg.znaci pratis nas... Bravo deni, znam da nas prati o ognjen....zijo moze samo bagerom da iskopa rov na stadionu.sta vama je.kakav nijemac i bakraci, svake godine neka prica.azerbejdzanac,amerikanac itd.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Ma tu sam...al ajd da vam nestajem na muku...
Inace kako ste krenuli ovu kalendarsku godinu @combe najbolje da pocnes iznova brojati “od zemlje smo stvoreni da bi poraze pisali”
Inace kako ste krenuli ovu kalendarsku godinu @combe najbolje da pocnes iznova brojati “od zemlje smo stvoreni da bi poraze pisali”
-
- Kontakt:
I da su tvoji puleni tu nista nebi bilo bolje, nama je trebala... Do sad su sve ocekivani rez... Nego probaj u bosni iz mionice da utrpas svoje pulene.mogu radit u vagneru i igrat.bolje im je to nego bez plate do ljeta...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ma yebo poraze. Ja sam ti vec reko mi ce mo i iducu sezonu istu ovu ligu igrat. Znaci nismo puno izgubili. A ti si se sa svojim tvrdnjama i glupostima izblamirao da ti moze bit za 3 zivota.
Tebe kad je Salda uspio dobiti sa zalbom na maramici iz restorana, zadnji dan zalbenog roka da ti igraci sjede kuci pola sezone, ti si onda propo ko zeton. Mene bi bilo sramota bilo sta rec a kamo li se ku rcit.
Druze forume nekad citaju i ozbiljniji ljudi i klubovi zamisli kakvo misljenje imaju o tebi??????
Tebe kad je Salda uspio dobiti sa zalbom na maramici iz restorana, zadnji dan zalbenog roka da ti igraci sjede kuci pola sezone, ti si onda propo ko zeton. Mene bi bilo sramota bilo sta rec a kamo li se ku rcit.
Druze forume nekad citaju i ozbiljniji ljudi i klubovi zamisli kakvo misljenje imaju o tebi??????
-
- Kontakt:
Ma druze naguz.ite se i ti Salda pa djaba..,za njih traje prelazni rok a to sto iz nekih razloga se nisu angazovali nema veze...bitno je da se tresete svako kolo i zabranu igranja..al ajd ima generalni sponzorcombe je napisao/la:Ma yebo poraze. Ja sam ti vec reko mi ce mo i iducu sezonu istu ovu ligu igrat. Znaci nismo puno izgubili. A ti si se sa svojim tvrdnjama i glupostima izblamirao da ti moze bit za 3 zivota.

Iz nekih razloga
Jedini razlog je menadzer nesposobnjakovic koji je samo jak na rijecima.

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Tako je samo na rijecima,takav je ovaj posao...a na vama je da lopatate!
Nego gledajte da koji bod izvucete do kraja...ili barem u ova dva kola-ha ja
Nego gledajte da koji bod izvucete do kraja...ili barem u ova dva kola-ha ja
Da se okladim sa tobom po sta hoces. Evo trenutno smo u mozda najgoroj situaciji u zadnjih 20 godina. A i ovakvi kakvi smo trenutno prije ce mo postat spaćan klub nego sto ce od tebe bit menadzer.
Ti pises "nekih razloga" ili si ti nesposoban da ih kome utrpas ili ih nece niko.
Ti pises "nekih razloga" ili si ti nesposoban da ih kome utrpas ili ih nece niko.
-
- Kontakt:
Heheheh...a ja meraka kad se odazovem..
Pa druze liga vam se smije a ti bi se kladijo...ccc
Ja sam aktualan samo na stranici Zvijezde inace bi morali hidzamu party iz vikenda u vikend raditi
Pa druze liga vam se smije a ti bi se kladijo...ccc
Ja sam aktualan samo na stranici Zvijezde inace bi morali hidzamu party iz vikenda u vikend raditi

A mislis da se tebi narod ne smije. Idemo planer ti si maskota nase teme.
-
- Kontakt:
Nije problem ...castno cu nositi titulu maskote!!
Nego sta cemo sa titulom kujic.a kojom vas nazivaju???
Malo se zapitaj:
Gradačac je ime u BIH,Zvijezda klub a dozvolili ste j.ebavanje u svaki moguci otvor////klub je vas ne moj!!
Do sljedeceg susreta vas pozdravljam...i evo da ne pisem opet pozdravljam i Nah1d jer ce se javiti posle ovog
Nego sta cemo sa titulom kujic.a kojom vas nazivaju???
Malo se zapitaj:
Gradačac je ime u BIH,Zvijezda klub a dozvolili ste j.ebavanje u svaki moguci otvor////klub je vas ne moj!!
Do sljedeceg susreta vas pozdravljam...i evo da ne pisem opet pozdravljam i Nah1d jer ce se javiti posle ovog

Pa sta ti dominantni mislis svaki put pravit profil da ljagas klub u kojem si igrace utopio... pa nije niko lud bolan...
Napravio si profil da nas ljagas gdje to ima ba... banovat te treba
Napravio si profil da nas ljagas gdje to ima ba... banovat te treba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.